venera888 wrote:nakon pronalaska tunela,stepenica,onih plocica-ko se to jos iskreno moze boriti protiv piramida? mogu samo oni koji NECE da se u BIH ovo dogodi! dakle oni koji ne zele bosni dobro
Za stepenice dodaj koju sliku.. Plocice su geoloski fenomen (nije od "fenomenalno", nego se dogodilo u istoriji).
Za patriotske parole obrati se Komitetu.
Zaboravila pomenut izmisljene arheologe kao clanove tima, bager da kopa arheoloske "artefatke" iz "Tropikalija", "Troglave Zmajeve", "Pra-Krave", "Dvostrana Stopala", "Pra-Pismo" i - cekaj - ne mogu se bas sjetit svih odusevljenja.
Kako bi bilo da malo provirimo u udzbenike umjesto da ih nastojimo "ponovo napisat". Hvala Bogu za blogere, inace bih stvarno pomislio da je ona stara o "glupim Bosancima" potpuno istinita (nije da bi se neko stvarno pocesao, ali i ja sam Bosanac).
@artzy koji je Cionfused:
"Ej ba nismo svi moroni. Blogovi se ne skidaju prijetnjama. Blog je anonimna stvar i niko ne moze prijetiti nikome zbog blogova. Pocetak teksta glupost, laz i izmisljotina. Ej, tako se ne bori protiv piramida... Confused
govorim o tekstu sa linka !"
Svi smo mi vjecni, Supeman, Spiderman, & Celo. Ups - nije Celo. Nema u nas Mafije, to je samo privid, varka.