Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#726 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Bazinga1234 wrote:
legionar2010 wrote: https://www.klix.ba/ankete/1156
Image
Svih 1186 ljudi koji su glasali za opciju b su Pitari tako da anketa nije validna.
he a sta je sa ovih 1700 i kusur....to su predpostavljam sve levati koji pojma nemaju jer su forumski fudbaski strucnjaci rekli da je Mesa iskljucivi krivac.
kafanski_covjek

#727 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by kafanski_covjek »

jos nije izabran!?
markomilanov

#728 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Treba razgovarati sa ovima iz prve klase tipa,Katanec,Bilić ,Prosinečki,Stojković,Kek,MIhajlović,koji će verovatno odbiti zbog para preći,onda se okrenuti Darku Milaniču ( trenutno sa Mariborom u ligi šampion),Rajevcu(došo bi prvim avionom sa Tajlanda),Igor Štimac,ima harizmu ko Ćitra,ako i oni odbiju,ja bih predložio Husrefa,on mi izgleda smireno,možda bi doneo mirnoću u repki,za razliku od Amara koji je temeprementan,mislim da bi sa njim bile stalne tenzije,to su moji predlozi, stop Jagodiću,Starčeviću,Marinoviću,Nikiću,Tuliću,Stedojeviću i svim stručnjacima koji su ponikli u rs.
hrasno38

#729 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

markomilanov wrote:Treba razgovarati sa ovima iz prve klase tipa,Katanec,Bilić ,Prosinečki,Stojković,Kek,MIhajlović,koji će verovatno odbiti zbog para preći,onda se okrenuti Darku Milaniču ( trenutno sa Mariborom u ligi šampion),Rajevcu(došo bi prvim avionom sa Tajlanda),Igor Štimac,ima harizmu ko Ćitra,ako i oni odbiju,ja bih predložio Husrefa,on mi izgleda smireno,možda bi doneo mirnoću u repki,za razliku od Amara koji je temeprementan,mislim da bi sa njim bile stalne tenzije,to su moji predlozi, stop Jagodiću,Starčeviću,Marinoviću,Nikiću,Tuliću,Stedojeviću i svim stručnjacima koji su ponikli u rs.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
markomilanov

#730 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Ti si neobjektivan,samo forsiraš željovce. :)
hrasno38

#731 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

markomilanov wrote:Ti si neobjektivan,samo forsiraš željovce. :)
nisi ti skono nista....nisam ja ovo podvukao radi toga sto je Husref pitar nego radi ove nebuloze koju si napisao da je smiren!!!! Inace ja sam rekao da bi volio u slucaju da bude Amar na klupi vidjeti i Husrefa.
markomilanov

#732 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

U jugoslaviji su postojale selektorske komisije ,od tri člana, zamislite kombinaciju , Slavnen Musa-Edis Mulalić- Slobodan Starčević,dobitna kombinacija,svi zadovoljni i mirna bosna. :-D
Point.

#733 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

hrasno38 wrote:
Melbourne_Australia wrote:A mozda ce tebe sokirati da mi nemamo igraca na klupi koji mogu da prave razliku veliku???? Jeli trener kriv sto je Bayern vodio i ubio Uniteda u finalu lige prvaka pa za 3 minuta primise 2 gola?? ili su igraci krivi??? Jeli Anceloti kriv sto je Milan vodio 3-0 protiv liverpula u finalu lige prvaka pa 3-3 je bil na kraju?? ili je do igraca?? Da Anceloti je kriv sto Gatuso pravi glupi penal, sto su pustili smicera da puca i sto niko nije cuvao Gerarda dok ovaj puca glavom...Daj te ba neserite vise....Sve sami strucnjaci u pm vise!!!
Ma kakvi strucnjaci.....Pitari jarane uglavnom....zafalilo opet Gastala a tek im se spremaju nesnosni bolovi!!!!
I evo kako sami sebi klizeci ulazite. Vama je najbitinije da je selektor zeljin, jebo to je li on strucan ili ne. Isto tako je bila situacija obrnuta kad je Pape bio. Hajde sto drugima dosadjujete sa tom supljom pricom ali kako sami sebi ne dosadite? Eh to mene interesuje.
Muhamed Đakmić

#734 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Muhamed Đakmić »

Trabzonspor smijenio trenera, Prosinečki prvi kandidat za preuzimanje. Spominje se godišnja plata od preko milion eura.

Dugoročno je vođenje BiH bez sumnje puno primamljiviji posao, ali hajde stisni pa odbij Turke, kad će ovi naši tek u petak održati sjednicu i čak nije isključeno da Mehmedu produže povjerenje, ili da Roberta ne odaberu na užu listu potencijalnih nasljednika.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#735 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mali_milojica »

Prosinecki je bio glavni kandidat,ali nam ga uzese Turci koji su mu ponudili bolji ugovor :oops:
mO k3

#736 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mO k3 »

izgleda da je nekima najvaznije da je trener ili zeljin ili saraj'va ...
turbofolk

#737 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by turbofolk »

Znači gledajući ove zadnje utakmice reprezentacije i čitajući zadnjih par stranica ove teme, skontasmo da je Kolašinac glavni krivac za poraz na Kipru i na Grbavici. Znao je Pape da je on rupa, pa ga nije bilo u kombinacijama za Nigeriju.
...
Baždarević, ko god od navijača Željezničara misli da je dobar, nek ga vodi sebi u klub.
Promjena na mjestu selektora je nužna i bilo koje ime od trenutno ponuđenih je bolje od ostanka Meše. Mene što se tiče nek bude i Amar. Opet kažem, ja sam njega priželjkivo i kad je Safet letio. Mislim da bi on ostvario bar jedan plasman od ovih koje nije uspio Meša.
Idemedosumom

#738 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Idemedosumom »

Za mene je svaka rasprava na relaciji Željo-FKS krajnje neozbiljna.

Nije mi jasno, na osnovu čega pojedini brane Mešu? Ne treba ga pljuvati, ali nije zavredio ni da ga se brani. Čovjek je pokušao, dobio je pola ciklusa da se upozna s igračima i uhoda + još jedan čitav ciklus, nije bilo neke igre, nije bilo rezultata, hvala na izdvojenom vremenu i zdra'o!

Ja sam laik, ali se slažem s Đakmićem da bi trebalo, prije svega, birati između onih kandidata koji potenciraju ofanzivni stil igre.

S druge strane i cyprus ima pravo, skup trener, odnosno, trener koji je do sada bio uspješan nam ne može garantovati da će jednako uspješan biti i s nama.
Last edited by Idemedosumom on 16/10/2017 22:28, edited 1 time in total.
Melbourne_Australia

#739 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Melbourne_Australia »

Point. wrote:
hrasno38 wrote:
Melbourne_Australia wrote:A mozda ce tebe sokirati da mi nemamo igraca na klupi koji mogu da prave razliku veliku???? Jeli trener kriv sto je Bayern vodio i ubio Uniteda u finalu lige prvaka pa za 3 minuta primise 2 gola?? ili su igraci krivi??? Jeli Anceloti kriv sto je Milan vodio 3-0 protiv liverpula u finalu lige prvaka pa 3-3 je bil na kraju?? ili je do igraca?? Da Anceloti je kriv sto Gatuso pravi glupi penal, sto su pustili smicera da puca i sto niko nije cuvao Gerarda dok ovaj puca glavom...Daj te ba neserite vise....Sve sami strucnjaci u pm vise!!!
Ma kakvi strucnjaci.....Pitari jarane uglavnom....zafalilo opet Gastala a tek im se spremaju nesnosni bolovi!!!!
I evo kako sami sebi klizeci ulazite. Vama je najbitinije da je selektor zeljin, jebo to je li on strucan ili ne. Isto tako je bila situacija obrnuta kad je Pape bio. Hajde sto drugima dosadjujete sa tom supljom pricom ali kako sami sebi ne dosadite? Eh to mene interesuje.
Koliko je tebi godina??? Znas koliko me libo odakle je trener i ko je!!!! Ali ovu temu mozes zakljucati jer ce AMAR biti trener...Kako vise to ne kontas?? A jebe mi se za Amara licno!!!
channel10

#740 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

Hajde i to da vidimo za Amara.Pa da te obiljezimo kao ovakvog ili onakvog.
Melbourne_Australia

#741 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

channel10 wrote:Hajde i to da vidimo za Amara.Pa da te obiljezimo kao ovakvog ili onakvog.
Koga i sta ces ti obiljezavati???? Koji si ti faktor ??
channel10

#742 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

Melbourne_Australia wrote:
channel10 wrote:Hajde i to da vidimo za Amara.Pa da te obiljezimo kao ovakvog ili onakvog.
Gore si napisao po ko zna koji put da znas da ce sto posto Amar biti novi selektor. E hajde da i to vidimo. Sto se tice obiljezavanja, sam sebe obiljezavas kao ovakvog ili onakvog takvim izjavama. A vrijeme ce pokazati jesi li bio u pravu.
Melbourne_Australia

#743 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

channel10 wrote:
Melbourne_Australia wrote:
Gore si napisao po ko zna koji put da znas da ce sto posto Amar biti novi selektor. E hajde da i to vidimo. Sto se tice obiljezavanja, sam sebe obiljezavas kao ovoakvog ili onakvog takvim izjavama. A vrijeme ce pokazati jesi li bio u pravu.
Posteno..Zivi bili pa vidjeli...Najvece sanse ima i male su sanse da ne bude......To govorim od prvog dana ......Nek bude ko god da bude, meni licno nista ne znaci....Samo imam dobar info iz saveza...
channel10

#744 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

Ako nema boljeg od njega, onda neka gase i Savez i repku.
Point.

#745 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

Melbourne_Australia wrote: Koliko je tebi godina??? Znas koliko me libo odakle je trener i ko je!!!! Ali ovu temu mozes zakljucati jer ce AMAR biti trener...Kako vise to ne kontas?? A jebe mi se za Amara licno!!!
Ma jel. Pogledaj vam samo price, kome ti prodajes maglu kruha ti.
Edin H.

#746 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Edin H. »

Idemedosumom wrote:
Ja sam laik, ali se slažem s Đakmićem da bi trebalo, prije svega, birati između onih kandidata koji potenciraju ofanzivni stil igre.
S kojim igracima?

Nista vas Grcka nije naucila. :oops:
Logovan

#747 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

Melbourne_Australia wrote: Koliko je tebi godina??? Znas koliko me libo odakle je trener i ko je!!!! Ali ovu temu mozes zakljucati jer ce AMAR biti trener...Kako vise to ne kontas?? A jebe mi se za Amara licno!!!
Prije će biti da Point tebe treba pitati "koliko ti je godina", nego ti njega.

A to da te boli odakle je trener i ko je i da ti se jebe za Amara, nije istina. Sam sebe lažeš. Da govoriš istinu, ne bi nam sjedio na glavi danima da će Amar biti selektor, još si i spominjao i aparate, te stavljao smajlije koliko ti je drago, itd.
Melbourne_Australia

#748 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Logovan wrote:
Prije će biti da Point tebe treba pitati "koliko ti je godina", nego ti njega.

A to da te boli odakle je trener i ko je i da ti se jebe za Amara, nije istina. Sam sebe lažeš. Da govoriš istinu, ne bi nam sjedio na glavi danima da će Amar biti selektor, još si i spominjao i aparate, te stavljao smajlije koliko ti je drago, itd.
Balavac, ti si uvlakas ali zesci...Naravno da mi je drago ali ne zbog Amara jer mi se jebe za njega, nego zbog vas ovde koji ce te srcani dobiti..Hajde sad , piskiti i pravac na spavanje ...A to da ne gumo vecinu vas malenih ovde, cast izuzetku Tomahawku :-D ni na mapi nije tajna, ali to nema veze sa reprezentacijom..Da hoce Husref doci ili Paja ni sekunde mi ne bi smetalo, isto kao kad je pape dosao...A vecina vas
malenih i zenicana ce crknuti od muke, jer ce trener biti onaj koji je silovao vas klub godinama....A iskreno nisam za Amara , vise bi ga volio vidjeti u Zelji, ali kad je tako odluceno onda super.
Bazinga1234

#749 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Jedino ovaj kengur iz Australije i Hrasno podržavaju Ćurana, ostali navijači Zelje su protiv.
BarbaDue

#750 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BarbaDue »

Meša neće ostati :mrgreen:
Locked