Pa neće staviti naslov teme, pomagajte, ja bih da se ženim. Svi bi mu se smijali.moonca wrote:... Kako -- pita se ...animals wrote:pogledaj naslov teme..moonca wrote:Nije Xavier naglasio da zeli da se zeni -- ali, ako je zavrsio skolovanje, zaposlio se - ide dobrim putem ...
Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
allem_77
#726 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
- dale cooper
#727 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Oh you know me so well.pustopoljina wrote:ustav' lyncha u sebi
- dale cooper
#728 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
I like it. Osim zadnjeg dijela. Previše cliche i cringy. Needs more weirdness.Hakiz wrote:Pogledao je djevojku, prepoznao je iz Mohito bara, to ga je gurnulo preko ruba i skočio je, a bog mu je poslao sliku vjenčanja da u zadnjim sekundima života, dok se davi, vidi kakv bi mu bio život da je samo malo bio otvoreniji. Oči mu se šire u paklu spoznaje da je pogriješio. Ali spasa nema.dale cooper wrote:
Želio bih odmah da predložim da je onaj dio o šerijetskom vjenčanju fantazija čovjeka koji se davi i koji je zapravo skočio sa mosta.
I dok scena fade out, kamera ide zoom in do krupni plan Xavierovih usta usta iz kojih se otima očajnički krik "NNNNEEEEEeeeeeeeeeeeee"
Odjavna špica. Audio podloga špice zlokobni smijeh Kventina Tarantina.
- DonPizdon
#729 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ih moze to on star ona mlada skici pod njim oce nasDino34 wrote:Ok, ako sam se zezno što se tiče narcisoidnosti, za visinu i ovo treće sam u pravu.Millie18 wrote:
Nisam ja nikakav narciscic. Ni ziletic. A ni curica.
Ovdje imaš djevojaka koje su iznad 175 pa opet ne govore da su visoke.
A treće, ako ti po godinama gotovo mogu biti babo, uzimam si za pravo da te nazivam curicom.
Uživaj i sretno.
-
Hakiz
#730 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Može li onda Béla Ferenc Dezső Blaskó, poznatiji kao Béla Lugosi?dale cooper wrote:I like it. Osim zadnjeg dijela. Previše cliche i cringy. Needs more weirdness.Hakiz wrote:Pogledao je djevojku, prepoznao je iz Mohito bara, to ga je gurnulo preko ruba i skočio je, a bog mu je poslao sliku vjenčanja da u zadnjim sekundima života, dok se davi, vidi kakv bi mu bio život da je samo malo bio otvoreniji. Oči mu se šire u paklu spoznaje da je pogriješio. Ali spasa nema.dale cooper wrote:
Želio bih odmah da predložim da je onaj dio o šerijetskom vjenčanju fantazija čovjeka koji se davi i koji je zapravo skočio sa mosta.
I dok scena fade out, kamera ide zoom in do krupni plan Xavierovih usta usta iz kojih se otima očajnički krik "NNNNEEEEEeeeeeeeeeeeee"
Odjavna špica. Audio podloga špice zlokobni smijeh Kventina Tarantina.
- King Theoden
#731 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
TobejarabiDonPizdon wrote:moze to on star ona mlada skici pod njim oce nas
Ko misli da može, nek mu je sa srećom.
- dale cooper
#732 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Trebaš prekrižiti čitav ovaj "zlokobni smijeh" dio.
Here it is:
Xavier se budi u krevetu i sve se čini ok. Odlazi u kupatilo da se umije, a u ogledalu ga dočekuje njegov zli doppelganger koji
počinje neprestano mantrati:
HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE,
HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE, HOW'S MILLIE,
Fade to black...
Here it is:
Xavier se budi u krevetu i sve se čini ok. Odlazi u kupatilo da se umije, a u ogledalu ga dočekuje njegov zli doppelganger koji
počinje neprestano mantrati:
Fade to black...
-
Hakiz
#733 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pravi svoj film! Moj ne diraj!
Daću ti i Borisa Karloffa.
Daću ti i Borisa Karloffa.
- dale cooper
#734 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa dobro, nismo jedini koji su se razišli oko kreativnih razlika. 
- MarlboroGold
#735 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ima li gdje zomrijadale cooper wrote:Pa dobro, nismo jedini koji su se razišli oko kreativnih razlika.
- cendlerbing
#736 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Dino34 wrote:Adresa, 'legice, adresacendlerbing wrote:kod moje mame pola para je ispod...
- dale cooper
#737 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nema.MarlboroGold wrote:Ima li gdje zomrijadale cooper wrote:Pa dobro, nismo jedini koji su se razišli oko kreativnih razlika.
-
allem_77
#738 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kome bi dao ulogu Xaviera?Hakiz wrote:Prva scena:
Prođu tako godine i jednog dana Xavier, razočaran u nemoralni ženski rod i život uopšte, jedne sumorne, sive, olujne noći krene ka mostu da se baci u rijeku. Hotajući teškim korakom, zagledan u zemlju, utonjen u mrak svojih misli, ne primjećuje da sa druge strane mosta djevojka, bijesna na muškarce ali prvenstveno na sebe jer je dopustla da armije preko nje pređu, traži takođe mjesto sa kojeg će se baciti u rijeku.
Xavier prebacuje nogu preko ograde gledajući u primamljivu tamu, djevojka isto. Druga noga preko ograde. Odjednom, zvuk groma ih trgne, pogledaju oko sbe i pogledi im se sretnu. Kamera se udaljava dok se njih dvoje nepomično i fascinirano gledaju.
Završna scena:
Šerijatsko vjenčanje, djevojka radosna što joj se vratila vjera u muški rod i život, Xavier ushićen što je spasio jednu izgubljenu dušu i usput zaradio sevapa, blisavo se smiješe gledajući sa optimizmom u budućnost. Lijep i sunčan dan, cvrkut ptica i sreća se osjeća u zraku.
Sve se čini da će tako završiti ova saga...
-
Hakiz
#739 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Sudar titana.dale cooper wrote:Pa dobro, nismo jedini koji su se razišli oko kreativnih razlika.
- dale cooper
#740 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne znam za Hakiza, ali ja sam imao Jesse Eisenberga u vidu. Taman je kmezav dovoljno.allem_77 wrote:Kome bi dao ulogu Xaviera?Hakiz wrote:Prva scena:
Prođu tako godine i jednog dana Xavier, razočaran u nemoralni ženski rod i život uopšte, jedne sumorne, sive, olujne noći krene ka mostu da se baci u rijeku. Hotajući teškim korakom, zagledan u zemlju, utonjen u mrak svojih misli, ne primjećuje da sa druge strane mosta djevojka, bijesna na muškarce ali prvenstveno na sebe jer je dopustla da armije preko nje pređu, traži takođe mjesto sa kojeg će se baciti u rijeku.
Xavier prebacuje nogu preko ograde gledajući u primamljivu tamu, djevojka isto. Druga noga preko ograde. Odjednom, zvuk groma ih trgne, pogledaju oko sbe i pogledi im se sretnu. Kamera se udaljava dok se njih dvoje nepomično i fascinirano gledaju.
Završna scena:
Šerijatsko vjenčanje, djevojka radosna što joj se vratila vjera u muški rod i život, Xavier ushićen što je spasio jednu izgubljenu dušu i usput zaradio sevapa, blisavo se smiješe gledajući sa optimizmom u budućnost. Lijep i sunčan dan, cvrkut ptica i sreća se osjeća u zraku.
Sve se čini da će tako završiti ova saga...
-
Hakiz
#741 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
NE!
Isključivo evropska produkcija.
Isključivo evropska produkcija.
- King Theoden
#742 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Da, da, hoš ti pričat po forumu.cendlerbing wrote:Dino34 wrote:Adresa, 'legice, adresacendlerbing wrote:kod moje mame pola para je ispod...
Sad ću ja izvuć adresu od boemice
- cendlerbing
#743 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ko da Boemica zna gdje moja mama živi.
Ko da bi ti to mogo izvući, čak i da zna.
Ko da bi ti to mogo izvući, čak i da zna.
- King Theoden
#744 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Mali boem je naivan, začas je ispitat. 
Dovoljno da zna gdje ti živiš. Onda fino tebe upratiti, pa do maminog šteka i miliona
Hakizeee, ev materijala za novi triler
Dovoljno da zna gdje ti živiš. Onda fino tebe upratiti, pa do maminog šteka i miliona
Hakizeee, ev materijala za novi triler
- cendlerbing
#745 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Prije će bit horor
- Rootboi
#746 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Home alone 5 
- dale cooper
#747 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Valentine's Day Massacre. 
-
Hakiz
#748 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ništa horori i trileri.
Samo drama i erotika.
Samo drama i erotika.
- King Theoden
#749 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa može li se od ove priče napraviti kakva dobra drama?Hakiz wrote:Ništa horori i trileri.
Samo drama i erotika.
-
Hakiz
#750 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Odlučio sam ko će glumiti Xaviera:
Moamer Kasumović.
Djevojku glumi Jasna Ornela Beri.
Muzika: Pjesme Ljiljane Petrović Buttler
Znam, znam ti bi da te glumi Ermin Bravo, a djevojku da glume ili Zana Marjanović ili Maja Izetbegović, ali neće moći.
Nisi zaslužio.
Moamer Kasumović.
Djevojku glumi Jasna Ornela Beri.
Muzika: Pjesme Ljiljane Petrović Buttler
Znam, znam ti bi da te glumi Ermin Bravo, a djevojku da glume ili Zana Marjanović ili Maja Izetbegović, ali neće moći.
Nisi zaslužio.