Prava ljubav godine ne broji? ili...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Nemoj Lace, nemam vise snage :D:D:D:D:D
Lace

Post by Lace »

kupit cu ti red bull :D...sta jedan..dvaa :D
anais_nin

Post by anais_nin »

horns&drums wrote:Nesto u duhu teme :D:D Ne broji? Ma daaaaj :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
pitacu te kad budes njegovih godina :D
**nora**

Post by **nora** »

irrelevant wrote:kod mene bogami raspon isprobanog od 1959 do 1986, ja sam 1976 :D
ooooo, nisi gubio/la vrijeme, nema shta...
e kad je vec tako, reci nam, prosvijetli nas :idea: , koja je razlika u godinama najvise obecava, po pitanju razlicitih stvar. Ili fakat nista nema veze s godinama nego ovisi o drugim stvarima :-?

Ah da, i kada je sex najbolji :D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

**nora** wrote: Ah da, i kada je sex najbolji :D
U penziji - uvijek misli¹ da ti mo¾e biti zadnji pa se trudi¹ maksimalno...
peanuth

Post by peanuth »

irrelevant wrote:kod mene bogami raspon isprobanog od 1959 do 1986, ja sam 1976 :D
izvini ovaj , nemoj mi haturit.

al ti ispade ko neka kurava :D :D :D
peanuth

Post by peanuth »

ja i moja djevojka je starija od mene..da sam znao prije kako ce mi dobro bit odma bi trazio neku stariju a ne bi se ovim balavicama mucio.

cura zna sta hoce, sex sa njom je neopisiv..ma kad zavrsimo kao da se ponovo rodim. :D :D :D
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

anais_nin wrote:
horns&drums wrote:Nesto u duhu teme :D:D Ne broji? Ma daaaaj :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
pitacu te kad budes njegovih godina :D
deda je sigurno pun para, moze samo malo da je pipne i to je sve, ima 100 god, sta taj moze? :-)
Pearl

Post by Pearl »

ma to je praaaava ljubav... ;) :-)
"dama" na slici je Ann Nicole Smith (ili kako se vec pise) i njen, sad vec pokojni, muzic... ona se sa njegovim sinom bori za nasljedstvo...

ona, kako rece, nije after money, to je true love, dosta joj je mladjarije, hoce muskarca koji zna sta hoce !??!?!....

od njegove smrti se udebljala ko krava, jal od tuge za nasljedstvom jal od nedostatka sexa .. :lol: :lol:
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

Pearl wrote:ma to je praaaava ljubav... ;) :-)
"dama" na slici je Ann Nicole Smith (ili kako se vec pise) i njen, sad vec pokojni, muzic... ona se sa njegovim sinom bori za nasljedstvo...

ona, kako rece, nije after money, to je true love, dosta joj je mladjarije, hoce muskarca koji zna sta hoce !??!?!....

od njegove smrti se udebljala ko krava, jal od tuge za nasljedstvom jal od nedostatka sexa .. :lol: :lol:
ma daaa, zaljubila se u njega. cula sam za taj slucaj, ne vidi se ona dobro na ovoj slici. udebljala se jer pati za dedom pa jede. :-)
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

Pa dobro, pojebal' se ko na ovom forumu, ili samo ispitivate teren. :D :D :D
Pearl

Post by Pearl »

dede cekaju penzije, a ovi mladji na raspustu, skola gotova :D

istrazivanje nije provedeno:)
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Gargamel wrote:Pa dobro, pojebal' se ko na ovom forumu, ili samo ispitivate teren. :D :D :D
Kad prièa¹ o tome kako bi ga pristavio - ko da si ga i pristavio... Autosugestija èuda èini.... Mirno na spavanjac... :D
laradnaat

Post by laradnaat »

na forumim slabo da sam prisustvovao hebanjima. sve se svelo na šuplju priču :P
ztluhcs

Post by ztluhcs »

laradnaat wrote:na forumim slabo da sam prisustvovao hebanjima. sve se svelo na ¹uplju prièu :P
Daj pls stavi mre¾ni kabl u guzu sad æu da te cmoknem... Evo nije ¹uplja... :D :D :D
Bumbar

Post by Bumbar »

ztluhcs wrote:
laradnaat wrote:na forumim slabo da sam prisustvovao hebanjima. sve se svelo na šuplju priču :P
Daj pls stavi mrežni kabl u guzu sad ću da te cmoknem... Evo nije šuplja... :D :D :D
:lol: ma jok, nije on lak decko...prvo mu barem pp posalji...hahahah
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Bumbar wrote:
ztluhcs wrote:
laradnaat wrote:na forumim slabo da sam prisustvovao hebanjima. sve se svelo na ¹uplju prièu :P
Daj pls stavi mre¾ni kabl u guzu sad æu da te cmoknem... Evo nije ¹uplja... :D :D :D
:lol: ma jok, nije on lak decko...prvo mu barem pp posalji...hahahah
©ta misli¹ jel 1 dovoljan il da po¹aljem 2? :)
Zadig

Post by Zadig »

Sao obazirom na moje zadnje kratko ali slatko iskustvo sa deristem od 20 godina zakljucujem da trenutno u mene mi situacije nista mladje ne dolazi u obazir...Cisto da se razumjemo, razlog nije fizicke prirode :D
A opet, imao sam cak i dobru vezu sa zenom starijom 7 godina od mene (u kljucnim godinama dje tih 7 je pravo puno). I nije bilo problema sto se razlike tice.

Helem, u nekim slucajevima razlika u godinama je nepremostiva, u nekima jeste jerbo vazi unieverzalano pravilo:
it's not the age baby, it's the milage
:D
kendzibald de lux

Post by kendzibald de lux »

Ljubav je ljubav pa makar ona bila i sa babom i sa dedom samo molim iskljucimo iz obovoga pedofile :D
kendzibald de lux

Post by kendzibald de lux »

Ljubav je ljubav pa makar ona bila i sa babom i sa dedom samo molim iskljucimo iz obovoga pedofile :D
Bumbar

Post by Bumbar »

ztluhcs wrote:Šta misliš jel 1 dovoljan il da pošaljem 2? :)
2 definitivno...da ga ne mahalamo kasnije :lol: :lol:
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Bumbar wrote:
ztluhcs wrote:©ta misli¹ jel 1 dovoljan il da po¹aljem 2? :)
2 definitivno...da ga ne mahalamo kasnije :lol: :lol:
Ma ja ba... Obraz je obraz. Zna¹ kako na¹ narod ka¾e: "nek' je iza 4 zida pa kako god" :lol: :lol: :lol:
Bumbar

Post by Bumbar »

ztluhcs wrote:
Ma ja ba... Obraz je obraz. Znaš kako naš narod kaže: "nek' je iza 4 zida pa kako god" :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: pa da...samo ne znam bas...voli nas narod to sve iza 4 zida izanalizirati... :roll:
adisio

Post by adisio »

Evo vidim napravljena je ova tema.. i predpostavljam da je to posljedica moje ranije teme, pa reko bilo bi kulturno da i ja kazem nesto o razlici u godinama kad sam vec postao popularan po ovoj temi :)

Kod mene godine bas neigraju nikakvu ulogu... dobro razlike od 30 godina je vec pretjerivanje... tu je vec velika razlika u fizickom smislu.

Meni je 23 godina a bio sam sa djevojkom od 34 najstarija i 16 najmladja (upoznati ste sa ovom avanturom iz nedavnih tema) znaci 11 i 7 godina razlike. A naravno bio sam i sa djevojkama svih godista izmedju :).

Ja vam mogu reci da godiste nepredstavlja nikakvu ulogu u tome jel neko zreo ili nije. Bio sam sa djevojkama od 27 koja se je ponasala djetinjastije od nekih od 18... a bio sam s djevojkom od 34 koja je fizicki mladje izgledala od jedne kojoj je 26... a isto tako i s ovom od 16 koja je izgledala starije od ove od 23, i isto tako ponasala se zrelije od jedne kojoj je 22... i tako dalje...
neupucena

Post by neupucena »

adisio wrote:Evo vidim napravljena je ova tema.. i predpostavljam da je to posljedica moje ranije teme, pa reko bilo bi kulturno da i ja kazem nesto o razlici u godinama kad sam vec postao popularan po ovoj temi :)
No hard feelings, ali ova tema je pokrenuta prije nesto manje od godinu dana, tako da sumnjam da ima puno veze s temom koju si postavio neki dan, bar ne kao posljedica :)
Post Reply