ne mogu ni ja vas hercegovaca jer vam je sve hrvatsko europsko i demokratsko, pa čak i blaeiburški fašizam, a sve bošnjačko nazadno i seljačkoTruba wrote: ↑29/05/2024 14:46daj bolan ti iz srca bosne nasao govoriti o korupciji koda je išta po zakonu urađenoJoseMujica wrote: ↑29/05/2024 14:30Truba wrote: ↑29/05/2024 14:29 kakve to veze ima sto se znalo da je vukoja pobjednik...
ovdje se priča kako je on čovićev čovjek i kako samo hdz hrvati su hrvati
a za lika glasovala siroka hrvatska koalicija plus 90 plus POMAK plus neki nepoznati meni
znači 100% izbor hrvata koji glasuju za nekih 4 5 partija i koalicija u bih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
idi živ bio guglaj šta je korupcija, ako već ne znaš...da se ne provaljuješ ovuda
i da Vukoja je Čirilicin potrčko iz Parlamenta BiH, bez dana iskustva u sudskoj praksi.
da ne polazimo od otcepljenja bosne od juge do potpisa dejtona svih konkuzrsa...izbora...imenovanja...
itd
sve legalno samo vukoja nije
sto ne mogu ovih legalista na baterije
al eto sad ste našli vazale u Sarajevu pa možete skupa u istu tikvu prdit, tako da nemoraš mene više citirat i skakat za svakim mojim postom, nego se drži ovih svojih botova, što standardno ponavljaju te iste šupljake