Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ubiše Danci Mehico , da neće i Danci iznenadit
Ameri igraju 0 : 0 protiv Francuza , 42-i minut , baš su tarabe .
Još pet dana do početka .Gledaćemo, gledaćemo druge reprezentacije.
pizarro wrote:a ovdje kod francuza, samo se odsijece ovaj ofanzivni trojac i ova tri krkana iza njih nece znati sta sa loptom
Izgledaju kao ja na PES 6 Essien, Muntari i Vieira u sredini
A Desamp i ne zna drugačije, njemu su u Monaku gore igrali Pršo, Morientes i Guily.. A nazad 3 zadnja vezna i ofanzivni bekovi
p206 wrote:Žiru neupotrebljiv, Pogba fizikaner, Mbappe i Osman neiskusni
Jaki su ali imaju slabosti, jača ekipa će to znati iskoristiti
pa jesu li do ovih izmjena u 60. minuti uspjeli kakvu dinamiku u igri stvoriti?
stvarno imaju strasan izbor igraca a postava je kao da se sa ovom linijom matuidi-kante-pogba cisti ispred odbrane i samo preko kontri napada.
Francuzi imaju strasnu ekipu, koja je nekako igrala sa lakocom, cinilo se s'pola snage. Eh sad, hocel to znati prenijeti vidjecemo. Ja mislim da ce fino odraditi ovo, sad do finala, hm.
Danci nece biti iznenadjenje, Danci igraju super fudbal.
Svi se uhvatili komentarisati Francuze i ostale velike nacije kako su tarapski odigrali, a niko ne razmišlja da ljudi neće da se otkrivaju pred prvenstvo. Odigrali za raju, neriješeno - neriješeno.
In the last four world championships Germany scored 4 goals in its first game! Whether that also succeeds in the #WM2018? Soon we will know, in four days it starts!