zmajuzmijaIzmaj wrote:da nisi ti mozda modrobradirikardoreis wrote:Vidim, uglavnom se prica o macama..nemam ja todanas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je ravno objavi rata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moj (van)kucni ljubimac je crno-bijeli dlakavi avlijaner, nekulerskog imena – Šaro![]()
ima tacno 10 godina i vidim polako se sprema za penziju, a ne mogu ni zamisliti zivot bez njega...pametnijeg cuke nisam sreo u zivotu, a nije ni dresiran...kad zalaje ne trebam ni gledati kroz prozor ko ili sta ide - znam unaprijed, poseban lavez za hajvane, poseban za insane![]()
i opet se dalje dijeli na lavez za ljude koje zna, koji dolaze kod mene i one koje ne zna...voli muziku, navijem je i pojacam da je cuje, izgleda da najvise gotivi Floydovce, onu prvu ludu fazu
![]()
kad ga pustim s lanca, to je praznik, neprekinuti niz trcanja i samo trcanja, a usput, moram paziti da neko ne naidje, da ga ne ujede, pa ga u setnju vodim u obliznju sumu...
ljeti mu je vruce, jedva izdrzi, sav je raskupusanpa ga poljevam vodom, a cim padne noc i zahladni postane duplo veci, cini mi se, slindja ono svoje krzno..ma covjek bi spav'o s njim...a tek kad padne snijeg, tad je u svom elementu, ko kakav polarni mali medo uziva u sniegu i hladnoci...
eto, napisah sastav o njemu ko kakav prvacic...![]()
![]()
Slike vaših kućnih ljubimaca
Moderator: anex
-
rikardoreis
-
zmijaIzmaj
mozda sam izmislila, a mozda i nisam
(a mozda su u sumi
)
-
rikardoreis
kod mene je na mob "house of the rising sun"lady midnight wrote:ovo meni zvuchi ko "settings" na mobilnom telefonurikardoreis wrote: kad zalaje ne trebam ni gledati kroz prozor ko ili sta ide - znam unaprijed, poseban lavez za hajvane, poseban za insane![]()
i opet se dalje dijeli na lavez za ljude koje zna, koji dolaze kod mene i one koje ne zna...
![]()
![]()
:D:D
-
rikardoreis
kao i obicnozmijaIzmaj wrote:mozda sam izmislila, a mozda i nisam![]()
(a mozda su u sumi
![]()
)
-
zmijaIzmaj
pa vidis da imam schizofren nickrikardoreis wrote:kao i obicnozmijaIzmaj wrote:mozda sam izmislila, a mozda i nisam![]()
(a mozda su u sumi
![]()
)
neopredjeljena si
![]()
![]()
-
rikardoreis
zmijaIzmaj wrote:pa vidis da imam schizofren nickrikardoreis wrote:kao i obicnozmijaIzmaj wrote:mozda sam izmislila, a mozda i nisam![]()
(a mozda su u sumi
![]()
)
neopredjeljena si
![]()
![]()
![]()
da parafraziram
ime nije nista, ono sto nazivamo zmajem – rigalo bi vatru i pod drugim imenom
-
zmijaIzmaj
kad puhnem, i vatru sunemrikardoreis wrote:zmijaIzmaj wrote:pa vidis da imam schizofren nickrikardoreis wrote: kao i obicnoneopredjeljena si
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da parafraziram![]()
ime nije nista, ono sto nazivamo zmajem – rigalo bi vatru i pod drugim imenom![]()
![]()
- Phia
Stranica ne dopušta linkovanje slika.Zato ne može
http://www.thekittenpages.com/2006/12/0 ... te-kitten/
http://www.thekittenpages.com/2006/12/0 ... te-kitten/
-
pesak
kakvo kuce...
danas mi je drugarica pustila macora da mi drekne na mikrofon, pa ce mi sutra poslati slikicu...
,pa cu slikicu postaviti ovde...
koje cuveno mjau...
...kaze, svako jutro je macor proseta do postanskog sanduceta,/kuka dok ona ne krene s njim/ , malo postoje tamo i vrati je natrag u kucu, a on ode da skita...
...
danas mi je drugarica pustila macora da mi drekne na mikrofon, pa ce mi sutra poslati slikicu...
koje cuveno mjau...
-
rikardoreis
haj dobro, nek si se bar odredilazmijaIzmaj wrote:kad puhnem, i vatru sunemrikardoreis wrote:zmijaIzmaj wrote: pa vidis da imam schizofren nick![]()
![]()
![]()
da parafraziram![]()
ime nije nista, ono sto nazivamo zmajem – rigalo bi vatru i pod drugim imenom![]()
![]()
![]()
...ako nisi modrobradi, onda mora da si prasic
![]()
-
Nancy Drew
-
Nancy Drew
-
rikardoreis
Nancy Drew wrote:E ovo je najljepše stvorenje koje se pojavilo na ovim stranicama.Saian wrote:THIS IS HOW SORRY LOOKS LIKE
![]()
![]()
![]()
Naj - ljepše.![]()
A za rikarda sam znala da ima šarenog avlijanera. Je l ono voli Hamas & Papas ...
da se vise ne ponavljam
volim od njih samo san zapadne obale