FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hidrant

#726 Re: FC Barcelona

Post by hidrant »

Baltazar_khan wrote: Barcelona-Chelsea Cao

Barcelona-Manchester United Cao

:D
Igraci Barce,da imaju i malo obraza,trebali su se dobrovoljno povuci iz takmicenja nakon one farse protic Chelskija.
LSD

#727 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

hidrant wrote:
Baltazar_khan wrote: Barcelona-Chelsea Cao

Barcelona-Manchester United Cao

:D
Igraci Barce,da imaju i malo obraza,trebali su se dobrovoljno povuci iz takmicenja nakon one farse protic Chelskija.
ja mislim da ce tako i biti...to je nagovjestio i sam Laporta neki dan u Asu...dobrovoljno ce se povuci iz takmicenja,zatim predati pehar i izvinuti se citavom svijetu zbog te farse,zatim ce predati pehar i iz 2005 i velikodušno ga pokloniti Arsenalu jer su i tad priredili farsu citavom svijetu i obrukali se....e kad je krenulo,onda ce predati ova dva pehara koja su osvojili u domacim takmicenjima (prevenstvo i kup) i izvinuti se i domacoj javnosti za sve farse koje su priređivali tokom minule sezone.
hidrant

#728 Re: FC Barcelona

Post by hidrant »

kakavdanakneiskustvu wrote: nije ih stid,čuj pobijedili čelzi,kako su samo imali srca.

p.s. nego,gdje nam nestade cikcanga,zna li ko
Nisu oni svojom snagom pobijedili,nego im je pobjeda poklonjena od Platinija.

cikcanga je inace super lik.
Baltazar_khan

#729 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

kakavdanakneiskustvu wrote:
tebi je super cikcanga,ok,što li ga nema,čujem da je banovan,što li ,da nije opet platini umiješao prste
cikcanga i hidrant su isti lik :wink:
Cafe Camargue

#730 Re: FC Barcelona

Post by Cafe Camargue »

hidrant wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: nije ih stid,čuj pobijedili čelzi,kako su samo imali srca.

ako ga kad sretneš , zahvali mu se bogati :D
FrancescoTotti

#731 Re: FC Barcelona

Post by FrancescoTotti »

Cafe Camargue wrote:
hidrant wrote:

ako ga kad sretneš , zahvali mu se bogati :D
Hidrant je meni legenda stvarno . Sta bi ovaj pdf bez njega :lol: :lol: :lol: Cuj Begkamp najbolji igrac svih vremena a Platini oteo titulu Celziju koji jedva dobi Evertona a kojeg bi Piza id Serie B namlatila na svom terenu :lol:
slucajan

#732 Re: FC Barcelona

Post by slucajan »

Čuo sam, ali još nije zvanično, da će od naredne sezone Barsi ograničiti napad na 24 sekunde!

Bezobrazluk :mrgreen:
musac

#733 Re: FC Barcelona

Post by musac »

slucajan wrote:Čuo sam, ali još nije zvanično, da će od naredne sezone Barsi ograničiti napad na 24 sekunde!

:lol: :lol: :lol: :lol:
adcor

#734 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

slucajan wrote:Čuo sam, ali još nije zvanično, da će od naredne sezone Barsi ograničiti napad na 24 sekunde!

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

ImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage
Art-Vandaley

#735 Re: FC Barcelona

Post by Art-Vandaley »

ja sam cuo da ce slijedece sezone ograniciti broj penala protiv barce na samo 1 i to u grupnoj fazi kad budu obezbjedili prolazak u osminu finala...
adcor

#736 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
adcor

#737 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

Art-Vandaley wrote:ja sam cuo da ce slijedece sezone ograniciti broj penala protiv barce na samo 1 i to u grupnoj fazi kad budu obezbjedili prolazak u osminu finala...
care lazu te. isto k'o za finale...
abondanzieri

#738 Re: FC Barcelona

Post by abondanzieri »

Ibrahimović se nudi: Barca igra kao da je došla iz 2015. godine

INTEROV švedski napadač Zlatan Ibrahimović sve se otvorenije nudi Barceloni, u koju bi rado prešao već u ovom prijelaznom roku.

Nezadovoljan je 27-godišnjak u milanskom klubu još od ožujka i oproštaja od Lige prvaka. Iz njegovih se riječi da iščitati i zasićenost talijanskom nogometnom ligom, a argumenata (golova) za prodaju sada ima napretek.

Usto, ne čini mu se izglednim da bi u Interu mogao postati najbolji svjetski nogometaš, a upravo je to pojedinačna nagrada kojoj teži.

"Barcelona igra fantastičan nogomet. Kao da su iz budućnosti, tamo negdje oko 2015. godine. Što se mene tiče, nema nikakvoga smisla ponavljati ono što već danima govorim. Nikako se ne vidim u istome dresu u narednim godinama", kazao je Ibrahimović, s 25 pogodaka najbolji strijelac ovosezonskog izdanja Serije A.

Cekamo te majstore 8)
adcor

#739 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

abondanzieri wrote:Ibrahimović se nudi: Barca igra kao da je došla iz 2015. godine

INTEROV švedski napadač Zlatan Ibrahimović sve se otvorenije nudi Barceloni, u koju bi rado prešao već u ovom prijelaznom roku.

Nezadovoljan je 27-godišnjak u milanskom klubu još od ožujka i oproštaja od Lige prvaka. Iz njegovih se riječi da iščitati i zasićenost talijanskom nogometnom ligom, a argumenata (golova) za prodaju sada ima napretek.

Usto, ne čini mu se izglednim da bi u Interu mogao postati najbolji svjetski nogometaš, a upravo je to pojedinačna nagrada kojoj teži.

"Barcelona igra fantastičan nogomet. Kao da su iz budućnosti, tamo negdje oko 2015. godine. Što se mene tiče, nema nikakvoga smisla ponavljati ono što već danima govorim. Nikako se ne vidim u istome dresu u narednim godinama", kazao je Ibrahimović, s 25 pogodaka najbolji strijelac ovosezonskog izdanja Serije A.

Cekamo te majstore 8)
realno ne cekamo ga! njegova trenutna igra totalno odudara od barcinog nacina igranja...
p.s. nadam se forlanu i fabregasu, eventualno pojacanje u zadnjem redu...
za eto'o-a sve manje nade da ostaje u barci...
slucajan

#740 Re: FC Barcelona

Post by slucajan »

Barsa prvenstveno treba igrača na lijevom beku umjesto Abidala, on je dobar, ali nije najbolji. A da bi igrao u Barsi moras biti najbolji na svojoj poziciji. Fabregas bi bio extra pojacanje u vezi, iako su Inisesta i Xavi fantasticni, ne sumnjam da bi ih Pep sve poslozio i svima nasao mjesto, dok bi u napadu, u slucaju da ode Eto'o, najvise volio vidjeti Villu ili Benzemu. Ili i jednog i drugog, Henry nece jos dugo.
Cafe Camargue

#741 Re: FC Barcelona

Post by Cafe Camargue »

adcor wrote:
abondanzieri wrote:Ibrahimović se nudi: Barca igra kao da je došla iz 2015. godine

Cekamo te majstore 8)
realno ne cekamo ga! njegova trenutna igra totalno odudara od barcinog nacina igranja...
p.s. nadam se forlanu i fabregasu, eventualno pojacanje u zadnjem redu...
za eto'o-a sve manje nade da ostaje u barci...
Kako ba odudara, pa lego bi na Etoovo mjesto ko šaka na oko. Eto'o je u principu tehnički najtanji igrač u Barcinom napadu, koliko samo loših primanja, koliko izgubljenih i upropaštenih akcija. Jednostavno čovjek odudara od ovog Barcinog savršenstva - tečne igre bez izgubljenih lopti. Njegovih 30 golova naravno nije mala stvar, ali čovječe da je umjesto njega bio neki rasni golgeter (poput Džeke :D ) zabio bi 100 golova. U svakom slučaju, nije Guardiola glup, i ne nudi on đaba Eta i 30 miliona za Ibrahimovića.
abondanzieri

#742 Re: FC Barcelona

Post by abondanzieri »

Da sam ja predsjednik Barse pokusao bih dovesti Ibru,Nemanju i Fabregasa i bio bih prezadovoljan kada bi uz odrzanje postojeceg igrackog kadra dosao barem jedan od njih :)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#743 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

abondanzieri wrote:Da sam ja predsjednik Barse pokusao bih dovesti Ibru,Nemanju i Fabregasa i bio bih prezadovoljan kada bi uz odrzanje postojeceg igrackog kadra dosao barem jedan od njih :)
ama što će im Ibrahimović? njima ne treba više "čarobnjaka" mislim ono, ko da ih nemaju već dovoljno. ono što njima treba jeste jedna kvalitetna zamjena za Eto'oa. čovjek je radilica i vrhunski napadač.

dovodeš Ibrahimovića i kako ćeš onda dati svima dovoljno prostora za igru :-? Messi, Henry, Xavi, Iniesta... zar to nije dovoljno tehnički potkovanih igrača?

Barci bi bio bolji Grafite od Ibre :mrgreen: al' to je samo moje lično mišljenje ;-)
Vitamin C

#744 Re: FC Barcelona

Post by Vitamin C »

Chmoljo wrote:
abondanzieri wrote:Da sam ja predsjednik Barse pokusao bih dovesti Ibru,Nemanju i Fabregasa i bio bih prezadovoljan kada bi uz odrzanje postojeceg igrackog kadra dosao barem jedan od njih :)
ama što će im Ibrahimović? njima ne treba više "čarobnjaka" mislim ono, ko da ih nemaju već dovoljno. ono što njima treba jeste jedna kvalitetna zamjena za Eto'oa. čovjek je radilica i vrhunski napadač.

dovodeš Ibrahimovića i kako ćeš onda dati svima dovoljno prostora za igru :-? Messi, Henry, Xavi, Iniesta... zar to nije dovoljno tehnički potkovanih igrača?

Barci bi bio bolji Grafite od Ibre :mrgreen: al' to je samo moje lično mišljenje ;-)
I moje također.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#745 Re: FC Barcelona

Post by Admir_1984 »

Slazem se sa vama 100%, ali mislim da se ovde vishe gleda kako marketinski profitirati i slicno. Ak dovedu Zlatana eto ti hrpe miliona za dresove, marketing i slicno. Eto im je u tom smislu vishe dojadio :(
Chmoljo

#746 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

ama ljudi moji sjetite se one Barce s Rikardom... mislim svaka čast Ronaldinhu onda, ali brate sjetite se preokreta kad je Larsson ušao u finalu LP...

onakav napadač je Barci potreban... a osim toga, ono majka samo jednom rađa...
Vitamin C

#747 Re: FC Barcelona

Post by Vitamin C »

Barceloni nije potrebna zvijezda. Potreban je igrač koji će se uklopiti u tim i ispuniti potrebe tima, usavršiti igru. Ako je to Ibrahimović, onda neka bude on. Mada, on mi je vrlo šuhveli. Istina, na njemu će se zaraditi, što i jeste cilj uprave. Ali, pogledajmo na primjer Forlana (Benzemu, Grafitea, Adebayora, Džeku...). Igrač je o sebi, pri sebi, a ipak najbolji strijelac Evrope.
Art-Vandaley

#748 Re: FC Barcelona

Post by Art-Vandaley »

Chmoljo wrote:ama ljudi moji sjetite se one Barce s Rikardom... mislim svaka čast Ronaldinhu onda, ali brate sjetite se preokreta kad je Larsson ušao u finalu LP...

Terje Hauge je donio preokret!
musac

#749 Re: FC Barcelona

Post by musac »

Frank Rijkaard preuzeo Galatasaray.
Chmoljo

#750 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

Art-Vandaley wrote:
Chmoljo wrote:ama ljudi moji sjetite se one Barce s Rikardom... mislim svaka čast Ronaldinhu onda, ali brate sjetite se preokreta kad je Larsson ušao u finalu LP...

Terje Hauge je donio preokret!
otkači.
Post Reply