Ja mrzim ovakve projekte samo zato što narodu izvlace pare glupim tel. glasanjem, ali šta je tu je, ma nek je Adnan pobijedio u sred Beograda
Želim mu da iskoristi priliku koju je dobio i da za koju godinu budemo ponosni na njega
Moderator: _BataZiv_0809
Naravno da je pobjeda,pusti papka,on je htio lafo da ispadne pametan....mostarac wrote:znam da je off-topic al moramTravnički Noćni Šetač wrote:Ne kaže se "pobjedio" nego pobijedio... Možda bolje znaš engleski doduše...Šibicar wrote:Joj sreća pa nisam gledao,a pobjedio je kloc bez imalo mozga,koji ne zna riječ engleskog,seljačina i papak prvog reda...da se ne ponavljam dalje,jer sam ga opisao u jednom prijašnjem postu...
...
Ali me samo zanima ako nisi gledao kako znaš kakav je... Gledaš u kašike? ...
Znam sigurno da se kaze POBJEDA, a ne pobijeda. E sad bez nakane da ulazim u vasu demokratsku raspravuja bi zamolio nekoga ko se razumije u jezik, a da nije ucio gramatiku bosanskog nego S-H ( obzirom da je u ovoj gramatici bosanskog ispravno reci CETVERICA (smajli koji povraca) pa mi sama sebe iskljucuje ) kako se kaze ispravno
rjesavati ili rijesavati obzirom da je rjesenje
pobjediti ili pobijediti
smješiti ili smiješiti
Hvala
ode u off ali moramŠibicar wrote:
Naravno da je pobjeda,pusti papka,on je htio lafo da ispadne pametan....
Upravo! Sami izmjedu sebe se ne mozemo, a ocekujemo da nas drugi mogu i postuju. Nije cudo sve sto nam se desavalo i sto nam se desava, nismo bolje ni zasluzili nazalostsamo_ti wrote:Kada se citaju ovi komentari samo se moze reci.....Glupi Bosanci..!!!!!!...ma joj nama sve sto se desava desava se s razlogom......
e pa care ne mogu svi biti doktori, informaticari, knjizevnici i slicno.neko mora da pjeva a neko i ugalj da vadi.izdizanje iznad drugih ne mora da bude vezano za stepen obrazovanja.na zalost zivimo u takvom vremenu da svaki mladi covjek koji se otrgne od droge,kocke i uopste krmininala i uspije u necemu jednostavno postane vijest dana.DYD666 wrote:Sve dok bilo kome emisije poput ove budu olicenje izdignutosti. To samo pokazuje koliko smo zapravo nisko.sjever76 wrote:stvarno, pa dokle vise pljuvati po bilo kome ko se malo izdigne iz naseg sivila na bilo koji nacin.
ma ja mislim da bi bilo najbolje da si nas ti predstavljao da nam malo podignes "nivo"DYD666 wrote:Sve dok bilo kome emisije poput ove budu olicenje izdignutosti. To samo pokazuje koliko smo zapravo nisko.sjever76 wrote:stvarno, pa dokle vise pljuvati po bilo kome ko se malo izdigne iz naseg sivila na bilo koji nacin.
kaubojstina wrote:
"Dude!This thread is pointless!"
dje ih nadje
( nisam gledo sinoc emisiju, koliko je koala dobila glasova?)ja vec ima 3gp i mp3 Milanovog nastupa!!!lala_sa wrote:meni je samo zao sto neki puno talentovaniji (npr. Igor) koji mogu puno bolje iskoristiti glavnu nagradu nece dobiti mogucnost za to...a mircerko, definitivno najbolji nastup sinoc je milanov![]()
zao mi je i onog aleksandra, jer su ga vjerovatno dobro za.ebali sa onim kiksom nove tv...
realno, ja igora prije vidim u nekom crkvenom horu, nego kao neku regionalnu zvijezdulala_sa wrote:meni je samo zao sto neki puno talentovaniji (npr. Igor) .
Ovo ne znam, šta je to bilo?rado_vidjen wrote:
svaka cast vukasinu, ako je istina to sa palestinskim salom i highway to hell.
da se i ja tuspasimKIA wrote:p.s. i da ,
za sve one maloumne komentare - nije pobedila Bosna , niti je bilo ko Srbiji zaboo 1:0 u sred Beograda . To se radi na drugim mestima , a ne na takmicenjima za muzicke talente ...
Ja sam na jednoj drugoj temi pisala pohvalne postove o jednom momku koji se zove Amel , koji i pored toga sto je sladak i lepo gradjen ima fantastican glas . Momak za kog nisam ni cula dok nisam prvi put ukljucila OBN i Big Mamma house . Da je jedan takav momak dosao i pobedio , em bih glasala za njega , em bi mi bilo drago .
Ali ova bukva ... iskreno , bas zalim svakoga ko se poistovecuje sa njim i njegovom pobedom , na licnoj ili nacionalnoj osnovi .... whatever ....
Ne mogu ti ga ja dizati kad ne zelis da ti se dizeQler wrote:ma ja mislim da bi bilo najbolje da si nas ti predstavljao da nam malo podignes "nivo"DYD666 wrote:Sve dok bilo kome emisije poput ove budu olicenje izdignutosti. To samo pokazuje koliko smo zapravo nisko.sjever76 wrote:stvarno, pa dokle vise pljuvati po bilo kome ko se malo izdigne iz naseg sivila na bilo koji nacin.
Mirci, imaš njegovo Labudovo jezero? Milan i drugi plesači obučeni ko prave "bijele balerine"!mIRCerka wrote:ja vec ima 3gp i mp3 Milanovog nastupa!!!lala_sa wrote:meni je samo zao sto neki puno talentovaniji (npr. Igor) koji mogu puno bolje iskoristiti glavnu nagradu nece dobiti mogucnost za to...a mircerko, definitivno najbolji nastup sinoc je milanov![]()
zao mi je i onog aleksandra, jer su ga vjerovatno dobro za.ebali sa onim kiksom nove tv...
nemam ali se sjecamJara wrote:Mirci, imaš njegovo Labudovo jezero? Milan i drugi plesači obučeni ko prave "bijele balerine"!mIRCerka wrote:ja vec ima 3gp i mp3 Milanovog nastupa!!!lala_sa wrote:meni je samo zao sto neki puno talentovaniji (npr. Igor) koji mogu puno bolje iskoristiti glavnu nagradu nece dobiti mogucnost za to...a mircerko, definitivno najbolji nastup sinoc je milanov![]()
Slucaj Babajic nije bio kod Amela i Kiceta, tad raja nije mogla glasati, vec je odlucio ziri. OBN je tad pokusao sa bh telecomom napraviti deal oko televotinga, ali su ovi iz nekih svojih razloga otkazali sponzorstvo, te se OBN presaltao na Eronet, koji tad nije imao kapacitete za to, tako da tada nije bilo glasova publike. Mada, po meni Amel ima bolji glas.mIRCerka wrote:
Toliko o svemu tome, jer je Amel pobjednik prvog OBN SUPERNOVA MUSIC TALENT takmicenja koji bjese 2003.godine....i tad se desilo slicno, Kice koji je imao mnogo bolji vokal je bio drugi, dok je za "sha je ba raja" Amela bilo vise glasova...
Babajic je pobijedio samo zahvaljujuci teleglasanju...