mostom protiv razotkrivanja radikalizacije
riješit će to šjor donald
Madari, poljaci i hrvati su danas najveci fasisti u EU.Hafis wrote:Tako je. Od svih kalifata najgori su oni katoličkiJThomas wrote:evo ni mađarskoj se ne sviđa presuda suda kojem je sama prišla. obrazac vrlo tipičan za katoličke kalifate, samo ono što nam se sviđa i što nam odgovara su evropske vrijednosti.![]()
Nije ni ova loša...možda bi je trebalo instalirati u školski mektabski progam. Nek djeca uče što je pravo zlo.
Kakve sam ja navijačke naljepnice ja po čaršiji viđao, i ne pade mi na pamet da ih upamtim a ne još i da komentiram.JThomas wrote:u čaršiji vidjeh navijačku naljepnicu velike mađarske, sa istrom na jednom kraju. ista dijagnoza kao kod vas, popelo se govno pa misli da je srce...
napravicete kurac mojHafis wrote:Kakve sam ja navijačke naljepnice ja po čaršiji viđao, i ne pade mi na pamet da ih upamtim a ne još i da komentiram.JThomas wrote:u čaršiji vidjeh navijačku naljepnicu velike mađarske, sa istrom na jednom kraju. ista dijagnoza kao kod vas, popelo se govno pa misli da je srce...
Ma jebo to. Kani se ti ''nas'', ne pravimo ''mi'' most, već R Hrvatska uz odobrenje i financiranje od strane EU.
Misliš ''oni'' će napraviti?incognito071 wrote:napravicete kurac mojHafis wrote:Kakve sam ja navijačke naljepnice ja po čaršiji viđao, i ne pade mi na pamet da ih upamtim a ne još i da komentiram.JThomas wrote:u čaršiji vidjeh navijačku naljepnicu velike mađarske, sa istrom na jednom kraju. ista dijagnoza kao kod vas, popelo se govno pa misli da je srce...
Ma jebo to. Kani se ti ''nas'', ne pravimo ''mi'' most, već R Hrvatska uz odobrenje i financiranje od strane EU.
Ne sam Safetedulekrele wrote:Madari, poljaci i hrvati su danas najveci fasisti u EU.Hafis wrote:Tako je. Od svih kalifata najgori su oni katoličkiJThomas wrote:evo ni mađarskoj se ne sviđa presuda suda kojem je sama prišla. obrazac vrlo tipičan za katoličke kalifate, samo ono što nam se sviđa i što nam odgovara su evropske vrijednosti.![]()
Nije ni ova loša...možda bi je trebalo instalirati u školski mektabski progam. Nek djeca uče što je pravo zlo.
To i ja govorim, ali oni Turska pa Turska.mO k3 wrote:i kako gledadti na narod koji zeli bolje drugoj drzavi od drzave u kojo su rodjeni...
ciju putovnicu imas?Hafis wrote:To i ja govorim, ali oni Turska pa Turska.mO k3 wrote:i kako gledadti na narod koji zeli bolje drugoj drzavi od drzave u kojo su rodjeni...
Da hin vidiš kako navijaju sinoć
Jesam li im ja kriv što nemaju još neku putovnicu?incognito071 wrote:ciju putovnicu imas?Hafis wrote:To i ja govorim, ali oni Turska pa Turska.mO k3 wrote:i kako gledadti na narod koji zeli bolje drugoj drzavi od drzave u kojo su rodjeni...
Da hin vidiš kako navijaju sinoć
ti, sto navodno navijaju za stranu drzavu Tursku, sto izmisljas naravno, imaju jednu jedinu putovnicu BiH
Kuku meni s ovim prašinarima. Standardno: ono pobrkalo državne organe.spreca wrote:Cirilo nemoze sam pisati bez ElBaketa i Ivanica...jedino ako mu El bake da zeleno svjetlo ali cini mi se da cirilo nevoli zelenu boju a crveno mu totalno netreba
E jebiga Hafize, ko spominje vise most, radi se o granici na moru, onih 55m smo vam halaliliHafis wrote:Ovako mi svejedno, ni u džep ni iz džepa, ali Hrvatska će izgraditi taj most.
Jedino ako ne bude kakav iznenadni financijski lom ili neko drugo čudo pa EU ne uplat obećani iznos.
Nešto kontam, kada bi nekim čudom za neki određeni broj desetljeća, BiH imala stvarno potrebu za većom visinom mosta koji bi stvarno onemogućavao ulazak brodova takve veličine koji bi uplovljavali u neku neumsku luku u nekoj (ne)doglednoj budućnosti, mislim da i to njegovo ''dizanje'' u vis za nekoliko metara ne bi predstavljalo neki ogroman financijski trošak u odnosu na takve potrebe. - Pod tim mislim na stalni proces usavršavanja mostogradnje i kakva će ona izgledati za nekih 50 i više godina.
spreca wrote:Ova dvojica direktno u sridu....a nek jebu tako i treba...dosta vise one njihove kobilinde glupace
![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-pis ... /170906057
Kuku tebi to se zna...sam si na pisao...predsjedavujuceg....nisi napisao cegaHafis wrote:Kuku meni s ovim prašinarima. Standardno: ono pobrkalo državne organe.spreca wrote:Cirilo nemoze sam pisati bez ElBaketa i Ivanica...jedino ako mu El bake da zeleno svjetlo ali cini mi se da cirilo nevoli zelenu boju a crveno mu totalno netreba
Ne govorim o članu predsjedništva, već o predsjedavajućem Doma naroda. Kad se njegov zamjenik može oglasiti, valjda može i on.
Jebat ga. Znači tu je caka.512MB wrote:E jebiga Hafize, ko spominje vise most, radi se o granici na moru, onih 55m smo vam halaliliHafis wrote:Ovako mi svejedno, ni u džep ni iz džepa, ali Hrvatska će izgraditi taj most.
Jedino ako ne bude kakav iznenadni financijski lom ili neko drugo čudo pa EU ne uplat obećani iznos.
Nešto kontam, kada bi nekim čudom za neki određeni broj desetljeća, BiH imala stvarno potrebu za većom visinom mosta koji bi stvarno onemogućavao ulazak brodova takve veličine koji bi uplovljavali u neku neumsku luku u nekoj (ne)doglednoj budućnosti, mislim da i to njegovo ''dizanje'' u vis za nekoliko metara ne bi predstavljalo neki ogroman financijski trošak u odnosu na takve potrebe. - Pod tim mislim na stalni proces usavršavanja mostogradnje i kakva će ona izgledati za nekih 50 i više godina.
Jok ba...pare ce biti preusmerene u NATO kako bi se obezbijedila mts za borbu protiv 10.000 radikalnih islamista iz BiH...dječak sa šibicama wrote:Iz povjerljivih izvora sam cuo da je EU stopirala puste milione koje je vec namijenila izgradnji mosta, kazu dobili nako pismo iz Sarajeva i jos cekaju misljenje Sakiba Softica, njega duboko uvazavaju.
Jos ako Trnka iznese svoje argumente, Hrvatska je najebala. Ima sve pare da odu na gradnju luke u Neumu.
Ja sam za odgojno-sociološki pristup.GeeTnT wrote:Jok ba...pare ce biti preusmerene u NATO kako bi se obezbijedila mts za borbu protiv 10.000 radikalnih islamista iz BiH...dječak sa šibicama wrote:Iz povjerljivih izvora sam cuo da je EU stopirala puste milione koje je vec namijenila izgradnji mosta, kazu dobili nako pismo iz Sarajeva i jos cekaju misljenje Sakiba Softica, njega duboko uvazavaju.
Jos ako Trnka iznese svoje argumente, Hrvatska je najebala. Ima sve pare da odu na gradnju luke u Neumu.