Komentar koji je obiljezio 2007.godinu...jolia wrote:Hvala, a ja to mogu reći za sve ostale, sjajni ste ljudi fakat, sve bih vas voljela upoznat, kad se budem udavala da se angazujete oko svadbe!![]()
![]()
N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU... vol.2
- DobroJutroKolumbo
-
Pearl
nasa vrijednica daduli nije jos stigao do foruma, da ne dobije otkaz pa da vam prenesem:
slasticarna Sport ce donirati tortu i jos nesto..
slasticarna Sport ce donirati tortu i jos nesto..
-
Pearl
i jos jedno obavjestenje.. klovn nazalost nece moci doci, ali imamo mozda jos i boljeg gosta za predstavu : pipi dugu carapu
:D:D:D
djevojka mozda nece biti sve 3 predstave, posto radi taj dan, ali ce pokusat onu prvu i mozda drugu...
pa da poredamo malce po uzrastu: da u prvom terminu budu namjladji prema najstarijima?
ta djevojka vodi kviz za djecu na OBN-u, Amela Tanovic, pa ce spomenuti akciju.. sljedeci kviz je u cetvrtak, na dan bajrama.. sto rece kolegica koja mi je rekla za nju: taman kad su ljudi spremni za darivanje
:D
djevojka mozda nece biti sve 3 predstave, posto radi taj dan, ali ce pokusat onu prvu i mozda drugu...
pa da poredamo malce po uzrastu: da u prvom terminu budu namjladji prema najstarijima?
ta djevojka vodi kviz za djecu na OBN-u, Amela Tanovic, pa ce spomenuti akciju.. sljedeci kviz je u cetvrtak, na dan bajrama.. sto rece kolegica koja mi je rekla za nju: taman kad su ljudi spremni za darivanje
Last edited by Pearl on 18/12/2007 10:15, edited 1 time in total.
-
Pearl
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..mIRCerka wrote:RamiS slasticarna:
"Ma samo javi kad i gdje treba, dostavicemo 200-250 minjona, cega hoces, samo reci leticemo kao meci"
![]()
Semire Hvala ti do Neba
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Slala sam ti sms juce, da g0nimo KiketaPearl wrote:i jos jedno obavjestenje.. klovn nazalost nece moci doci, ali imamo mozda jos i boljeg gosta za predstavu : pipi dugu carapu:D:D:D
ta djevojka vodi kviz za djecu na OBN-u, pa ce spomenuti akciju.. sljedeci kviz je u cetvrtak, na dan bajrama.. sto rece kolegica koja mi je rekla za nju: taman kad su ljudi spremni za darivanje:D
-
Pearl
nicam nista dobiJomIRCerka wrote:Slala sam ti sms juce, da g0nimo KiketaPearl wrote:i jos jedno obavjestenje.. klovn nazalost nece moci doci, ali imamo mozda jos i boljeg gosta za predstavu : pipi dugu carapu:D:D:D
ta djevojka vodi kviz za djecu na OBN-u, pa ce spomenuti akciju.. sljedeci kviz je u cetvrtak, na dan bajrama.. sto rece kolegica koja mi je rekla za nju: taman kad su ljudi spremni za darivanje:D
imam broj putem kojeg ga moRemo ug0njat...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pazi da nije Tica dobila tIciju gripuPearl wrote:nicam nista dobiJomIRCerka wrote:Slala sam ti sms juce, da g0nimo KiketaPearl wrote:i jos jedno obavjestenje.. klovn nazalost nece moci doci, ali imamo mozda jos i boljeg gosta za predstavu : pipi dugu carapu:D:D:D
imam broj putem kojeg ga moRemo ug0njat...
poslala mi je pticica kasnije pp sa podacima
:D
-
Pearl
veceras cemo praviti nekoliko paketica za djecu iz Ilijasa, posto za njih imamo prevoz i za par djece za koje znamo da bi se obradovali poklonu za Bajram, a koji ne bi dosli na priredbu.. mislim da vec imamo kvotu ljudi dovoljnu da ih napravimo, ali ako neko zeli da nam se pridruzi moze doci, da nam bude veselije.. bit cemo u igraoni iza 6...
bilo bi super ako neko s bibijem moze doci.. da odnesemo bar one paketice za ilijas gospodji koja ce ih nositi...Baby Blue, mozes li nam javiti podatke gospodje i do kad je pristojno da dostavimo paketice i garderobu
bilo bi super ako neko s bibijem moze doci.. da odnesemo bar one paketice za ilijas gospodji koja ce ih nositi...Baby Blue, mozes li nam javiti podatke gospodje i do kad je pristojno da dostavimo paketice i garderobu
-
jasminasab
Nadam se da je to rezultat mog e-maila jednom frendu koji tamo radi. Yaaaay! Ako jeste, ovim putem mu se zahvaljujem punooooo. U svakom slucaju hvala ljudima koji su donirali. Drago mi je da prodajem proizvode za takvu kompaniju.Baby Blue wrote:Jutros su nas zvali iz kompanije Avon, spremili su nekoliko paketica, nesto novca i sutra nam jos doniraju odjecu za bebe![]()
-
justika_sa
e kad skontate do kada se ti paketici mogu dostaviti potvrdim vam jel možem ali možem 90%Pearl wrote:veceras cemo praviti nekoliko paketica za djecu iz Ilijasa, posto za njih imamo prevoz i za par djece za koje znamo da bi se obradovali poklonu za Bajram, a koji ne bi dosli na priredbu.. mislim da vec imamo kvotu ljudi dovoljnu da ih napravimo, ali ako neko zeli da nam se pridruzi moze doci, da nam bude veselije.. bit cemo u igraoni iza 6...
-
Pearl
izvjestaj od suncica24, nema interneta 
od turbolimaca izgleda nista...direktorica jos na putu, a bez nje nema odobrenja...
nista ni od Hippa, vec ucestvuju u 3 akcije, pa su potrosili sredstva..
Orbico - broj koji imamo je nepostojeci (isti broj je i na zvakama i slatkisima).. ako nema ima validan broj (a zna da je dobar) neka mi please posalje..
od turbolimaca izgleda nista...direktorica jos na putu, a bez nje nema odobrenja...
nista ni od Hippa, vec ucestvuju u 3 akcije, pa su potrosili sredstva..
Orbico - broj koji imamo je nepostojeci (isti broj je i na zvakama i slatkisima).. ako nema ima validan broj (a zna da je dobar) neka mi please posalje..
-
jasminasab
Dobili smo jos 30 Nestle cokolada od buduce biologinje Sanje i njene sestre i zeta (ako sam dobro zapamtila). Oni prate ovaj forum, pa im se ovim putem puno zahvaljujem!
BTW, koga smo kontaktirali za sokice? Pivaru? Coca-Colu? Sinalco?
Imas PP. Nadam se da je ovaj validan.Pearl wrote:Orbico - broj koji imamo je nepostojeci (isti broj je i na zvakama i slatkisima).. ako nema ima validan broj (a zna da je dobar) neka mi please posalje..
-
Pearl
stvari i novac sa Stomatologije pokupljeni i predati u LaLunu..
skupljanje je zavrsila i Drvna-sumarska skola, stvari preuzete i predate u LaLunu...
hvala svima!
Lejla_V, driveru nas driverima, hvalaaaa
skupljanje je zavrsila i Drvna-sumarska skola, stvari preuzete i predate u LaLunu...
hvala svima!
- thousands of voices
Pivaru.jasminasab wrote:Dobili smo jos 30 Nestle cokolada od buduce biologinje Sanje i njene sestre i zeta (ako sam dobro zapamtila). Oni prate ovaj forum, pa im se ovim putem puno zahvaljujem!
Imas PP. Nadam se da je ovaj validan.Pearl wrote:Orbico - broj koji imamo je nepostojeci (isti broj je i na zvakama i slatkisima).. ako nema ima validan broj (a zna da je dobar) neka mi please posalje..
Ako niko nije kontaktirao Coca colu ja bum, dajte mi mig.
-
Pearl
mislim da je daduli nesto pokrenuo, vidi s njim.. ako coca cola da, onda ne smijemo pivaruthousands of voices wrote:Pivaru.jasminasab wrote:Dobili smo jos 30 Nestle cokolada od buduce biologinje Sanje i njene sestre i zeta (ako sam dobro zapamtila). Oni prate ovaj forum, pa im se ovim putem puno zahvaljujem!
Ako niko nije kontaktirao Coca colu ja bum, dajte mi mig.
- daduli_sa
Sad sam razgovarao sa direktorom, odusevljen je akcijom i njenim razmjerima i pokusat ce da vidi sta se moze sa njegovim starim poznanstvima (bio direktor Coca Cole), on bi volio kad bi i u paketice mogli da ubacimo sta od pica.... ali nista jos da ne obecavamo, vec je zvao ali svi busy... javim cim prije nesto saznam....Pearl wrote:mislim da je daduli nesto pokrenuo, vidi s njim.. ako coca cola da, onda ne smijemo pivaruthousands of voices wrote:Pivaru.jasminasab wrote:Dobili smo jos 30 Nestle cokolada od buduce biologinje Sanje i njene sestre i zeta (ako sam dobro zapamtila). Oni prate ovaj forum, pa im se ovim putem puno zahvaljujem!
Imas PP. Nadam se da je ovaj validan.
Ako niko nije kontaktirao Coca colu ja bum, dajte mi mig.radi konkurencije :d
- thousands of voices
Je li nekome usput da sa Pofalića pokupi robicu za bebače?
-
Lejla_v
Pearl wrote:stvari i novac sa Stomatologije pokupljeni i predati u LaLunu..
hvala svima!
ma samo kazi tu smo mi