Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"EDIT: I bez ovih akcija na mreža PLUS i mreža5/10 pakete su stvarno povoljniji od ostalih."
Ako nakon 31.8.2023. do kad traje ova akcija vrate na 10 KM ili 5 KM , opet mi je to definitivno najbolja tarifa na dopune.
Ali vjerujem da će oni od 1.9. nesto sigurno novo izbaciti , jer definitivno osluškuju potrebe korisnika. Vidi se po ovom osvježenju ua aplikaciji novotel i uvođenju usluge esim.
Bravo još jednom!
Ajdinn4 wrote: ↑28/07/2023 11:50
Samo da mi istekne ugovor sa uhljebima i prelazim kod ovih. I da ostane ova akcija za mreža plus paket
Zašto nisi iskoristio poskupljenje koje je bilo, čini mi se u aprilu, i tada raskinuo ugovor? Naravno, pod pretpostavkom da misliš na BH Telekom.
Eronet korisnici mogu do kraja jula raskinuti bez penala...
Baš sam iznenađen da ovako unapređuju svoju uslugu, pogotovo što su virtuelni mobilni operater i da iza njih ne stoji neki ozbiljan svjetski gigant tipa Deutche Telekom ili neko sl. njima.
Naravno, što se tiče app može se tu ubaciti npr. plaćanje parkinga... Ali i ovo do sada je TOP!
EDIT: I bez ovih akcija na mreža PLUS i mreža5/10 pakete su stvarno povoljniji od ostalih. Samo cijena razgovora po min je čini mi se 0,15 ili 0,16pf a kod ostalih je 0,18pf (pretplata) ili 0,20pf (dopuna).
bogata_sirotinja wrote: ↑28/07/2023 15:55
@-Chesterfield-
Kako i gdje?
Znam da prilikom prenosa broja na dopunu šalju sim karticu i dokumentaciju besplatno.
bogata_sirotinja wrote: ↑28/07/2023 12:09
Baš sam iznenađen da ovako unapređuju svoju uslugu, pogotovo što su virtuelni mobilni operater i da iza njih ne stoji neki ozbiljan svjetski gigant tipa Deutche Telekom ili neko sl. njima.
Moja pretpostavka je da iza njih stoji m:tel. Ako ne stoji direktno, onda im sigurno pruža jaku podršku za akviziciju korisnika iz Federacije.
eto prilike da bhtelecom isto uradi u rsu. Ovdje bi po prvi put radi njihovih utrkivanja gradjani bili na dobitku. Pisem kao ponosni clan novotela, libo me racku ko je u pozadini.
Moja pretpostavka je da iza njih stoji m:tel. Ako ne stoji direktno, onda im sigurno pruža jaku podršku za akviziciju korisnika iz Federacije.
eto prilike da bhtelecom isto uradi u rsu. Ovdje bi po prvi put radi njihovih utrkivanja gradjani bili na dobitku. Pisem kao ponosni clan novotela, libo me racku ko je u pozadini.
Imao je BH Telecom mrežu Happy ali je propala. Nisu nudili neke posebne pogodnosti.
bogata_sirotinja wrote: ↑28/07/2023 10:53
U dijelu gdje su ti računi, pored opcija preuzimanja i plaćanja računa, dodana je i opcija preuzimanja listinga u obliku "slušalice".
To je za postpaid, prepaid korisnici nemaju opciju Računi u okviru Moj Novotel aplikacije, ali se i za nas pojavio prikaz potrošnje za zapadni Balkan i mogućnost kupovine eSIM kartice putem aplikacije.
Jel ovo kupuje eSIM sa novim brojem ili mijenja postojeću fizičku karticu za eSIM sa istim brojem?
Zašto nisi iskoristio poskupljenje koje je bilo, čini mi se u aprilu, i tada raskinuo ugovor? Naravno, pod pretpostavkom da misliš na BH Telekom.
Eronet korisnici mogu do kraja jula raskinuti bez penala...
Imam uređaj koji otplaćujem do septembra, zato nisam raskinuo
Imaš pravo ranije raskinuti ugovor i otplatiti uredjaj do kraja bez penala. Ovo govorim sad za Eronet jer je do kraja mjeseca to moguće kod njih zbog poskupljenja.
Imam uređaj koji otplaćujem do septembra, zato nisam raskinuo
Imaš pravo ranije raskinuti ugovor i otplatiti uredjaj do kraja bez penala. Ovo govorim sad za Eronet jer je do kraja mjeseca to moguće kod njih zbog poskupljenja.
Dzontra_Volta wrote: ↑28/07/2023 20:11
I onda skontaš da ti telefon ne podržava esim.
Ima im lista podržanih telefona na stranici https://novotel.ba/eSIM, samo bih dodao na listu i Sony Xperia 1 V koji nije tu
Lista podržanih uređaja u spoileru:
Spoiler
Show
Google Pixel 3
Google Pixel 3a
Google Pixel 4
Google Pixel 4a
Google Pixel 5
Google Pixel 6
Google Pixel 6a
Google Pixel 6 Pro
Google Pixel 7
Google Pixel 7 Pro
Huawei P40
Huawei P40 Pro (ne uključuje P40 Pro +)
Huawei Mate 40 Pro
Motorola Razr 2019
Motorola Razr 5G
Samsung Galaxy A54
Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip 5G
Samsung Galaxy Z Flip3 5G
Samsung Galaxy Z Flip4
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Z Fold2 5G
Samsung Galaxy Z Fold3 5G
Samsung Galaxy Z Fold4
Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20+ 5g
Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21+ 5G
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Samsung Galaxy S22
Samsung Galaxy S22+
Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G
Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23+
Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy A54
Planet Computers Gemini PDA
Rakuten Mobile Rakuten Mini
Rakuten Mobile Big-S
Rakuten Mobile Big
Rakuten Mobile Hand
Rakuten Mobile Hand 5G
Oppo Find X3 Pro
Oppo Reno 5 A
Oppo Find X5
Oppo Find X5 Pro
Sony Xperia 10 III Lite
Sony Xperia 10 IV
Sony Xperia 1 IV
Sony Xperia 5 IV
Sony Xperia 1 V
Sony Xperia 10 V
Honor Magic 4 Pro
Xiaomi 12T Pro
Xiaomi 13
Xiaomi 13 Lite
Xiaomi 13 Pro
Sharp Aquos Sense6s
Sharp Aquos Wish
DOOGEE V30
iPhone XR
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone SE (2020)
iPhone 12 Mini
iPhone 12
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 13 mini
iPhone 13
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone SE (2022)
iPhone 14
iPhone 14 Plus
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Pro Max
iPad Pro (2018 i noviji)
iPad Air
iPad
Microsoft Surface Pro X
Microsoft Surface Go 2
Microsoft Surface Pro LTE Advanced
Acer Swift 3
Acer Swift 7
Asus Mini Transformer
Asus NovaGo
Asus VivoBook Flip 14
HP Elitebook G5
HP Probook G5
HP Zbook G5
HP Specter Folio 13
Lenovo Yoga C630
Lenovo Miix 630
Lenovo Yoga 520
Lenovo Flex 5G
Samsung Galaxy Book 2
TwistedX wrote: ↑28/07/2023 19:25
crnivrag wrote: ↑28/07/2023 10:58
To je za postpaid, prepaid korisnici nemaju opciju Računi u okviru Moj Novotel aplikacije, ali se i za nas pojavio prikaz potrošnje za zapadni Balkan i mogućnost kupovine eSIM kartice putem aplikacije.
Jel ovo kupuje eSIM sa novim brojem ili mijenja postojeću fizičku karticu za eSIM sa istim brojem?
Mislim glupo je ako kupuje novi broj
Kupis esim preko ovoga i dobijes esim od nekog drugog novog broja. Izgleda da se treba ici u poslovnicu da se dobije qr za svoj broj iako je qr kupljen preko toga broja.
Mislim glupo je ako kupuje novi broj
Kupis esim preko ovoga i dobijes esim od nekog drugog novog broja. Izgleda da se treba ici u poslovnicu da se dobije qr za svoj broj iako je qr kupljen preko toga broja.
Otkud sad to? Crni vrag gore napisao upravo suprotno.
markma wrote: ↑29/07/2023 14:33
On je napisao i da je esim dostupan, a korisnicima ostalim govore da nije. Pa se kasnije ispravio kada je otisao.
Kupljeno preko aplikacije, gledao svojim ocima(dakle druga ruka ) da je stigao na mail drugi broj, a ne ovaj iz aplikacije.
Ništa onda... Prerano pohvaljeni. Ali mislim da čitaju i ovaj forum i osluškuju korisnike tako da vjerovatno u idućoj iteraciji bude i zamjena. Will see šta će da bude
Kako to?
Nisam puno puta plaćao parking preko novotel-a ali kad god sam to uradio, naplatilo mi je samo onoliko koliko košta karta za parking.
Jeste da koristim Parkomtat aplikaciju ali i ona funkcioniše preko sms "naredbe".