Stocharov i Pittov NHL kutak
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#726 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Kritika je djelovala 
-
bos
#727 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Jos jednom haos na tekmi Pingvina.
BJ tresu 3-0 glat, nigdje Pensa 10-tak min do kraja, izgleda sve gotovo kad...3 komada jedan za drugim i eto ga opet produzetci i opet penali. Nevjerovatno u svakom pogledu.
Moralo se i to naravno desiti, na penale BJ digose... Na kraju vrlo bitan bod izvucen iz izgubljenje utakmice. 
-
bos
#728 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Jeste da ce ispasti da sam sa sobom pricam...
Upravo odgledah zivi prenos stvaranja istorije. Martin Brodeur nakon sto je neku noc u Montrealu poravnao rekord svih vremena Patricka Roya od 551 pobjede, veceras je dosao i do te nemoguce 552. pobjede protiv Hawksa u NJ. Svaka cast za legendu, bilo je lijepo prisustvovati obaranju tog nevjerovatnog rekorda bar ovako, preko ekrana.
Sad je samo pitanje gdje ce novu granicu gazda postaviti...
Sad je samo pitanje gdje ce novu granicu gazda postaviti...
-
Shoshana
#730 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Vala, dok mi je pri pameti, i tebi Shadow da kazem da ste juce, konacno, uspjeli prestici Filadelfiju po prljavstini
Sto je, naravno, veliki uspjeh
-
shadow
#731 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Shoshana wrote:Vala, dok mi je pri pameti, i tebi Shadow da kazem da ste juce, konacno, uspjeli prestici Filadelfiju po prljavstini![]()
Hajd ba pustili smo vas da uzmete bobu sto vam je bilo dovoljno za play off
-
bos
#732 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Samo je bila bjesna tekma, posebno 2 trecina. Iskreno se nadam da ce Pensi veceras okrenuti Habse ako nista da se vec u 1. kolu gleda ponovo taj haos. Po mogucnosti u 7 nastavaka jos jednom. Sa razlikom zamjene pocetnih pozicija, ko bi gore sad je dole. 
-
Shoshana
#733 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Shvatite kako god hocete, al' ja bih radije protiv Bostona nego protiv Vasingtona. Bilo koji dan...
svaki dan
svaki dan
-
shadow
#734 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
ouu opet nizak udaracShoshana wrote:Shvatite kako god hocete, al' ja bih radije protiv Bostona nego protiv Vasingtona. Bilo koji dan...
svaki dan
-
bos
#735 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Sve pohvale i rijeci hvale za mrske Rangerse na prednosti domaceg leda za Pingvine.
Izbacise i raspored za play off, sto mi se posebno svidja ne igraju u isto vrijeme Pens-Flyers i Bruins-Habs tako da se mogu obje serije pratiti uzivo. Tek toliko da se obiljezi pocetak kraja evo i ostalih parova:
Caps-Rangers
Devils-Canes
Sharks-Ducks
Wings-CBJ
Hawks-Flames
Canucks-Blues
Izbacise i raspored za play off, sto mi se posebno svidja ne igraju u isto vrijeme Pens-Flyers i Bruins-Habs tako da se mogu obje serije pratiti uzivo. Tek toliko da se obiljezi pocetak kraja evo i ostalih parova:
Caps-Rangers
Devils-Canes
Sharks-Ducks
Wings-CBJ
Hawks-Flames
Canucks-Blues
-
shadow
#736 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
samo da vidim ima li komsinice gdje
i kako ona podnosi ove "petarde" 
- Luke Perry
#737 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
sad ce svjetsko prvenstvo. madjarska skoro u prijateljskoj pobijedila finsku 
-
shadow
#738 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Uzese Bruinsi u Montrealu 
-
bos
#739 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Mogli ste ih i pustiti bar sinoc, oborise mi habsi 2 tiketa a skinem capse cistu 2 i kp2 ali hajde...
Habsi su ocajni, ono sinoc je bilo za plakanja. Kriminal klasicni. Bolje bi bilo da je Florida usrana usla oni bi bar i rukama i nogama se borili da sta odigraju. Bruinsi sve vise na Wingse podsjecaju, kad ih gledas imas osjecaj da jednostavno ne mogu izgubiti. Jos sinoc i bez Lucica. Idealno.
Pingvini jednu moraju okrenutu u gostima obzirom da to nije bio slucaj u 1. i da su ih Flyersi lijepo spustili na zemlju onda nema druge nego veceras da se ide na 3-1.
Habsi su ocajni, ono sinoc je bilo za plakanja. Kriminal klasicni. Bolje bi bilo da je Florida usrana usla oni bi bar i rukama i nogama se borili da sta odigraju. Bruinsi sve vise na Wingse podsjecaju, kad ih gledas imas osjecaj da jednostavno ne mogu izgubiti. Jos sinoc i bez Lucica. Idealno.
Pingvini jednu moraju okrenutu u gostima obzirom da to nije bio slucaj u 1. i da su ih Flyersi lijepo spustili na zemlju onda nema druge nego veceras da se ide na 3-1.
- pitt
#740 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
bos ne kukaj.........samo sabura
:D:D Odrat cemo mi i capse
:D
-
bos
#741 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Insallah.
Ja sam svakako uracunao jednu tekmu da onaj mali rus ukrade. Dobro, eventualno jos jednu i to je to. 4-2.
Veceras osjacam da ce Staalova linija napraviti haos, nek nesto prodje jos Crosbyu i Malkinu ( a mora) i nema problema. Ovechkin svakako prelazi u NBA tako da... 
-
water
#742 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
veceras guravo:
Ginooooooooooooooooooo! Probudi se.
Ginooooooooooooooooooo! Probudi se.
-
shadow
#743 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Zijanise Bruinsi u OT
. Odjednom se stvari okrenuse, slijedecu MORAJU uzeti inace ode sve u tri lijepe.
-
bos
#744 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Iskreno i navijam za to finale Pens-Bruins tako da se nadam preokretima u obje serije. Koliko sam uspio uhvatiti te tekme na pauzama Bruinsi pocinju kalkulatorski igrati. Nisu tako osvojili 1. mjesto na istoku al hajde. Sutra ce se uozbiljiti sigurno. Jednostavno ne mislim da je Carolina ekipa koja treba da ih izbaci.
Geno se konacno probudio, valjala je i promjena Sykora/Satan sa Talbotom u toj liniji a izgleda da su ga i "pogodile" kritike ovih dana da ne igra bas na nivou. Uglavnom sinoc Capsi na Rangerse bacali, sa razlikom da oni uz golmana imaju jos i Ovechkina kojeg su sjajno Pingvini blokirali sinoc. Cini mi se da je vise sutirao Malkin od njega sto je haman nezamislivo. Sad treba u ovom ritmu nastaviti a ubjedjen sam da mali rus je dostigao vrhunac i da mora pasti u narednim tekmama.
Geno se konacno probudio, valjala je i promjena Sykora/Satan sa Talbotom u toj liniji a izgleda da su ga i "pogodile" kritike ovih dana da ne igra bas na nivou. Uglavnom sinoc Capsi na Rangerse bacali, sa razlikom da oni uz golmana imaju jos i Ovechkina kojeg su sjajno Pingvini blokirali sinoc. Cini mi se da je vise sutirao Malkin od njega sto je haman nezamislivo. Sad treba u ovom ritmu nastaviti a ubjedjen sam da mali rus je dostigao vrhunac i da mora pasti u narednim tekmama.
-
shadow
#745 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Nisam gledao tekmu, igrali su u isto vrijeme kad i Celticsi jbg. Vidio sam jutros par nekih isjecaka ali ne mogu po tome suditi. Znam samo da sutra moraju uzeti.
-
bos
#746 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Ako nista sinoc su produzili seriju i ja i dalje mislim da ce Bruinci proci dalje. Ne desava se tako cesto ali... Pingvini po planu i programu, veceras idu na zavrsavanje serije. 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#747 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Ipak drama se nastavlja. Posto su moji davno ispali iz play offa, navijam za sve osim za detroit 
- pitt
#748 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
PIH bem ti OT
:D:D Vala bas agonija. Nadam se da ce ih ipak razvaliti. Definitivno jedna od najboljih serija do sada 
-
bos
#749 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Morali su jednom i u OT-u fasovati. Steta majku mu, u svih 6 tekmi su imali vise suteva i svega, u vecini i potpuno nadigrali Capse i opet ode u 7. Valjda ce i Fluery da na nivou odigra bar tu 7. Nije da je mnogo los ali moze i bolje. Uglavnom sigurno najbolja serija odavno. Insallah da na hair i hairli izadje sutra. 
-
shadow
#750 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
vratise Bruinsi seriju nazad kuci.