Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
- Dosadno mii
#726 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
ovaj šefik ima 61 godinu
ja mislila oko 70
šta sda uradi od čovjeka
ja mislila oko 70
šta sda uradi od čovjeka
- Smrcak15
#727 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
O ovome vam pricam ljudi, to je taj novi baja/serif u gradu

Facebook stranica Mirsad Hadžikadić - Platforma za progres ubjedljivo je na prvom mjestu - najbrže raste pokazuje statistika koja prati političke stranice u BiH na Facebooku
Pregled statistike rasta:
1. u proteklom danu
2. u protekloj sedmici
(Fastest-Growing Politics Pages in Bosnia and Herzegovina - Facebook stats in Bosnia and Herzegovina - Politics)
1.

2.

https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/

Facebook stranica Mirsad Hadžikadić - Platforma za progres ubjedljivo je na prvom mjestu - najbrže raste pokazuje statistika koja prati političke stranice u BiH na Facebooku
Pregled statistike rasta:
1. u proteklom danu
2. u protekloj sedmici
(Fastest-Growing Politics Pages in Bosnia and Herzegovina - Facebook stats in Bosnia and Herzegovina - Politics)
1.

2.

https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- It_is_a_Leclerc
#729 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Večerašnji završni skup nesumnjivo pobjedničke koalicije POMAK-ASDA-Zajedno u USK na kome se obratio Denis Bećirović daje nadu da možda ipak ima šanse da pobijedi Džaferovića.
Naime, vrlo desno biračko tijelo je frenetično podržalo Denisa, prekidalo ga skandiranjem - "Denise, Denise" više puta, a gradonačelnici šest gradova iz USK su jasno pozvali da se glasa samo i jedino za Denisa koji, prema njihovim riječima, jedini ima kapacitet da ono za što se POMAK zalaže prenese u Predsjedništvo

Naime, vrlo desno biračko tijelo je frenetično podržalo Denisa, prekidalo ga skandiranjem - "Denise, Denise" više puta, a gradonačelnici šest gradova iz USK su jasno pozvali da se glasa samo i jedino za Denisa koji, prema njihovim riječima, jedini ima kapacitet da ono za što se POMAK zalaže prenese u Predsjedništvo
-
Novak20
#730 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Logično. SDA je potpuno zanemarila USK.It_is_a_Leclerc wrote:Večerašnji završni skup nesumnjivo pobjedničke koalicije POMAK-ASDA-Zajedno u USK na kome se obratio Denis Bećirović daje nadu da možda ipak ima šanse da pobijedi Džaferovića.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#731 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
zacenuh seDosadno mii wrote:ovaj šefik ima 61 godinu
ja mislila oko 70
šta sda uradi od čovjeka
- fosna2014
- Dosadno mii
#733 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
na kojoj temi sad da visimo
- shake69
#734 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Havaz oprezan, nema slavlja, Utemeljitelj grohno, nema druge! 
- AmiĐa_Idriz
#735 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Ukini ovaj halo centralni jebo te Brčko
-
gidra
#736 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Iznenadjujuce loše, preloše...shake69 wrote:Havaz oprezan, nema slavlja, Utemeljitelj grohno, nema druge!
- omega369
- shake69
#738 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Ako je suditi po Fb objavama ljudi koji broje Denis i Zeljko vode u puno gradova Pederacije!!
Havaz truni o neregularnostima u glasanju sto znaci da su popuslici!
Havaz truni o neregularnostima u glasanju sto znaci da su popuslici!
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#739 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
prosle izbore je dobro prosao jer je rekao obracun sa bakirom i autoput. Nije ispunio. Sta ocekivati? Ja sam ga prosle izbore radi toga zaokruzila.gidra wrote:Iznenadjujuce loše, preloše...shake69 wrote:Havaz oprezan, nema slavlja, Utemeljitelj grohno, nema druge!
-
DonieBrasco
#740 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Zao mi zbog Denisa ako su ove brojke i rezultati tacni.
Samo mi nije jasno kako narod nema zdrave oci i usi kad je SDA u pitanju.
- escobar__
#741 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Ne razumijete vi da SDA ima preveliku mrežu onih koje su direktno ili indirektno uhljebili negdje, ogroman je to broj ljudi. Dosta ljudi za njih glasa ne zato što ih vole već zato što čuvaju radna mjesta.
To isto već godinama, decenijama gledam u Tuzli kada je SDP u pitanju.
Začarani krug iz kojeg nema izlaza, odnosno možda bi i bilo da se i onih 45% trgne i izadje na glasanje ali i to je možda.
To isto već godinama, decenijama gledam u Tuzli kada je SDP u pitanju.
Začarani krug iz kojeg nema izlaza, odnosno možda bi i bilo da se i onih 45% trgne i izadje na glasanje ali i to je možda.
- shake69
#742 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Ako izgubi, Denis ce iskljucivo izgubiti zbog bosnjackih gladova Komsicua to se moglo i ocekivati.DonieBrasco wrote:Zao mi zbog Denisa ako su ove brojke i rezultati tacni.
-
DonieBrasco
#743 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Pa zasto ti ljudi ne izađu ja to ne mogu da shvatim nikako i to se svake izbore desava.
-
Trebam te
#744 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Sve je receno, SDA je pokrala glasove 
-
Trebam te
#745 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
DonieBrasco wrote:Zao mi zbog Denisa ako su ove brojke i rezultati tacni.
Ima narod i oci i usi, SDA ima tacno uhodanu masineriju kako ukrasti galsove i kako ubaciti svoje listice...
Nemoguce da svako skim pricam nije bio za SDA i sad oni osvojili najvise glasova!?? Mislim nidje veze...i to sve jedni te isti ljudi
Posebno kad je cikica Sefko u pitanju, gdje ce on nas predstavljati, gdje samo se pitam gdje!?? Njega nece niko niti u hodniku EU primiti a nokamoli snjim ozbiljno razgovarati o BH probelmatici. Nismo bas tolike guske da iste ljude biramo koji su doveli zemlju do propasti...
Nacin izbora mora se promijeniti...
-
putokaz1
#746 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Tu je i uzrok porazaIt_is_a_Leclerc wrote:Večerašnji završni skup nesumnjivo pobjedničke koalicije POMAK-ASDA-Zajedno u USK na kome se obratio Denis Bećirović daje nadu da možda ipak ima šanse da pobijedi Džaferovića.
POMAK
Pomagali su Komšića,svi osim Cazina,čak i Krupa i Ključ su mutni