HAVANA pokupio moje stvarimaybelline wrote:Evo dosli su po moje vreceHvala jos jednom svima koji su se ponudili za prevoz! Javljajte dalje kako tece akcija. Hoce biti slika od sutrasnjeg susreta?
Haram im bilo.....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#726 Re: Haram im bilo.....
-
5ar5rovic
#727 Re: Haram im bilo.....
Slažem se, prošli put smo im simbolično dali 50KM, to djecu obraduje, ali ništa više. Obradovati, a ne pokvariti !teAMICA wrote:Mislim da se "na ruke" neće davati ništafaruche wrote:ja sam uplatio.
jedno pitanje, sta ste kontali sa novcem koji se uplati. hocete li sve "investirati" ili cete i malo dati na ruke.
ja licno mislim da bi sve trebalo "investirati" a mozda samo mali iznos dati na ruke
- faruche
#728 Re: Haram im bilo.....
i ja sam za5ar5rovic wrote:Slažem se, prošli put smo im simbolično dali 50KM, to djecu obraduje, ali ništa više. Obradovati, a ne pokvariti !teAMICA wrote:Mislim da se "na ruke" neće davati ništafaruche wrote:ja sam uplatio.
jedno pitanje, sta ste kontali sa novcem koji se uplati. hocete li sve "investirati" ili cete i malo dati na ruke.
ja licno mislim da bi sve trebalo "investirati" a mozda samo mali iznos dati na ruke
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#729 Re: Haram im bilo.....
vuk1975 wrote:ja bi samo ovim nasim dragim forumasima porucio da se ne iznenadjuju previse sto se niko od politicara nije javio jer postoji ona stara,SIT GLADNOM NEVJERUJE, ali vala i nemoraju stace nam da nas zavadjaju i pokradu lovu evo pokazalo se da mi mozemo da budemo vlada u malom,imamo sve ministre za prevoz ,bankare ,financije,poljeprivredni sektor,razvoj(stala) i ostalo, i sto je naj bitnije sve POSTENI LJUDI (moro napisat velikim slovima).
Ovo za tu organizaciju BIRDS zvuci odlicno
Bas sam nesto kontala, znam da je ovo trud svih nas, ali trebalo bi kada se ovo zavrsi sve ako Bog da, poslati snimke u medije sirom BiH, da se vidi sta narod moze uraditi, ono sto politicari ne mogu i ne zele vec skoro 2 decenije!
-
teAMICA
#730 Re: Haram im bilo.....
Senad Hadžifejzović mi je odgovorio na mail da ide prilog u subotu!ladyblue18 wrote:vuk1975 wrote:ja bi samo ovim nasim dragim forumasima porucio da se ne iznenadjuju previse sto se niko od politicara nije javio jer postoji ona stara,SIT GLADNOM NEVJERUJE, ali vala i nemoraju stace nam da nas zavadjaju i pokradu lovu evo pokazalo se da mi mozemo da budemo vlada u malom,imamo sve ministre za prevoz ,bankare ,financije,poljeprivredni sektor,razvoj(stala) i ostalo, i sto je naj bitnije sve POSTENI LJUDI (moro napisat velikim slovima).![]()
Ovo za tu organizaciju BIRDS zvuci odlicno![]()
![]()
Bas sam nesto kontala, znam da je ovo trud svih nas, ali trebalo bi kada se ovo zavrsi sve ako Bog da, poslati snimke u medije sirom BiH, da se vidi sta narod moze uraditi, ono sto politicari ne mogu i ne zele vec skoro 2 decenije!
ne bi bilo loše da mu i vi šiknete mail
Last edited by teAMICA on 14/04/2009 14:08, edited 1 time in total.
- amrica
#731 Re: Haram im bilo.....
Samo da sumiram, poslije ovoliko dana, postova, pp-ova, sastanaka, odlaska tamo... truda svih nas, ...imamo nesto preko 4.000 KM, sto je jos uvijek MANJE OD PROSJECNE PLATE JEDNOG DRZAVNOG POSLANIKA, koji je to horor. Oni za svoj nerad i parazitski zivot mjesecno dobijaju vise nego sto je dovoljno jednoj troclanoj porodici da krene od 0 i zapocne saomoodrzivi opstanak na svojoj zemlji.

-
5ar5rovic
#732 Re: Haram im bilo.....
Bravo Amrice, ovo je činovnička, kad dobacimo do poslaničke, tada smo na konju (sa hvataljkama) !amrica wrote:Samo da sumiram, poslije ovoliko dana, postova, pp-ova, sastanaka, odlaska tamo... truda svih nas, ...imamo nesto preko 4.000 KM, sto je jos uvijek MANJE OD PROSJECNE PLATE JEDNOG DRZAVNOG POSLANIKA, koji je to horor. Oni za svoj nerad i parazitski zivot mjesecno dobijaju vise nego sto je dovoljno jednoj troclanoj porodici da krene od 0 i zapocne saomoodrzivi opstanak na svojoj zemlji.
![]()
![]()
![]()
-
a3tec
#733 Re: Haram im bilo.....
E i ja sam evo upravo uplatio koju markicu na racun u Intesa banci, eto nek se nadje... 
A mislim da i radi lopova ne bi trebalo davati sve te pare "na ruke". Zamislite samo - mi skupimo cetir' 'iljadarke, damo im "'nako", a preko noci dodje cika Lopov i sve pokrade...
Ajjjjjj, ne smijem ni pomislit na to
Idemo dalje...
A mislim da i radi lopova ne bi trebalo davati sve te pare "na ruke". Zamislite samo - mi skupimo cetir' 'iljadarke, damo im "'nako", a preko noci dodje cika Lopov i sve pokrade...
Ajjjjjj, ne smijem ni pomislit na to
Idemo dalje...
- ladyblue18
#734 Re: Haram im bilo.....
izvin'te a kolika je tacno njihova plata?
znam da ima svakakvih cifri i da sami sebi stalno povecavaju plate, ali sto je previse previse je
znam da ima svakakvih cifri i da sami sebi stalno povecavaju plate, ali sto je previse previse je
- amrica
#735 Re: Haram im bilo.....
zadnja cifra je bila oko 4.500 KM, bez staza, beneficija, odvojenog zivota, unajmljenog stana, sluzbenih putovanja i dnevnica...ladyblue18 wrote:izvin'te a kolika je tacno njihova plata?![]()
![]()
- ladyblue18
#736 Re: Haram im bilo.....
a ja budala mislila da je u tu cifru ukljuceno sve ovo pobrojanoamrica wrote:zadnja cifra je bila oko 4.500 KM, bez staza, beneficija, odvojenog zivota, unajmljenog stana, sluzbenih putovanja i dnevnica...ladyblue18 wrote:izvin'te a kolika je tacno njihova plata?![]()
![]()
- amrica
#737 Re: Haram im bilo.....
Izvinjavam se na off topic-u, ali moram, kad samo pomislim koliko bi zivota bilo sredjeno, koliko djece bi zavrsilo skole, koliko staraca bi dostojanstveno docekali kraj bitisanja sa ovim novcem koji paraziti trose godisnje na svoj luksuz i budalastine i gluposti .... a racunajte da tu jos postoji citava armija nizih cinovnika ciji troskovi nisu uracunati u ovo:
Predsjedavajući i zamjenici domova primat će 4.654, čelnici komisija 4.547, a poslanici i delegati 4.494 marke...
Iako su koeficijenti ostali isti u odnosu na prethodnu godinu (8,7, 8,5, 8,4), s obzirom na rast plaća u BiH, doći će i do povećanja osnovice (80 posto prosjeka) sa dosadašnjih 498 na 535 KM. Tako će predsjedavajući domova i njihovi zamjenici umjesto dosadašnjih 4.332 imati osnovnu plaću od 4.654 KM, saznaje "Dnevni avaz".
Povećanje paušala
Plaća će biti povećana i predsjedavajućim i zamjenicima parlamentarnih komisija i klubova u oba doma, pa će umjesto dosadašnjih 4.233 sada iznositi 4.547 KM. Ni poslanici ni delegati neće ostati bez povećanja. Njihova plaća umjesto dosadašnjih 4.183 popet će se na 4.494 KM.
Osim povećanja plaća predsjedavajućim i zamjenicima parlamentarnih domova i komisija, i poslanicima i delegatima bit će povećan i paušal sa dosadašnjih 747 na 802 marke.
Izvještaj Zajedničke komisije za administrativne poslove Parlamenta BiH pokazao je da su troškovi Parlamenta BiH u prošloj godini iznosili 15.647.330 KM. Iako je prvobitno usvojeni budžet iznosio 14.814.867, ovaj iznos je korigiran na 18.112.942 marke.
Na koncu je zbog propalog izbora najpovoljnijeg ponuđača za obnovu trga ispred zgrade Parlamenta u budžetu za prošlu godinu ostalo viška 2.465.611 maraka.
Bruto plaće zaposlenih u 2008. godini iznosile su 6.405.478 KM. Od toga je za neto plaće isplaćeno 3.942.772 KM, za poreze na plaću 230.412, a za doprinose 2.232.294 marke.
Odvojen život
Bruto naknade zaposlenih i zastupnika u 2008. godini iznosile su 2.230.135 KM. Taj novac je, između ostalog, potrošen za naknade za prijevoz (116.726) i smještaj zvaničnika (128.748 KM).
Odvojen život zaposlenih u Parlamentu koštao je državu u prošloj godini 106.020, naknade za topli obrok 387.974, a regres za godišnji odmor 106.231 marku.
Za otpremnine je izdvojeno 42.200, a za pomoć prilikom smrti ili teže invalidnosti 44.029 maraka. Za korištenje osobnog vozila plaćeno je 105.706, naknade zastupnicima iznosile su 543.479, s tim što su na njih plaćeni i porez (206.528) i doprinosi (95.925 maraka).
Lani bilo 175 zaposlenih
Prosječan broj zaposlenih u 2008. u Parlamentarnoj skupštini BiH bio je 175, a prosječna mjesečna bruto plaća 3.050 maraka.
Dušanki Majkić 900 KM za odvojeni život i kiriju
Novi zahtjevi državnih poslanika i delegata upućeni Zajedničkoj administrativnoj komisiji Parlamenta BiH otkrivaju i njihove nove prohtjeve. Tako je Dušanka Majkić zatražila, a Komisija odobrila, da joj od 12. marta ove godine, osim plaće i ostalih primanja, mjesečno bude isplaćeno 400 maraka naknade za odvojeni život i 500 KM za zakup stana.
Saznajemo da je njen stranački kolega (SNSD) Drago Ljubičić od iste komisije zatražio da mu retroaktivno odobri isplatu naknada troškova mobilnog telefona od 31. oktobra 2007. do 31. decembra 2008. godine, te za januar i februar ove godine.
U obrazloženju zahtjeva naveo je da nije blagovremeno bio obaviješten da kao predsjedavajući Zajedničke komisije za ekonomske reforme i razvoj ima pravo na naknadu troškova mobilnog telefona, te da nije dovoljno obratio pažnju na pravilnik.
S obzirom na to da predsjedavajući parlamentarnih komisija imaju pravo na naknadu za korištenje mobitela u iznosu od 100 KM mjesečno, Zajednička administrativna komisija, ako prihvati Ljubičićev zahtjev, morat će mu retrokativno isplatiti 1.600 maraka.
Ni sekretar bh. delegacije pri Parlamentarnoj skupštini NATO-a Željko Grubešić nije se htio odreći svojih prava. Nakon što su mu prije nekoliko mjeseci ukradene lične stvari u kongresnoj dvorani u Valensiji, Grubešić je umjesto od organizatora nadoknadu od 283 marke zatražio od Zajedničke administrativne komisije BiH.
ljudi, MILIONA KM
mogla se citava povratnicka populacija pomoci samo djelicem ove sume pa da zapocne neki bolji zivot.
Predsjedavajući i zamjenici domova primat će 4.654, čelnici komisija 4.547, a poslanici i delegati 4.494 marke...
Iako su koeficijenti ostali isti u odnosu na prethodnu godinu (8,7, 8,5, 8,4), s obzirom na rast plaća u BiH, doći će i do povećanja osnovice (80 posto prosjeka) sa dosadašnjih 498 na 535 KM. Tako će predsjedavajući domova i njihovi zamjenici umjesto dosadašnjih 4.332 imati osnovnu plaću od 4.654 KM, saznaje "Dnevni avaz".
Povećanje paušala
Plaća će biti povećana i predsjedavajućim i zamjenicima parlamentarnih komisija i klubova u oba doma, pa će umjesto dosadašnjih 4.233 sada iznositi 4.547 KM. Ni poslanici ni delegati neće ostati bez povećanja. Njihova plaća umjesto dosadašnjih 4.183 popet će se na 4.494 KM.
Osim povećanja plaća predsjedavajućim i zamjenicima parlamentarnih domova i komisija, i poslanicima i delegatima bit će povećan i paušal sa dosadašnjih 747 na 802 marke.
Izvještaj Zajedničke komisije za administrativne poslove Parlamenta BiH pokazao je da su troškovi Parlamenta BiH u prošloj godini iznosili 15.647.330 KM. Iako je prvobitno usvojeni budžet iznosio 14.814.867, ovaj iznos je korigiran na 18.112.942 marke.
Na koncu je zbog propalog izbora najpovoljnijeg ponuđača za obnovu trga ispred zgrade Parlamenta u budžetu za prošlu godinu ostalo viška 2.465.611 maraka.
Bruto plaće zaposlenih u 2008. godini iznosile su 6.405.478 KM. Od toga je za neto plaće isplaćeno 3.942.772 KM, za poreze na plaću 230.412, a za doprinose 2.232.294 marke.
Odvojen život
Bruto naknade zaposlenih i zastupnika u 2008. godini iznosile su 2.230.135 KM. Taj novac je, između ostalog, potrošen za naknade za prijevoz (116.726) i smještaj zvaničnika (128.748 KM).
Odvojen život zaposlenih u Parlamentu koštao je državu u prošloj godini 106.020, naknade za topli obrok 387.974, a regres za godišnji odmor 106.231 marku.
Za otpremnine je izdvojeno 42.200, a za pomoć prilikom smrti ili teže invalidnosti 44.029 maraka. Za korištenje osobnog vozila plaćeno je 105.706, naknade zastupnicima iznosile su 543.479, s tim što su na njih plaćeni i porez (206.528) i doprinosi (95.925 maraka).
Lani bilo 175 zaposlenih
Prosječan broj zaposlenih u 2008. u Parlamentarnoj skupštini BiH bio je 175, a prosječna mjesečna bruto plaća 3.050 maraka.
Dušanki Majkić 900 KM za odvojeni život i kiriju
Novi zahtjevi državnih poslanika i delegata upućeni Zajedničkoj administrativnoj komisiji Parlamenta BiH otkrivaju i njihove nove prohtjeve. Tako je Dušanka Majkić zatražila, a Komisija odobrila, da joj od 12. marta ove godine, osim plaće i ostalih primanja, mjesečno bude isplaćeno 400 maraka naknade za odvojeni život i 500 KM za zakup stana.
Saznajemo da je njen stranački kolega (SNSD) Drago Ljubičić od iste komisije zatražio da mu retroaktivno odobri isplatu naknada troškova mobilnog telefona od 31. oktobra 2007. do 31. decembra 2008. godine, te za januar i februar ove godine.
U obrazloženju zahtjeva naveo je da nije blagovremeno bio obaviješten da kao predsjedavajući Zajedničke komisije za ekonomske reforme i razvoj ima pravo na naknadu troškova mobilnog telefona, te da nije dovoljno obratio pažnju na pravilnik.
S obzirom na to da predsjedavajući parlamentarnih komisija imaju pravo na naknadu za korištenje mobitela u iznosu od 100 KM mjesečno, Zajednička administrativna komisija, ako prihvati Ljubičićev zahtjev, morat će mu retrokativno isplatiti 1.600 maraka.
Ni sekretar bh. delegacije pri Parlamentarnoj skupštini NATO-a Željko Grubešić nije se htio odreći svojih prava. Nakon što su mu prije nekoliko mjeseci ukradene lične stvari u kongresnoj dvorani u Valensiji, Grubešić je umjesto od organizatora nadoknadu od 283 marke zatražio od Zajedničke administrativne komisije BiH.
ljudi, MILIONA KM
mogla se citava povratnicka populacija pomoci samo djelicem ove sume pa da zapocne neki bolji zivot.
- maybelline
#738 Re: Haram im bilo.....
ladyblue18 wrote:a ja budala mislila da je u tu cifru ukljuceno sve ovo pobrojanoamrica wrote:zadnja cifra je bila oko 4.500 KM, bez staza, beneficija, odvojenog zivota, unajmljenog stana, sluzbenih putovanja i dnevnica...ladyblue18 wrote:izvin'te a kolika je tacno njihova plata?![]()
![]()
znam da ima svakakvih cifri i da sami sebi stalno povecavaju plate, ali sto je previse previse je![]()
![]()
![]()
![]()
Treba stid i sram da ih bude!!! Ljudi danas bezuspjesno traze posao i voljni su marljivo raditi, a oni tamo 4.500KM zaradjuju radeci sta - nista! Da ja barem koristi od njih...Ma da je i konkretne koristi od njih tolika plata je SRAMOTA kad toliki broj ludi u Bosni gladuje i jedva prezivljava!!!! Uh, ovo me samo cini bijesnom....
Brojevi racuna su:
EVO RACUNA....obadva su napravljena -otvorena u intesa sanpaolo banci
racun za domace uplate u km-ovima....
primalac/primatelj: Ajdin Čubro 867434-22-25606
Račun primaoca: 1540010000001910
Svrha uplate...sta god se upise zna se za sta pare idu
Devizni racun:Uplate izvršiti na račun:
INTESA SANPAOLO BANKA BOSNA I HERCEGOVINA
OBALA KULINA BANA 9a, 71000 SARAJEVO,BIH
Payments in EUR
SWIFT:UPBK BA 22
IBAN:BA39 154 001-000-000-1910
ACC.NO.50611200 867434 25607
Za sve one koji zele da novce posalju preko Western uniona ili MoneyGram-a, neka me o "posiljci" obavjestena PP, ili na broj telefona 00387 61 788614, a posiljku nek salju na :
Ajdin Čubro
ulica Alije Izetbegovića 14, 71370 Breza
Hvala dobrim ljudima!!!
-
mIRCerka
#739 Re: Haram im bilo.....
eh ovako...imam dva zadatka za vas...
jedan zadatak je da na humanitarnim akcijama otvorite temu (necu ja, ovo je ipak vasih ruku zlatno djelo) gdje cete postaviti uvodni post i sve podatke kako se moze pomoci, kao i pomoc koja je vec dostavljena...
Mnogo raje dodje na ovaj forum SAMO NA HUMANITARNE AKCIJE podforum, pa ce se akcija prosiriti i dalje
Drugi zadatak jeste da mi ostanete takvi kakvi jeste, jer radi takvih ljudi vrijedi ostati u ovom "#"$&%$# u kojem zivimo.
sad odo ja ispunit svoje obecanje 
jedan zadatak je da na humanitarnim akcijama otvorite temu (necu ja, ovo je ipak vasih ruku zlatno djelo) gdje cete postaviti uvodni post i sve podatke kako se moze pomoci, kao i pomoc koja je vec dostavljena...
Mnogo raje dodje na ovaj forum SAMO NA HUMANITARNE AKCIJE podforum, pa ce se akcija prosiriti i dalje
Drugi zadatak jeste da mi ostanete takvi kakvi jeste, jer radi takvih ljudi vrijedi ostati u ovom "#"$&%$# u kojem zivimo.
- Dupli_skalp
#740 Re: Haram im bilo.....
@za pokretače akcije
ja bih mogao da prikupim nešto odjeće, ali ne bih mogao to danas završiti, pa me zanima da li postoji mogućnost sutra da neko preuzme to?
ja bih mogao da prikupim nešto odjeće, ali ne bih mogao to danas završiti, pa me zanima da li postoji mogućnost sutra da neko preuzme to?
-
teAMICA
#741 Re: Haram im bilo.....
Ljudi, nemojte da tema ode u p.m., neka ostane ova pozitiva ovdje...
Pustite bagru zvanu političari, na ovoj temi njih ne treba uzimati u usta, NASLOV JE DOVOLJAN!
Pustite bagru zvanu političari, na ovoj temi njih ne treba uzimati u usta, NASLOV JE DOVOLJAN!
- atko
#742 Re: Haram im bilo.....
Sto se politicara tice sta reci ... eto npr Mostar jos nema gradonacelnika ...vise od pola godine ... cisto sumnjam da ce se u budzetu pojaviti sestomjesecni visak sredstava potrebnih za kabinet gradonacelnika ... npalatice to oni retroaktivno ... najboljeje ne kontaminirati temu tim govnima 
-
mIRCerka
#743 Re: Haram im bilo.....
Veceras do 7 u Printexove prostorije mozes donijeti garderobu koju skupis, na Kosevu.eyesburn wrote:@za pokretače akcije
- amrica
#744 Re: Haram im bilo.....
eyesburn wrote:@za pokretače akcije
Nema mogucnosti jer 55, HAVANA & co sutra ujutru putuju za tamo.
Izvinjavam se svima sto sam skrenula sa teme, ali kad pomislim koliko je truda i emocija ulozeno da se skupi ovih 4.000 KM i koliko nam se ta lova cini velikom i vaznom i koliko je stvarno vazna za pocinjanje novog zivota ... sjetim se da nekakvi likovi vise od toga dobijaju mjesecno..
Necu vise, obecavam....
-
mIRCerka
#745 Re: Haram im bilo.....
zato i napisah da otvorite istu temu na HUIM akcijama, gdje ce biti prica samo o aktivnostima, a ovdje se moze i dusha otvorit i istrestamrica wrote:eyesburn wrote:@za pokretače akcije
Nema mogucnosti jer 55, HAVANA & co sutra ujutru putuju za tamo.
Izvinjavam se svima sto sam skrenula sa teme, ali kad pomislim koliko je truda i emocija ulozeno da se skupi ovih 4.000 KM i koliko nam se ta lova cini velikom i vaznom i koliko je stvarno vazna za pocinjanje novog zivota ... sjetim se da nekakvi likovi vise od toga dobijaju mjesecno..![]()
Necu vise, obecavam....
PS Od stranice 20 naovamo sam u prvi post ubacila brojeve racuna
- Dupli_skalp
#746 Re: Haram im bilo.....
može li ako ništa večeras ali iza 19h nekako? nema šanse da stignem do 19h da sve prikupim 
p.s. ja bih donio gdje treba, imam auto...
Last edited by Dupli_skalp on 14/04/2009 14:53, edited 1 time in total.
-
bengin02
#747 Re: Haram im bilo.....
Upravo sam odgledao klip na YouTube-u i mada mi je suza teska k'o sleper moram priznat da nisam mogao odolit'.amrica wrote:Samo da napomenem sve koji zele dati odjecu i kucne potrepstine, hranu i sl... ili novac, da su centri za skupljanje stvari:
Svoj prilog u odjeći, obući, hrani i novcu možete predati na neki od slijedećih punktova, koji vam je najzgodniji i najbliži, u ponedeljak i utorak :
Printex d.o.o. , Hasana Sušića 9, kontakt osoba Senad Mujkić, od 8 - 17 sati, tel. 063 895 027
Printex-shop, Koševo 19, kontakt osoba Azra Sakić, od 9 - 19 sati, tel. 063 895 026
Printex-shop Sara Centar, Ilidža, kontakt osoba Benjamin Rešo, od 9 - 19 sati, tel. 063 895 021
Ljubaznoscu ljudi iz Printex-a dobili smo na koristenje njihove prostore za ovu akciju, a osim toga dali su i svoj doprinos u cashu. Zato jer je jedan od forumasa Printex-ovac
[b]Skupljanje se zavrsava sutra (utorak) u 19h u Kosevu i na Ilidzi, a na Brek(c)i u 17h...[/b]
Ako je nekome bas frka za dostavu stvari, nema auto, vremena, ... neka napise na forumu pa cemo se organizirati po gradu.
Ja vec izbacujem odjecu iz ormara za koju sebi uvijek govorim "ma sutra cu ovo obuc'" a to sutra nikad doc'. Siguran sam da ce vecina toga dobro doci ovom momku. Jest' da sam malo krupniji od njega al' snaci ce se on. Belaj mi je jedino sto sam u Sarajevu tek u subotu. Volio bih kada bi neko od vas forumasa bio raspolozen da to preuzme i dostavi ovom momku i njegovim ukucanima. Sa sobom nosim i nesto keša. U svoje i u ime sportskog kluba ciji sam clan. Molim da mi se kaze mjesti i vrijeme u subotu kada bih to mogao uruciti nekome od forumasa koji su vise angazovani u ovom slucaju.
pozdrav iz Maglaja.
-
mIRCerka
#748 Re: Haram im bilo.....
javi se Havani PPom, vidi moyes li mu odnijeti negdje nekad kasnije, idu sutra...eyesburn wrote:može li ako ništa večeras ali iza 19h nekako? nema šanse da stignem do 19h da sve prikupim
- Dupli_skalp
#749 Re: Haram im bilo.....
PP poslan...mIRCerka wrote:javi se Havani PPom, vidi moyes li mu odnijeti negdje nekad kasnije, idu sutra...eyesburn wrote:može li ako ništa večeras ali iza 19h nekako? nema šanse da stignem do 19h da sve prikupim
-
bengin02
#750 Re: Haram im bilo.....
Malo iznad prosjeka u Dzeferovicevoj banci.5ar5rovic wrote:Bravo Amrice, ovo je činovnička, kad dobacimo do poslaničke, tada smo na konju (sa hvataljkama) !amrica wrote:Samo da sumiram, poslije ovoliko dana, postova, pp-ova, sastanaka, odlaska tamo... truda svih nas, ...imamo nesto preko 4.000 KM, sto je jos uvijek MANJE OD PROSJECNE PLATE JEDNOG DRZAVNOG POSLANIKA, koji je to horor. Oni za svoj nerad i parazitski zivot mjesecno dobijaju vise nego sto je dovoljno jednoj troclanoj porodici da krene od 0 i zapocne saomoodrzivi opstanak na svojoj zemlji.
![]()
![]()
![]()
Mislim da samo okvir onih njegovih naocara iz sinocnjeg priloga na 60m vrijedi vise nego se do sad' skupilo za Hodzice.
Tuga golema.