N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU... vol.2

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

jolia wrote:Hvala, a ja to mogu reći za sve ostale, sjajni ste ljudi fakat, sve bih vas voljela upoznat, kad se budem udavala da se angazujete oko svadbe! :D :D :D
Komentar koji je obiljezio 2007.godinu... :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pearl

Post by Pearl »

nasa vrijednica daduli nije jos stigao do foruma, da ne dobije otkaz pa da vam prenesem:

slasticarna Sport ce donirati tortu i jos nesto..
Pearl

Post by Pearl »

i jos jedno obavjestenje.. klovn nazalost nece moci doci, ali imamo mozda jos i boljeg gosta za predstavu : pipi dugu carapu :D:D:D:D

djevojka mozda nece biti sve 3 predstave, posto radi taj dan, ali ce pokusat onu prvu i mozda drugu...
pa da poredamo malce po uzrastu: da u prvom terminu budu namjladji prema najstarijima?

ta djevojka vodi kviz za djecu na OBN-u, Amela Tanovic, pa ce spomenuti akciju.. sljedeci kviz je u cetvrtak, na dan bajrama.. sto rece kolegica koja mi je rekla za nju: taman kad su ljudi spremni za darivanje :D:D
Last edited by Pearl on 18/12/2007 10:15, edited 1 time in total.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

RamiS slasticarna:

"Ma samo javi kad i gdje treba, dostavicemo 200-250 minjona, cega hoces, samo reci leticemo kao meci"

:D

Semire Hvala ti do Neba :D
Pearl

Post by Pearl »

mIRCerka wrote:RamiS slasticarna:

"Ma samo javi kad i gdje treba, dostavicemo 200-250 minjona, cega hoces, samo reci leticemo kao meci"

:D

Semire Hvala ti do Neba :D
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. :D:D:D:D:D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Pearl wrote:i jos jedno obavjestenje.. klovn nazalost nece moci doci, ali imamo mozda jos i boljeg gosta za predstavu : pipi dugu carapu :D:D:D:D

djevojka mozda nece biti sve 3 predstave, posto radi taj dan, ali ce pokusat onu prvu i mozda drugu...
pa da poredamo malce po uzrastu: da u prvom terminu budu namjladji prema najstarijima?

ta djevojka vodi kviz za djecu na OBN-u, pa ce spomenuti akciju.. sljedeci kviz je u cetvrtak, na dan bajrama.. sto rece kolegica koja mi je rekla za nju: taman kad su ljudi spremni za darivanje :D:D
Slala sam ti sms juce, da g0nimo Kiketa :D imam broj putem kojeg ga moRemo ug0njat...
Pearl

Post by Pearl »

mIRCerka wrote:
Pearl wrote:i jos jedno obavjestenje.. klovn nazalost nece moci doci, ali imamo mozda jos i boljeg gosta za predstavu : pipi dugu carapu :D:D:D:D

ta djevojka vodi kviz za djecu na OBN-u, pa ce spomenuti akciju.. sljedeci kviz je u cetvrtak, na dan bajrama.. sto rece kolegica koja mi je rekla za nju: taman kad su ljudi spremni za darivanje :D:D
Slala sam ti sms juce, da g0nimo Kiketa :D imam broj putem kojeg ga moRemo ug0njat...
nicam nista dobiJo :( poslala mi je pticica kasnije pp sa podacima :D:D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Pearl wrote:
mIRCerka wrote:

nicam nista dobiJo :( poslala mi je pticica kasnije pp sa podacima :D:D
pazi da nije Tica dobila tIciju gripu :D
Pearl

Post by Pearl »

veceras cemo praviti nekoliko paketica za djecu iz Ilijasa, posto za njih imamo prevoz i za par djece za koje znamo da bi se obradovali poklonu za Bajram, a koji ne bi dosli na priredbu.. mislim da vec imamo kvotu ljudi dovoljnu da ih napravimo, ali ako neko zeli da nam se pridruzi moze doci, da nam bude veselije.. bit cemo u igraoni iza 6...
bilo bi super ako neko s bibijem moze doci.. da odnesemo bar one paketice za ilijas gospodji koja ce ih nositi...Baby Blue, mozes li nam javiti podatke gospodje i do kad je pristojno da dostavimo paketice i garderobu :)
jasminasab

Post by jasminasab »

Baby Blue wrote:Jutros su nas zvali iz kompanije Avon, spremili su nekoliko paketica, nesto novca i sutra nam jos doniraju odjecu za bebe :D
Nadam se da je to rezultat mog e-maila jednom frendu koji tamo radi. Yaaaay! Ako jeste, ovim putem mu se zahvaljujem punooooo. U svakom slucaju hvala ljudima koji su donirali. Drago mi je da prodajem proizvode za takvu kompaniju. :-D
justika_sa

Post by justika_sa »

Pearl wrote:veceras cemo praviti nekoliko paketica za djecu iz Ilijasa, posto za njih imamo prevoz i za par djece za koje znamo da bi se obradovali poklonu za Bajram, a koji ne bi dosli na priredbu.. mislim da vec imamo kvotu ljudi dovoljnu da ih napravimo, ali ako neko zeli da nam se pridruzi moze doci, da nam bude veselije.. bit cemo u igraoni iza 6...
bilo bi super ako neko s bibijem moze doci.. da odnesemo bar one paketice za ilijas gospodji koja ce ih nositi...Baby Blue, mozes li nam javiti podatke gospodje i do kad je pristojno da dostavimo paketice i garderobu :)
e kad skontate do kada se ti paketici mogu dostaviti potvrdim vam jel možem ali možem 90%
buba

#737 re

Post by buba »

Na racun udruzenja uplaceno 35KM od teta iz IPSA finansija.
Thank u :-D
Pearl

Post by Pearl »

izvjestaj od suncica24, nema interneta :D

od turbolimaca izgleda nista...direktorica jos na putu, a bez nje nema odobrenja...

nista ni od Hippa, vec ucestvuju u 3 akcije, pa su potrosili sredstva..

Orbico - broj koji imamo je nepostojeci (isti broj je i na zvakama i slatkisima).. ako nema ima validan broj (a zna da je dobar) neka mi please posalje..
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Bio sam kod tetka Zilhe ali spisak iz Gorazda jos nije dostavljen, najkasnije sutra cemo ga imati.

Baby Blue, predajem ti titulu glavnog lihvara. Pardon, lihvarke :-) :D
Dori

Post by Dori »

Pearl wrote: bilo bi super ako neko s bibijem moze doci..
Ja bih rado, ali mi je na servisu od subote :(
jasminasab

Post by jasminasab »

Dobili smo jos 30 Nestle cokolada od buduce biologinje Sanje i njene sestre i zeta (ako sam dobro zapamtila). Oni prate ovaj forum, pa im se ovim putem puno zahvaljujem!

BTW, koga smo kontaktirali za sokice? Pivaru? Coca-Colu? Sinalco?
Pearl wrote:Orbico - broj koji imamo je nepostojeci (isti broj je i na zvakama i slatkisima).. ako nema ima validan broj (a zna da je dobar) neka mi please posalje..
Imas PP. Nadam se da je ovaj validan.
Pearl

Post by Pearl »

stvari i novac sa Stomatologije pokupljeni i predati u LaLunu..

skupljanje je zavrsila i Drvna-sumarska skola, stvari preuzete i predate u LaLunu...

hvala svima!

Lejla_V, driveru nas driverima, hvalaaaa :kiss:
thousands of voices

Post by thousands of voices »

jasminasab wrote:Dobili smo jos 30 Nestle cokolada od buduce biologinje Sanje i njene sestre i zeta (ako sam dobro zapamtila). Oni prate ovaj forum, pa im se ovim putem puno zahvaljujem!

Pearl wrote:Orbico - broj koji imamo je nepostojeci (isti broj je i na zvakama i slatkisima).. ako nema ima validan broj (a zna da je dobar) neka mi please posalje..
Pivaru.
Ako niko nije kontaktirao Coca colu ja bum, dajte mi mig.
Pearl

Post by Pearl »

thousands of voices wrote:
jasminasab wrote:Dobili smo jos 30 Nestle cokolada od buduce biologinje Sanje i njene sestre i zeta (ako sam dobro zapamtila). Oni prate ovaj forum, pa im se ovim putem puno zahvaljujem!

Pivaru.
mislim da je daduli nesto pokrenuo, vidi s njim.. ako coca cola da, onda ne smijemo pivaru :D radi konkurencije :d
buba

#745 re

Post by buba »

Ne trudite se oko Coca-Cole, kako je menadžment promijenjen, ne daju ni za zvake, ni promotivni materijal klijentima, a kamoli donacije :x
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Pearl wrote:
thousands of voices wrote:

Pivaru.
mislim da je daduli nesto pokrenuo, vidi s njim.. ako coca cola da, onda ne smijemo pivaru :D radi konkurencije :d
Sad sam razgovarao sa direktorom, odusevljen je akcijom i njenim razmjerima i pokusat ce da vidi sta se moze sa njegovim starim poznanstvima (bio direktor Coca Cole), on bi volio kad bi i u paketice mogli da ubacimo sta od pica.... ali nista jos da ne obecavamo, vec je zvao ali svi busy... javim cim prije nesto saznam....
thousands of voices

Post by thousands of voices »

Je li nekome usput da sa Pofalića pokupi robicu za bebače?
cnermina

Post by cnermina »

jos jednom za one kojima je promaklo ;) nas par ce biti veceras u igraonici Laluna od 18h da pakujemo paketice, pa ako jos neko hoce/moze- bujrum :)
Lejla_v

Post by Lejla_v »

Pearl wrote:stvari i novac sa Stomatologije pokupljeni i predati u LaLunu..

skupljanje je zavrsila i Drvna-sumarska skola, stvari preuzete i predate u LaLunu...

hvala svima!

Lejla_V, driveru nas driverima, hvalaaaa :kiss:

ma samo kazi tu smo mi :-D

:kiss:
Lejla_v

Post by Lejla_v »

thousands of voices wrote:Je li nekome usput da sa Pofalića pokupi robicu za bebače?
gdje na pofalicima
jel moze izmedju 15 i 16h

:D :D moram drzat prvu poziciju :D :D :lol: :lol:
Post Reply