Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pirmin wrote:Bilo bi dobro da se oni koji postave kakvo astrolosko pitanje malo ukljuce u raspravu, daju koji feed back ako im se odgovori kakvom-takvom analizicom natalne.
Da i mi wonabis nesto naucimo ...astrologija se, kao i sve ostalo uci iz "zive prakse" - jebes knjige, vecu mi tezinu ima kad neko opise svoj neki aspekt iz licnog iskustva nego citati iz tamo nekih enciklopedija.
Daj ti neki aspekt iz iskustva, pa da i ja nešto smislim....
evo jedan feed back
zbunjuje me malo to oko kuce7..ili drugacije receno mislim da je papir losa vrsta ljepila
cini mi se da najbolje radim pod pritiskom, da tad dolaze najcisce ideje
hrane se dumanjem u vrijeme kad nema pritiska
ne znam kako da izvlacim ove feed stvari .. help
Postavi konkretno pitanje pa ti mozda(!) neko i odgovori.
Primjera radi:
-kakva mi je situacija u ljubavi, braku i slicno?
-poslovni aspekti, karijera
-finansije
-studij
...i slicno.Cisto sumnjam da ce ti neko cijelu kartu analizirati tek tako.
Za to treba podosta vremena. #
@terra:
Primjer feed backa, javi se recimo sposa0408 i razrijesi dilemu o njenom Marsu da vidimo da li je vise vatren ili voden..da se mi ne raspravljamo dzabe, svakao su nam steliji u klinchu.
Evo ja cu IrmI da odgovorim ako se stagod podudari, dobro i jest Vako : ja mislim da posto je ovo zadnji prelazak Saturna u prvom Saturnovom povratku, ti moras da pozuris sa fax-om. Venera je vrh tvoje 9. i to povlaci tvz. " zensko" zanimanje , pogotovo sto je ta Venera u Raku(zenski), pa u svojoj prirodnoj kuci 7. E sada njom upravlja jedan gosrstacki Mjesec iz Jarca u 1. kuci, jedna dusa samotnjaka, koja nikako da upotrijebi svoju zenstvenost( opozivija sa Venerom). U biti ovdje ne bi trebalo da bude nekih problema, Pluton u 10. meni najavljuje dobro napredovanje u karijeri i Mars u Lavu koji daje snagu za javnu borbu. Mozda je do sada bilo kasnjenja sa faksom ali cim se usresredis ( a vrijeme je ) sve bi trebalo ici OK. I biraj starije i autoritativne profesore kod kojih polazes. Savjet: nadmudri zvijesde i nosi braon boju na ispitima ali mladalacki kroj
pirmin wrote:
@terra:
Primjer feed backa, javi se recimo sposa0408 i razrijesi dilemu o njenom Marsu da vidimo da li je vise vatren ili voden..da se mi ne raspravljamo dzabe, svakao su nam steliji u klinchu.
Mars u Raku je slab i nema sanse da se to promjeni, ja ga imam jedina dobra stvar je izdrzljivost- ipak.
Ima taj sekstil sa Merkurom, kvadrat sa Venerom, sto znaci potencijalno dobre veze dok se ne uda i opoziciju sa Mjesecom to ne znam ali nije sjajno
pirmin wrote:
@terra:
Mars u Raku je slab i nema sanse da se to promjeni, ja ga imam jedina dobra stvar je izdrzljivost- ipak.
Ima taj sekstil sa Merkurom, kvadrat sa Venerom, sto znaci potencijalno dobre veze dok se ne uda i opoziciju sa Mjesecom to ne znam ali nije sjajno
On misli na Mars od Sposa0408 a ti i ja na zijancerkin u VII
Tu po meni nema nikakve dileme.
Em je u Raku em u VII-prirodnom polju Vage
Ovako : sto se tice S. i njenog Marsa, 29. stepen riba je stradanje od morskih pasa. Milekic kaze, da na plazi medju puno kupaca ajkula bira ovu zrtvu. Znaci tu je njoj Mars = ozljeda , noz. . u trecoj = u blizini,na kratkom putovanju, sa bratom ili sestrom. . kvadrat Neptun- ona ne vidi TO. Ovaj Mars je u trigonima, nije los ali je zanesenjak. . a konjukcija Merkur- puno prica, spretni prsti i stradanje extremiteta (ne daj joj Boze) . . .Draga djevojko, za tebe je bazen - majka
terra, ti ces vojnicki da gradis karijeru ima da bIDNe ili da je nema. Konjukcija sa Ju - odlicna ! a inace svaki 15 stepen i konjukcija od 1 stepena je jako dobra , zbog sredine svakog znaka i mogucnosti djelovanja planete sa jos polovinom znaka.
Za Milekiceve ujede zmija, jos nisam nasla
15. stepen = kraljevski stepen LAVA ali i 15 . stepen Jarca. 15 stepen Raka = mnogo novca
barby02 wrote:Evo ja cu IrmI da odgovorim ako se stagod podudari, dobro i jest Vako : ja mislim da posto je ovo zadnji prelazak Saturna u prvom Saturnovom povratku, ti moras da pozuris sa fax-om. Venera je vrh tvoje 9. i to povlaci tvz. " zensko" zanimanje , pogotovo sto je ta Venera u Raku(zenski), pa u svojoj prirodnoj kuci 7. E sada njom upravlja jedan gosrstacki Mjesec iz Jarca u 1. kuci, jedna dusa samotnjaka, koja nikako da upotrijebi svoju zenstvenost( opozivija sa Venerom). U biti ovdje ne bi trebalo da bude nekih problema, Pluton u 10. meni najavljuje dobro napredovanje u karijeri i Mars u Lavu koji daje snagu za javnu borbu. Mozda je do sada bilo kasnjenja sa faksom ali cim se usresredis ( a vrijeme je ) sve bi trebalo ici OK. I biraj starije i autoritativne profesore kod kojih polazes. Savjet: nadmudri zvijesde i nosi braon boju na ispitima ali mladalacki kroj
hvala Ti puno i bit ce da planete i ja smo se potrefile ostao mi je jos 1 i po ispit u septembru i to meni jeste kasnjenje jer sam dosad sve u roku davala... i oba profesora kod kojih trebam polagati su stari i jaaako autoritativni ev vec sam skontala sta cu smedje da obucem a mladalacko je uvijek
josh jednom hvala ti a ako josh neko od strucnjaka ima neki komentar bujrum