SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Better Man
#726 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Lijepi Texas i Bush. Da je nama zakon Texasa i Busha, sva bi ova gamad završila na električnoj stolici.
-
in33sa
#727 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sjecam se prije vise godine, kad je tek otvoren taj njegov hotel, pa se proculo za tog Bahriju, granicni prijelaz kod Broda, red se otegao, klasika, cekanje i do sat vremena. U jednom momentu idu rotacije, raja stoji pored automobila, crne limuzine, policija, prolazi delegacija ja rekoh neki ministri, Kolona staje kod prelaza, traje kratka provjera, iz prvog automobila izlazi neko pinde, Bahrija Kacapor glavom i bradom. Uz policijsku pratnju prelazi granicu, bez cekanja, preko reda.
Da je ministar pa da kazes hajde de.
Da je ministar pa da kazes hajde de.
-
d2
#728 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
e u ove tri godine nikad mi nije bilo mirnije oko kuce, cak je oko 9 i parkinga slobodnog bilo sto nije od kako se sve ovo okolo otvorilo...
-
shadow
#729 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
znaci ti si ovo sve narucio?d2 wrote:e u ove tri godine nikad mi nije bilo mirnije oko kuce, cak je oko 9 i parkinga slobodnog bilo sto nije od kako se sve ovo okolo otvorilo...
-
leo karan
#730 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
iznenadjen sam da je bahrija na prvim linijama fronta, obicne se kloni ovakvih budalastina i samo vrti lovu..a izgleda ko curica
za razliku od ovog neandertalca kajevica. kakav je on debil, to se ne moze rijecima opisati
ko ga je ikada vidio, zna o cemu pricam
za razliku od ovog neandertalca kajevica. kakav je on debil, to se ne moze rijecima opisati
ko ga je ikada vidio, zna o cemu pricam
- Helikopter
#731 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Teže ranjen Fatmir Mujaj
Datum: 16.11.2008 18:31
http://www.nezavisne.com/hronika/vijest ... Mujaj.html
Autor: Mirza Čubro
SARAJEVO - Sedam osoba, od kojih troje teže, povrijeđeno je u pucnjavi u nedjelju pola sata iza ponoći u krcatom kafiću "Incognito" u naselju Grbavica, gdje je nastupala srbijanska pjevačica Tina Ivanović, potvrđeno je u MUP-u Kantona Sarajevo.
Teže ranjen Fatmir Mujaj
Policija juče nije saopštila identitet napadača, ali je potvrdila da je meta napada bio F.M. (24), koji je teže ranjen u stomak. Saznajemo da je riječ o Fatmiru Mujaju, koji je odranije poznat policiji kao pripadnik klana Muhameda Alija Gašija, a njegov identitet potvrđen je i u bolnici "Koševo". Mediji su Mujaja dovodili u vezu i s Naserom Orićem, ratnim komandantom Armije RBiH u Srebrenici, protiv kojeg je u petak Kantonalno tužilaštvo u Sarajevo podiglo optužnicu za iznudu.
"U vrijeme napada u kafiću je bio veći broj ljudi. Još dvije osobe, koje nisu bile meta napada, imaju teške povrede nogu od rikošeta, dok su četiri osobe lakše povrijeđene u metežu koji je nastao nakon napada, najvjerovatnije od stakla", rekao je juče na vanrednoj konferenciji za novinare glasnogovornik MUP-a KS Dragan Mioković.
On je istakao da policija ima indicije o napadaču i u sadejstvu s drugim policijskim agencijama tragaju za njim.
"O motivima napada u ovom trenutku je teško govoriti, ali možemo potvrditi da nam je napadnuti F.M. odranije poznat", dodao je Mioković.
Biljana Jandrić, portparol Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS), kazala je da je Mujaj u bolnicu dovezen s nekoliko prostrijelnih rana u predjelu abdomena, te da je njegova operacija trajala nekoliko sati.
"Nakon višesatne operacije i dalje je u kritičnom stanju, priključen na aprate", kazala je ona. Osim Mujaja u bolnicu je dovezen i Mevludin Kadrić (25), koji je u pucnjavi ranjen u stopalo, te prema nepotvrđenim informacijama i Sarajlije Amar Č. i Amel S.
Kako saznajemo, mnogobrojni svjedoci nisu bili od koristi, jer policija neposredno nakon pucnjave nije uspjela da utvrdi identitet napadača. Pripadnici MUP-a KS u vrijeme zaključenja ovog broja "Nezavisnih" još su tragali za napadačem, a tokom jučerašnjeg dana policija je obavila više razgovora kako bi došla do počinioca.
Mujaj dio Gašijeve grupe
Fatmir Mujaj dio je grupe protiv koje je Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu ljetos vodilo istragu za udruživanje u zločinačku organizaciju. Osim njega, u ovoj grupi su bili i Naser Keljmendi, Elvis Keljmendi, Liridon Keljmendi i Besnik Keljmendi, potom Muhamed Ali Gaši i Amir Kasumić (protiv kojih se trenutno vodi drugi proces za udruživanje u zločinačku organizaciju), te Naser Krujeziu, Džeko Rugovci, Fuad Nikći, Faruk Nikći, Almir Kukan i Ljirim Bitići. Inače, Bitići, koji je nedostupan organima gonjenja, osumnjičen je za ubistvo Ramiza Delalića Ćele u junu prošle godine, za šta se, između ostalog, i sudi Gašiju u Kantonalnom sudu u Sarajevu. Grupu njih pripadnici federalnog i kantonalnog MUP-a ljetos su po nalogu Tužilaštva privodili zbog sumnje da su izvršili veći broj krivičnih djela na području FBiH, te su izvršili pretres 19 stambenih i poslovnih objekata u Sarajevu, Zenici i Goraždu.
- Troll_Happens
#732 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
U pucnjavi koja se desila u noći sa subote na nedjelju u sarajevskom kafiću "Inkognito" teško su ranjeni 25-godišnji Fatmir Mujaj i Mevludin Kadrić, dok je pet osoba zadobilo lakše tjelesne povrede.
Direktna meta
Za pucnjavu su osumnjičeni 33-godišnji Elvis Hodžić iz Sarajeva, 25-godišnji Osman Vantić iz Tuzle i 32-godišnji Mersed Hadžić iz Kalesije, stoji u zvaničnom saopćenju MUP-a Kantona Sarajevo. Za njima je policija tragala do zaključenja ovog izdanja "Sana".
Meta im je bio Fatmir Mujaj u kojeg je jedan od ove trojice i pucao. Tokom pucnjave dvije osobe su povrijeđene od rikošeta, dok su četiri osobe povrede zadobile u sveopćem metežu koji je nastao u kafiću nakon pucnjave.
Pored Hodžića, Vantića i Hadžića policija je sinoć tragala i za Fikretom Kajevićem, vlasnikom restorana "Rojal" i Bahrijom Kačaporom, vlasnikom hotela i diskoteke "Akva", koji su navodno svjedoci ovog događaja, ali se ne dovode u direktnu vezu sa osumnjičenima, kažu u MUP-u KS. Naime, Kajević i Kačapor su, navodno, u momentu pucnjave, sjedili u kafiću "Inkognito" i oni bi policiji, kako saznajemo "mogli biti interesantni kao svjedoci i očevici".
Inače, u "Inkognitu" je gostovala srbijanska pjevačica Tina Ivanović i kafić je bio krcat. Među gostima su bili, kako saznajemo i trojica osumnjičenih Hodžić, Hadžić i Vantić. Drama je nastala, pola sata iza ponoći, kada je jedan od njih izvadio pištolj i ciljano nekoliko petaka ispalio u Mujaja, koji je zadobio povrede u predjelu abdomena i toraksa. Jedan od metaka se odbio od zid i pogodio Kadrića i i Amela Selimovića u noge. U tom momentu u kafiću je nastao haus. Isprepadani gosti su počeli jedni preko drugih da trče van. I tom prilikom su povrede zadobili K.L., V. M., P. Dž. i Amar Č. Dok je trajao sveopći metež iz kafića su uspjeli pobjeći i trojica osumnjičenih. Neko od prisutnih pozvao je Hitnu pomoć i policiju i ranjeni i povrijeđeni su prebačeni na CUM bolnice Koševo, a neki od njih u Opću bolnicu "Abdulah Nakaš".
Gosti kafića su bili i Kajević i Kačapor, ali do zaključenja broja, nije utvrđeno za čijim stolom su sjedili i s kim su bili u društvu.
Zločinačka organizacija
Inače, Fatmir Mujaj je od ranije poznat sarajevskoj policiji i to kao blizak saradnik Nasera Keljmendija, vlasnika hotela "Casa Grande" na Ilidži i predvodnika albanskog kriminalnog klana u Sarajevu i Nasera Orića, kojeg je Tužilaštvo prošle sedmice optužilo za iznudu. Protiv Fatmira Mujaja, sarajevsko Tužilaštvo, također vodi istragu zbog sumnje da je s Keljmendijem član zločinačke organizacije. Neposredno nakon ubistva Ramiza Delalića Ćele, Mujaj je bio privođen kao jedan od osumnjičenih, ali je naknadno i pušten, a za Delalićevo ubistvo je osumnjičen Lirim Bitići kao izvršilac, a Muhamed Ali Gaši kao naručilac ubistva.
U Sarajevu se jučer špekulisalo da je riječ o samo još jednom u nizu mafijaških obračuna, a koji je uslijedio nakon objavljivanja razgovora koje su Muhamed Ali Gaši i Amir Kasumić vodili sa Izedinom Spahovićem, Ćamilom Biberom, Sinanom Ljucom, Nezirom Bajraktarijem i Selimom Zulićem, a neposredno nakon što je prošle godine ubijen Delalić. Naime, Elvis Hodžić je bio blizak saradnik i prijatelj ubijenog Delalića, tako da se pretpostavlja da se radi o osveti i obračunu. Međutim, u policiji ovu mogućnost nisu potvrdili niti demantirali.
- Rano je govoriti o tome i policija će raditi svoj posao na spriječavanju ovakve pojave. Jedino što možemo jeste da savjetujemo onima koji imaju namjeru svetiti se da to ne čine jer neće dobro završiti - kazao je Dragan Mioković, portparol MUP-a KS.
Inače, "Inkognito" je jučer bio zatvoren i uviđaj je trajao nekoliko sati. Na stepenicama koje vode do kafića bilo je dosta mrlja od krvi. Međutim, jučer niko od uposlenih, koji rade u objekata blizu "Inkognita", ili nije bio raspoložen za priču ili nije znao šta se noć prije dogodilo. Jedna od takvih je i čistačica u Šoping centru "Grbavica", koja je na razočarenje policije počistila krv u velikom dijelu Šoping centra.
- Očistila sam krv u prizemnom dijelu šopinga koje je bilo posvuda, ali uopće nisam znala da je došlo do takve tragedije. Kada su vidjeli da čistim policajci su me upozorili da to ne radim. Tada su mi rekli da je bila neka pucnjava i to je sve što znam - kazala nam je zbunjena čistačica.
E. Fazlić
Ljekari se bore za život Fatmira Mujaja
- Fatmir Mujaj je smješten na Kliniku za anesteziju i reanimaciju i u veoma je teškom stanju. Nakon operacija koje su trajale cijelu noć sada je priključen na aparate - kazala je za "San" Biljana Jandrić, portparol Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.
Život Mujaja je bio u opasnosti do zaključenja ovog izdanja "Sana".
Automobil ispred Šopinga
Ispred Šoping centra Grbavica jučer je stajao automobil, koji je čuvala policija. Vozilo navodno pripada jednom od povrijeđenih u pucnjavi, a službenici MUP-a KS u svojoj bazi podataka nisu imali registraciju vozila, tako da nisu mogli utvrditi ko je vlasnik.
Pucnjava na Baščaršiji
Inače, Elvis Hodžić je od ranije poznat policiji i to po pucnjavi koja se prošle godine dogodila na Baščaršiji u Sarajevu, kada su ranjeni Amir Kasumić i Nedžad Smajlagić. U društvu Elvisa Hodžića tada su bili Amir Pašić Faćo, Kenan Čavak, Jasmin Ćatić Bomba i Alen Grbo. Hodžić je uhapšen nekoliko mjeseci nakon pucnjave, nakon čega je proveo kratko vrijeme u pritvoru sarajevskog zatvora. Izašao je nakon što je Sudu kao kauciju ponudio 200 hiljada eura, što je Sud i prihvatio.
Cuj dosla da ocisti krv bolje receno da pobrise dokaze
Direktna meta
Za pucnjavu su osumnjičeni 33-godišnji Elvis Hodžić iz Sarajeva, 25-godišnji Osman Vantić iz Tuzle i 32-godišnji Mersed Hadžić iz Kalesije, stoji u zvaničnom saopćenju MUP-a Kantona Sarajevo. Za njima je policija tragala do zaključenja ovog izdanja "Sana".
Meta im je bio Fatmir Mujaj u kojeg je jedan od ove trojice i pucao. Tokom pucnjave dvije osobe su povrijeđene od rikošeta, dok su četiri osobe povrede zadobile u sveopćem metežu koji je nastao u kafiću nakon pucnjave.
Pored Hodžića, Vantića i Hadžića policija je sinoć tragala i za Fikretom Kajevićem, vlasnikom restorana "Rojal" i Bahrijom Kačaporom, vlasnikom hotela i diskoteke "Akva", koji su navodno svjedoci ovog događaja, ali se ne dovode u direktnu vezu sa osumnjičenima, kažu u MUP-u KS. Naime, Kajević i Kačapor su, navodno, u momentu pucnjave, sjedili u kafiću "Inkognito" i oni bi policiji, kako saznajemo "mogli biti interesantni kao svjedoci i očevici".
Inače, u "Inkognitu" je gostovala srbijanska pjevačica Tina Ivanović i kafić je bio krcat. Među gostima su bili, kako saznajemo i trojica osumnjičenih Hodžić, Hadžić i Vantić. Drama je nastala, pola sata iza ponoći, kada je jedan od njih izvadio pištolj i ciljano nekoliko petaka ispalio u Mujaja, koji je zadobio povrede u predjelu abdomena i toraksa. Jedan od metaka se odbio od zid i pogodio Kadrića i i Amela Selimovića u noge. U tom momentu u kafiću je nastao haus. Isprepadani gosti su počeli jedni preko drugih da trče van. I tom prilikom su povrede zadobili K.L., V. M., P. Dž. i Amar Č. Dok je trajao sveopći metež iz kafića su uspjeli pobjeći i trojica osumnjičenih. Neko od prisutnih pozvao je Hitnu pomoć i policiju i ranjeni i povrijeđeni su prebačeni na CUM bolnice Koševo, a neki od njih u Opću bolnicu "Abdulah Nakaš".
Gosti kafića su bili i Kajević i Kačapor, ali do zaključenja broja, nije utvrđeno za čijim stolom su sjedili i s kim su bili u društvu.
Zločinačka organizacija
Inače, Fatmir Mujaj je od ranije poznat sarajevskoj policiji i to kao blizak saradnik Nasera Keljmendija, vlasnika hotela "Casa Grande" na Ilidži i predvodnika albanskog kriminalnog klana u Sarajevu i Nasera Orića, kojeg je Tužilaštvo prošle sedmice optužilo za iznudu. Protiv Fatmira Mujaja, sarajevsko Tužilaštvo, također vodi istragu zbog sumnje da je s Keljmendijem član zločinačke organizacije. Neposredno nakon ubistva Ramiza Delalića Ćele, Mujaj je bio privođen kao jedan od osumnjičenih, ali je naknadno i pušten, a za Delalićevo ubistvo je osumnjičen Lirim Bitići kao izvršilac, a Muhamed Ali Gaši kao naručilac ubistva.
U Sarajevu se jučer špekulisalo da je riječ o samo još jednom u nizu mafijaških obračuna, a koji je uslijedio nakon objavljivanja razgovora koje su Muhamed Ali Gaši i Amir Kasumić vodili sa Izedinom Spahovićem, Ćamilom Biberom, Sinanom Ljucom, Nezirom Bajraktarijem i Selimom Zulićem, a neposredno nakon što je prošle godine ubijen Delalić. Naime, Elvis Hodžić je bio blizak saradnik i prijatelj ubijenog Delalića, tako da se pretpostavlja da se radi o osveti i obračunu. Međutim, u policiji ovu mogućnost nisu potvrdili niti demantirali.
- Rano je govoriti o tome i policija će raditi svoj posao na spriječavanju ovakve pojave. Jedino što možemo jeste da savjetujemo onima koji imaju namjeru svetiti se da to ne čine jer neće dobro završiti - kazao je Dragan Mioković, portparol MUP-a KS.
Inače, "Inkognito" je jučer bio zatvoren i uviđaj je trajao nekoliko sati. Na stepenicama koje vode do kafića bilo je dosta mrlja od krvi. Međutim, jučer niko od uposlenih, koji rade u objekata blizu "Inkognita", ili nije bio raspoložen za priču ili nije znao šta se noć prije dogodilo. Jedna od takvih je i čistačica u Šoping centru "Grbavica", koja je na razočarenje policije počistila krv u velikom dijelu Šoping centra.
- Očistila sam krv u prizemnom dijelu šopinga koje je bilo posvuda, ali uopće nisam znala da je došlo do takve tragedije. Kada su vidjeli da čistim policajci su me upozorili da to ne radim. Tada su mi rekli da je bila neka pucnjava i to je sve što znam - kazala nam je zbunjena čistačica.
E. Fazlić
Ljekari se bore za život Fatmira Mujaja
- Fatmir Mujaj je smješten na Kliniku za anesteziju i reanimaciju i u veoma je teškom stanju. Nakon operacija koje su trajale cijelu noć sada je priključen na aparate - kazala je za "San" Biljana Jandrić, portparol Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.
Život Mujaja je bio u opasnosti do zaključenja ovog izdanja "Sana".
Automobil ispred Šopinga
Ispred Šoping centra Grbavica jučer je stajao automobil, koji je čuvala policija. Vozilo navodno pripada jednom od povrijeđenih u pucnjavi, a službenici MUP-a KS u svojoj bazi podataka nisu imali registraciju vozila, tako da nisu mogli utvrditi ko je vlasnik.
Pucnjava na Baščaršiji
Inače, Elvis Hodžić je od ranije poznat policiji i to po pucnjavi koja se prošle godine dogodila na Baščaršiji u Sarajevu, kada su ranjeni Amir Kasumić i Nedžad Smajlagić. U društvu Elvisa Hodžića tada su bili Amir Pašić Faćo, Kenan Čavak, Jasmin Ćatić Bomba i Alen Grbo. Hodžić je uhapšen nekoliko mjeseci nakon pucnjave, nakon čega je proveo kratko vrijeme u pritvoru sarajevskog zatvora. Izašao je nakon što je Sudu kao kauciju ponudio 200 hiljada eura, što je Sud i prihvatio.
Cuj dosla da ocisti krv bolje receno da pobrise dokaze
- Alfons Kauders
#733 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ja pusim kutiju dnevno... znam da nije zdravo, da me ubija... moj problem
i ljudi koji posjecuju takve lokale znaju da nije zdravo i da mogu popiti metak u celo ili noz u bubreg... njihov problem
i ljudi koji posjecuju takve lokale znaju da nije zdravo i da mogu popiti metak u celo ili noz u bubreg... njihov problem
- tetakk
#734 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Jedan od ranjenih je moj radnik.
Fin momak i voli s..ato
Na par dana prije rekao sam mu da ce mu s..a glave doci
Fin momak i voli s..ato
- Alfons Kauders
#735 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
hm, los epitaf... "polozio zivot na oltar sisetine"tetakk wrote:Jedan od ranjenih je moj radnik.![]()
Fin momak i voli s..ato
- tetakk
#736 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
I to je trenutno bolje nego na oltaru domovine.Alfons Kauders wrote:hm, los epitaf... "polozio zivot na oltar sisetine"tetakk wrote:Jedan od ranjenih je moj radnik.![]()
Fin momak i voli s..ato
p.s. Dobro su prosli(bila su njih dva) kako je moglo biti.
- Alfons Kauders
#737 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
slazem se i za jedno i drugotetakk wrote:I to je trenutno bolje nego na oltaru domovine.Alfons Kauders wrote:hm, los epitaf... "polozio zivot na oltar sisetine"tetakk wrote:Jedan od ranjenih je moj radnik.![]()
Fin momak i voli s..ato
p.s. Dobro su prosli(bila su njih dva) kako je moglo biti.
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#738 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ovo vise nisi siguran nigdje izaci
.Najbolje se udati i sjediti u kuci
- otherside
#739 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
aida05 wrote: Najbolje se udati i sjediti u kuci
- Zox
#740 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Gdje ces muza naci ako ne izlazis?aida05 wrote:Ovo vise nisi siguran nigdje izaci.Najbolje se udati i sjediti u kuci
-
Aduu
#741 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pa na Sa-x, tu je koliko toliko sigurnaZox wrote:Gdje ces muza naci ako ne izlazis?aida05 wrote:Ovo vise nisi siguran nigdje izaci.Najbolje se udati i sjediti u kuci
Bice ovdje jos pucacicna, ovo je just beginning
- Šeherzada
#742 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pa na sa-x.Ja s ove strane monitora,on s one sklopimo brak.Najsigurnije,sto jest-jestZox wrote:Gdje ces muza naci ako ne izlazis?aida05 wrote:Ovo vise nisi siguran nigdje izaci.Najbolje se udati i sjediti u kuci
- karanana
#743 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a kako bi "ono" radili?aida05 wrote:Pa na sa-x.Ja s ove strane monitora,on s one sklopimo brak.Najsigurnije,sto jest-jestZox wrote:Gdje ces muza naci ako ne izlazis?aida05 wrote:Ovo vise nisi siguran nigdje izaci.Najbolje se udati i sjediti u kuci
- Šeherzada
#744 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma jok ba,nebi ni radili.To bi bio forumski brakkaranana wrote: a kako bi "ono" radili?
-
sarajevo63
#745 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Misliš ono: slobodan u svoja 4 zida?aida05 wrote:Ovo vise nisi siguran nigdje izaci.Najbolje se udati i sjediti u kuci
Aida, Aida...
- Šeherzada
#746 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
E bas tako nesto mislim.....sarajevo63 wrote:Misliš ono: slobodan u svoja 4 zida?aida05 wrote:Ovo vise nisi siguran nigdje izaci.Najbolje se udati i sjediti u kuci
Aida, Aida...
- Dori
#747 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a kako bi "ono" radili?[/quote]karanana wrote: Pa na sa-x.Ja s ove strane monitora,on s one sklopimo brak.Najsigurnije,sto jest-jest
Sto bi Rambo rekao:
stave ga preko katode i anode
digitalno-analognim konvektorom
svako vecer oni se zabavljaju
ma super nesto
ne moras je izvodit na veceru
placat piće
slusat gluposti
odma se prikljucis i vozis
-
neshto
#748 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nego onaj, sinoć koktel bačen na punu barhanu...
zna li ko više? ja evo sad saznah iz druge ruke.
uglavnom nije bilo povrijeđenih a ni šteta nije velika, prozor izgorio...
zna li ko više? ja evo sad saznah iz druge ruke.
uglavnom nije bilo povrijeđenih a ni šteta nije velika, prozor izgorio...
-
d2
#749 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ja sam kupio pancire raznih boja da mi se slazu sa majicama
- Cholina_Lokica
#750 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
samo jos spari i sljemoved2 wrote:ja sam kupio pancire raznih boja da mi se slazu sa majicama