Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ljudi, jos 5 dana do drafta, sta cemo? ima nas 13, ne moze h2h tako funkcionisati. hocel neko naci jos jednog, hocemol promijeniti u rotisierre, ili admira izbaciti? skontajte se, meni je svejedno.
Neelix wrote:ljudi, jos 5 dana do drafta, sta cemo? ima nas 13, ne moze h2h tako funkcionisati. hocel neko naci jos jednog, hocemol promijeniti u rotisierre, ili admira izbaciti? skontajte se, meni je svejedno.
ma bezze izbacivat covjeka, cekat cemo do dan prije drafta, neka se svi angazuju da probaju naci nekoga, ako ne bude 14. onda roti. raspalit, nema nam druge.
Postoji li mogućnost da ne donose svi igrači bodove (tj ne svi već 12 njih) već samo recimo 5 ili 6? To me je prošle godine pravo ispižđivalo, znalo se desiti da meni igraju dvojicu a protivniku npr devetorica igrača, nema teorije da to više nadoknadiš
Glasao sam za ovu kracu varijantu...ko se peglati sa tolikim draftom,potrajace satima.
Nego kolega Neelix,kad je draft? koji datum i koja satnica?...konkretno i precizno
Last edited by LSD on 14/10/2009 00:52, edited 1 time in total.
Ma treba i manje, ja sam dok nisam ove sa-x lige poceo igrati uvijek igrao sa 13 igraca, znaci PG, SG, G, SF, PF, F, C, C, utilX2, benchX3.
Jos nas ima 14, a obicno se ove lige igraju sa po 12 ljudi, tako da iskreno mislim da bi trebalo 13 al eto, kako sef kaze, uglavnom za ovu varijantu sa veeeeeeeelikim brojem igraca ocito nije niko osim njega samog.
16, pa nek smanji broj igraca koje uzimamo na 13 pod hitnoooooooooooooooooooooooooo.
Sto se tice statistika evo ti ovdje sve mozes naci: http://sports.yahoo.com/nba
pa idi na stats.
draft je tacno u ponoc u noci izmedju subote i nedjelje. redoslijed drafta yahoo odredjuje automatski, oko pola sata prije nego sto pocne. bira se 1-16, 16-1, odnosno, onaj koji ima zadnji pick prve runde, imace prvi pick druge, pa se tako salta. iz iskustva, najbolje je biti pri sredini
broj igraca cemo smanjiti u subotu, ako anketa tako pokaze a haman hoce ne bas na 13 doduse
glaso sam za opciju sa manje igraca jer nas ima 16, i, ako bi u igri bila opcija gdje se boduje vise igraca, onda bi se totalno ravodnilo i ne bi bilo dovoljno kvalitetnih igraca da ti pokrije sve pozicije u igri. a plus jos kad povrede krenu....
ja sto me nadglasaste a bolje je majke mi sa vise igraca, jebo ovo, kad svi znaju sve. uzitak je prebirat po Songaliama, Mahinmijima, Singletonima, Gibsonima, i kontat ko ce od njih dobit 10ak minuta da ubaci 4-5 poena, sto moze na kraju bit znacajna razlika u h2h ali eto, kad hocete...
Neelix wrote:ja sto me nadglasaste a bolje je majke mi sa vise igraca, jebo ovo, kad svi znaju sve. uzitak je prebirat po Songaliama, Mahinmijima, Singletonima, Gibsonima, i kontat ko ce od njih dobit 10ak minuta da ubaci 4-5 poena, sto moze na kraju bit znacajna razlika u h2h ali eto, kad hocete...
Pa samo se smanjilo za 2 igraca, a cetvorica nas je vishe u odnosu na proslu godinu. Tako da ti je to sve haman isto ostalo
Mozel se ikako napravit da se bar dan ranije zna redosljed drafta? Ebe mi koncepciju sto ne znam koji biram po redu