SUBOTA, 23.2. u 13h, ISPRED KATEDRALE

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
le piaf

Post by le piaf »

alica.k wrote:
le piaf wrote:
ina_nirvana wrote: NIJE LAZ BILO I NA DNEVNIKU FTV - a. :roll:
joooj uzasa...ne mogu da vjerujem...a ko ce nama nadoknaditi za pretrpljeni strah voznje u tramvaju, za prolaz kroz haustor ako nisi naoruzan, ko ce utjesiti denisovu majku...
i btw. sta se desilo sa ona tri kloca sto ubise denisa?
dvojica su se pokusali ubit, reazli vene, a jedan je i proguto saraf. medjutim, super doktori na klinickom su ih spasili :D
proradila savjest ili prave dramu???
ali da ne skrecem sa teme...
hajmo se mi svi pokupiti pa na terme i iznenaditi ih
skojotovski

Post by skojotovski »

alica.k wrote:
skojotovski wrote:
alica.k wrote: dvojica su se pokusali ubit, reazli vene, a jedan je i proguto saraf. medjutim, super doktori na klinickom su ih spasili :D
jel ovo zajebancija????
ej bogami, bilo na dnevniku na hayatu u srijedu il cetvrtak. pa nisam valjda sanjala.
da ipak nisi sanjal????
ne moze biti da su samo oni to objavili? nigdje da ne bude u novinama??? pa ni hadzifejs nije objavio u CD-u...
ne mogu da vjerujem!
Dori

Post by Dori »

Vidim ovdje prvo dobrih komentara koji bi se mogli iskoristiti za transparente :lol:
Da da otvorimo posebnu temu sa "prijedlozima i idejama" (za transparente, naravno)? :D
roditelj

#729 predlog za transparente

Post by roditelj »

MI VAS VOLIMO
NEMOZEMO BEZ VAS
VI STE NASA NADA
roditelj

#730 Re: predlog za transparente

Post by roditelj »

roditelj wrote:MI VAS VOLIMO
NEMOZEMO BEZ VAS
VI STE NASA NADA
ovo su bili predlozi za transparente :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

"..kupacice moja..." :D :D
Alhemicarkaa

Post by Alhemicarkaa »

Ako nakon ove odluke Vlade da idu da se brckaju da bi izlijecili strah ne privuce jos vise ljudi na proteste e onda i treba da idu i to svaki dan (ionako nista ne rade i ionako nas pljackaju)...
zemljotres

Post by zemljotres »

PITARKA_SA wrote:"..kupacice moja..." :D :D
jes', jes'... vežbamo kume, sutra će i ti isto :D
roditelj

Post by roditelj »

mozda ako bi bio plus vani ali zestok da obucemo kupace
groar

Post by groar »

ina_nirvana wrote:
s vetrom uz lice wrote:haha
kako mi sestra reče došao je dopis školama (ona mi kaza za ekonomsku) iz ministarstva, Kešo valjda :D da im zabrane izlazak na proteste u subotu 16-og i na dalje ..
:-)
Ma daj i oni ovo drustvo nazivaju demokratijom? Pa ovo je tiranija 100%, totalitarizam, nemam rijeci :x
hahahaha....cuj "zabranjujemo vam da protestujete"

e ovo je stvarno ozbiljno i sramno

i to treba svakako upotrijebiti na protestima
skojotovski

Post by skojotovski »

za transparent: SEMIHA, KUPACICE MOJA! (maratonci)
roditelj

Post by roditelj »

ja sam za idealan za slogan Semiha kupacice moja.
U sunce ti kad bi se skinula slog bi me strefio.
sta cemo sa tajooooooom i lejdi Di
[Matrix]

Post by [Matrix] »

groar

Post by groar »

Ma kakvo najavljivanje protesta...sta vam je jeste li ludi...............koga uvaliti u to da bude odgovoran.............koje crno najavljivanje.....idemo se kupiti bar 5-6000, pa ne mogu nas sve pohapsiti i traziti organizatore......kada organizatora zapravo i nema,............organizator je 5000 ljudi.................Smatram da ukoliko se protesti najave da je to ogromna glupost
roditelj

Post by roditelj »

znaci semiha i lejdi di umjetnicko plivanje,a tajoooooo spasioc
skojotovski

Post by skojotovski »

"GRADONAČELNICE, ZNATE LI PLIVATI"

"GRADONAČELNICE, O ČIJEM TROSKU SE KUPATE"

"GRADONAČELNICE, O ČIJEM TROŠKU PLIVATE"
Last edited by skojotovski on 18/02/2008 21:44, edited 1 time in total.
Legolas

Post by Legolas »

A ovo, zahvaljujući fratrima nije ni prošlo u našu javnost. A pogledajte datum kada se to dogodilo. Istog dana kada premijer sere o tome kako su djeca koja su gađala jebenu zgradu huligani i orkestrirani, stoka demolira franjevački školski centar i govori slijedeće.

"Nije Denis zadnji": Oštećena imovina i rekviziti Franjevačkog međunarodnog studentskog centra u Sarajevu
*** SPAM *** - Grupa neidentifikovanih mladića u srijedu uveče, 13. februara, vandalski je oštetila imovinu i rekvizite na sportskim terenima i parku Franjevačkog međunarodnog studentskog centra u Zagrebačkoj ulici u Sarajevu, potvrdio je direktor ovog centra Stipo Karajica.

Mladići su se psujući udaljili nakon što su ih predstavnici Centra opomenuli.

"Sve su uništili, pa čak i klupe i narodne kuhinje. Nisu bili maloljetni. Kada smo ih upozorili da to ne čine, uzvikivali su uvredljive psovke. Najgore je bilo kada su kazali "Nije Denis zadnji", "neće vam tu biti još dugo"...", rekao je Karajica.

Fra Karajica uputio je protest zbog vandalskog nasrtaja grupe od pet nepoznatih mladića na Centar, upozorivši da ovo nije prvi napad.

Karajica je ocijenio da se ne radi o spontanom prekršaju i napadu na ovaj vjerski, humanitarno-kulturni i vaspitni objekt franjevaca Bosne Srebrene u obnovi i izgradnji.

Od nadležne policijske uprave i drugih institucija traži se da zajedno sa službama Centra pomognu kako se ovakvi ili slični napadi i prekršaji više ne bi događali, ali ni prerasli u ozbiljnije probleme, sa tragičnijim posljedicama, saopšteno je iz Katoličke tiskovne agencije.

"U zadnje vrijeme iste ili slične osobe zadaju određene probleme presrećući korisnike i goste u Franjevačkom međunarodnom studentskom centru u Sarajevu, počevši od narodne kuhinje, studentskog doma te izvođača radova", navodi se u saopštenju.

Denis Mrnjavac, učenik Katoličkog školskog centra u Sarajevu, nedavno je brutalno ubijen u tramvaju.

(24sata.info)

http://www.24sata.info/10147

O OVOME SE MORA GOVORITI NA NAREDNOM PROTESTU. Predlažema akciju pomoći fratrima da poprave demolirano.
Last edited by Legolas on 18/02/2008 21:48, edited 1 time in total.
zemljotres

Post by zemljotres »

roditelj wrote:mozda ako bi bio plus vani ali zestok da obucemo kupace
Image
skojotovski

Post by skojotovski »

:lol: :lol: :lol:
:thumbup:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

hajmo skupljajte peraje,slaufe,maske,da im rulja posalje,jer nama svakako nece trebati,nemamo para da idemo na remo :D :D :lol:
oni su moji idoli :D
ina_nirvana

Post by ina_nirvana »

hajmo se mi svi pokupiti pa na terme i iznenaditi ih[/quote]

Mi cemo ih sacekati ispred, nama nije besplatno kupanje na termama :(
roditelj

Post by roditelj »

pohvalan transparent ali mozeli druge boje da nebismo ispali i nacionalno obojeni a meni se te boje ne svidaju
s vetrom uz lice

Post by s vetrom uz lice »

skojotovski wrote:za transparent: SEMIHA, KUPACICE MOJA! (maratonci)
:lol:
Legolas

Post by Legolas »

PONAVLJAM DA SVI VIDE OVO:

Ovo, zahvaljujući fratrima nije ni prošlo u našu javnost. A pogledajte datum kada se to dogodilo. Istog dana kada premijer sere o tome kako su djeca koja su gađala jebenu zgradu huligani i orkestrirani, stoka demolira franjevački školski centar i govori slijedeće.

"Nije Denis zadnji": Oštećena imovina i rekviziti Franjevačkog međunarodnog studentskog centra u Sarajevu
*** SPAM *** - Grupa neidentifikovanih mladića u srijedu uveče, 13. februara, vandalski je oštetila imovinu i rekvizite na sportskim terenima i parku Franjevačkog međunarodnog studentskog centra u Zagrebačkoj ulici u Sarajevu, potvrdio je direktor ovog centra Stipo Karajica.

Mladići su se psujući udaljili nakon što su ih predstavnici Centra opomenuli.

"Sve su uništili, pa čak i klupe i narodne kuhinje. Nisu bili maloljetni. Kada smo ih upozorili da to ne čine, uzvikivali su uvredljive psovke. Najgore je bilo kada su kazali "Nije Denis zadnji", "neće vam tu biti još dugo"...", rekao je Karajica.

Fra Karajica uputio je protest zbog vandalskog nasrtaja grupe od pet nepoznatih mladića na Centar, upozorivši da ovo nije prvi napad.

Karajica je ocijenio da se ne radi o spontanom prekršaju i napadu na ovaj vjerski, humanitarno-kulturni i vaspitni objekt franjevaca Bosne Srebrene u obnovi i izgradnji.

Od nadležne policijske uprave i drugih institucija traži se da zajedno sa službama Centra pomognu kako se ovakvi ili slični napadi i prekršaji više ne bi događali, ali ni prerasli u ozbiljnije probleme, sa tragičnijim posljedicama, saopšteno je iz Katoličke tiskovne agencije.

"U zadnje vrijeme iste ili slične osobe zadaju određene probleme presrećući korisnike i goste u Franjevačkom međunarodnom studentskom centru u Sarajevu, počevši od narodne kuhinje, studentskog doma te izvođača radova", navodi se u saopštenju.

Denis Mrnjavac, učenik Katoličkog školskog centra u Sarajevu, nedavno je brutalno ubijen u tramvaju.

(24sata.info)

http://www.24sata.info/10147

O OVOME SE MORA GOVORITI NA NAREDNOM PROTESTU. Predlažema akciju pomoći fratrima da poprave demolirano.
Last edited by Legolas on 18/02/2008 21:54, edited 1 time in total.
BSn

Post by BSn »

Pazi ovih ubica sto se sad pokusavaju napraviti zrtvama.
Lafo tesko im, pa pokusavaju izvrsiti samoubojstvo, ili sta vec. Mozda im je i advokat savjetovao to kako bi ih se smatralo neuracunljivim i kako bi podstakli kod naroda kakve pozitive emocije prema ovim monstrumima.

Niti jedno "rezanje" vena nije pokusaj samoubojstva, jer je najveca sansa da ces ga i prezivjeti i to bez gotovo ikakvih posljedica, a i gutanje metala je, takodjer, prozirno do bola.
Locked