Noćni život i hedonizam u Sarajevu
-
The 51st State
#726 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
papanluk je zabetonirati se na pokretnim stepenicama.
- SaraFina
#727 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
John Cleese wrote:Svi znaju da hurije rahmetlijama nude iskljucivo hranu, osvjezavajuce bezalkoholne napitke, odjecu i turisticke aranzmane - zasto bi, za boga miloga, iko pomislio nesto cetvrto?SaraFina wrote:
Jesiiiii! Jer si pomalo nesuvislo ali ipak se dalo "isčitati" zamišljao "podvodjenje" hurija tebi kao beneficiju.Ne vadi se.
P.S i ja sam s memli strane![]()
Kako "iscitavas" sta sam ja zamisljao - sad si i ti meni sumnjiva, a ne volim biti sumnjicav, to je zahmetli
P.S.
Ja nisam, gluho bilo - bila je to tek stilska figura![]()
Zbog one finte koja se provlači, da kad muškarac umre, na pravom putu, kao vjernik i ratnik dobije posmrtno 81 ili 79 hurija. Nisam sigurna u cifru...
Zato si ti pomislio da možeš preko štele do te brojke! I tvoj post je išao u tom pravcu! Vadiš se loše!
- Hajvan
#728 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
da se vrnemo temi.
da bi sarajvo imalo nochni zivot, prvo treba da ima zivota u njemu…ikakvog…
ovo sad shto imaju njegovi stanovnici je zivotarenje, barem onih 98%…. preostalih 2% zivi americhki film…
u skladu s tim imamo i nochno zivotarenje- nargilhane i tako to.. 98-procentna dekadencija drushtva.
rijeshenje za ovakvo stanje je prepushtanje sarajva (i ostatka drzave) onima koji znaju organizovat nochni zivot- dakle zabregu (ZG) i bjelogradu (BG)… oni znaju sistemski rijeshiti drushtvo…
no, ima jedan problem, dok budu rijeshavali zivot u gradu, suzivot che otici u sukurac…a miljacka nije duboka ko drina da sakrije i odnese tragove.
Mada, ne sunLJam u njiovu kreativnost…. smisliche oni vech neshto
da bi sarajvo imalo nochni zivot, prvo treba da ima zivota u njemu…ikakvog…
ovo sad shto imaju njegovi stanovnici je zivotarenje, barem onih 98%…. preostalih 2% zivi americhki film…
u skladu s tim imamo i nochno zivotarenje- nargilhane i tako to.. 98-procentna dekadencija drushtva.
rijeshenje za ovakvo stanje je prepushtanje sarajva (i ostatka drzave) onima koji znaju organizovat nochni zivot- dakle zabregu (ZG) i bjelogradu (BG)… oni znaju sistemski rijeshiti drushtvo…
no, ima jedan problem, dok budu rijeshavali zivot u gradu, suzivot che otici u sukurac…a miljacka nije duboka ko drina da sakrije i odnese tragove.
Mada, ne sunLJam u njiovu kreativnost…. smisliche oni vech neshto
Last edited by Hajvan on 02/07/2018 10:59, edited 1 time in total.
- Nastasia
#729 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
Obrazložila sam već zašto ne koristim obične stepenice.moonca wrote:E, onda i ti, ako hoces da juris, tj koristis kao stepenice,Nastasia wrote:Ne znam kuda si se ti vozalamoonca wrote:
Sto se tice stepenica, ne moramo ocekivati da ta strana bude slobodna. Vecina pokretnih stepenica su sirine toliko da jedan debelindjo to lako blokira a i nisam vidjela da se bas zele penjati na pokretnim.mada ako me sjecanje sluzi u BBC je traka nisu stepenice, tako da to parvilo ne vazi.ali sve pokretne stepenice u Sarajevu su sasvim dovoljne širine da se čak i dvije malčice deblje osobe mogu mimoići.
zasto ne koristis prave tkz. pozarne.
Hajte molimvas.![]()
Pitati cu benu, za misljenje, sto se tice tih malcice debljih.![]()
Inace mislim, da se bez potrebe nerviras.
eh, napisah-vidim sada da je Ramzess- detaljnije obrazlozio
A kao debeljuškasta osoba ti mogu reći da se komotno mogu mimoići na svim pokretnim stepenicama/trakama bez problema i sa nekim ko je moje debjine
AL' problem je što sam i među liftom i trakom, navela i stepenice. Jer se eto po stepenicama ne hoda a po traci hoda.
Pa pogodite šta? Ne znaju sarajlije šta je red ni na traci
I zanimljivo kako svima vama koji NISTE u Sarajevu, sve valja. Pa vratite se onda u njega kad je tako bajno. Hajte molim vas.
- HAVANA
#730 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
Koji ce mi racq,cuj 81.Bolje u dzehenem.
- SaraFina
#731 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
HAVANA wrote:Koji ce mi racq,cuj 81.Bolje u dzehenem.
I plus 81 punica pride. A svakoj fale te karnišle za prozračne dženetske bijele zavjese, pločice polijepiti i fugnirati, tepihe srediti i sl
- HAVANA
#732 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
Odo sad svinjsku sniclu spucat,zapalit joint,ukrast 20 milja nekome i prebit zenu...Da ovjerim dzehenem.SaraFina wrote:HAVANA wrote:Koji ce mi racq,cuj 81.Bolje u dzehenem.
I plus 81 punica pride. A svakoj fale te karnišle za prozračne dženetske bijele zavjese, pločice polijepiti i fugnirati, tepihe srediti i sl
- Hajvan
#733 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
HAVANA wrote:Odo sad svinjsku sniclu spucat,zapalit joint,ukrast 20 milja nekome i prebit zenu...Da ovjerim dzehenem.SaraFina wrote:HAVANA wrote:Koji ce mi racq,cuj 81.Bolje u dzehenem.
lakshe nach nekog s 20 milja, nego krmechu shniclu u sarajvu.
-
John Cleese
#734 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
SaraFina wrote:Zbog one finte koja se provlači, da kad muškarac umre, na pravom putu, kao vjernik i ratnik dobije posmrtno 81 ili 79 hurija. Nisam sigurna u cifru...
Zato si ti pomislio da možeš preko štele do te brojke! I tvoj post je išao u tom pravcu! Vadiš se loše!![]()
I iz cega se, tacno, onda ja to "vadim"?
- JThomas
#735 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
vala mogla je šefica države bar na ruke momcima, kad je već ušla. da se pokaže i dokaže liberalni i oslobođeni karakter. ne bi joj munirina kruna s glave pala 
- SaraFina
#736 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
John Cleese wrote:SaraFina wrote:Zbog one finte koja se provlači, da kad muškarac umre, na pravom putu, kao vjernik i ratnik dobije posmrtno 81 ili 79 hurija. Nisam sigurna u cifru...
Zato si ti pomislio da možeš preko štele do te brojke! I tvoj post je išao u tom pravcu! Vadiš se loše!![]()
Nisam ratnik, nisam na pravom putu, nisam cak ni vjernik i ne bih rekao da mogu "preko stele" dobiti bilo sta sto je prethodno pomenutima obecano, a i lijepo sam napisao da mislim da bi ovosvjetovne ispraznosti bile nedostojne onoga svijeta (ako vec sva ta obecanja treba shvatiti doslovno)
I iz cega se, tacno, onda ja to "vadim"?
Iz prljave svoje mašte i pomisli da ti kao beneficiju u dženetu nudim "hrpnjake" s hurijama! I to jesi mislio! Jesi, jesi!!!
-
John Cleese
#737 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
Nemoj se dzabe zahmetit - bog zna da si u dubini duse dobar coJek i sve ce ti oprostitHAVANA wrote:Odo sad svinjsku sniclu spucat,zapalit joint,ukrast 20 milja nekome i prebit zenu...Da ovjerim dzehenem.![]()
- SaraFina
#738 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
Nemoj ba! Čekaju te dženteske hurije s punicama!!!! Biće "dobro došao Havana dragi" njih 81 u glas! Broj 1.:"Taman sam mislila da nam okrečiš, a mami policu postaviš u dnevni"..Brot 2. Meni treba sastaviti komodu, a mamici.... " i tako do 81!!!HAVANA wrote:Odo sad svinjsku sniclu spucat,zapalit joint,ukrast 20 milja nekome i prebit zenu...Da ovjerim dzehenem.SaraFina wrote:HAVANA wrote:Koji ce mi racq,cuj 81.Bolje u dzehenem.
-
John Cleese
#739 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
SaraFina wrote:Iz prljave svoje mašte i pomisli da ti kao beneficiju u dženetu nudim "hrpnjake" s hurijama! I to jesi mislio! Jesi, jesi!!!
Sjetih se ovoga: https://i1.wp.com/draganlekovic.me/wp-c ... RONT-1.jpg
- Edin H.
#740 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
On the London Underground, the escalator etiquette is very clear. Stand on the right, and walk on the left.= Stoj na desnoj, furaj na lijevoj strani.Bodkin wrote:Stay right, vote left praviloHakiz wrote:
Al, stvarno, šta je smiješno? To je red kada se koriste pokretne stepenice. Stati na desnu stranu i osloboditi lijevu da ljudi mogu proći.

Medjutim napravili su i sestomjesecno istrazivanje na ovu itekako vaznu temu koja je pokazala da se stvara guzva na desnoj strani, dok lijeva neometano fura
http://uk.businessinsider.com/more-effi ... alk-2017-3
Podrzavam prijedlog da se napravi setomjesecno istrazivanje i u Sarajevu.
- SaraFina
#741 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
John Cleese wrote:SaraFina wrote:Iz prljave svoje mašte i pomisli da ti kao beneficiju u dženetu nudim "hrpnjake" s hurijama! I to jesi mislio! Jesi, jesi!!!![]()
Dodjes mi sad novu tastaturu - ovu sam zalio kafom i vala je ja ne cistio
![]()
Sjetih se ovoga: https://i1.wp.com/draganlekovic.me/wp-c ... RONT-1.jpg
Krajem jula nosim jednu sa sniženja 9,99€. Nije begovica cicija
-
PeppermintSA
#742 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
Da se vratimo malo temi, jer ova priča o tramvajima i pokretnim stepenicama usra sve.
Dobro, iznijeli smo mišljenja po pitanju konzervativnosti, seksualnog morala isl. - neki misle jedno, drugi misle drugo a većina je negdje u zlatnoj sredini što je, realno, možda i najispravniji stav.
Hajmo sad otvoriti temu infrastrukture.
Da li mislite da je osnovni razlog nepostojanja pravih noćnih klubova i diskoteka nepostojeća potražnja ili pak ima i elemenata postavljanja nogu? Drugim riječima, da li mislite da ljude u Sarajevu naprosto neprivlače noćni klubovi, neovisno o platežnoj moći, ili da je ujedno problematično otvoriti takav jedan objekt zbog reketaša, politike koja će jebati s dozvolama, slati inspekcije itd?
Ako pričamo o platežnoj moći, jasno je da oni sa najdubljim džepom idu upravo na mjesta koja najviše vuku ka sjedaljkama, a najmanje ka partijanju. Da li postoji trend da oni koji najviše mogu priuštiti zapravo najmanje žele ludovati i najviše su dignutog nosa? Kako muškarci, tako i trebe.
Mislim da postoje argumenti za sve navedeno. S jedne strane, jasno je da je platežna moć tanka za neke luđe noćne provode. Međutim, isto tako mislim da je jeftinije otići u noćni klub nego u kafanu. Najbanalniji lični primjer: Ja kad zasjednem u kafanu naprosto mnogo više pijem nego kad odem u noćni klub. Sjedim za stolom, popijem pivu odmah zovem drugu. Kad sam u klubu i kad plešem, odem za šank, spucam neki shot, uzmem pivu i cuclam je duže jer sam preokupiran plesom, kretanjem po klubu, upoznavanjem ljudi itd. E sad, možda drugi ne funkcionišu tako.
Takođe, možda mi tradicionalno nemamo kulturu diskoteke kao takve. Čak i postojeći objekti koji imaju apsolutno sve predispozicije da budu klubovi su zapravo pretvoreni u kafiće. Šta ljudi prvo traže kad uđu u, primjerice, Slogu? Sto. Znači, traži se mjesto za sjesti, gdje će društvo koje je došlo biti na okupu. Ne postoji kultura klasičnog minglanja. Lokali poput Aquariusa, pa čak i City Puba mogu biti sasvim dobri klubovi.
Što se tiče otvaranja novih objekata, mislim da postoje itekako netržišni problemi. Poznajem vlasnike Cristala s kojima sam u super odnosima i znam kroz šta su oni prolazili prilikom otvaranja svog kluba, a zatim i prilikom premještanja s jedne lokacije na drugu. Niko im nije htio izdati prostor, dobili su nalog da napuste Holiday za 7 dana, nisu dobili opštinske dozvole itd. Naprosto politika nije htjela da postoji takav klub. Neko će reći da se politika htjela ugraditi, ali mišljenje vlasnika jeste da nije htjela da postoji takvo mjesto jer ona ne želi takav objekt u ''muslimanskom Sarajevu''.
E sad, sigurno ima i jednog i drugog - dakle, sigurno postoje različite političke struje - one klasično-kriminogene, reketaške koje žele da se ugrade u svaki posao, a i one koje iz ideoloških razloga žele/ne žele određeni profil sadržaja u gradu.
Da li smatrate da ti elementi postoje i u kontekstu otvaranja običnog noćnog kluba? Ili naprosto nema klijentele za takvo mjesto? Pri tom, ne moramo nužno pričati o nekim mega-klubovima koji primaju hiljade ljudi, kao na Zapadu. Može se klub sa kapacitetom od 500 ljudi takođe otvoriti, a sigurno se može naći 500 redovnih gostiju u gradu od pola miliona stanovnika.
Usput, zanimljivo je da sam toliko puta čup negativne komentare o starom Pussy Galoreu, današnjem Silver and Smokeu, pa čak i Trezoru koji se tek otvorio - ljudi ne žele doći, pogotovo žene. Primjerice, moj prijatelj je organizovao privatni party u Silver & Smokeu prije godinu-dvije i kad sam sazivao neke poznanice, sve su bile za ali nisu znale gdje se nalazi. Kad sam objasnio da je to nekadašnji Podrum, samo su rekle da tamo ne idu i odbile doći. Slične stvari sam čuo i u vezi Pussy Galorea, a evo i od nedavno i za Trezor.
Da li mislite da je to zato što su takvi objekti kod nas nužno ''leglo narkomana'' kao što se često kod nas govori, ili su pak sasvim isti kao i objekti po svijetu, samo što kod nas ljudi takva mjesta tumače kao leglo narkomana gdje se orgija, odnosno gdje upravo ljudi ne sjede za stolovima i gdje su ''blud i razvrat'' koliko-toliko prisutiniji?
Eto.
Dobro, iznijeli smo mišljenja po pitanju konzervativnosti, seksualnog morala isl. - neki misle jedno, drugi misle drugo a većina je negdje u zlatnoj sredini što je, realno, možda i najispravniji stav.
Hajmo sad otvoriti temu infrastrukture.
Da li mislite da je osnovni razlog nepostojanja pravih noćnih klubova i diskoteka nepostojeća potražnja ili pak ima i elemenata postavljanja nogu? Drugim riječima, da li mislite da ljude u Sarajevu naprosto neprivlače noćni klubovi, neovisno o platežnoj moći, ili da je ujedno problematično otvoriti takav jedan objekt zbog reketaša, politike koja će jebati s dozvolama, slati inspekcije itd?
Ako pričamo o platežnoj moći, jasno je da oni sa najdubljim džepom idu upravo na mjesta koja najviše vuku ka sjedaljkama, a najmanje ka partijanju. Da li postoji trend da oni koji najviše mogu priuštiti zapravo najmanje žele ludovati i najviše su dignutog nosa? Kako muškarci, tako i trebe.
Mislim da postoje argumenti za sve navedeno. S jedne strane, jasno je da je platežna moć tanka za neke luđe noćne provode. Međutim, isto tako mislim da je jeftinije otići u noćni klub nego u kafanu. Najbanalniji lični primjer: Ja kad zasjednem u kafanu naprosto mnogo više pijem nego kad odem u noćni klub. Sjedim za stolom, popijem pivu odmah zovem drugu. Kad sam u klubu i kad plešem, odem za šank, spucam neki shot, uzmem pivu i cuclam je duže jer sam preokupiran plesom, kretanjem po klubu, upoznavanjem ljudi itd. E sad, možda drugi ne funkcionišu tako.
Takođe, možda mi tradicionalno nemamo kulturu diskoteke kao takve. Čak i postojeći objekti koji imaju apsolutno sve predispozicije da budu klubovi su zapravo pretvoreni u kafiće. Šta ljudi prvo traže kad uđu u, primjerice, Slogu? Sto. Znači, traži se mjesto za sjesti, gdje će društvo koje je došlo biti na okupu. Ne postoji kultura klasičnog minglanja. Lokali poput Aquariusa, pa čak i City Puba mogu biti sasvim dobri klubovi.
Što se tiče otvaranja novih objekata, mislim da postoje itekako netržišni problemi. Poznajem vlasnike Cristala s kojima sam u super odnosima i znam kroz šta su oni prolazili prilikom otvaranja svog kluba, a zatim i prilikom premještanja s jedne lokacije na drugu. Niko im nije htio izdati prostor, dobili su nalog da napuste Holiday za 7 dana, nisu dobili opštinske dozvole itd. Naprosto politika nije htjela da postoji takav klub. Neko će reći da se politika htjela ugraditi, ali mišljenje vlasnika jeste da nije htjela da postoji takvo mjesto jer ona ne želi takav objekt u ''muslimanskom Sarajevu''.
E sad, sigurno ima i jednog i drugog - dakle, sigurno postoje različite političke struje - one klasično-kriminogene, reketaške koje žele da se ugrade u svaki posao, a i one koje iz ideoloških razloga žele/ne žele određeni profil sadržaja u gradu.
Da li smatrate da ti elementi postoje i u kontekstu otvaranja običnog noćnog kluba? Ili naprosto nema klijentele za takvo mjesto? Pri tom, ne moramo nužno pričati o nekim mega-klubovima koji primaju hiljade ljudi, kao na Zapadu. Može se klub sa kapacitetom od 500 ljudi takođe otvoriti, a sigurno se može naći 500 redovnih gostiju u gradu od pola miliona stanovnika.
Usput, zanimljivo je da sam toliko puta čup negativne komentare o starom Pussy Galoreu, današnjem Silver and Smokeu, pa čak i Trezoru koji se tek otvorio - ljudi ne žele doći, pogotovo žene. Primjerice, moj prijatelj je organizovao privatni party u Silver & Smokeu prije godinu-dvije i kad sam sazivao neke poznanice, sve su bile za ali nisu znale gdje se nalazi. Kad sam objasnio da je to nekadašnji Podrum, samo su rekle da tamo ne idu i odbile doći. Slične stvari sam čuo i u vezi Pussy Galorea, a evo i od nedavno i za Trezor.
Da li mislite da je to zato što su takvi objekti kod nas nužno ''leglo narkomana'' kao što se često kod nas govori, ili su pak sasvim isti kao i objekti po svijetu, samo što kod nas ljudi takva mjesta tumače kao leglo narkomana gdje se orgija, odnosno gdje upravo ljudi ne sjede za stolovima i gdje su ''blud i razvrat'' koliko-toliko prisutiniji?
Eto.
- 512MB
#743 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
Ne znas ni ti, pamet se ne crpi iz hollywood filmovaNastasia wrote:Ne muče Fudu frustracije on samo mora vazda i uvijek bit kontra.Hakiz wrote:
A nisam deb'o.
Pročitam ja tvoje postove na raznim temama. Pa da te pitam:
Koje frustracije tebe muče?
U stvari, ne zanima me, nemoj odgovoriti. Tvoj problem.
Znači ja ako sam rekla da kad fino obrazložim zašto treba da se makne, on će reći trebala si samo proći i ne bi imala problema.
Ti ako kažeš da si samo prošao, on će reći trebo si se izvinut pa ne bi imo problema.
A to ti je klasični primjer nekog ko po vazdan hladi muda a najveći mu je užitak izazvati neku reakciju tipa iznerviranosti, ljutnje ili tome slično kod drugog.
A što se tiče zatucanosti nas u Sarajevu, samo još jedan primjer te "zatucanosti": Ljudi u Sarajevu ne znaju koristiti eskalator, pokretne stepenice, lift.
Znači ne znaju da treba stajati na jednoj strani stepenica, jedan iza drugog u redu, da ljudi koji žure mogu drugom stranom hodati. Jok, to se sjati grupa od 5 pa blokira prolaz pa moraš ko debil: oprostite, oprostite na svakom ćošku, ili nekog zakačit ramenom i gurnut, il' jednostavno stajat k'o debil. Ljudi u Sarajevu ne znaju da se iz lifta prvo IZLAZI pa onda ulazi, jok, ono navali da uđe iako si ti očito zakoračio da izađeš.
Znači, nije to jednom u 200 puta da se desi, radim u tržnom centru i stalno hodam gore- dole pokretnim stepenicama ili liftom i svaki jebeni put se desi jedna od ovih situacija.
- JThomas
#744 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
jebeno je u nas otvoriti bilo kakav objekat srednje veličine. a kasno noćni objekat je eksponencijalno teže i skuplje, dok je zarada manje sigurna.
ako ništa drugo, ozbiljan gazda mora stalno biti u objektu. eto da ništa drugo nema, teže je biti u objektu noću nego danju. hajmo onda pričati ko ti dolazi, kakav ti dolazi, inspekcije, policije, ozvučenje i izolacija, pa skuplja cijena rada...u startu ti treba tri puta više da otvoriš i kreneš, sve isto po noći nego po danu. a jedna dojava bombe i jedna racija te mogu završiti. i ako te ne krene odmah, iako si sve dobro uradio, tri puta više para ti treba dok čekaš da te krene. propandne ti subota - nema vađenja u nedjelju i ponedjeljak.
teško se oteti utisku da ti i to gledaš samo donjom glavom...
ako ništa drugo, ozbiljan gazda mora stalno biti u objektu. eto da ništa drugo nema, teže je biti u objektu noću nego danju. hajmo onda pričati ko ti dolazi, kakav ti dolazi, inspekcije, policije, ozvučenje i izolacija, pa skuplja cijena rada...u startu ti treba tri puta više da otvoriš i kreneš, sve isto po noći nego po danu. a jedna dojava bombe i jedna racija te mogu završiti. i ako te ne krene odmah, iako si sve dobro uradio, tri puta više para ti treba dok čekaš da te krene. propandne ti subota - nema vađenja u nedjelju i ponedjeljak.
teško se oteti utisku da ti i to gledaš samo donjom glavom...
- geralt
#745 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
Kod nas se za "leglo narkomana" proglasi svako mjesto gdje se iza 24:00 pusta strana muzika, tako da to i nije neko mjerilo.PeppermintSA wrote: Da li mislite da je to zato što su takvi objekti kod nas nužno ''leglo narkomana'' kao što se često kod nas govori, ili su pak sasvim isti kao i objekti po svijetu, samo što kod nas ljudi takva mjesta tumače kao leglo narkomana gdje se orgija, odnosno gdje upravo ljudi ne sjede za stolovima i gdje su ''blud i razvrat'' koliko-toliko prisutiniji?
Kad smo vec kod infrastrukture, Sarajevo bi bilo mnogo seksualno liberalnije kad bi vise mladih ljudi finansijski bili u stanju da zive odvojeno od roditelja. Zamisli npr. da si 20-godisnji student koji zivi s roditeljima i nema auto. Pridjes curi, upoznate se, "zagrijani" ste jedno za drugo, i sta onda? Gdje ces s njom?
- 512MB
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#747 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
Bar to u Sarajevu nije problem....lokacija milion....nije ovo američki tinejdžerski film.
-
broj dva
#748 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
---TheMule wrote:Ne mjeri se po tome konzervativnost, nego kvalitet zena. Ta iz Berlina je obicno smece.suncana_strana wrote:
Njemica u Berlinu ce otici u stan momka kojega je upoznala u disku, i sutradan ce nastaviti kao da se nista nije znacajno dogodilo te noci, osim sto je imala jako dobar provod.
U Sarajevu to neces naci.
Po tome se mjeri konzervativnost nekog mjesta ili grada.
Ne zuigaj mi na svabicu, meni dobro bilo a i njoj.
- Edin H.
#749 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
U zicaru, zato su je I napravili, samo moras biti brz.
Salu na stranu u pravu si.
Salu na stranu u pravu si.
- 512MB
#750 Re: Noćni život i hedonizam u Sarajevu
Ja sam dovodio trebe kuci i kad sam zivio kod roditelja, nikakav problem, ta ne mora se pornic snimat i urlikat na sav glasTomahawk11 wrote:Bar to u Sarajevu nije problem....lokacija milion....nije ovo američki tinejdžerski film.