vjecnobordo wrote:Odgledavši večeras utakmicu, prvo ću istaći radost jer su komšije još jednom poražene

Iako mi Čelik nije puno draži, ali neka
Utakmica, više nego očajna. Neću srati i pljuvati po svemu, kao što će to možda većina koji nisu RZ ili TM uraditi.
Prvo, navijanje Robijaša OČAJNO. Mene bi uistinu bilo stid. U nekoliko navrata Manijaci ih nadglasaju, a pjesme su im

Samo njima svojstveni plagijati. THE BEST OF TM, HZ, RA i drugi
Teren na Bilinom polju užasan. Tačnih pasova: oba. Broj prekršaja, veći nego li na jednoj rukometnoj tekmi. I Manijaci, aj ne znam jel vama ono uredu, ali onakvo valjanje

Vidio do sada samo kod Tuzlaka i nikog više. Stanić pada 3 minute nakon što ga je čovjek udario, dok je skontao da imaju pozitivan rezultat.
Iako ne pratim Želju, pa su me iznenadila neka imena, za koja nikad ranije nisam čuo (Jeko onaj što je posljednji ušao?

), realno mislim da j ovo dno dna komšije. Prošle godine su bili tu Štilić, Dialiba, koji su Boga mi bili itekako opasni. Danas, jedini igrač koji može proći svojim znanjem je Bekrić. Sve drugo sramotno.
Čelik, nešto malo bolji. Purić i onaj garonja

Ali *ebo ekipu kojoj je DUro organizator.
I na kraju, gledajući Ibrahima Šehića na turniru prije 2 godine, pomislih: Majku mu, odličan golman, biće zajebano zabit' Želji gol. Ali ovo večeras

Ja bih se stidio onakvih golova

Prvi mi i sada nije jasno kako mu kroz ruke prođe lopta. Jest bio precizan, dobar šut, žabica, ali 30 metara, hejjj, pa možeš stići da uhvatiš. Drugi gol,m ko da visi na Koševu gledajući Alaima. Ko da mu je efendija uzor. Lopta na peterac, a on je prati, čeka da mu je čovjek udari, a onda ni Buffon ne bi branio, ni sa 18 refleksa.
U svakom slučaju, jedna od nekvalitetnijih utakmica što se tiče prenosa