Bosanska piramida Sunca vol.5

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Locked
Neregistrirani

Post by Neregistrirani »

Fondacija je od svojih samih pocetaka bila jako naklonjena djeci i svaki puta to iznova dokaze tako sto ih posalje u tunel bez sljema:

Image
(bitno je da su odrasli zasticeni! :x )

ili im da da rade, besplatno, naravno...od malih nogu treba djecu uciti da je volontiranje divno - uostalom, tako ce se naviknuti da, kad porastu i ako budu imali srece da ne spadaju u onih 530.190 , ne traze pare od gazde:

Image

Image

Image

Image
HoustonPiramidiot

Post by HoustonPiramidiot »

Ovako se razvija turizam u Visokom, zahvaljujuci piramidama:

http://www.visoko.co.ba/index.php?subac ... m=&ucat=10&

Ovako se objektivno izvjestava s lica mjesta:

Adnan Jasarspahic:
"Istina ove godine je kulturni dio bio dobar, najbolji do sada (tako kažu ljudi, nisam bio niti jednu noć u gradu za vrijeme cijelog vašera op.a)."
HoustonPiramidiot

http://irna.lautre.net/For-lack-of-any-scientific.html

Za one koji znaju engleski.

Za ove druge sto bi pisali novu istoriju, novi pravopis i nove strane jezike, nek pitaju komsiju Nurku da prevede.
venera888

Post by venera888 »

Vratili se faraon i njegov prijatelj sa onog svijeta,da posjete malo rodno mjesto,kad ugledase gdje su,prijatelj rece faraonu "jebote ovdje je vrijeme islo nazad umjesto naprijed" :D :D
artzy

Post by artzy »

HoustonPiramidiot wrote:http://irna.lautre.net/For-lack-of-any-scientific.html

Za one koji znaju engleski.

Za ove druge sto bi pisali novu istoriju, novi pravopis i nove strane jezike, nek pitaju komsiju Nurku da prevede.
Ej ba nismo svi moroni. Blogovi se ne skidaju prijetnjama. Blog je anonimna stvar i niko ne moze prijetiti nikome zbog blogova. Pocetak teksta glupost, laz i izmisljotina. Ej, tako se ne bori protiv piramida... :-?

govorim o tekstu sa linka !
venera888

Post by venera888 »

nakon pronalaska tunela,stepenica,onih plocica-ko se to jos iskreno moze boriti protiv piramida? mogu samo oni koji NECE da se u BIH ovo dogodi! dakle oni koji ne zele bosni dobro
stojdraga

Post by stojdraga »

Evo i bosanskih stručnjaka na blogu koji sve to smještaju u vrijeme Rima.

Najbolje je ono kad mu Rus sugerira da se obrati psijatru...

http://omerbashich.blogspot.com/
bc_chupo

Post by bc_chupo »

blogovi su ciste gluposti neznam koji kreteni vjeruju u ono sto moze biilo ko napisat...ccc
Shoshana

Post by Shoshana »

bc_chupo wrote:blogovi su ciste gluposti neznam koji kreteni vjeruju u ono sto moze biilo ko napisat...ccc
Vala da i ovo vidim, Chupo i ja se bar djelomicno slazemo :oops:

Ti su kreteni do te mjere zaozbiljno shvatili ove blogove i njihov utjecaj, da se ne libe cak ni sudom prijetiti... :D
Neregistrirani

Post by Neregistrirani »

venera888 wrote:nakon pronalaska tunela,stepenica,onih plocica-ko se to jos iskreno moze boriti protiv piramida? mogu samo oni koji NECE da se u BIH ovo dogodi! dakle oni koji ne zele bosni dobro
Ne, nego oni koji joj toliko zele dobro, da ce se izloziti prijetnjama i ucjenama, samo da raskrinkaju visocku ublehu. Ljudi koji Bosni i Hercegovini zele dobro, na tome i rade, pronalaze i dokazuju njeno bogatstvo, kopaju i ne smatraju da je potrebno da ih prate kamere i novinari, mada su zasluzili puno vise medijske paznje od gospodina s sesirom!

Sazetak ovogodisnjih pronalazaka: http://neregistrirani.blogspot.com/
HoustonPiramidiot

venera888 wrote:nakon pronalaska tunela,stepenica,onih plocica-ko se to jos iskreno moze boriti protiv piramida? mogu samo oni koji NECE da se u BIH ovo dogodi! dakle oni koji ne zele bosni dobro
Za stepenice dodaj koju sliku.. Plocice su geoloski fenomen (nije od "fenomenalno", nego se dogodilo u istoriji).

Za patriotske parole obrati se Komitetu.

Zaboravila pomenut izmisljene arheologe kao clanove tima, bager da kopa arheoloske "artefatke" iz "Tropikalija", "Troglave Zmajeve", "Pra-Krave", "Dvostrana Stopala", "Pra-Pismo" i - cekaj - ne mogu se bas sjetit svih odusevljenja.

Kako bi bilo da malo provirimo u udzbenike umjesto da ih nastojimo "ponovo napisat". Hvala Bogu za blogere, inace bih stvarno pomislio da je ona stara o "glupim Bosancima" potpuno istinita (nije da bi se neko stvarno pocesao, ali i ja sam Bosanac).

@artzy koji je Cionfused:
"Ej ba nismo svi moroni. Blogovi se ne skidaju prijetnjama. Blog je anonimna stvar i niko ne moze prijetiti nikome zbog blogova. Pocetak teksta glupost, laz i izmisljotina. Ej, tako se ne bori protiv piramida... Confused

govorim o tekstu sa linka !"

Svi smo mi vjecni, Supeman, Spiderman, & Celo. Ups - nije Celo. Nema u nas Mafije, to je samo privid, varka.
Shoshana

Post by Shoshana »

HoustonPiramidiot wrote:
Ma pusti bolan...Nije se, ocito, odavno otislo po misljenje :D

Patriotizam smo prezvakali na vol. 2 i 3 :oops:
razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

bc_chupo wrote:blogovi su ciste gluposti neznam koji kreteni vjeruju u ono sto moze biilo ko napisat...ccc
što se to ti obazireš ako te živcira,zar nije pametnije da ga ignoriraš? ili riječ pamet ima više značenja ?:lol:

o blogu: konto Rus zahebat Bošnju (neuspješno),a to s psihijatrom mu fakat nije trebalo (kolko ja kontam engleski). Ničim izazvan baćuška puče...valjda neće ko što bloger reče sad Rus udrit po nama :shock:
pravo cool blog! :-D :thumbup:
HoustonPiramidiot

Kao sto mi piramidioti vec odavno tvrdimo, napokon je dokazano da su mrski Elite i Imperijalisti sa Zapada, te Suzbijaci slobodne misli pokrali nase Bosansko nacionalno blago, cuvene Kamene kugle nadjene samo u Bosni i Kosta Riki (za Kosta Riku nismo bas sigurni jer nismo tamo bili, bili smo samo na Visocici) - te ih zatim nonsalantno razbacali po nepristupacnim predjelima, ne bi li izgledale kao prirodne tvorevine.

O ovim novim malverzacijama kabinetskih foteljasa, ovdje:

http://irna.lautre.net/Boules-de-pierre ... aussi.html

Tekst je na francuskom, ali pocesto kod Irne neko prevede na engleski, a ponekad i na bosanski.

Uzgred budi receno, ovako se mi, Piramidioti, obracunavamo s mrskim neprijateljem (jest da su neki u teskim vremenima rizikovali zivote da spasu nasu ko-fol-stvarnu-kulturnu-bastinu, al nije ni njima vjerovat s onim njihovim kristalnim sanducima gdje cuvaju 'artefatke', bolje su nase kristalne kugle). Osim sto mi Piramidioti angazujemo djecu da rade (nek se, jelde, uce od malih nogu), sikaniramo i ono malo bolesnih umova koji i dalje tvrde da smo mi teske budale, SLUZBENE stranice FAP-a (cuj 'sluzbene', valjda najbolje i jedine) ovako pisu jutros rano:

http://piramidasunca.ba/ba/index.php?op ... &Itemid=26

Sto bi se pogreno izrazio razbijac-magle: "Eat this, Hanifa-hanuma!"

"Postoje prelomni trenuci u razvoju svake nauke i njenih glavnih protagonista. Nejaka bh. naučna misao je pokazala da su ljudi njihova najslabija karika. Nekolicina agresivnih arheologa i geologa se povezala sa nekoliko kolega u Evropi i SAD pokušavajući zaustaviti projekt istraživanja Bosanske doline piramida uz tvrdnju da “tamo nema ništa” i da se “uništava srednjevjekovni grad”.

Floskule su pale..." itd...

Sto bi reko Reis Ceric, "Ja vjerujemmmmm!"
Neregistrirani

Post by Neregistrirani »

razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

Image

suspendovana web stranica Fondacije...

zna li neko šta se dešava? :shock:

Biće da se EUPM-ovcima nije svidjela veza između djece koja rade i stranih diplomata koji to zdušno podržavaju :lol:

bravo dr. Omerbashich! :thumbup:
Last edited by razbijač_magle on 21/08/2007 00:01, edited 1 time in total.
Princess Fiona

Post by Princess Fiona »

razbijač_magle wrote:

Biće da se EUPM-ovcima nije svidjela veza između djece koja rade i stranih diplomata koji to zdušno podržavaju :lol:

Ma to je uobicajno, prepravljaju sadrzaj :D :D ili skidaju child labour photos...
Princess Fiona

Post by Princess Fiona »

Shoshana wrote:
HoustonPiramidiot wrote:
Ma pusti bolan...Nije se, ocito, odavno otislo po misljenje :D

Patriotizam smo prezvakali na vol. 2 i 3 :oops:

Shoshana, dobaci li do Montreala ovaj Radio Niagara? :D :D

http://piramidasunca.ba/ba/index.php?op ... 7&Itemid=1

"Slušana emisija Radio Niagare iz Kanade nedavno je objavila intervju sa predsjednikom Upravnog odbora Fondacije Semirom Osmanagićem u vezi istraživanja Bosanske doline piramida."

Ako im ne radi link evo stranica Radio Niagare

http://www.radioniagara.net/
emisija: http://www.radioniagara.net/emisije/RN0038.mp3
razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

Princess Fiona wrote:
razbijač_magle wrote:

Ma to je uobicajno, prepravljaju sadrzaj :D :D ili skidaju child labour photos...
ko? ovdje piše da im je vlasnik servera suspendovao Account, ali ne piše je li zbog neplaćanja il nešto drugo :D
walkabout

Post by walkabout »

Evo hitne poruke od Kemice:

"Raja, izovije stopa davam javim daznate stase desilo - crko nam je hinternet sabahile, neznamo ucem je problem, Nurko kaze naki virusi il bakterije, baterije, stali rece. Ma jabi prije reko da je to maslo onog supka Izme, otkako je uniso ukonkurenciju protiv mene samo nam belaj pravi, nemere otrpit poraza. A morebit da smo malo vise potrosili na reprezentaciju (a sto jes, jes :D ) pa sad Semke nejma da plati za struju.
Idem sad, ovaj kvar je efektovo imene, prepo se i pobjego mi mis sa kompjutera, moram ic fatati novog." :D
razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

Princess Fiona wrote:
razbijač_magle wrote:

proradila im stranica prerano sam se obradovao..al je fakat lijepo bilo vidjet gornji prizor :D :D :D :D :D :lol:
HoustonPiramidiot

razbijač_magle wrote:
Princess Fiona wrote:
razbijač_magle wrote:

proradila im stranica prerano sam se obradovao..al je fakat lijepo bilo vidjet gornji prizor :D :D :D :D :D :lol:
Zasto? Ja bas volim citat sve ove nove nepobitne dokaze o najvecim i najstarijim piramidama na svijetu, kao: "OBJAVLJENA WEB STRANICA NA RUSKOM", "OBJAVLJEN CLANAK U AVAZU" i "POČASNI ČLAN UO FONDACIJE SELMA KALOTA U POSJETI KRALJEVINI BRUNEJA DARUSSALAM", kao i pljuvanja Prof. MURISA POZDERCA po bosanskim intelektualcima, nakon izuzetno velike posjete raskopinama, koja je brojala troje ljudi:

"Imamo najbogatije i najznačajnije otkriće na planeti i nećemo dopustit Lovrenovićima i Gavrićima da spriječe dalja istraživanja. Ni inkvizicija nije mogla spriječiti napredovanje i dalja otkrića, pa neće ni ovi novi inkvizitori svojim brojnim administrativnim i političko-nacionalnim spletkama."

Gdje ces veci dokaz?
taxi_driver

Post by taxi_driver »

i ima li je ili nema?mislim piramide. :D :D :D
razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

HoustonPiramidiot wrote:
razbijač_magle wrote:
Princess Fiona wrote: Ma to je uobicajno, prepravljaju sadrzaj :D :D ili skidaju child labour photos...
Zasto? Ja bas volim citat sve ove nove nepobitne dokaze o najvecim i najstarijim piramidama na svijetu, kao: "OBJAVLJENA WEB STRANICA NA RUSKOM", "OBJAVLJEN CLANAK U AVAZU" i "POČASNI ČLAN UO FONDACIJE SELMA KALOTA U POSJETI KRALJEVINI BRUNEJA DARUSSALAM", kao i pljuvanja Prof. MURISA POZDERCA po bosanskim intelektualcima, nakon izuzetno velike posjete raskopinama, koja je brojala troje ljudi:

"Imamo najbogatije i najznačajnije otkriće na planeti i nećemo dopustit Lovrenovićima i Gavrićima da spriječe dalja istraživanja. Ni inkvizicija nije mogla spriječiti napredovanje i dalja otkrića, pa neće ni ovi novi inkvizitori svojim brojnim administrativnim i političko-nacionalnim spletkama."

Gdje ces veci dokaz?
kažem ja bjež eto baćuška :shock: al ovo iz danasnjeg avaza mi je najbolje: "prelivenih nekom vrstom nepropusne glazure". udarila Fata glazuru po bureku, da bogdo Pozderac ne uze vrućeg bureka na prazan stomak ,inače se ne bi vako žestoko prosuo - ko pita :lol: :lol:

za italijanskog geologa po imenu "Giovanni Borri"...progooglah ...joj cirkusa nijedan jedini povrat nisam dobio za geologa pod tim imenom :lol:

ima i nešto od Khavorshina,kaže otkrio nesto (more bit bidne, cim su stranicu postavili nedje u Sibiru navodno). treba pitat dr Omerbashica jel ovo ima smisla il je lik ishlapio ko onaj talijan kad je trazio "termalne varijacije" masuci Sony personalnim organizatorom,oj nemam slika da hoce neko postavit da se smijem...oplakah tad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

joj ludnice e ovo postaje sve bolje i bolje...u pravu si neka im stranice :D :-D
Neregistrirani

Post by Neregistrirani »

HoustonPiramidiot wrote: Zasto? Ja bas volim citat sve ove nove nepobitne dokaze o najvecim i najstarijim piramidama na svijetu, kao

..................

Gdje ces veci dokaz?
Kako ces preskociti Cakijevo ukazanje? :D
http://neregistrirani.blogspot.com/2007 ... okaze.html
Locked