30ta kuca na vrata

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#726 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Šeherzada »

Lada wrote:
Spavala je s njim prvi put bez kondoma tek kad joj je bilo jasno da će se vjenčati. Mislim da ti ovi detalji dovoljno govore.
Sta ce joj kondom ako je SPAVALA s njim? :D
madnessa

#727 Re: 30ta kuca na vrata

Post by madnessa »

Compos_Sui wrote: znaci online upoznavanja-druzenja ipak pale? :D
bit ce da ima nade i za nas ostale... :D
Šeherzada

#728 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Šeherzada »

madnessa wrote:
Samo nemoj da se ko munta s ovim mojim.......Ujedacu....... :lol:
x0z0y0

#729 Re: 30ta kuca na vrata

Post by x0z0y0 »

madnessa wrote:
naravno da ima nade za vas :D
Šeherzada

#730 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Šeherzada »

Compos_Sui wrote:
naravno da ima nade za vas :D
Naravno.Pa i jega sreca srela u 35-toj ko bi rekao da ce mene upoznati :lol:
Lada

#731 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Lada »

aida05 wrote:
Lada wrote:
Spavala je s njim prvi put bez kondoma tek kad joj je bilo jasno da će se vjenčati. Mislim da ti ovi detalji dovoljno govore.
Rekla mi je da pri prvom seksu s njim svjesno nije koristila zaštitu jer je već tada bilo jasno da će se vjenčati. On ju je navodno i prije prvog poljupca i prije prvog seksa zaprosio. Upoznali su se u nekom restoranu i počeli izlaziti. Izgleda da je u njegovoj percepciji to već tada bila ozbiljna veza koja vodi u brak. Po njegovoj priči muškarci i žene u Pakistanu su totalno odvojeni tako da on uopće tamo kod kuće nije imao kontakte sa djevojkama svojih godina. Po njegovoj priči Pakistanke čak ne smiju dolaziti ni na internet bez pratnje. Stvarno ne znam koliko ima istine u njegovoj priči ali ona je iskrena prema meni.
Šeherzada

#732 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Šeherzada »

E neznam koliko je iskrena jer sudeci po svemu oni i ne spavaju sa djevojkama prije braka,a kamoli da nesto rade u krevetu :run:
beka_mo

#733 Re: 30ta kuca na vrata

Post by beka_mo »

Lada wrote:
aida05 wrote:
Lada wrote:
Rekla mi je da pri prvom seksu s njim svjesno nije koristila zaštitu jer je već tada bilo jasno da će se vjenčati. On ju je navodno i prije prvog poljupca i prije prvog seksa zaprosio. Upoznali su se u nekom restoranu i počeli izlaziti. Izgleda da je u njegovoj percepciji to već tada bila ozbiljna veza koja vodi u brak. Po njegovoj priči muškarci i žene u Pakistanu su totalno odvojeni tako da on uopće tamo kod kuće nije imao kontakte sa djevojkama svojih godina. Po njegovoj priči Pakistanke čak ne smiju dolaziti ni na internet bez pratnje. Stvarno ne znam koliko ima istine u njegovoj priči ali ona je iskrena prema meni.
Meni nije jasno sto ce jednoj intelektualki(dr) i to situiranoj takav brak,a jos kazes da ga ne voli! Mozda joj se ipak nesto svidjelo kod njega,pa sad u postporodjajnom stresu(mozda je samo to u pitanju) se predomislila za sve,pa joj smeta sto se on licka pred ogledalom i izlazi. Nadam se da ce razumno naci izlaz iz situcije,il se dobro razvesti (ali zao mi bebe) ili tog malog (muza nevinog sa 25) preodgojiti!
beka_mo

#734 Re: 30ta kuca na vrata

Post by beka_mo »

aida05 wrote:E neznam koliko je iskrena jer sudeci po svemu oni i ne spavaju sa djevojkama prije braka,a kamoli da nesto rade u krevetu :run:
A tek kad cujem da u Pakistanu udaju djecu od 8 god za starca od 50! Joj to mi je toliko odvratno i cuti,muka mi u stomaku kad pomislim kako je toj djeci).
Odo ja off topik.
Amazonka27

#735 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Amazonka27 »

hjojjj kad se tema ocisti...pa kad mi nastavimo sa barenjem....ojhaaa :dance: :D
madnessa

#736 Re: 30ta kuca na vrata

Post by madnessa »

Amazonka27 wrote:hjojjj kad se tema ocisti...pa kad mi nastavimo sa barenjem....ojhaaa :dance: :D
jedva cekam, jer mi vise ove talijanke na vrh glave... :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#737 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Chmoljo »

sheilak wrote:Zasto je Talijanka okupirala temu? Je li barem u tridesetim? :-D

Vratimo se problemima Bosanke koja je usla u tridesete. Evo, ja se ne osjecam nista drugacije. I da - jos uvijek ne zelim onu najozbiljniju vezu! :-D
oćeš da se malo neozbiljno? :D :D :D
Chmoljo

#738 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Chmoljo »

sheilak wrote::D sta, malo smo se oslobodili, ha? :-D

Ponudu moram odbiti :-D , a sve zbog decka s kojim sam u neozbiljnoj vezi! :-D
ma bio sam ja slobodan uvijek, samo sam to potiskivao... :lol: :lol: :lol:

ah, sretnik taj dečko bogami :)
beka_mo

#739 Re: 30ta kuca na vrata

Post by beka_mo »

Chmoljo wrote:

Chmoljo,je li avatar tvoj sin ili je to samo tvoja slika kad si bio mali?
Pa kad vec baris curu,bar stavi drugi avatar,mene odmah slika bebe asocira da je doticni tata ili mama. :?:
Chmoljo

#740 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Chmoljo »

beka_mo wrote:
Chmoljo wrote:

Chmoljo,je li avatar tvoj sin ili je to samo tvoja slika kad si bio mali?
Pa kad vec baris curu,bar stavi drugi avatar,mene odmah slika bebe asocira da je doticni tata ili mama. :?:
eh eh to sam ja kad sam im'o tvrdu stolicu... na čehri se može razabrati koncentracija :lol:

šalim se, jednostavno avatar mi ide s nickom i to je to. i ko kaže da barim? nije još DOTLE došlo. :D još uvijek mogu zbariti nešto licem u lice. nisam ja toliko nesimpatičan. pitajte Daphnu :) ovo je sve zezancija (mada se s nekima ne možeš ni zezati)
beka_mo

#741 Re: 30ta kuca na vrata

Post by beka_mo »

[Chmoljo,je li avatar tvoj sin ili je to samo tvoja slika kad si bio mali?
Pa kad vec baris curu,bar stavi drugi avatar,mene odmah slika bebe asocira da je doticni tata ili mama. :?:[/quote]

eh eh to sam ja kad sam im'o tvrdu stolicu... na čehri se može razabrati koncentracija :lol:

šalim se, jednostavno avatar mi ide s nickom i to je to. i ko kaže da barim? nije još DOTLE došlo. :D još uvijek mogu zbariti nešto licem u lice. nisam ja toliko nesimpatičan. pitajte Daphnu :) ovo je sve zezancija (mada se s nekima ne možeš ni zezati)[/quote]

Ma sve ti je ovo ovdje zezancija!
ljubav_aha

#742 Re: 30ta kuca na vrata

Post by ljubav_aha »

sheilak wrote:Pa brak je uglavnom interesna zajednica. Sad , koji ce tu interesi biti zadovoljeni, individualno je.
aha,upravo tako,brak je investicija ;-)
Fair Life

#743 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Fair Life »

aida05 wrote:Moze li ikako od 26 pa nadalje da se u taj klub uclanim i ja? :D
Ima franceska nacina da ih upoznas ja ih eto upoznajem ali sve ili usrani ili zauzeti.A posebno na internetu.Nema ti tu srece draga,bolje se malo osvrni oko sebe,izAdji,sredi se i prici ce ti neki.Nemoj kopati po internetu u namjeri da nadjes srodnu dusu.Ovdje ga neces naci.A i ako pronadjes nekoga,nece biti TAJ koji ti je srodna dusa,mada ces misliti da jeste.Kao sto Severina kaze u jednoj pjesmi-
To je ko ljubav vrlo slicno
tridesete nista neobicno :D
Image
Daphna

#744 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Daphna »

Chmoljo wrote: eh eh to sam ja kad sam im'o tvrdu stolicu... na čehri se može razabrati koncentracija :lol:

šalim se, jednostavno avatar mi ide s nickom i to je to. i ko kaže da barim? nije još DOTLE došlo. :D još uvijek mogu zbariti nešto licem u lice. nisam ja toliko nesimpatičan. pitajte Daphnu :) ovo je sve zezancija (mada se s nekima ne možeš ni zezati)
Samo da ja potvrdim da me zbario licem u lice :mrgreen: ;-) i da nije "toliko" nesimpatičan :mrgreen: :run:
MoHiKaNaC

#745 Re: 30ta kuca na vrata

Post by MoHiKaNaC »

beka_mo wrote:[Chmoljo,je li avatar tvoj sin ili je to samo tvoja slika kad si bio mali?

šalim se, jednostavno avatar mi ide s nickom i to je to. i ko kaže da barim? nije još DOTLE došlo. :D još uvijek mogu zbariti nešto licem u lice. nisam ja toliko nesimpatičan. pitajte Daphnu :) ovo je sve zezancija (mada se s nekima ne možeš ni zezati)[/quote]

Ma sve ti je ovo ovdje zezancija![/quote]

Cekaj, pa zar... Nije valjda da... Ali ja sam mislio... O Boze! :( :run:
Lada

#746 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Lada »

Nisam pregledala nove postove (kasnije ću) jer sam oduševljena onim što sam pročitala na portalu - Natasha Atlas dolazi u Sarajevo! Pošto jako dobro poznajem Natashu kao i erotični utjecaj njene muzike na žene i muškarce ( :D ) pozvala bih djevojke sa teme, posebno one sa "problemom upoznavanja" da navrate na ovaj koncert. Možemo prije koncerta otići i na kafu ako neka nema s kim doći ili je stidljiva ( :D ). Elem, na koncertu Natashe Atlas će se u vas zaljubiti svaki muškarac koji vas vidi ako poznajete makar malo njenu muziku i ako zavrtite bokovima bar reda radi. O Natashinoj muzici sam otvorila posebnu temu - http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =9&t=54645 (da se upoznate ako je već ne znate). ;-)

Idem sada da obavijestim raju iz real lifea za ovaj koncert a biće rusvaj kao i uvijek na Natashi. A poslije mi pričajte je li bilo muškaraca ili nije. Pusa :D

Evo Natashe, mrtvog bi podigla :D

Last edited by Lada on 09/09/2008 09:43, edited 1 time in total.
milivoje

#747 Re: 30ta kuca na vrata

Post by milivoje »

Lada wrote:Nisam pregledala nove postove (kasnije ću) jer sam oduševljena onim što sam pročitala na portalu - Natasha Atlas dolazi u Sarajevo! Pošto jako dobro poznajem Natashu kao i erotični utjecaj njene muzike na žene i muškarce ( :D ) pozvala bih djevojke sa teme, posebno one sa "problemom upoznavanja" da navrate na ovaj koncert. Možemo prije koncerta otići i na kafu ako neka nema s kim doći ili je stidljiva ( :D ). Elem, na koncertu Natashe Atlas će se u vas zaljubiti svaki muškarac koji vas vidi ako poznajete makar malo njenu muziku i ako zavrtite bokovima bar reda radi. O Natashinoj muzike sam otvorila posebnu temu - http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =9&t=54645 (da se upoznate malo ako je već ne znate). ;-)

Idem sada da obavijestim raju iz real life za koncert a biće rusvaj kao i uvijek na Natashi. A poslije mi pričajte je li bilo muškaraca ili nije. Pusa :D

Evo Natashe, mrtvog bi podigla :D

To nesto na racun nas preko 30?
:lol: :lol: :lol:
Klodovik

#748 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Klodovik »

Lada wrote:
Klodovik wrote: Da, očito je da tu ima još nekih "momenata". Ovako mi se sve to čini kao "loše planiranje" sa njene strane. Ako je samo željela dijete, ne znam što joj je trebao brak i sve pravne posljedice koje on nosi sa sobom, i to sa čovjekom kojeg mora izdržavati i koji je može ucjenjivati za razvod i šta sve ne ako do toga dođe, a posebno sa čovjekom kog ne voli i ne želi u svom životu. Ipak, njega donekle razumijem. O posljedicama po dijete je suvišno i govoriti. No, svako zna svoje.
Ne znam jesam li napisala da je ona Talijanka i da je jako religiozna. Jednom je u zemlji u kojoj živi došla na ispovijest (kod njih u Italiji je normalno da ide svake sedmice) i svećenik joj je rekao da ga ne gnjavi više "sa tim sitnicama" :D

Ma, meni sve to zvuči vrlo neozbiljno :)
madnessa

#749 Re: 30ta kuca na vrata

Post by madnessa »

Lada wrote:Evo Natashe, mrtvog bi podigla :D
naravno da ideeeeeem... :thumbup:
Lada

#750 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Lada »

milivoje wrote: Evo Natashe, mrtvog bi podigla :D

To nesto na racun nas preko 30?
:lol: :lol: :lol:
Oprosti Milivoje, vidim da se osjećaš prozvanim, ali nisam željela nikoga uvrijediti ili diskriminirati zbog njegovih godina ili seksualnog ponašanja. Ovo je bilo općenito rečeno a pitanje potencije nema baš puno veze sa godinama. Čini mi se, promatrajući neobično ponašanje spolno sazrelih muških jedinki u vrijeme parenja da su muškarci oko 45.-e godine najnapaljeniji :D
Post Reply