Mislis neces vise na forum izlazitBoemica wrote:Kakvi sve mentoli nece nabasat na mene. Necu vise izlazit iz kuce.
I dje je sad ono tvoje kako zracis tako privlacis
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Mislis neces vise na forum izlazitBoemica wrote:Kakvi sve mentoli nece nabasat na mene. Necu vise izlazit iz kuce.
Zato ti i kažem, neka te sa mnom.Boemica wrote:Kakvi sve mentoli nece nabasat na mene. Necu vise izlazit iz kuce.
Jebiga dzordze ovdje je dovoljno samo bit zensko pa ces privuc svegaDzordzHodzic wrote:Mislis neces vise na forum izlazitBoemica wrote:Kakvi sve mentoli nece nabasat na mene. Necu vise izlazit iz kuce.
Ima ono kad se registrujes na forumu, kaze ovdje ulazite na vlastitu odgovornosttriconja wrote:Jebiga dzordze ovdje je dovoljno samo bit zensko pa ces privuc svegaDzordzHodzic wrote:Mislis neces vise na forum izlazitBoemica wrote:Kakvi sve mentoli nece nabasat na mene. Necu vise izlazit iz kuce.
Sta se desilo?Boemica wrote:Kakvi sve mentoli nece nabasat na mene. Necu vise izlazit iz kuce.
Popusti bolan nju. Gnjavi onu Saru sto je pobjegla kako sam joj istinu rekao.Dino34 wrote:Ne opiri se kad znaš da je tako.
Hod adžo coki obraščići
Hajd se ti preseli u TuzluBoemica wrote:Kakvi sve mentoli nece nabasat na mene. Necu vise izlazit iz kuce.
Zar i ti?tuzlak1212 wrote:Nije sramota potuc se za cendlerku![]()
Sta ja? Pa necu ja se tucduminjo wrote:Zar i ti?tuzlak1212 wrote:Nije sramota potuc se za cendlerku![]()
Šta si se bolan prepo, viš da sam napiso da je kod nas samo platonski.Xavier1 wrote:Popusti bolan nju. Gnjavi onu Saru sto je pobjegla kako sam joj istinu rekao.Dino34 wrote:Ne opiri se kad znaš da je tako.
Hod adžo coki obraščići