Povorka ponosa u Sarajevu
- BHCluster
#726 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sta je problem sa povorkom ponosa?
-
The 51st State
#727 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
nista osim halabuke.BHCluster wrote:Sta je problem sa povorkom ponosa?
- BHCluster
#728 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
proći će.The 51st State wrote:nista osim halabuke.BHCluster wrote:Sta je problem sa povorkom ponosa?
- bude
#729 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
divi ga sto se uteg'oinsomnia78 wrote:Evo. Cojk paradira i niko ga ne dira
mislim na tretoVAr
- Russki
#730 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne vidim potrebu za paradom ali eto, šta je tu je.
Šteta što se ne paradira da se ova gamad zbaci sa vlasti.
Šteta što se ne paradira da se ova gamad zbaci sa vlasti.
-
Hendrix
#731 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kad skontas da je prije Boze u gradu pojam skandala bio Deen...pa lik ga je deklasiro totalno, totalni nokaut u prvoj rundi.
Dodje Bozo sa haljinama i razvijenom krompirusom...niko se Deena i ne sjeca vise.
Dodje Bozo sa haljinama i razvijenom krompirusom...niko se Deena i ne sjeca vise.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#732 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
insomnia78 wrote:Evo. Cojk paradira i niko ga ne dira

- mO k3
#733 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nekima je ovaj na drugoj slici draži ....
- piupiu
#734 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Odlična je ova slika. Iza Bože rupetina od metar u najstrožijem centru grada, ali mi raspravljavmo o LGBT paradi i Božinom modnom paradiranju.bude wrote:divi ga sto se uteg'oinsomnia78 wrote:Evo. Cojk paradira i niko ga ne dira
![]()
mislim na tretoVAr
- Vitezanin
#735 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ajde realno, imate li neki objektivno mjerljiv argument zašto npr. ovo treba zabraniti? Ono, da se pod crticama navede.
Argumenti tipa "pederi mi se gade", "Fuj, fakaju se u guzicu", nisu baš mjerljivi argumenti. Pa eto. Bilo bi lijepo.
Argumenti tipa "pederi mi se gade", "Fuj, fakaju se u guzicu", nisu baš mjerljivi argumenti. Pa eto. Bilo bi lijepo.
- azurna_obala
#736 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
insomnia78 wrote:Evo. Cojk paradira i niko ga ne dira
Bolje mu stoji odijelo, nego haljina.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#737 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
azurna_obala wrote:insomnia78 wrote:Evo. Cojk paradira i niko ga ne dira
Bolje mu stoji odijelo, nego haljina.
malo se udebljo u obrazima...
- Irsar
#738 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
Da, jasno je šta kafiri misle i smatraju od kada je svijeta i vijeka.harač wrote:slazem se da je politicko pitanje i to kljycno za jedno drustvo. jedni guraju islamisticke ideale i sliku svijeta, drugi propagiraju sekularne i - u ovom slucaju - duboko anti-islamisticke ideale. buduci da oko ovog pitanja nema diskusije sto se tice islama (koji se tome apsolutno protivi), mislim da je veoma bitno ne samo da se ovo u potpunosti dekriminalizira (sto je ucinjeno), vec da se odrzi ova manifestacija, ali - sto je jos i bitnije - da se ubrzano pristupi pozitivnim mjerama gdje ce drzava podrzati ove zajednice, kroz usvajanje zakonodavstva o registrovanim partnerstvima i sl., a za sto zakonodavne inicijative vec postoje. ne vidim jasniji nacin da drustvo istakne da odbacuje serijat i njegove najdublje vrijednostiIrsar wrote:Oh ali ovo jeste i politička stvar. Evidentno je da se mnogim slabijim zemljama svijeta ova ideologija nameće od strane nekih drugih država, prvenstveno SAD-a ali i EU kao grupe država (mada, opet, i tu prednjače Njemačka, "Velika" Britanija i Francuska), te se pod podrazumijevanom prijetnjom sankcija ili na neki drugi način nastoji sve progurati kao "pitanje ljudskih prava".
To što je "ljudsko pravo" ujedno da se živi u moralnom i normalnom društvu, naravno, te države i njihove promotore ne zanima. Tako da je ovo itekako političko pitanje, jer je evidentno da (i dalje) većina ljudi ne želi da se održavaju ovakve parade, ali demokratija ne znači vladavinu naroda već tiraniju manjine, u ovom slučaju manjina su političari koji radi nekih svojih interesa će da zanemare šta im njihovo glasačko tijelo zaista želi i da proguraju sve ovo kao nešto normalno.
Vas u biti niti ne zanima dobrobit bilo koga, homoseksualaca ili ne, pojedinaca ili društva. Samo vaš ego i vaša ubijeđenost da je "progres" norma i normalna stvar, čak i kada je to "progres" u zlo.
- bude
#739 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
upravo tako, forma prije sustine, zato i imamo shisha ministrepiupiu wrote:Odlična je ova slika. Iza Bože rupetina od metar u najstrožijem centru grada, ali mi raspravljavmo o LGBT paradi i Božinom modnom paradiranju.bude wrote:divi ga sto se uteg'oinsomnia78 wrote:Evo. Cojk paradira i niko ga ne dira
![]()
mislim na tretoVAr
- piupiu
#740 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
A što je homoseksualizam 'zlo'? Zar nije i on od Boga? Šta se tebe tiče kakav seks neko upražnjava?Irsar wrote:Da, jasno je šta kafiri misle i smatraju od kada je svijeta i vijeka.![]()
Vas u biti niti ne zanima dobrobit bilo koga, homoseksualaca ili ne, pojedinaca ili društva. Samo vaš ego i vaša ubijeđenost da je "progres" norma i normalna stvar, čak i kada je to "progres" u zlo.
- mO k3
#741 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Čitao sam negdje da u Italiji , Španjolska 10 % stanovištva pripada LGBTQ populaciji , koliko je kod nas 5-7% ?
- S4mpion
#742 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Polako sa tom homofobijom, baš si navalio udarat po homićima, postaćeš sumnjiv.elcaliente wrote:Mogu se kladiti da ovi muskarci sto su najvise protiv parade ponosa imaju najvise muskih kontaka u telefonu i na fejsu.
Kazem vam ja sve su to latentni homici.
- Rampage
#743 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Mali Mujo pita svog babu Muju - Babo ko su pederi?
Babo Mujo - Pederi su sine oni jarani koji idu u kafanu a ne zovu

Babo Mujo - Pederi su sine oni jarani koji idu u kafanu a ne zovu
-
_lepi_
#744 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
Pa i ubijanje je od boga, pa i pedofilija je od boga, gdje je problem tu sad odjednom?piupiu wrote:A što je homoseksualizam 'zlo'? Zar nije i on od Boga? Šta se tebe tiče kakav seks neko upražnjava?Irsar wrote:Da, jasno je šta kafiri misle i smatraju od kada je svijeta i vijeka.![]()
- S4mpion
#745 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ruku na srce, normalnije izgleda nego pola ovih manekena što se šetkaju gradom u sestrinim farmerkama i glume frajere.insomnia78 wrote:Evo. Cojk paradira i niko ga ne dira
Last edited by S4mpion on 03/04/2019 13:34, edited 1 time in total.
- mO k3
#746 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Hoće li doći stasa košarac i stevandic 8/9 ?

- S4mpion
#747 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ispravka*piupiu wrote: Odlična je ova slika. Iza Bože rupetina od metar u najstrožijem centru grada, ali mi raspravljavmo o LGBT paradi i Božinom modnom paradiranju.
Rupetina od metar u najstrožijem centru grada, a parada se protura kao glavni problem.
Sve može, samo da se raji oči zamažu.
- azurna_obala
#748 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Vitezanin wrote:Ajde realno, imate li neki objektivno mjerljiv argument zašto npr. ovo treba zabraniti? Ono, da se pod crticama navede.![]()
Objektivno, meni smeta samo što se mora paradirati i što se ja moram sad pravdati što mi smeta
Mislim da mi je čak i riječ smetati prejaka, više bih rekla da se ne slažem i ne podržavam, ali daleko od toga da im želim neko zlo ili belaj. Ne.
Također mislim da se na ovaj način ništa neće postići, u smislu da će dobiti neka veća prava ili nešto, ovo se više organizuje da bi se napokon moglo reći da je bila parada i u BIH.
Kamenovanje do smrti na Brunejima je ono što smatram zaista užasom
- piupiu
#749 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
Ali homoseksualizam nije ni ubijanje, ni pedofilija. Kakvo je to poredjenje? Nisam čula da je u Sarajevu homoseksualizam ubio kakvu nanu na spavanju, ali sam čula (znam od malena) za ljude koje su po mahalama tukli jer su se rodili kao homosekusalci. Dakle, šta se nekoga tiče ko s kim spava? U čemu je problem s homoseksualizmom, ne razumijem? U tome što heteroseksualci vole sebe zamišljati kao 'ispravne', 'časne' i 'moralne' i imaju grandioznu narcisoidnu deluziju da je Bog odabrao baš njih lično da idu nekoga tući i uvoditi u suru?_lepi_ wrote:Pa i ubijanje je od boga, pa i pedofilija je od boga, gdje je problem tu sad odjednom?piupiu wrote:A što je homoseksualizam 'zlo'? Zar nije i on od Boga? Šta se tebe tiče kakav seks neko upražnjava?Irsar wrote:Da, jasno je šta kafiri misle i smatraju od kada je svijeta i vijeka.![]()
- piupiu
#750 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Tačno.S4mpion wrote:Ispravka*piupiu wrote: Odlična je ova slika. Iza Bože rupetina od metar u najstrožijem centru grada, ali mi raspravljavmo o LGBT paradi i Božinom modnom paradiranju.
Rupetina od metar u najstrožijem centru grada, a parada se protura kao glavni problem.
Sve može, samo da se raji oči zamažu.