Igraci Barce,da imaju i malo obraza,trebali su se dobrovoljno povuci iz takmicenja nakon one farse protic Chelskija.Baltazar_khan wrote: Barcelona-Chelsea Cao
Barcelona-Manchester United Cao
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hidrant
#726 Re: FC Barcelona
-
LSD
#727 Re: FC Barcelona
ja mislim da ce tako i biti...to je nagovjestio i sam Laporta neki dan u Asu...dobrovoljno ce se povuci iz takmicenja,zatim predati pehar i izvinuti se citavom svijetu zbog te farse,zatim ce predati pehar i iz 2005 i velikodušno ga pokloniti Arsenalu jer su i tad priredili farsu citavom svijetu i obrukali se....e kad je krenulo,onda ce predati ova dva pehara koja su osvojili u domacim takmicenjima (prevenstvo i kup) i izvinuti se i domacoj javnosti za sve farse koje su priređivali tokom minule sezone.hidrant wrote:Igraci Barce,da imaju i malo obraza,trebali su se dobrovoljno povuci iz takmicenja nakon one farse protic Chelskija.Baltazar_khan wrote: Barcelona-Chelsea Cao
Barcelona-Manchester United Cao
- hidrant
#728 Re: FC Barcelona
Nisu oni svojom snagom pobijedili,nego im je pobjeda poklonjena od Platinija.kakavdanakneiskustvu wrote: nije ih stid,čuj pobijedili čelzi,kako su samo imali srca.
p.s. nego,gdje nam nestade cikcanga,zna li ko
cikcanga je inace super lik.
- Baltazar_khan
#729 Re: FC Barcelona
cikcanga i hidrant su isti likkakavdanakneiskustvu wrote:
tebi je super cikcanga,ok,što li ga nema,čujem da je banovan,što li ,da nije opet platini umiješao prste
-
Cafe Camargue
#730 Re: FC Barcelona
ako ga kad sretneš , zahvali mu se bogatihidrant wrote:Nisu oni svojom snagom pobijedili,nego im je pobjeda poklonjena od Platinija.kakavdanakneiskustvu wrote: nije ih stid,čuj pobijedili čelzi,kako su samo imali srca.
-
FrancescoTotti
#731 Re: FC Barcelona
Hidrant je meni legenda stvarno . Sta bi ovaj pdf bez njegaCafe Camargue wrote:ako ga kad sretneš , zahvali mu se bogatihidrant wrote:Nisu oni svojom snagom pobijedili,nego im je pobjeda poklonjena od Platinija.kakavdanakneiskustvu wrote: nije ih stid,čuj pobijedili čelzi,kako su samo imali srca.
- slucajan
#732 Re: FC Barcelona
Čuo sam, ali još nije zvanično, da će od naredne sezone Barsi ograničiti napad na 24 sekunde!
Bezobrazluk
Bezobrazluk
-
musac
#733 Re: FC Barcelona
slucajan wrote:Čuo sam, ali još nije zvanično, da će od naredne sezone Barsi ograničiti napad na 24 sekunde!
Bezobrazluk
- adcor
#734 Re: FC Barcelona
slucajan wrote:Čuo sam, ali još nije zvanično, da će od naredne sezone Barsi ograničiti napad na 24 sekunde!
Bezobrazluk

-
Art-Vandaley
#735 Re: FC Barcelona
ja sam cuo da ce slijedece sezone ograniciti broj penala protiv barce na samo 1 i to u grupnoj fazi kad budu obezbjedili prolazak u osminu finala...
- adcor
#737 Re: FC Barcelona
care lazu te. isto k'o za finale...Art-Vandaley wrote:ja sam cuo da ce slijedece sezone ograniciti broj penala protiv barce na samo 1 i to u grupnoj fazi kad budu obezbjedili prolazak u osminu finala...
- abondanzieri
#738 Re: FC Barcelona
Ibrahimović se nudi: Barca igra kao da je došla iz 2015. godine
INTEROV švedski napadač Zlatan Ibrahimović sve se otvorenije nudi Barceloni, u koju bi rado prešao već u ovom prijelaznom roku.
Nezadovoljan je 27-godišnjak u milanskom klubu još od ožujka i oproštaja od Lige prvaka. Iz njegovih se riječi da iščitati i zasićenost talijanskom nogometnom ligom, a argumenata (golova) za prodaju sada ima napretek.
Usto, ne čini mu se izglednim da bi u Interu mogao postati najbolji svjetski nogometaš, a upravo je to pojedinačna nagrada kojoj teži.
"Barcelona igra fantastičan nogomet. Kao da su iz budućnosti, tamo negdje oko 2015. godine. Što se mene tiče, nema nikakvoga smisla ponavljati ono što već danima govorim. Nikako se ne vidim u istome dresu u narednim godinama", kazao je Ibrahimović, s 25 pogodaka najbolji strijelac ovosezonskog izdanja Serije A.
Cekamo te majstore
INTEROV švedski napadač Zlatan Ibrahimović sve se otvorenije nudi Barceloni, u koju bi rado prešao već u ovom prijelaznom roku.
Nezadovoljan je 27-godišnjak u milanskom klubu još od ožujka i oproštaja od Lige prvaka. Iz njegovih se riječi da iščitati i zasićenost talijanskom nogometnom ligom, a argumenata (golova) za prodaju sada ima napretek.
Usto, ne čini mu se izglednim da bi u Interu mogao postati najbolji svjetski nogometaš, a upravo je to pojedinačna nagrada kojoj teži.
"Barcelona igra fantastičan nogomet. Kao da su iz budućnosti, tamo negdje oko 2015. godine. Što se mene tiče, nema nikakvoga smisla ponavljati ono što već danima govorim. Nikako se ne vidim u istome dresu u narednim godinama", kazao je Ibrahimović, s 25 pogodaka najbolji strijelac ovosezonskog izdanja Serije A.
Cekamo te majstore
- adcor
#739 Re: FC Barcelona
realno ne cekamo ga! njegova trenutna igra totalno odudara od barcinog nacina igranja...abondanzieri wrote:Ibrahimović se nudi: Barca igra kao da je došla iz 2015. godine
Cekamo te majstore
p.s. nadam se forlanu i fabregasu, eventualno pojacanje u zadnjem redu...
za eto'o-a sve manje nade da ostaje u barci...
- slucajan
#740 Re: FC Barcelona
Barsa prvenstveno treba igrača na lijevom beku umjesto Abidala, on je dobar, ali nije najbolji. A da bi igrao u Barsi moras biti najbolji na svojoj poziciji. Fabregas bi bio extra pojacanje u vezi, iako su Inisesta i Xavi fantasticni, ne sumnjam da bi ih Pep sve poslozio i svima nasao mjesto, dok bi u napadu, u slucaju da ode Eto'o, najvise volio vidjeti Villu ili Benzemu. Ili i jednog i drugog, Henry nece jos dugo.
-
Cafe Camargue
#741 Re: FC Barcelona
Kako ba odudara, pa lego bi na Etoovo mjesto ko šaka na oko. Eto'o je u principu tehnički najtanji igrač u Barcinom napadu, koliko samo loših primanja, koliko izgubljenih i upropaštenih akcija. Jednostavno čovjek odudara od ovog Barcinog savršenstva - tečne igre bez izgubljenih lopti. Njegovih 30 golova naravno nije mala stvar, ali čovječe da je umjesto njega bio neki rasni golgeter (poput Džekeadcor wrote:realno ne cekamo ga! njegova trenutna igra totalno odudara od barcinog nacina igranja...abondanzieri wrote:Ibrahimović se nudi: Barca igra kao da je došla iz 2015. godine
Cekamo te majstore
p.s. nadam se forlanu i fabregasu, eventualno pojacanje u zadnjem redu...
za eto'o-a sve manje nade da ostaje u barci...
- abondanzieri
#742 Re: FC Barcelona
Da sam ja predsjednik Barse pokusao bih dovesti Ibru,Nemanju i Fabregasa i bio bih prezadovoljan kada bi uz odrzanje postojeceg igrackog kadra dosao barem jedan od njih 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#743 Re: FC Barcelona
ama što će im Ibrahimović? njima ne treba više "čarobnjaka" mislim ono, ko da ih nemaju već dovoljno. ono što njima treba jeste jedna kvalitetna zamjena za Eto'oa. čovjek je radilica i vrhunski napadač.abondanzieri wrote:Da sam ja predsjednik Barse pokusao bih dovesti Ibru,Nemanju i Fabregasa i bio bih prezadovoljan kada bi uz odrzanje postojeceg igrackog kadra dosao barem jedan od njih
dovodeš Ibrahimovića i kako ćeš onda dati svima dovoljno prostora za igru
Barci bi bio bolji Grafite od Ibre
- Vitamin C
#744 Re: FC Barcelona
I moje također.Chmoljo wrote:ama što će im Ibrahimović? njima ne treba više "čarobnjaka" mislim ono, ko da ih nemaju već dovoljno. ono što njima treba jeste jedna kvalitetna zamjena za Eto'oa. čovjek je radilica i vrhunski napadač.abondanzieri wrote:Da sam ja predsjednik Barse pokusao bih dovesti Ibru,Nemanju i Fabregasa i bio bih prezadovoljan kada bi uz odrzanje postojeceg igrackog kadra dosao barem jedan od njih
dovodeš Ibrahimovića i kako ćeš onda dati svima dovoljno prostora za igruMessi, Henry, Xavi, Iniesta... zar to nije dovoljno tehnički potkovanih igrača?
Barci bi bio bolji Grafite od Ibreal' to je samo moje lično mišljenje
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#745 Re: FC Barcelona
Slazem se sa vama 100%, ali mislim da se ovde vishe gleda kako marketinski profitirati i slicno. Ak dovedu Zlatana eto ti hrpe miliona za dresove, marketing i slicno. Eto im je u tom smislu vishe dojadio 
- Chmoljo
#746 Re: FC Barcelona
ama ljudi moji sjetite se one Barce s Rikardom... mislim svaka čast Ronaldinhu onda, ali brate sjetite se preokreta kad je Larsson ušao u finalu LP...
onakav napadač je Barci potreban... a osim toga, ono majka samo jednom rađa...
- Vitamin C
#747 Re: FC Barcelona
Barceloni nije potrebna zvijezda. Potreban je igrač koji će se uklopiti u tim i ispuniti potrebe tima, usavršiti igru. Ako je to Ibrahimović, onda neka bude on. Mada, on mi je vrlo šuhveli. Istina, na njemu će se zaraditi, što i jeste cilj uprave. Ali, pogledajmo na primjer Forlana (Benzemu, Grafitea, Adebayora, Džeku...). Igrač je o sebi, pri sebi, a ipak najbolji strijelac Evrope.
-
Art-Vandaley
#748 Re: FC Barcelona
Terje Hauge je donio preokret!Chmoljo wrote:ama ljudi moji sjetite se one Barce s Rikardom... mislim svaka čast Ronaldinhu onda, ali brate sjetite se preokreta kad je Larsson ušao u finalu LP...
-
musac
#749 Re: FC Barcelona
Frank Rijkaard preuzeo Galatasaray.
- Chmoljo
#750 Re: FC Barcelona
otkači.Art-Vandaley wrote:Terje Hauge je donio preokret!Chmoljo wrote:ama ljudi moji sjetite se one Barce s Rikardom... mislim svaka čast Ronaldinhu onda, ali brate sjetite se preokreta kad je Larsson ušao u finalu LP...