Finale: Francuska - Hrvatska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko osvaja?

Poll ended at 16/07/2018 00:27

Francuska
131
53%
Hrvatska
114
47%

Total votes: 245

Riddle

#726 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Riddle »

Ipak, toliki talent se nekad sam oslobodi, pa protivnici nastradaju kao nikad u zivotu. Dizem casu da se to desi danas. :mrgreen:
pizarro

#727 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by pizarro »

Riddle wrote:
pizarro wrote:kakve mocne igrace ima francuska a igraju fudbal kao da imaju samo jednog koji zna lopte a ostalo sve drvosjece.
najgore je sto ce deschampsa sad zalijepiti za trenersku stolicu, nema veze da li uzeli titulu ili ne.
Upravo zbog stila kojim igraju danas ne moze biti kako neki prizeljkuju, 5:0 i slicno, koliko god da su bolji od Hrvatske. Kod njih ti je ono sporo, dosadno i sistematsko unistavanje protivnika. Kao San Antonio Spursi nekad. Znas da su najbolji, ali oci ti krvare gledajuci ih. :lol:
zna francuska unistiti protivnika jedino ako protivnik ostavi dovoljno prostora mbappeu i griezmannu da razviju brzinu.
ako francuska rano povede a hrvati odluce da odmah idu na rizik i ganjaju izjednacenje, moglo bi na kraju bas da bude 3-4-5:0.
dječak sa šibicama

#728 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by dječak sa šibicama »

Bazinga1234 wrote:Čak 6 igrača u hrvatskoj ekipi + trener porijeklom iz BiH :D
da i?
MOSALJOZE

#729 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by MOSALJOZE »

IGRAJ MOJA HRVATSKAA KAD TE VIDIM JA SRCE MI GORIIII@!!!!
Bazinga1234

#730 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Bazinga1234 »

dječak sa šibicama wrote: da i?
Čisto da se ponosimo jer imamo igrače u finalu SP-a :D
Last edited by Bazinga1234 on 15/07/2018 14:01, edited 1 time in total.
Korisničkoime

#731 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Korisničkoime »

insomnia78 wrote:
Bobi wrote:Afrika to je cili svit ... :mrgreen:
Image
A ljutite se kad “srbi i hrvati” odbiju igrati za BiH. ‘šnjaci su čudo
Neki se ljute na to sto igraju i ti neki nisu eskluzivno Bosnjaci nego navijaci BiH, vecina se ljuti na price koje idu kako je reprezentacija BiH Bosnjacka, sve sami Bosnjaci u njoj a ovamo koji god hrvat i srbin iole moze ode u susjednu/komsijsku reprezentaciju.
Pored toga od kud znas da se kamerunci ne ljute na Umtita i Mbappe-a
tap3ah75

#732 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by tap3ah75 »

Valjda ćemo ih nakantati danas.
:lol: :bih:
Artest

#733 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Artest »

Hrvati trebaju da se odluce da li su hrvatska dijaspora u BiH ili konstitutivan narod iako ih nema ni 15%. Vecini BiH nije ni na drugom, vec na zadnjem mjestu. Da se razumijemo, da im je kakve vecine, Bosnje bi hodale sa zutom trakom.
Last edited by Artest on 15/07/2018 14:08, edited 1 time in total.
USAblues

#734 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by USAblues »

jedno je sigurno BHfanaticosi nece vise navijati " ooooo Bosna je Sampion"....nakon Katara mozda :bih:
Lincoln-Burrows

#735 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Lincoln-Burrows »

Nebi nikako bilo dobro da oni koji ne vole Hrvatsku navijaju za nju, na šta bi to sličilo.
stalaktit

#736 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by stalaktit »

Bez obzira na to što je sport samo zabava i što se na trenutke nasmijem sama sebi što me pere nervoza ili što se veselim prolasku lopte kroz dvije drvene vratnice, brate, neobjašnjivo, želim ovaj osjećaj svakome na svijetu bar jednom u životu.

Mater moja koja je valjda najnesportskija osoba na svijetu šalje slike kako vješa zastavu na kuću, kirurg u sali nosi kapicu s kockicama, kolege dolaze na sastanak ujutro u dresovima umjesto u kutama. Raspored operacija se planira prema rasporedu utakmica. Neku večer kad padoše golovi protiv Engleske ljudi na balkonima, na ulici, grliš ljude koje ne znaš. Otvoriš twitter, a tamo neki ljudi iz Bangladeša lijepe hrvatsku zastavu.

I optimističan si. Baš nekako sve djeluje ljepše. Je, bila je ista plaća prije mjesec dana, voziš isti auto, imaš iste prijatelje i svi su ti prioriteti u životu isti, samo puno vedrije gledaš na sve.

Vidjet ćemo što će biti večeras i sutra, ručak za dva dana napravljen :D, pa gdje pukne.

Ako ništa ne bude, bar mjesec dana teme na poslu nisu bile izbjeljivanje analnog otvora ili još gore Agrokor, nego nogomet.

Nezaboravno.
dječak sa šibicama

#737 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Image

idemo humor idemooooo
Fudo387

#738 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Fudo387 »

Ma ko da gledam, poslije pet minuta onaj Umititi uci elham na sredini, i hatma.
5-0 za Francuze, s pola snage.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#739 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Velkoski »

Image

Hajde sine francuski :kiss:
MOSALJOZE

#740 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by MOSALJOZE »

Ccc jao pacenika na temi :mrgreen:
Boli nas dupe mi smo u finalu :mrgreen:
Xavier1

#741 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Xavier1 »

Bobi wrote:Afrika to je cili svit ... :mrgreen:
Image
Svi rodjeni i odrasli u Francuskoj.
Fudo387

#742 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Fudo387 »

MOSALJOZE wrote:Ccc jao pacenika na temi :mrgreen:
Ti si u Dubravama, gledas televizor. :D
insomnia78

#743 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by insomnia78 »

stalaktit wrote:Bez obzira na to što je sport samo zabava i što se na trenutke nasmijem sama sebi što me pere nervoza ili što se veselim prolasku lopte kroz dvije drvene vratnice, brate, neobjašnjivo, želim ovaj osjećaj svakome na svijetu bar jednom u životu.

Mater moja koja je valjda najnesportskija osoba na svijetu šalje slike kako vješa zastavu na kuću, kirurg u sali nosi kapicu s kockicama, kolege dolaze na sastanak ujutro u dresovima umjesto u kutama. Raspored operacija se planira prema rasporedu utakmica. Neku večer kad padoše golovi protiv Engleske ljudi na balkonima, na ulici, grliš ljude koje ne znaš. Otvoriš twitter, a tamo neki ljudi iz Bangladeša lijepe hrvatsku zastavu.

I optimističan si. Baš nekako sve djeluje ljepše. Je, bila je ista plaća prije mjesec dana, voziš isti auto, imaš iste prijatelje i svi su ti prioriteti u životu isti, samo puno vedrije gledaš na sve.

Vidjet ćemo što će biti večeras i sutra, ručak za dva dana napravljen :D, pa gdje pukne.

Ako ništa ne bude, bar mjesec dana teme na poslu nisu bile izbjeljivanje analnog otvora ili još gore Agrokor, nego nogomet.

Nezaboravno.
I dodjea na forum druge drzave iskazivati svoj ponos. Nabijanje na nos sta li?
dječak sa šibicama

#744 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

stalaktit wrote:Bez obzira na to što je sport samo zabava i što se na trenutke nasmijem sama sebi što me pere nervoza ili što se veselim prolasku lopte kroz dvije drvene vratnice, brate, neobjašnjivo, želim ovaj osjećaj svakome na svijetu bar jednom u životu.

Nezaboravno.
:thumbup:

dok je herca bice i kroacije :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#745 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Bobi »

Fudo387 wrote:
Ne smije ona napolje izać...kućni režim :mrgreen: .
Artest

#746 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Artest »

Riddle wrote:Ipak, toliki talent se nekad sam oslobodi, pa protivnici nastradaju kao nikad u zivotu. Dizem casu da se to desi danas. :mrgreen:
Ako ih Dešam pusti s lanca, jebali su jeza :D

Ali posto nema indicija da ce se takvo nesto desit, sve je moguce. Francuzi imaju dosta igraca koji su kandidat za napravit penal, jal crveni karton. A znajuci koliko susjede prati sreca, mozda bas u finalu, recimo hadzija Pogba implodira :D
stalaktit

#747 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by stalaktit »

insomnia78 wrote:

Nezaboravno.
I dodjea na forum druge drzave iskazivati svoj ponos. Nabijanje na nos sta li?
Kajje. Rođena i odrasla u BiH. Do fakulteta. Imam dvije zemlje, jednu državu. Pola obitelji je u BiH. Pratim ovaj forum jer su mi sportske teme tu super. Tko si ti da mi kažeš da neću?
MOSALJOZE

#748 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by MOSALJOZE »

Fudo387 wrote:
Joj posaljem ti na viber kako se kod nas slavi :mrgreen:
Edin H.

#749 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Edin H. »

Xavier1 wrote:
Svi rodjeni i odrasli u Francuskoj.
Ja, i kakve to ima veze? Opet nisu etnicki Francuzi.

Dosli roditelji da uzmu cash, a ne da im djeca igraju za Francusku. :cry:
insomnia78

#750 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by insomnia78 »

Bobi wrote:
Fudo387 wrote:
Ne smije ona napolje izać...kućni režim :mrgreen: .
Koja je svrha banovanja uopste?
Locked