Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zomri wrote: ↑08/12/2025 10:03
Zasluženo, nema šta. Kako je uspio u zadnjem frame-u izvući pobjedu sa onakvog stola je za potpuni respect. Ono samo još Ronnie može.
Odigran je i najduži frame u istoriji prvenstava u meču wu-allen. Kakva situacija pred donjom desnom rupom se naguzalo 7-8 crvenih, valjda je neko uslikao
zomri wrote: ↑01/05/2026 20:35
Odigran je i najduži frame u istoriji prvenstava u meču wu-allen. Kakva situacija pred donjom desnom rupom se naguzalo 7-8 crvenih, valjda je neko uslikao
Sat vremena na jednom mjestu dok Alenu nije dokurcilo pa faul napravio--al ne bi da sudija nije nešto prigovaro.
Kad je gurno crnu u rupu ja prešalto na Arenu
World Championship 2026
Ispali: Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Mark Selby, Zhao Xintong, Kyren Wilson - svi veci favoriti od ovih koji se trenutno bore za titulu.
Kakva ludnica večeras u meču wu-allen. Allen vodio 16-14, faktički tri meč lopte, čak na 16-15 imao zicer zadnju crnu da ide u finale, ja bi je ubacio, promaši to, udje u decider i izgubi sjajan meč, jedan od budućih klasika ovog turnira.
svi krediti za wua, jednako je dobro igrao. ne bi bilo nezasluženo ko god da je prošao
zomri wrote: ↑03/05/2026 01:15
Kakva ludnica večeras u meču wu-allen. Allen vodio 16-14, faktički tri meč lopte, čak na 16-15 imao zicer zadnju crnu da ide u finale, ja bi je ubacio, promaši to, udje u decider i izgubi sjajan meč, jedan od budućih klasika ovog turnira.
svi krediti za wua, jednako je dobro igrao. ne bi bilo nezasluženo ko god da je prošao
Ali realno loša igra obojice, a da je bila drama baš je bila. Davali su šanse jedan drugom haos, obojica promašiše crvene za srednju, Allen je prije te crne promašio i crvenu za gornju desnu. Ali crna U finalu navijam za Kineza, ne mogu one Murphyjeve njuške nikako...