HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
tacna

#726 Re: HS kablovska

Post by tacna »

Ok.
Johnny071

#727 Re: HS kablovska

Post by Johnny071 »

Za sve one koji kao i ja imaju HS kablovsku evo jedna tuzna vjest 100% tacna,
HS UKIDA SPORTKLUB IZ PROGRAMSKE SHEME

eto toliko o tome.
StupskaBitanga

#728 Re: HS kablovska

Post by StupskaBitanga »

Johnny071 wrote:Za sve one koji kao i ja imaju HS kablovsku evo jedna tuzna vjest 100% tacna,
HS UKIDA SPORTKLUB IZ PROGRAMSKE SHEME

eto toliko o tome.
SJ ce biti ekskluzivitet BHCN
Johnny071

#729 Re: HS kablovska

Post by Johnny071 »

Ma sad mi drug rece koji radi u HSu prico sa njim na telefon, kaze skupo im ne isplati se placati sportklub pa ga ukidaju, a uvesce neki usljivi kanal :) haha al nek traze 6km dodatno za HBO,

evo jedna pjesma za Enesa Hajdarevica

:lol: :lol: :lol:
Last edited by Johnny071 on 14/08/2010 21:21, edited 1 time in total.
vendetta87

#730 Re: HS kablovska

Post by vendetta87 »

Ma ne mogu da vjerujem ovo za Sportklub.Imaju li ti ljudi duše?
zikmu

#731 Re: HS kablovska

Post by zikmu »

Jako dobra vijest... ne znam ko gleda SK, ES i neke FOX, HBO kanale pored amne, behara, avaza, heme...
Johnny071

#732 Re: HS kablovska

Post by Johnny071 »

A da umalo da zaboravim, pored toga sto ce ukinuti sportklub, u program nece pustati TV1, :lol: majke mi ja cu na kraju uzet i odjavit ovaj HS iz principa et, nije mi do 45KM za full3 paket, al sto je dosta dosta je, pa na kraju cu placat 45KM za 10 radio stanica i HEMU na kojoj mogu gledat enesa hajdarevica kako ga snima kamerman po bjelom svijetu i po njegovom selu :lol: :lol: :lol: valjda misli da je nekom interesantan, sto ti je rec kad se seljak para domogne :lol:
StupskaBitanga

#733 Re: HS kablovska

Post by StupskaBitanga »

Johnny071 wrote:A da umalo da zaboravim, pored toga sto ce ukinuti sportklub, u program nece pustati TV1, :lol: majke mi ja cu na kraju uzet i odjavit ovaj HS iz principa et, nije mi do 45KM za full3 paket, al sto je dosta dosta je, pa na kraju cu placat 45KM za 10 radio stanica i HEMU na kojoj mogu gledat enesa hajdarevica kako ga snima kamerman po bjelom svijetu i po njegovom selu :lol: :lol: :lol: valjda misli da je nekom interesantan, sto ti je rec kad se seljak para domogne :lol:
a to za TV1 mozda 7 dana 8 ce ih RAK natjerAati
Johnny071

#734 Re: HS kablovska

Post by Johnny071 »

Ne ne, imaju obrazlozenje - Nemaju dovoljno mjesta u bandu da puste TV1, jer im je programska shema puna, eto to je sluzbeno objasnjenje HSa :lol: :lol: :lol:
StupskaBitanga

#735 Re: HS kablovska

Post by StupskaBitanga »

Johnny071 wrote:Ne ne, imaju obrazlozenje - Nemaju dovoljno mjesta u bandu da puste TV1, jer im je programska shema puna, eto to je sluzbeno objasnjenje HSa :lol: :lol: :lol:
hehehehe ma daaaaj
ma popustit ce
morat ce
Repka ce biti na TV1 ljudi ce traziti
Bourne

#736 Re: HS kablovska

Post by Bourne »

Jbte Džony ti ovu raju istraumira sa svojim insajderskim informacijama :D haj' sta fino napisi da nas jednom za promjenu obradujes tita ti :lol:
Johnny071

#737 Re: HS kablovska

Post by Johnny071 »

Sta da napisem, jedino da slazem nesto, pa nije ni meni nista bolje i ja sam HS korisnik, mislim, korisnik u toliko sto placam racune, iskren da budem TV ne gledam, to je vise za ukucane. Jad i bjeda, eto.
tacna

#738 Re: HS kablovska

Post by tacna »

Neka nama vidovnjaka na 99, neka nama heme i radia bir, behara, amne, mtv igmana to se trazi mater mu seljacku samo da mi je alternative ukino bi ih s pjesmom.
Snowflake

#739 Re: HS kablovska

Post by Snowflake »

Nesto ne mogu da vjerujem da HS moze sebi priustiti da uradi tako nesto kao sto je ukidanje SK... Mislim da bi im lakse proslo ukidanje drzavne televizije ili svih kanala koji za sebe govore da su najgledaniji u BiH (PINK, Hayat... )
Ovo bi bilo profesionalno samoubistvo, tako da nisam bas siguran da ce to uraditi... Ja bih se u tom slucaju prvi odjavio i batalio i flat i sve, makar se morao vratiti na dial-up :D
Johnny071

#740 Re: HS kablovska

Post by Johnny071 »

Snowflake wrote:Nesto ne mogu da vjerujem da HS moze sebi priustiti da uradi tako nesto kao sto je ukidanje SK... Mislim da bi im lakse proslo ukidanje drzavne televizije ili svih kanala koji za sebe govore da su najgledaniji u BiH (PINK, Hayat... )
Ovo bi bilo profesionalno samoubistvo, tako da nisam bas siguran da ce to uraditi... Ja bih se u tom slucaju prvi odjavio i batalio i flat i sve, makar se morao vratiti na dial-up :D
Hocemol se opkladit ja i ti pred svima ovdje da ce ukinut Sportklub, a da TV1 nece pustit ?

Ti izgleda ne znas ko je Enes Hajdarevic (koji je to cigan - nece platiti autorska prava za Sportklub po svaku cjenu, i koji je to seljak - radi svoje prepirke nece pustiti TV1), raspitaj se malo, ili dovoljno je da pogledas ono kad on hoda po svom rodnom selu i po bijelom svijetu a kamerman ga snima i to pusta u program :lol: seljacina 100%, dovoljno je da mu vidis onu cerku, izgleda ko rambo :lol: sto ti je rec seljacki geni. :lol: :lol: :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#741 Re: HS kablovska

Post by -LIBERO- »

Jel' to "otaj" vlasnik HS-a

Image
cunga lunga

#742 Re: HS kablovska

Post by cunga lunga »

-LIBERO- wrote:Jel' to "otaj" vlasnik HS-a

Image
Iako ovaj pape vjerovatno ne zna sta je forum nadam se da mu neko od ukucana cita ovo...pa da kazem:

Ugasi mi Sport Klub a ostavi mi svoj seljacki kanal sa pasnjacima i obecavam da ja odjavljujem tvoj HS, pa ti snimaj do mile volje mjesta gdje si prvi put pojeo pokajmacen hljeb, izveo hajvan na ispasu, mjesto gdje ti se najmilija krava prvi put osmjehnula i nije te odbila kao i mjesto gdje ste prvi put ramjenili njeznosti...
vendetta87

#743 Re: HS kablovska

Post by vendetta87 »

Ma i ja bi ga danas odjavio ali šta ću kad nemam alternative HS-u.
FaceOff

#744 Re: HS kablovska

Post by FaceOff »

Ovaj frajer je školski primjer seljačine.
Johnny071

#745 Re: HS kablovska

Post by Johnny071 »

E jes, to je taj, ljakse papak original. Taj nas jebenise.
Baron_Samedi

#746 Re: HS kablovska

Post by Baron_Samedi »

Ne do im bog da iskljuce SK... :x
lady____

#747 Re: HS kablovska

Post by lady____ »

vendetta87 wrote:Ma i ja bi ga danas odjavio ali šta ću kad nemam alternative HS-u.
ja sam nasla alternativu :) od sljedeceg mjeseca prikljucujem se na logosoft! meni savrseno odgovora..posebno sto cu da se otarasim napokon i bhtelekom-a, a to odavno zelim :) narocito nakon sto su digli cijene sada

https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici ... e77cafab78

ako koga zanima nek pogleda, pa mozda i nadje nesto za sebe ;) meni je ispalo super jer cu za pare koje sada placam HS-u moci da placam i internet i telefon :D znam hrpu ljudi koji ce isto da urade

meni iskreno kod HS-a najvise islo na zivce sto kad mi zapne nesto zovem ih po 5 dana i niko se ne javlja..na kraju odem licno do njih i kazu mi da imaju problema i da nije bilo do mene..a pa nece vise! :run:
Snowflake

#748 Re: HS kablovska

Post by Snowflake »

Johnny071 wrote:
Snowflake wrote:Nesto ne mogu da vjerujem da HS moze sebi priustiti da uradi tako nesto kao sto je ukidanje SK... Mislim da bi im lakse proslo ukidanje drzavne televizije ili svih kanala koji za sebe govore da su najgledaniji u BiH (PINK, Hayat... )
Hocemol se opkladit ja i ti pred svima ovdje da ce ukinut Sportklub, a da TV1 nece pustit ?

Ti izgleda ne znas ko je Enes Hajdarevic (koji je to cigan - nece platiti autorska prava za Sportklub po svaku cjenu, i koji je to seljak - radi svoje prepirke nece pustiti TV1), raspitaj se malo, ili dovoljno je da pogledas ono kad on hoda po svom rodnom selu i po bijelom svijetu a kamerman ga snima i to pusta u program :lol: seljacina 100%, dovoljno je da mu vidis onu cerku, izgleda ko rambo :lol: sto ti je rec seljacki geni. :lol: :lol: :lol:
Ne dovodim ja uopste u pitanje tvoje izvore niti provjerenost i tacnost informacije, samo se na neki nacin tjesim i nadam da ce se naci neko drugi ko slicno misli pa da mi malo ulije nade :D Iskreno, ni ja nemam alternativu, pogotovo sad kad sam navucen na ovaj njihov flat u full paketu, ne znam ziv kako bih sad ponovo na limit :) Ruku na srce, ovakvog interneta kao sto je njihov, doduse u sklopu full paketa, nema u drzavi i ja sam prezadovoljan, ali sto se tice izbora programa na tv-u, najgori su... Elem, nadam se da ce ipak i oni skontati da ce im velika vecina korisnika otici ako naprave jedan takav potez te da ce odustati od istog... A kad bi se to trebalo desiti ako bi ukidali SK?
tacna

#749 Re: HS kablovska

Post by tacna »

E krkana majko moja, pa nije ni cudo kakve kanale daje u ponudi kablovske.
ivannn

#750 Re: HS kablovska

Post by ivannn »

Zaista, ne bi se trebali čuditi ukoliko sutra se ukine SK na onim operaterima koji nisu pod šapom EMP (to su oni što su kupili BH Cabel Net i ostale) jer takva im je praksa svugdje u Srbiji i Sloveniji da ne daju one kanale na koje oni imaju ekskluzivu, a pogotovo s IKO Medijom imaju prisan odnos a ona proizvodi upravo SportKlub kanale.
Locked