Raskid veze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
JThomas

#726 Re: Raskid veze

Post by JThomas »

uuuu leb te lebov, jesi ga utješio :lol:

al' nažalost, to je otprilike tako, 3-4 puta pomnožiš trajanje veze i dobiješ trajanje tugovanja :roll: čovjek je prokleto biće... :roll:
Officer Crabtree

#727 Re: Raskid veze

Post by Officer Crabtree »

de, drug, ako ti nije neki problem, a ja sam sasvim korektno (s tim možda sa stavom koji tebi ne ide naruku) odgovarao na tvoje tekstove, da napišeš šta je uradila...

ja sad shvatih prihvatila poziv na kafu (kakav poziv, od koga, kakvu kahvu, u kojim okolnostima)...

zanima me jer svakodnevno promatram ljudska ponasanja s razlogom sto koristimo isti javni prevoz, pa sto ih bolje znas bolje se postavljas...

(vidim žene ponovo me mrze na temi :lol: , k'o da sam kontra abortusa, a ne kontra idealiziranja ljubav" :D )
Officer Crabtree

#728 Re: Raskid veze

Tugovanje traje tacno pola od vremena koliko je trajala veza, kazu naucnici, a ja potvrdjujem.
Ja hod'o tri mjeseca, toliko i tugovao... Sve je to individualno.
Officer Crabtree

#729 Re: Raskid veze

čuj mislio, ja umir'o i vraćo se k'o Isus par puta... al sve muško srce preživi :lol:
Aurora Borealis

#730 Re: Raskid veze

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 25/11/2010 00:05, edited 1 time in total.
tech10

#731 Re: Raskid veze

Post by tech10 »

Ih, lako je tebi, pred tobom svijetla buducnost. :-D
Aurora Borealis

#732 Re: Raskid veze

.
Last edited by Aurora Borealis on 25/11/2010 00:06, edited 1 time in total.
Aurora Borealis

#733 Re: Raskid veze

.
Last edited by Aurora Borealis on 25/11/2010 00:06, edited 1 time in total.
kmirsad

#734 Re: Raskid veze

Post by kmirsad »

Raskid veze je kad ti izbriše broj iz moba... :skoljka: :lol:
uribe

#735 Re: Raskid veze

Post by uribe »

Officer Crabtree wrote:de, drug, ako ti nije neki problem, a ja sam sasvim korektno (s tim možda sa stavom koji tebi ne ide naruku) odgovarao na tvoje tekstove, da napišeš šta je uradila...

ja sad shvatih prihvatila poziv na kafu (kakav poziv, od koga, kakvu kahvu, u kojim okolnostima)...

zanima me jer svakodnevno promatram ljudska ponasanja s razlogom sto koristimo isti javni prevoz, pa sto ih bolje znas bolje se postavljas...

(vidim žene ponovo me mrze na temi :lol: , k'o da sam kontra abortusa, a ne kontra idealiziranja ljubav" :D )
Posteno,korektni odgovori u skladu sa tvojim misljenjem,i ja to postujem.
Vidi drug osoba koja ti u zivotu isprica sve,kao i ja njoj,od malih nogu do nase veze,i negdje u meduvremenu spomene,lika kojeg je nekad toliko volila,ne sumljas,jer i ti si se nalazio u slicnim situacijama ali to je gotovo i onda nekad poslije nekog vremena.Sjedis kod nje kuci,njen telefon zvoni na stolu,a ona je u kuhnji,i vidis ime koje ti je poznato,samo odakle...uzmes telefon i u pozivima vidis da postoji cak i kucni i da su se culi vec,pozivi upucivani i sa jedne i druge strane,naravno sok,ali vjerovatno postoji objasnjenje.Njeno objasnjenje se svodi na, ja odavno imam njegov broj,odavno,prva laz jer lik nije bio u imeniku prije,ne da sam ja trazio da mi pokazuje koga sve ima imeniku jer sam nakon ne znam kojeg puta njenog insistiranja zajedno sa njom gledao imenik uz objasnjenje ko je ko sa njene strane,uredu zeli da dokaze i pokaze,a lik prije nije bio tu,a ja imama extra pamcenje.I onda pocinje raditi crv.Vidis da se ona vise ne ponasa komotno kada je s tobom,kada sjedis i pijes kafu njen telefon vise nije na stolu kao prije,nego u torbi na vibraciji,i kada zvoni pravi se daga ne cuje,na moje upozorenje da joj zvoni telefon,uzima torbu i pretura po njoj kao ne moze daga nade,smijesno jer to se desava vise puta i kojim li slucajem kada god zove mama nade ga odmah a kada je neko drugi ne i telf. prestane da zvoni,druga laz.Mislim opet postoji objasnjenje ne zeli da se kod mene stvori sumlja ko je ustvari zove.Citav dan provedes sa njom kuci,telefona nema a prije je uvijek stajao na stolu,sumljivo,nakon ne znam kojeg puta,kada ona odlazi u kupatilo prozivam njen broj ali je ona nedostupna,zbog cega,pitas je gdje ti je telefon ,a ona kaze u sobi i donosi ga a u medeuvremene pali telef.a da to ja ne vidim,stavlja na stol i onda nakon otprilike minute dolazi poruka ko je zvao,naravno ja.A ona iznenadeno gleda u mene i kaze bio se ugasio,treca laz,ali opet misli ima objasnjenje,mozda ga je ugasila da je niko ne uznemirava ali ne ona kaza sam se ugasio,e pa sad nesto smrdi.Na facebooku pronades lika u njenim prijateljim,otkud tu,prije nije bio tu znam jer sam joj ja otvorio profil,imala je zelju da se cuje sa prijateljima iz skole a to je najlaksi nacin.I sad naravno kada sam joj otvorio profil ona je promijenila sifru na face ali ne i na mail-u.A tamo cirkus,poslan broj telefona sa njegove strane,njena poruka tipa moram ici ne moj da varas,njegov odgovor dobro duso moja,dogovor da se sutra nadu na kafi i konacno vide,i u mojoj glavi potop mislim ima opet objasnjenje,da ga cujem. Izlazimo navece i onako u prolazu spomenem njega a ona kaze da nedavno mi poslao zahtjev,opet laz jer zahtjev je poslala ona,i kaze da se nikad jos nije cula sa njim.Odlazimo svako svojoj kuci,sa pitanjem sta sutra planira a ona kaze nista jer mora da uci,ok.Sutra se cujemo i ona kaze da uci i da ima puno posla kuci i da se cujemo navece da izademo.Naravno ja se spremim i odem pozvonim na vrata,sama je kuci mama je na poslu,ona otvara vrata nasminkana i spremna na izlazak.A faca kada je vidjela mene,ma drug kao u crtanom.Ja udem i pitam je,to negdje moras ici, a njen nesigurni odgovor mora na fax,nesto,ne sjecam se.Na to ja hladno ponudim da je odvucem ali ona odbija to i onda ja puknem,kazem joj da sve znam,a ona se slomi i pocne da place...dovoljno drug,jeli dovoljno,jer,izvini ali se malo glupo,malo vise glupo osjecam dok ovo kucam i podsjecam se na to....
Officer Crabtree

#736 Re: Raskid veze

OK, sad je jasno ko dan...

Ostajem pri tome da si zbog sebe pogriješio što si unaprijed išao s tim stavom povjerenja, ako si povrijeđen, a naravno da jesi, al jebiga prođe vrijeme.

Zbog toga sam ja na jednoj drugoj temi pokušao otvoriti diskusiju o tim djevojakama koje imaju duže prošle veze i sl...

Vjerovatno je u tebi vidjela sigurnost (s ozbirom na to da se palila na priču o braku, djeci i to...), nakon kraja te veze koji ju je ostavio na ledu.
agent_zero

#737 Re: Raskid veze

Post by agent_zero »

@besana, babyline, Officer Crabtree

Ja sam toj djevojci bio sve ovdje. Ako se sjećate, napisao sam da je ona iz Mostara. I ja sam bio taj koji je bio tu kad god joj trebao oslonac u bilo čemu, jer ovdje nije bilo ni tate, ni mame, ni druga, ni drugarice. Samo ja. I sad da joj je problem nakon svega i 11 mjeseci veze u kojoj ništa loše nisam uradio izaći eto makar jednom na kafu, samo neke stvari da joj kažem koje joj nisam bio u stanju reći onog dana kad smo raskinuli... stvarno ne kontam. :sad: ... Makar mi toliko duguje nakon svega... Ispada kukavica...

Na kraju krajeva, poštenije bi bilo da mi je tamo nekad poslije prvog mog postraskidnog javljanja rekla da ne želi da se više čujemo. Čisto da ja više ne razmišljam o tome.
Officer Crabtree

#738 Re: Raskid veze

@agent_zero

Jah, počnimo ponovo iz početka...
Ja sam toj djevojci bio sve ovdje. Ako se sjećate, napisao sam da je ona iz Mostara. I ja sam bio taj koji je bio tu kad god joj trebao oslonac u bilo čemu, jer ovdje nije bilo ni tate, ni mame, ni druga, ni drugarice. Samo ja.
Pomalo pretenciozno, al na tu foru često padnu djevojke koje ovako iz naših provincija dođu u univerzitetske gradove :)

Da nije bilo njenog tate i njene mame, ne bi ona ni bila tu. Jesil joj ti plaćao fakultet, odjeću, hranu, stanovanje?... Veći je to oslonac u životu neg svi tvoji savjeti i poljupci. Na kraju krajeva, da nisi bio ti, bio bi neki drugi. Ništa nisi poseban, vjeruj. To što si ti radio je ponašanje svakog normalnog momka, a ima ih za izvozit u Afganistan.
I sad da joj je problem nakon svega i 11 mjeseci veze u kojoj ništa loše nisam uradio izaći eto makar jednom na kafu, samo neke stvari da joj kažem koje joj nisam bio u stanju reći onog dana kad smo raskinuli... stvarno ne kontam.
... Makar mi toliko duguje nakon svega...
Jah, i mi se opet vraćamo na moje stalno ponavljanje da ne treba idealizirat ljubav, da ljubav sve ne pobjeđuje, da ljudski odnosi nisu pravne norme. Ne duguje ti ništa, eto to moraš shvatit. Obaveza, ako ima kakvih po shvatanju ljudskih odnosa, ima samo dok ste u vezi, a i te obaveze su sine qua non, što bi rekli advokati, dakle ako joj je "obaveza" (ili dio odnosa) da se ljubi s tobom kad ste u vezi, čim ne želi više da to radi, ne postoji sankcija (da ti nečim to nadoknadi), nego više ne postoji odnos kao takav (veza)...

Prema tome, kad prestane veza prestanu bilo kakve obaveze i dužnosti jednog prema drugome. Nije to brak, a i u braku sve obaveze i dužnosti koje ostaju su okviru pravnih normi (briga za dijete, finansijski uslovi razvoda) a ne lične prirode (nit jedan sudija vam neće prepisati da se morate na kafi viđati svakih 30 dana poslije braka).

Dakle, OBAVEZU NEMA, a ostane jedino volja. A volju nema jer ne smatra da joj je to korisno ili kvalitetno provedeno vrijeme.

A i ti znaš, samo malo sereš :), jer znam i ja, sad bivša koja je prekinula (a koju sam ja kao prebolio (više od tebe)), ne bih je ja pitao da budemo ponovo zajedno, al kad bi ona pitala ne bih mogao reći ne... Prema tome patnja goes on...
Ispada kukavica...
Ima samo jedan život.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#739 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

Fino ti rekose, besana narocito, procitaj nekoliko puta sta je napisala.

Nema nista od toga. To ti je vejrovatno prvi put da se susreces sa takvom situacijom, ali bit ce ih jos ne brini.
Vremenom ces shvatiti i smijati se, kao sto svi shvatimo prije ili kasnije.

Ne zelis da ti kaze "Jel ti stvarno hoces da ja izlazim s tobom i budem s tobom a ne osjecam nista prema tebi".
Nema tu mjesta ni za kafu, jednostavno nema.

Ne razbijaj sebi glavu time, neces odgovore naci, nikada! To zapamti, nikada! Samo se mozes pomiriti sa tim i ici dalje.
Proljece ba, lijepo vrijeme, sunce, izadji uzivaj, a ne razmisljaj o necemu sto se vratiti ne moze i sto je gotovo.

Jasno ti je dala do znanja da ne zeli nikakav kontakt vise, da te cuje, da te vidja, nista...i tvoje je da to tako prihvatis, koliko god okrutno i nepravedno ti izgledalo sada.

Pamet u glavu... ;-)
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#740 Re: Raskid veze

Post by UnscarD »

Officer Crabtree wrote:
A i ti znaš, samo malo sereš :), jer znam i ja, sad bivša koja je prekinula (a koju sam ja kao prebolio (više od tebe)), ne bih je ja pitao da budemo ponovo zajedno, al kad bi ona pitala ne bih mogao reći ne... Prema tome patnja goes on...
Ta tvoja "nova", koju si pominjao na nekoj drugoj temi, izgleda ima puno vise razloga od tebe za strah da ce biti "sprzena".
Ne znam, individualno je ali ja ne bih mogao zapocinjati vezu sa nekim i istovremeno cekati poziv. Zezanje mozda, ali vezu ne. Nekako mi nije fer.
Ghost_Rider_XXX

#741 Re: Raskid veze

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ma koliko se ne slagao sa brutalno iskrenim nacinom Officer Crabtree-a, covjek je jedan od najrealnih ljudi na ovom forumu.

Jedan od najvecih problema jeste da je zaljubljenost, a bogami i ljubav, jedan vid ludila, za nekog privremenog za nekog stalnog.

Lijepo je biti zaljubljen, lijepo je voljeti, lijepo je biti voljen, ali... U tim situacijama svi smo skloni idealiziranju i apsolutnom izvrtanju realnosti i naravno da ne vidimo dalje od vlastitog nosa i partnera/ice.
Obicno, na srecu ne uvijek, to zavrsi strasnim udarcem i razocarenjem i naravno svim fazama bolnih raskida.
agent_zero wrote:Ja sam toj djevojci bio sve ovdje. Ako se sjećate, napisao sam da je ona iz Mostara. I ja sam bio taj koji je bio tu kad god joj trebao oslonac u bilo čemu, jer ovdje nije bilo ni tate, ni mame, ni druga, ni drugarice. Samo ja. I sad da joj je problem nakon svega i 11 mjeseci veze u kojoj ništa loše nisam uradio izaći eto makar jednom na kafu, samo neke stvari da joj kažem koje joj nisam bio u stanju reći onog dana kad smo raskinuli... stvarno ne kontam. :sad: ... Makar mi toliko duguje nakon svega... Ispada kukavica...

Na kraju krajeva, poštenije bi bilo da mi je tamo nekad poslije prvog mog postraskidnog javljanja rekla da ne želi da se više čujemo. Čisto da ja više ne razmišljam o tome.
Ovaj mi je post iskreno, jako interesantan i opet se slazem sa Officer Crabtree-a, zaista je prepresamouvjereno i pretenciozno izjaviti nesto tipa: "Ja sam toj djevojci bio sve..."
Druze spusti loptu na zemlju, pokusaj sagledati stvari objektivno, i probaj se staviti u njenu poziciju.
Na kraju krajeva, ako ona tebe nece zasto pravis budalu od sebe i zoves je na neke kafe/kahve/kave?
Sta ona to tebi duguje? Objasnjenje? Kakvo?
Nikom ba niko nista ne duguje kad se dvoje ljudi razidju, razisli se, zar je vazan razlog, i ko je kriv?

Smetalo mi je sto je stavlja kaladont velicine tri zrna, umjesto dva, graska i kapak. Zar je to vazno? Prosto i jednostavno se neko u tom odnosu ohladi i vozi Misko. Cemu toliko drame oko toga? Head up and keep walking!!!
tech10

#742 Re: Raskid veze

Post by tech10 »

Aurora Borealis wrote:
tech10 wrote:Ih, lako je tebi, pred tobom svijetla buducnost. :-D
:lol: :lol:

Srce drago ko tebe nasekira :D :kiss:
Izvod iz maticne knjige rodjenih. :D
inspire_me

#743 Re: Raskid veze

Post by inspire_me »

Officer Crabtree wrote:@agent_zero

Jah, počnimo ponovo iz početka...
Ja sam toj djevojci bio sve ovdje. Ako se sjećate, napisao sam da je ona iz Mostara. I ja sam bio taj koji je bio tu kad god joj trebao oslonac u bilo čemu, jer ovdje nije bilo ni tate, ni mame, ni druga, ni drugarice. Samo ja.
Pomalo pretenciozno, al na tu foru često padnu djevojke koje ovako iz naših provincija dođu u univerzitetske gradove :)

Da nije bilo njenog tate i njene mame, ne bi ona ni bila tu. Jesil joj ti plaćao fakultet, odjeću, hranu, stanovanje?... Veći je to oslonac u životu neg svi tvoji savjeti i poljupci. Na kraju krajeva, da nisi bio ti, bio bi neki drugi. Ništa nisi poseban, vjeruj. To što si ti radio je ponašanje svakog normalnog momka, a ima ih za izvozit u Afganistan.
I sad da joj je problem nakon svega i 11 mjeseci veze u kojoj ništa loše nisam uradio izaći eto makar jednom na kafu, samo neke stvari da joj kažem koje joj nisam bio u stanju reći onog dana kad smo raskinuli... stvarno ne kontam.
... Makar mi toliko duguje nakon svega...
Jah, i mi se opet vraćamo na moje stalno ponavljanje da ne treba idealizirat ljubav, da ljubav sve ne pobjeđuje, da ljudski odnosi nisu pravne norme. Ne duguje ti ništa, eto to moraš shvatit. Obaveza, ako ima kakvih po shvatanju ljudskih odnosa, ima samo dok ste u vezi, a i te obaveze su sine qua non, što bi rekli advokati, dakle ako joj je "obaveza" (ili dio odnosa) da se ljubi s tobom kad ste u vezi, čim ne želi više da to radi, ne postoji sankcija (da ti nečim to nadoknadi), nego više ne postoji odnos kao takav (veza)...

Prema tome, kad prestane veza prestanu bilo kakve obaveze i dužnosti jednog prema drugome. Nije to brak, a i u braku sve obaveze i dužnosti koje ostaju su okviru pravnih normi (briga za dijete, finansijski uslovi razvoda) a ne lične prirode (nit jedan sudija vam neće prepisati da se morate na kafi viđati svakih 30 dana poslije braka).

Dakle, OBAVEZU NEMA, a ostane jedino volja. A volju nema jer ne smatra da joj je to korisno ili kvalitetno provedeno vrijeme.

Ispada kukavica...
Ima samo jedan život.
@Officer Crabtree :thumbup: :thumbup: :thumbup:

I to ne samo za ovaj komentar, vec za sve na ovoj temi...
Officer Crabtree

#744 Re: Raskid veze

Ne zelis da ti kaze "Jel ti stvarno hoces da ja izlazim s tobom i budem s tobom a ne osjecam nista prema tebi".
Nema potrebe da mu nešto govoriš što se sigurno neće desit', htio on to da čuje ili ne. Da je ona sponzoruša a da on vozi ML, to bi bio slučaj, ovako ni pod razno.
Ta tvoja "nova", koju si pominjao na nekoj drugoj temi, izgleda ima puno vise razloga od tebe za strah da ce biti "sprzena".
Tja, pa nismo valjda više djeca. Neću ja izać' s djevojkom i reći joj "Ti si moja djevojka" i onda joj dati neki halal certifikat na našu vezu, s tačkama na koje se ja obvezujem, i s tačkama koje ona treba da ispoštuje ako želi da budem njen dečko. I onda će ona biti sigurna od straga da ne bude "sprzena".

Prirodno, razumno i racionalno brate. Na početku veze svak treba da razumije da ta veza može biti prekinuta vrlo lahko, još se i ne poznajemo kako treba, ne mogu ja ni sebi ni njoj ništa obećati kad je ne znam, al' kako vrijeme prolazi tako i razlozi za prekid mogu biti samo ozbiljnije prirode...
Ne znam, individualno je ali ja ne bih mogao zapocinjati vezu sa nekim i istovremeno cekati poziv. Zezanje mozda, ali vezu ne. Nekako mi nije fer.
Ihh... Ne čekam poziv, nisam to nigdje napisao. Samo kažem kad bi došao sada taj poziv, on mi dosta vrijedi s obzirom šta mi je ta djevojka značila, koliko smo bili sretni i zadovoljni zajedno, u odnosu na to u kojoj fazi je recimo sadašnja ili neka buduća veza. Samo sam svjestan da on neće doći i na osnovu toga živim. Ja nit iniciram taj poziv, nit čekam, nit na osnovu njega nešto planiram. Za mene je više nefer ne davati sebi priliku ili zezati se s nekim na osnovu čekanja tog poziva, kao što ti napisa'.

Al nije nefer što pokušavam izgraditi vezu s nekim ko mi također odgovara (jer ne odgovara mi samo jedna djevojka na ovom svijetu).

Hvala svim fanovima. :lol:
ladyblue18

#745 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

Officer Crabtree wrote:
Nema potrebe da mu nešto govoriš što se sigurno neće desit', htio on to da čuje ili ne. Da je ona sponzoruša a da on vozi ML, to bi bio slučaj, ovako ni pod razno.
Ne bih mu rekla da ne znam da se takve stvari desavaju.
Moj prijatelj je tako patio za djevojkom, i ona mu fino spustila tako kulturno.

A nije da nisam i ja pokusavala ispraviti krivu Drinu jednom pa sam dobila isti ovakav odgovor.

Sve je moguce...
Officer Crabtree

#746 Re: Raskid veze

Nadam se da i ona ima 18, da joj oprostim iako je ne znam. :lol:

Čuj, hajd hipotetski da je on rekao "Da, želim da budeš kraj mene, ne moraš ništa osjećati", misliš da bi ona to uradila? :mrgreen:
ladyblue18

#747 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

Officer Crabtree wrote:Nadam se da i ona ima 18, da joj oprostim iako je ne znam. :lol:

Čuj, hajd hipotetski da je on rekao "Da, želim da budeš kraj mene, ne moraš ništa osjećati", misliš da bi ona to uradila? :mrgreen:
Naravno da ne bi.

Ali kazem mu iz najbolje namjere, jer kad patis za nekim i kad te boli ne mozes se pomiriti sa cinjenicom da je kraj, pa uzmes i moliti budalu da izadjete na kafu, da ovo, da ono...i onda dobijes to hladno "jel ti stvarno to hoces znajuci da ja vise nista ne osjecam prema tebi" i osjecas se tako jadno u tom trenutku, ko najveci idiot.

Da ga ne bi zadesilo to, bolje da se pomiri da ona nece vise nista sa njim.
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#748 Re: Raskid veze

Post by UnscarD »

Officer Crabtree wrote:
Tja, pa nismo valjda više djeca. Neću ja izać' s djevojkom i reći joj "Ti si moja djevojka" i onda joj dati neki halal certifikat na našu vezu, s tačkama na koje se ja obvezujem, i s tačkama koje ona treba da ispoštuje ako želi da budem njen dečko. I onda će ona biti sigurna od straga da ne bude "sprzena".

Prirodno, razumno i racionalno brate. Na početku veze svak treba da razumije da ta veza može biti prekinuta vrlo lahko, još se i ne poznajemo kako treba, ne mogu ja ni sebi ni njoj ništa obećati kad je ne znam, al' kako vrijeme prolazi tako i razlozi za prekid mogu biti samo ozbiljnije prirode...
Ihh... Ne čekam poziv, nisam to nigdje napisao. Samo kažem kad bi došao sada taj poziv, on mi dosta vrijedi s obzirom šta mi je ta djevojka značila, koliko smo bili sretni i zadovoljni zajedno, u odnosu na to u kojoj fazi je recimo sadašnja ili neka buduća veza. Samo sam svjestan da on neće doći i na osnovu toga živim. Ja nit iniciram taj poziv, nit čekam, nit na osnovu njega nešto planiram. Za mene je više nefer ne davati sebi priliku ili zezati se s nekim na osnovu čekanja tog poziva, kao što ti napisa'.

Al nije nefer što pokušavam izgraditi vezu s nekim ko mi također odgovara (jer ne odgovara mi samo jedna djevojka na ovom svijetu).
Ma da...razumijem. Razlicite situacije, razliciti ljudi, razlicite reakcije. Ovaj svijet bi bio jedno pravo dosadno mjesto da smo svi isti :)
Officer Crabtree

#749 Re: Raskid veze

@ lady mah, tinejdžerke :lol:
Ma da...razumijem. Razlicite situacije, razliciti ljudi, razlicite reakcije. Ovaj svijet bi bio jedno pravo dosadno mjesto da smo svi ist
ma naravno, modni kreatori bi propali
La_Forge

#750 Re: Raskid veze

Post by La_Forge »

piješ -pišaš - piješ - pišaš

;-)
Post Reply