najgora si zivotinja na planeti, jedni te mrze, drugi te jedu..
kako god, najebala si..
Cossack wrote:Korištenje minimalno tri smajlija u svakom postu je također debilizam i šalje poruku ne baš inteligentne osobe.tranquil wrote:
![]()
Sada je komentarisanje prilično glupog teksta bez navedenog izvora debilni ispadšta reći, kakvu posluku porati
animals wrote:Razumijem ja ljude koji ne vole odredjenu vrstu hrane..
ni ja ne volim sve..
ali ne razumijem, ono, ne dozvoljava mi vjera..
i to u danasnji vakat..
animals wrote:Razumijem ja ljude koji ne vole odredjenu vrstu hrane..
ni ja ne volim sve..
i to u danasnji vakat..
Baš tako. Njegov klasičan primjer.Cherry-Cherry wrote:Balijluk.
uglavnomja wrote:animals wrote:Razumijem ja ljude koji ne vole odredjenu vrstu hrane..
ni ja ne volim sve..
i to u danasnji vakat..
ja i to mogu i nekako prihvatitiuslo u gentski kod generacijama, nema navike ...
ali ne shvatam kako je PROVOKACIJA reci da jedes prsutu i slicno
Iz toga razloga ja ne postim..uglavnomja wrote:animals wrote:Razumijem ja ljude koji ne vole odredjenu vrstu hrane..
ni ja ne volim sve..
i to u danasnji vakat..
ja i to mogu i nekako prihvatitiuslo u gentski kod generacijama, nema navike ...
ali ne shvatam kako je PROVOKACIJA reci da jedes prsutu i slicno
Evo za tebe jaro onda od mene dupli debilizam, tranquil častiCossack wrote:Korištenje minimalno tri smajlija u svakom postu je također debilizam i šalje poruku ne baš inteligentne osobe.tranquil wrote:
![]()
Sada je komentarisanje prilično glupog teksta bez navedenog izvora debilni ispadšta reći, kakvu posluku porati
Hvala na potvrđivanju moje tvrdnje.tranquil wrote:Evo za tebe jaro onda od mene dupli debilizam, tranquil častiCossack wrote:Korištenje minimalno tri smajlija u svakom postu je također debilizam i šalje poruku ne baš inteligentne osobe.tranquil wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oplakah
Ma šta ćeš, pojedoh životinju koja poziva društvo da se pari s njegovim parnjakom, i evo odmah smajliji frcaju kao što su naučnici zabilježili da rade štićenici raznih institucijaCossack wrote:Hvala na potvrđivanju moje tvrdnje.tranquil wrote:Evo za tebe jaro onda od mene dupli debilizam, tranquil častiCossack wrote:Korištenje minimalno tri smajlija u svakom postu je također debilizam i šalje poruku ne baš inteligentne osobe.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oplakah
Sada bar svi razumiju u čemu je tvoj problem.tranquil wrote: Ma šta ćeš, pojedoh životinju koja poziva društvo da se pari s njegovim parnjakom, i evo odmah smajliji frcaju kao što su naučnici zabilježili da rade štićenici raznih institucija![]()
![]()
Cossack wrote:Sada bar svi razumiju u čemu je tvoj problem.
Casti kafom duzan si mi jer ne das zeni na kafutranquil wrote:Evo za tebe jaro onda od mene dupli debilizam, tranquil častiCossack wrote:Korištenje minimalno tri smajlija u svakom postu je također debilizam i šalje poruku ne baš inteligentne osobe.tranquil wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oplakah
supercali wrote:Casti kafom duzan si mi jer ne das zeni na kafutranquil wrote:Evo za tebe jaro onda od mene dupli debilizam, tranquil častiCossack wrote:Korištenje minimalno tri smajlija u svakom postu je također debilizam i šalje poruku ne baš inteligentne osobe.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oplakah
Mislim da to ne trebaju jesti ljudi kojima je dijagonisticirana alergija, moguće je da ima veze sa nekom 'geogenetikom'... ja jedem sve što mi tijelo traži i mislim da je to dobro ako znaš 'osluškivati' i pratiti promjene. Znamo, na primjer, da se ženama pred menstruaciju jede čokolada. A što? Zato što ima puno magnezija, a magnezij je odličan za ublažavanje PMS simptoma + za bezbolnije menstruacije. Nekim se ženama u tom peroidu zna jesti biftek, ono, moram odmah i sad... jer su anemične. Vodjena iskustvom, rekla bih da ti tijelo sve samo kaže.Connaisseur Karlin wrote:piupiu, sto je tvoj misljenje o gluten? sinoca sma gledala dokumantarac, osobe kojim organizma ne tolerise npr. laktozu su porijeklom sa specificnih geografskih porducja, tj. gen je postavljen na OFF; pretpostavljam, da je slicna situacija sa glutenom i genima koji ne tolerisu gluten
osluskivanje potreba naseg tijelapiupiu wrote:Mislim da to ne trebaju jesti ljudi kojima je dijagonisticirana alergija, moguće je da ima veze sa nekom 'geogenetikom'... ja jedem sve što mi tijelo traži i mislim da je to dobro ako znaš 'osluškivati' i pratiti promjene. Znamo, na primjer, da se ženama pred menstruaciju jede čokolada. A što? Zato što ima puno magnezija, a magnezij je odličan za ublažavanje PMS simptoma + za bezbolnije menstruacije. Nekim se ženama u tom peroidu zna jesti biftek, ono, moram odmah i sad... jer su anemične. Vodjena iskustvom, rekla bih da ti tijelo sve samo kaže.Connaisseur Karlin wrote:piupiu, sto je tvoj misljenje o gluten? sinoca sma gledala dokumantarac, osobe kojim organizma ne tolerise npr. laktozu su porijeklom sa specificnih geografskih porducja, tj. gen je postavljen na OFF; pretpostavljam, da je slicna situacija sa glutenom i genima koji ne tolerisu gluten