Genije, samo takav
F.C. Internazionale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ratata
- vaučer
#728 Re: Inter
Dva trofeja za 6 mjeseci ili se varam?
-
extraordinary
#729 Re: Inter
Pravi, ozbiljni trofeji u Italiji su Serija A, kup i Liga prvaka na kontinentalnom nivou. Zato nemoj biti smiješan i porediti ova dva sa ona tri koja je osvojio Mourinho. One game trofeji su više humanitarne utakmice.
- vaučer
#730 Re: Inter
Tko je usput osvojio Seriu A za 6 mjeseci?
- Obuca9
#731 Re: Inter
Onaj što je u decembru zaostao za Milanom 13 bodova je ne bi osvojio ni za 6 godina, a ne 6 mjeseci.vaučer wrote:Tko je usput osvojio Seriu A za 6 mjeseci?
-
DON_eARL
- ultima_palabra
#733 Re: Inter
Ne kontam ni ovo... ako su već htjeli Milanovca onda su trebali uzeti nekog dokazanogDON_eARL wrote:http://www.inter.it/aas/news/reader?N=50792&L=it
Leonardo potpisao... Tek sad nece Milan stici...
- Trasimaco
#734 Re: Inter
Ma Inter se bas strmoglavio u ponor. Steta, ono je jako dobar tim.
- vaučer
#735 Re: Inter
Inter posluje s jebenim gubitcima već godinama.
Prošlu su sezonu završili u minusu pored svih osvojenih naslova.
Ne treba čuditi slabo trošenje preko ljeta, mora se stegnuti kaiš.
Puno starih igrača im također ne pomaže krvnoj sluci kluba.
- ultima_palabra
#736 Re: Inter
Imaju sreću da im je Laporta bio drug u nevoljivaučer wrote:Inter posluje s jebenim gubitcima već godinama.
- Romanista 101%
#737 Re: Inter
sve bolji od boljeg
ovome dajem fore max. do maja mjeseca a onda noga
-
extraordinary
#738 Re: Inter
Ja mislim da je prerano suditi Leonarda, sačekajmo malo. Vjerovatno sad slijedi pozitivan šok u ekipi, a ovaj mi djeluje i kao da je prijateljski nastrojen prema igračima. Rafa s druge strane djeluje kao prznica kojeg niko ne voli. Naravno, samo moje mišljenje.
- ratata
#739 Re: Inter
malo si pretjeraoultima_palabra wrote:Imaju sreću da im je Laporta bio drug u nevoljivaučer wrote:Inter posluje s jebenim gubitcima već godinama.
Puno starih igrača im također ne pomaže krvnoj sluci kluba.Da su bili pametni prodali bi i Maicona Madridu, sad se vidi da je on objektivno potrošen igrač... za godinu će ga moći prodati samo Rusima.
Maicon je jedan od tri trenutno najbolja desna beka na planeti
-
extraordinary
#740 Re: Inter
Maicon je bio najbolji desni bek na svijetu u prošloj sezoni, ne među tri najbolja, ali ga je totalno ubilo na psihološkom planu sve što je Inter ostvario i to što mu nisu dali da ode. Ako se uzme u obzir da je bio dio brazilskog tria koji su zatvarali kafane po Milanu ( Adriano, Ronaldinho, Maicon ), može se skontati šta je sad sa njim. Cuga, može mu se, osvojio je sve i manje-više ga boli neka stvar za fudbalom.
- ratata
#741 Re: Inter
to bi bilo isto kao kad bi ti rekao da si dobio prosli mjesec platu i da te vise nije briga hoces li dobiti slijedecu, jel deextraordinary wrote:Maicon je bio najbolji desni bek na svijetu u prošloj sezoni, ne među tri najbolja, ali ga je totalno ubilo na psihološkom planu sve što je Inter ostvario i to što mu nisu dali da ode. Ako se uzme u obzir da je bio dio brazilskog tria koji su zatvarali kafane po Milanu ( Adriano, Ronaldinho, Maicon ), može se skontati šta je sad sa njim. Cuga, može mu se, osvojio je sve i manje-više ga boli neka stvar za fudbalom.
- ultima_palabra
#742 Re: Inter
Gareth Bale se ne bi složio s tobomratata wrote:malo si pretjeraoultima_palabra wrote:Imaju sreću da im je Laporta bio drug u nevoljivaučer wrote:Inter posluje s jebenim gubitcima već godinama.
Puno starih igrača im također ne pomaže krvnoj sluci kluba.Da su bili pametni prodali bi i Maicona Madridu, sad se vidi da je on objektivno potrošen igrač... za godinu će ga moći prodati samo Rusima.
![]()
Maicon je jedan od tri trenutno najbolja desna beka na planeti
-
extraordinary
#743 Re: Inter
Nije to baš tako, ali eto. Puno je fudbalera koji su se zasitili. Pogledaj Ronaldinha, Ronalda, evo sad Maicona... skontaj koji je motiv Maiconu da nastavi igrati u Interu. Uzeo sve što se može uzeti, a ne može nikada ostvariti nešto značajnije u ekipi. Pod ovim značajnije mislim na dostignuća po broju golova, utakmica i slično. Jedan je Javier Zanetti, Maicon sigurno nije takav.
- ultima_palabra
#744 Re: Inter
Pa to... Mourinho je mogao još sezonu-dvije izvući iz njega da ga je uspio dovesti, ali on je igrač koji se zasniva na snazi i brzini i kao takav je prošao svoj zenit.extraordinary wrote:Nije to baš tako, ali eto. Puno je fudbalera koji su se zasitili. Pogledaj Ronaldinha, Ronalda, evo sad Maicona... skontaj koji je motiv Maiconu da nastavi igrati u Interu. Uzeo sve što se može uzeti, a ne može nikada ostvariti nešto značajnije u ekipi. Pod ovim značajnije mislim na dostignuća po broju golova, utakmica i slično. Jedan je Javier Zanetti, Maicon sigurno nije takav.
-
extraordinary
#745 Re: Inter
Upravo to. Zato je meni ljetos bilo glupo što ga je Inter zadržao, pogotovo jer bi se njegovom prodajom otvorila dobra prilika za afirmaciju Santona kao desnog beka, što mu je prirodna pozicija. Mislim da je Moratti trebao znati da ova ekipa ne može ponoviti prošlosezonski uspjeh jer su svi blizu 30 ili čak preko, i ono im je bila možda i posljednja prilika da naprave onako nešto. Trebao se već u početku prodati Maicon, afirmisati Santon, a od ostatka ili pokriti dugovi ili dovesti jedan mlad štoper ( Rannochia ) ili napadač. Umjesto toga, prodat je Balotelli, koji kakav god da je, najveći je italijanski talenat u ovom trenutku. Po meni loše urađen prelazni rok Intera, i dovođenje trenera koji ne bi motivisao gladnog da jede su razlozi trenutne krize.
- Obuca9
#746 Re: Inter
A koji to Brazilac nije propao nakon što osvoji sve što se može osvojiti 
Jednostavno takva nacija i džaba
- ultima_palabra
#747 Re: Inter
Pa jednostavno, Benitez je htio da je zajebe Mourinha tu, Moratti je imao dogovor sa Perezom, ali Rafa je tražio da ostane Maicon, a Moratti nije htio da mu kontrira odmah na početku. Od pustog jala je pokvario taj dealextraordinary wrote:Upravo to. Zato je meni ljetos bilo glupo što ga je Inter zadržao, pogotovo jer bi se njegovom prodajom otvorila dobra prilika za afirmaciju Santona kao desnog beka, što mu je prirodna pozicija. Mislim da je Moratti trebao znati da ova ekipa ne može ponoviti prošlosezonski uspjeh jer su svi blizu 30 ili čak preko, i ono im je bila možda i posljednja prilika da naprave onako nešto. Trebao se već u početku prodati Maicon, afirmisati Santon, a od ostatka ili pokriti dugovi ili dovesti jedan mlad štoper ( Rannochia ) ili napadač. Umjesto toga, prodat je Balotelli, koji kakav god da je, najveći je italijanski talenat u ovom trenutku. Po meni loše urađen prelazni rok Intera, i dovođenje trenera koji ne bi motivisao gladnog da jede su razlozi trenutne krize.
- Šibicar
#748 Re: Inter
hz__semir wrote:A koji to Brazilac nije propao nakon što osvoji sve što se može osvojiti
Roberto Carlos,jedini profesionalac medju Brazilcima.
-
extraordinary
#749 Re: Inter
Sebi je više zapaprio na kraju 

Šibicaru, zaboravljaš Ze Roberta i Juninha. Dvojac koji je nenadmašan u tome. I Kaka će vjerovatno do kraja karijere ostati u Evropi, ali on je još mlad pa se ne može o njemu u tom kontekstu.
Al' poštujem ih majke mi, šta će se oni ganjati po evropskim stadionima i povinovati taktikama raznih stručnjaka i nazovi stručnjaka. Ronaldo osvojio što se moglo osvojiti, Ronaldinho isto tako, bili najbolji igrači na svijetu. Ako im evropski klub zabranjuje zajebanciju, žene, Copacabanu, piće, ima klubova koji bi im sve ovo dali i jedva dočekali da zaigraju za njih. Zato poštujem svakog od njih, jedino oni žive, da su disciplinovani ko Evropljani vjerovatno bi imali još jedno dvije titule svjetskih prvaka. Al' džaba, to nije njihov stil. Neće ptica u kavezhz__semir wrote:A koji to Brazilac nije propao nakon što osvoji sve što se može osvojiti
Šibicaru, zaboravljaš Ze Roberta i Juninha. Dvojac koji je nenadmašan u tome. I Kaka će vjerovatno do kraja karijere ostati u Evropi, ali on je još mlad pa se ne može o njemu u tom kontekstu.
- ultima_palabra
#750 Re: Inter
I Lucio, kako se taj čovjek borio u Ligi prvaka prošle godine
Nema riječi za to...