Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#726 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
,,Jeza,Jeza,,rado citam tvoje postove ,ali mi fale clanovi kao sto su,,Fordas,,,,Hrasno,,,,Mostarac,,,,K.K,,sto znaci da ovaj forum i sa-x pratim barem pet godina ,mozda i vise.A to sto pise,,pisalo i na tarabi p.... pa Huse slomio qrac,,Hajmo nazad na temu.
- jeza u ledja
#727 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ok, hajmo dalje. Pravicu se da sam razumio sta si napisao.luckylaka wrote:,,Jeza,Jeza,,rado citam tvoje postove ,ali mi fale clanovi kao sto su,,Fordas,,,,Hrasno,,,,Mostarac,,,,K.K,,sto znaci da ovaj forum i sa-x pratim barem pet godina ,mozda i vise.A to sto pise,,pisalo i na tarabi p.... pa Huse slomio qrac,,Hajmo nazad na temu.
- Edin H.
#728 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
HarnagaHarnaga wrote:Prihvaceno, ali samo da i ja uplatim 100KM i da ih odmah posaljemo do Bureka kojeg bi zamolio da na private kazen nacin da se pare posalju.Dammme wrote:Evo ja nudim 100 KM (kladim se samo parama koje mogu odmah platiti) da će Miske odigrati više od 2 utakmice i to kvalifikacione(dakle prijateljske se ne računaju). A od tebe ne tražim pare, nego javno izvinjenje na ovom forumu(ako do tada ne dobiješ ban) Misketu i svim forumašima. Ako je dogovoreno, Bureku donosim pare nakon završetka svjetskog(jer su prve kvalifikacione u septembru).HarnagaHarnaga wrote:Hajmo u hiljadarku (eura) da Misimovic nece odigrati vise od dvije utakmice za reprezentaciju? Pare cemo poslati Bureku.
Omrsi se burek
Ja mislim da ni Dzeko ne zna sta se desavalo sa Zvjezdanom i sta on konta dalje
-
nikad_izvini
#729 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Vidim da se poteže priča o Misketu(što je donekle logično zbog topica)
a ne o Ćiri. Dobio sam neke informacije i vrlo su zanimljive. Navodno, Ćiro i Miske su se posvađali pred utakmicu sa Turskom jer je matori žohar htio da je proda. Potvrdu da je Ćiro zajedno sa savezom truhla jabuka govori činjenica da smo zadnju aliti ključnu utakmicu odigrali bez Spahića, Misimovića i Rahimića što je vrlo zanimljivo ako znamo da su Spahić i Rahimić vukli kartone odavno i da smo imali 30-ak minuta u Estoniji a onda i protiv Španije pa da pauziraju prvu tekmu baraža a ne DRUGU koja je bila KLJUČNA. Zanimljive su bile i izmjene u LIsabonu. Napravljene su ukupno dvije a prva se desila u 81 minuti
Muratović koji je i sam priznao da nema snage da odigra u tako jakom tempu je zamijenjen u 87 minuti
Zadnja i vrlo indikativna stvar je bila zamjena u drugoj utakmici baraža. Na poluvremenu, do tada nas Portugal nije "ubio igrom", imali su jednu šansu ukupno, je izbačen Medunjanin i ubačen Muslimović. Falio nam je jedan gol, ništa strašno. Tom izmjenom gubimo sredinu terena i dešava se debakl koji smo volšebno izbjegli Hasagićevim bravurama.
Ako neko nakon ovih zanimljivosti može da kaže "a" Misketu, jebiga onda.
-
HarnagaHarnaga
#730 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Nikakve opcije mi nisu strane pa cak ni da su Ciro i Misimovic iscenirali citavu onu halabuku. Samo, cinjenica radi da pomenem da je zamjena "igrac sredine terena - Muslimovic" umalo urodila plodom u Lisabonu, bili smo neuporedivo opasniji tim nakon te izmjene i cak imali dvije stative.nikad_izvini wrote:Vidim da se poteže priča o Misketu(što je donekle logično zbog topica)a ne o Ćiri. Dobio sam neke informacije i vrlo su zanimljive. Navodno, Ćiro i Miske su se posvađali pred utakmicu sa Turskom jer je matori žohar htio da je proda. Potvrdu da je Ćiro zajedno sa savezom truhla jabuka govori činjenica da smo zadnju aliti ključnu utakmicu odigrali bez Spahića, Misimovića i Rahimića što je vrlo zanimljivo ako znamo da su Spahić i Rahimić vukli kartone odavno i da smo imali 30-ak minuta u Estoniji a onda i protiv Španije pa da pauziraju prvu tekmu baraža a ne DRUGU koja je bila KLJUČNA. Zanimljive su bile i izmjene u LIsabonu. Napravljene su ukupno dvije a prva se desila u 81 minuti
Muratović koji je i sam priznao da nema snage da odigra u tako jakom tempu je zamijenjen u 87 minuti
Zadnja i vrlo indikativna stvar je bila zamjena u drugoj utakmici baraža. Na poluvremenu, do tada nas Portugal nije "ubio igrom", imali su jednu šansu ukupno, je izbačen Medunjanin i ubačen Muslimović. Falio nam je jedan gol, ništa strašno. Tom izmjenom gubimo sredinu terena i dešava se debakl koji smo volšebno izbjegli Hasagićevim bravurama.
-
nikad_izvini
#731 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Jesu ako zanemarimo činjenicu da su izmjene napravljene na kraju utakmice i da su izašli Muratović koji nije mogao da hoda i Misimović kojeg su čuvala po da-tri igrača Portugala a ušli Pjanić i Muslimović.HarnagaHarnaga wrote:Nikakve opcije mi nisu strane pa cak ni da su Ciro i Misimovic iscenirali citavu onu halabuku. Samo, cinjenica radi da pomenem da je zamjena "igrac sredine terena - Muslimovic" umalo urodila plodom u Lisabonu, bili smo neuporedivo opasniji tim nakon te izmjene i cak imali dvije stative.nikad_izvini wrote:Vidim da se poteže priča o Misketu(što je donekle logično zbog topica)a ne o Ćiri. Dobio sam neke informacije i vrlo su zanimljive. Navodno, Ćiro i Miske su se posvađali pred utakmicu sa Turskom jer je matori žohar htio da je proda. Potvrdu da je Ćiro zajedno sa savezom truhla jabuka govori činjenica da smo zadnju aliti ključnu utakmicu odigrali bez Spahića, Misimovića i Rahimića što je vrlo zanimljivo ako znamo da su Spahić i Rahimić vukli kartone odavno i da smo imali 30-ak minuta u Estoniji a onda i protiv Španije pa da pauziraju prvu tekmu baraža a ne DRUGU koja je bila KLJUČNA. Zanimljive su bile i izmjene u LIsabonu. Napravljene su ukupno dvije a prva se desila u 81 minuti
Nisam trener ali su izmjene, prema mom mišljenju, u Lisabonu urađene prekasno a u Zenici prerano. Al sad, FIFA ispituje Ćiru a ne mene zbog "namještanja" utakmica, to valjda nešto govori. Gledao sam mu izjavu za NOVU TV kada su ga pitali o ispitivanju, zamucao, kolutao očima i rekao da ga niko nije kontaktirao
- burek_in_space
#732 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Kao prvo - necu vas vishe upozoravati zbog vashih lichnih razmirica koje prenosite iz teme u temu, nego ban slijedi svakome ko opet krene sa istom prichom po ko zna koji put. Imate pp, pa se raspravljajte do mile volje, a ovdje je tema Zvjezdan Misimovic i tachka!
Shto se tiche vashe opklade - nema potrebe da ishta shaljete meni, jer se to mozhe puno lakshe i bolje odraditi, a ukoliko vas zanima i kako, i ako ste ozbiljni po pitanju same opklade, javite se na pp da i to dogovorimo.
A sad nastavite, ali u skladu s temom...
Shto se tiche vashe opklade - nema potrebe da ishta shaljete meni, jer se to mozhe puno lakshe i bolje odraditi, a ukoliko vas zanima i kako, i ako ste ozbiljni po pitanju same opklade, javite se na pp da i to dogovorimo.
A sad nastavite, ali u skladu s temom...
- buzzer
#733 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
treba stvarno biti djonchina pa tek tako optuziti covjeka za izdaju.
http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/100209146
Misimović ima 27 godina, rođen i odrastao u Njemačkoj, vezan za kako kaže, svoju domovinu BiH; uživa igrajući fudbal, veoma je stabilan i konkretan. Kaže da ga je Ćiro Blažević veoma povrijedio kad ga je krivo optužio za utakmicu sa Portugalom.
http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/100209146
Misimović ima 27 godina, rođen i odrastao u Njemačkoj, vezan za kako kaže, svoju domovinu BiH; uživa igrajući fudbal, veoma je stabilan i konkretan. Kaže da ga je Ćiro Blažević veoma povrijedio kad ga je krivo optužio za utakmicu sa Portugalom.
- Dammme
- veljaca
- burek_in_space
#736 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Juve zainteresovan za Misimovića?
.
Juventusu ove sezone ne cvijetaju ruže. Stara dama igra ispod svih očekivanja, pa se u Torinu spremaju ići u kupovinu u narednom prelaznom roku, u pokušaju da osvježe ekipu.
Kao jedna od velikih želja Juventusa pojavio se i Zvjezdan Misimović, kojeg u Torinu vide kao sjajno riješenje na sredini terena, javili su engleski mediji.
Upravo je vezni red najrazočaravajući dio ekipe Juventusa ove sezone i čelnici Stare dame će pokušati malo osvježiti sredinu terena. Tako bi klub mogao napustiti Felipe Melo, čije bi mjesto u sredini zauzeo Zvjezdan Misimović.
Za sada nije poznato da li Wolfsburg ima namjeru uopšte prodavati Misimovića, ali se zna da se ponude Stare dame u pravilu jako teško odbijaju.
Vijest je prenesena sa stranice JuveTovih fanova sa Balkana
.
Juventusu ove sezone ne cvijetaju ruže. Stara dama igra ispod svih očekivanja, pa se u Torinu spremaju ići u kupovinu u narednom prelaznom roku, u pokušaju da osvježe ekipu.
Kao jedna od velikih želja Juventusa pojavio se i Zvjezdan Misimović, kojeg u Torinu vide kao sjajno riješenje na sredini terena, javili su engleski mediji.
Upravo je vezni red najrazočaravajući dio ekipe Juventusa ove sezone i čelnici Stare dame će pokušati malo osvježiti sredinu terena. Tako bi klub mogao napustiti Felipe Melo, čije bi mjesto u sredini zauzeo Zvjezdan Misimović.
Za sada nije poznato da li Wolfsburg ima namjeru uopšte prodavati Misimovića, ali se zna da se ponude Stare dame u pravilu jako teško odbijaju.
Vijest je prenesena sa stranice JuveTovih fanova sa Balkana
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#737 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Miske puno bolji u proslu subotu. Asistencija i zamalo gol pred kraj. Nadam se da je na pomolu povratak u formu
- vee-jay
#738 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
da se kojim slucajem zove Zveminjo igrao bi vec davno u jednoj momcadi te kategorijeburek_in_space wrote: Juve zainteresovan za Misimovića?
- veljaca
#739 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Köstner: Misimović je shvatio da sam ja trener
Prošlog je sedmice u izjavi za njemački magazin Kicker Zvjezdan Misimović prilično oštro kritizirao trenera Wolfsburga Lorenza-Günthera Köstnera.
Učinio je to iritiran činjenicom da ga je nasljednik Armina Veha zamijenio u dva uzastopna nastupa, protiv HSV-a i Bayerna. Nakon toga, na razgovor su ga pozvali sam trener i sportski direktor Dieter Hoeness.
Morao sam mu objasniti da je treniranje momčadi moja dužnost - izjavio je Köstner za Kicker dodavši: Način na koji se postavio nije bio u redu. Ako on misli da mora igrati cijelu utakmicu bez obzira kako je igra, mora znati da griješi. Kriterij za igru ne može biti ime ili visina plaće.
Složio se s tim i sportski direktor: Vjerujem da najveći razlog njegova nezadovoljstva leži u činjenici da nije u svojoj najboljoj formi. Mora shvatiti da je njegova forma to na čemu mora najviše poraditi.
Mora se znati ko je glavni ..... E Ciro, Ciro ...
Prošlog je sedmice u izjavi za njemački magazin Kicker Zvjezdan Misimović prilično oštro kritizirao trenera Wolfsburga Lorenza-Günthera Köstnera.
Učinio je to iritiran činjenicom da ga je nasljednik Armina Veha zamijenio u dva uzastopna nastupa, protiv HSV-a i Bayerna. Nakon toga, na razgovor su ga pozvali sam trener i sportski direktor Dieter Hoeness.
Morao sam mu objasniti da je treniranje momčadi moja dužnost - izjavio je Köstner za Kicker dodavši: Način na koji se postavio nije bio u redu. Ako on misli da mora igrati cijelu utakmicu bez obzira kako je igra, mora znati da griješi. Kriterij za igru ne može biti ime ili visina plaće.
Složio se s tim i sportski direktor: Vjerujem da najveći razlog njegova nezadovoljstva leži u činjenici da nije u svojoj najboljoj formi. Mora shvatiti da je njegova forma to na čemu mora najviše poraditi.
-
HarnagaHarnaga
#740 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pa zar nije zaprijetio da nece igrati ako taj levat ostane trener?veljaca wrote:Köstner: Misimović je shvatio da sam ja trener
- and
#741 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
mora da im je hasan rekao kojuvee-jay wrote:da se kojim slucajem zove Zveminjo igrao bi vec davno u jednoj momcadi te kategorijeburek_in_space wrote: Juve zainteresovan za Misimovića?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- nellington
#742 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Gledam sinoć Misketa - Kestner ga ubija svojom koncepcijom igre. Previše je povučen nazad, neprirodno izgleda.
- veljaca
#743 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Misimović sve bliži odlasku iz Wolfsburganellington wrote:Gledam sinoć Misketa - Kestner ga ubija svojom koncepcijom igre. Previše je povučen nazad, neprirodno izgleda.
Konflikt između trenera Wolfsburga Lorenza-Günthera Köstnera i Zvjezdana Misimovića očito je ostavio duboke razdore u svlačionici kluba.
Njemački tjednik Sport Bild u novome izdanju tvrdi da je rastanak između našeg reprezentativca i još uvijek aktualnih prvaka Bundeslige i više nego izvjestan.
Misimovića je zasmetalo što ga je Köstner, trener koji zapravo samo privremeno odrađuje posao nakon odlaska Armina Veha, dvaput uzastopno (HSV i Bayern) mijenjao nezadovoljan njegovim učinkom. Javno je o tome progovorio u novinama (Kicker), nakon čega su ga u klubu - kako trener, tako i sportski direktor Dieter Hoeness - pozvali na red.
Očekivao sam njegovu reakciju na izmjene kroz bolje igre na travnjaku, a ne svađama i prozivkama po novinama - izjavio je Köstner.
Nijemci pišu da je trenerovo ponašanje potvrdilo Misimoviću, lani najboljem asistentu Bundeslige sa rekordnih 20 asistencija, da nije nezamjenljiv. Obzirom da je Wolfsburg tek 12-plasirana momčad ljestvice i da sljedeće godine gotovo sigurno neće igrati u Europi, što je minimum Misimovićevih očekivanja, gotovo je sigurno da će naš reprezentativac na kraju sezone željeti raskinuti ugovor s klubom, koji zasad važi do ljeta 2013. godine.
U budućnost zasad gledam samo do ljeta ove godine. Nakon toga ćemo vidjeti kako dalje. U međuvremenu, pokušat ću pomoći momčadi koliko god budem mogao. Želim još reći da i dalje mislim igrati u prvom redu za momčad i za sebe samoga, a ne za trenera - konstatirao je Misimović očito se opredijelivši na nastavak medijskog prepucavanja s Köstnerom.
Nesto ne stima - ocito .....
- winabike
#744 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Garant su mu Dodik i srpska mafija zabranili da dobro igra za Wolfsburg, da ne pokvari koncept referendumaveljaca wrote:Nesto ne stima - ocito .....
Čovjek od početka sezone nije u pravoj formi, ponekad bljesne ono kako on zna, ali to je premalo za njega. Druga stvar, rodilo mu se dijete, a svako ko je roditelj zna kako se prioriteti promijene nakon tog događaja, htio to ti ili ne. I ja sam prije toga znao ostajati u firmi do 7-8 navečer, nakon toga bogami urijetko, samo kad baš moram
Dalje, igra Armina Veha, a evo sada i ovog anonimusa kojeg su odnekud iščupali, se svodi na "kontrolisanu ofanzivu", gdje puno veće uloge imaju šestice i krila, nego što su imale u igri brzih pasova i kontranapada, koju preferira Magath i gdje uvijek 10-ka ima glavu ulogu. Koliko je to godilo Zvjezdanu prošle godine, svi smo vidjeli.
A i plahovit je. Mentalnim sklopom je vrlo sličan Barbarezu - sjetite se kako se Barbarez volio derati, šopati i pucati šamare, i koliko je zbog toga kartona dobio. Zvjezdan je hebi ga takav - plahovit. Ljutne se zbog sitnice. Dobro, ono Ćirino nije bila sitnica, zbog onoga bi ga svako normalan poslao u neku stvar (Ćiru), ali ovo sada, ove dvije izmjene, fakat mu je bez veze da se zbog toga ljuti...
Ali je, hebi ga, jedna od boljih 10-ki u Europi i sretni smo da ga imamo u reprezentaciji
- vee-jay
#745 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
dobar je zvjezdan. bosanac, nista vise, nista manje.
- winabike
#746 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
E, da. To sam i ja napisao, samo malo opširnijevee-jay wrote:dobar je zvjezdan. bosanac, nista vise, nista manje.
- Dammme
#747 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Kakav majstor! Podera rašlje Rusima! Sinoć Pjanić, večeras Miske! Još samo da ga Džekson zabije.
-
LSD
#748 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Auuu kakav opak gol zabi Miske majstor u same rašlje
Evo opet pogodi iz slobodnjaka u mjesto gdje se sastavljaju precka i stativa
Evo opet pogodi iz slobodnjaka u mjesto gdje se sastavljaju precka i stativa
- nellington
#749 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Gol i dvije prečke, sekira Berdijeva ozbiljno 
- drmadzija