Pa procitaj stogod, debeli.madner wrote:Dosao nalog iz Zagreba da se propuste.Fudo387 wrote:Platili, kad su pare u pitanju okrene se glava na drugu stranu. Nista neobicno i novo za slavensku bracu.MOSALJOZE wrote:Kad malo razmisliš,ušli su ukad ptica nije mogla ući,kako
![]()
Niko nista ne cita, svi bi da diskutuju.
Alija Izetbegović - Odabrani citati
- Streptokok
#726 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
-
Hamolj
#727 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
Balijica je prvenstveno izdajnik.nightvision wrote:Cetnici i ustase su srbi i hrvati koji kritikuju aliju. Balijice su inace oni medju bosnjama koji se usude reci da je politika alije izetbegovica bila promasaj. A kako zovete one sto nisu ni srbi ni hrvati ni bosnjaci a usude se kritikovati lik i djelo dragog preCjednika?Hamolj wrote:I naravno osim četnika kao izgovor ih koriste i balijice.
Metode sjeverne koreje aplicirane u ekonomiji gvatemale.
-
nightvision
#728 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
Izdajnik cega i koga?Hamolj wrote:Balijica je prvenstveno izdajnik.
- madner
#729 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
Zaboravio sam, koji si sad ti? Mali glupi ili onaj frljavi?Streptokok wrote:Pa procitaj stogod, debeli.madner wrote:Dosao nalog iz Zagreba da se propuste.Fudo387 wrote: Platili, kad su pare u pitanju okrene se glava na drugu stranu. Nista neobicno i novo za slavensku bracu.
- Streptokok
#730 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
Pitaj zenu ti, ona je bolje upamtila.madner wrote:[
Zaboravio sam, koji si sad ti? Mali glupi ili onaj frljavi?
- GeeTnT
#731 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
.
Last edited by GeeTnT on 11/08/2017 20:32, edited 1 time in total.
- Cherry-Cherry
#732 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
A hoće li biti vjenčanje unuke za Srbina?
Je li zet gađao jabuku na krovu?
Ko će ih glumiti?
Je li zet gađao jabuku na krovu?
Ko će ih glumiti?
- orinoco
#733 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
To će biti u drugom serijalu, "Povratak u otadžbinu"Cherry-Cherry wrote:A hoće li biti vjenčanje unuke za Srbina?![]()
![]()
- Cherry-Cherry
#734 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
I avanture iz daleke Holandijeorinoco wrote:To će biti u drugom serijalu, "Povratak u otadžbinu"Cherry-Cherry wrote:A hoće li biti vjenčanje unuke za Srbina?![]()
![]()
- GeeTnT
#735 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
..za nju ne znam, ali za zeta ihhh..ev pun ih forum.Cherry-Cherry wrote:A hoće li biti vjenčanje unuke za Srbina?![]()
![]()
Je li zet gađao jabuku na krovu?![]()
Ko će ih glumiti?
- madner
#736 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
Sad sam se sjetio.Streptokok wrote:Pitaj zenu ti, ona je bolje upamtila.madner wrote:[
Zaboravio sam, koji si sad ti? Mali glupi ili onaj frljavi?
Sjedi, miran.
-
Hamolj
#737 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
Znaš, imaš ženu bjelkinju koja se loži na crnačku kitu, isto tako imaš balijicu kojem je sve što dolazi izvan Bosne draže od onoga što se nalazi u njoj. Balijica je rezultat bolesti koja se naziva iskompleksiranost i široko je raširena na teritoriji Bosne i Hercegovine. Nije uzrok rata i stradanja, uzrok joj je relativno nepoznat. Pretpostavlja se da nastaje poremećajem genetskog koda.nightvision wrote:Izdajnik cega i koga?Hamolj wrote:Balijica je prvenstveno izdajnik.
- drag_gost
#738 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
Dzaba, nece tebi ni to pomoci da laz aktiviras. Ni na forumu...relativno84 wrote:Ove vrucine dodatno aktiviraju frustracije, opusteno sad ce zahladjenje.drag_gost wrote:Jedini doprinos u ocivanju ove zemlje su dali ljudi koji su se borili za nju. Ginuli, krvarili, zivote, dijelove tijela davali i oni sretni koji su prezivili, ali sa trajnim posljedicama. On koji je sina cuvao kao nacionalno blago u trezoru je dao doprinos malo veci od Mladica.
Epizoda gdje on hoce da se bori, ali ga drze zakljucanog u trezoru ce biti posebna. Otkrivamo da su ga drzali u trezoru jer bi sam sve pobio.
-
Fudo387
#739 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
Mene zanima u kojoj ce epizodi Hasan Cengic opalit Ankicu Tudjman.Cherry-Cherry wrote:A hoće li biti vjenčanje unuke za Srbina?![]()
![]()
Je li zet gađao jabuku na krovu?![]()
Ko će ih glumiti?
-
Fudo387
#740 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
Hajde?madner wrote:Dosao nalog iz Zagreba da se propuste.Fudo387 wrote:Platili, kad su pare u pitanju okrene se glava na drugu stranu. Nista neobicno i novo za slavensku bracu.MOSALJOZE wrote:Kad malo razmisliš,ušli su ukad ptica nije mogla ući,kako
![]()
To k'o i sa onim ponudama za saveznistvo?
- General War
#741 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
tandmand wrote:Rat se na Kosovu već bio zamahao, kad` jednu večer Alija na TV, onako raspoložen i pun sebe: "Čudi me da me ovi dole sa Kosova ne zovu, da im dam savjet"
Da bi pobjedili, nesmiju izgubit?...nekad me je aljo bas likom znao podsjetit na broja jedan
- madner
#742 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
Mislim da nije moje da educiram puk, dodje samo fifi i pocne lajati kada je predug tekst.Fudo387 wrote:Hajde?madner wrote:Dosao nalog iz Zagreba da se propuste.Fudo387 wrote: Platili, kad su pare u pitanju okrene se glava na drugu stranu. Nista neobicno i novo za slavensku bracu.
To k'o i sa onim ponudama za saveznistvo?
Imas Banjca, investiraj koji dolar.
-
nightvision
#743 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
Kakve veze ima boja kite, jesu li to kompleksi velicine proradili? Nije dovoljno mrziti na osnovu religije, sad smo malo i rasisti?Hamolj wrote:Znaš, imaš ženu bjelkinju koja se loži na crnačku kitu, isto tako imaš balijicu kojem je sve što dolazi izvan Bosne draže od onoga što se nalazi u njoj. Balijica je rezultat bolesti koja se naziva iskompleksiranost i široko je raširena na teritoriji Bosne i Hercegovine. Nije uzrok rata i stradanja, uzrok joj je relativno nepoznat. Pretpostavlja se da nastaje poremećajem genetskog koda.
I sve ono sto nije u skladu sa tvojom ideologijom, sve to strpas u isti kos i dobijes balijicu?
Vi stvarno ocekujete da vas neko razumije, da vas podrzi?
Sjeverna koreja, staljinizam, titoizam, nacizam, fashizam, rasizam, dzihad, sve udrobljeno na jednom mjestu. Dobro si ti ziv kakve te tegobe muce.
Fakat mozda je dobro da imamo republiku shumsku, a i treci entitet, kakvi bolesnici podrzavaju lik i djelo predsjednika tacno me strah u sta bi se ova drzava pretvorila da imaju priliku u djelo sprovesti neke od ideja koje je predsjednik zagovarao.
-
Fudo387
#744 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
De ti fifi, datum, mjesto, dokument.
Ako mu nude saveznistvo ima valjda neki zapisnik, snimak...nesto?
Ako mu nude saveznistvo ima valjda neki zapisnik, snimak...nesto?
-
Hamolj
#745 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
Znam da je dobro, za balijicu je dobro i što se desio genocid u Srebrenici jer mu treba razlog za pljuvačinu i stvaranje teorija zavjere, prodaje, rasprodaje zato kažem nema razlike između četnika, ustaše i balijice.nightvision wrote:Kakve veze ima boja kite, jesu li to kompleksi velicine proradili? Nije dovoljno mrziti na osnovu religije, sad smo malo i rasisti?Hamolj wrote:Znaš, imaš ženu bjelkinju koja se loži na crnačku kitu, isto tako imaš balijicu kojem je sve što dolazi izvan Bosne draže od onoga što se nalazi u njoj. Balijica je rezultat bolesti koja se naziva iskompleksiranost i široko je raširena na teritoriji Bosne i Hercegovine. Nije uzrok rata i stradanja, uzrok joj je relativno nepoznat. Pretpostavlja se da nastaje poremećajem genetskog koda.
I sve ono sto nije u skladu sa tvojom ideologijom, sve to strpas u isti kos i dobijes balijicu?
Vi stvarno ocekujete da vas neko razumije, da vas podrzi?
Sjeverna koreja, staljinizam, titoizam, nacizam, fashizam, rasizam, dzihad, sve udrobljeno na jednom mjestu. Dobro si ti ziv kakve te tegobe muce.
Fakat mozda je dobro da imamo republiku shumsku, a i treci entitet, kakvi bolesnici podrzavaju lik i djelo predsjednika tacno me strah u sta bi se ova drzava pretvorila da imaju priliku u djelo sprovesti neke od ideja koje je predsjednik zagovarao.
-
nightvision
#746 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
Pa ja, druge ces okriviti za sve greske sto ih je alija napravio, svi su drugi krivi, samo je alija nevin.Hamolj wrote:Znam da je dobro, za balijicu je dobro i što se desio genocid u Srebrenici jer mu treba razlog za pljuvačinu i stvaranje teorija zavjere, prodaje, rasprodaje zato kažem nema razlike između četnika, ustaše i balijice.
- relativno84
#747 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
Sutra moguce padavine, prilika da malo predahnes. Anam oni njeguju kulturu lazi, vrijeme cini svoje, doces i ti tobe.drag_gost wrote:Dzaba, nece tebi ni to pomoci da laz aktiviras. Ni na forumu...
- mO k3
#748 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
zar nije bilo tako "bosnjo" ... ??Al-Batros wrote:Sa ovom izjavom si se popiš'o na trud i žrtvu naših boraca, aferim.mO k3 wrote:jedini koji su nam pomagali u agresiji na bih...jefferson wrote: Poslije bitke? Jaro moj kome nije bilo jasno gdje stvari idu kada je postrojio Mudzahedine u Zenici, tome nece biti jasno taman kada bi umro od gladi zbog Izetbegovica.
Mada ne vjerujem da si bosnjo
- drag_gost
#749 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
Koji 'anamo'? Ovi sto te pitaju lazima? Nece ti ni predah pomoci, a ni laz. Ipak su te lose pripremili ti -anamo-.relativno84 wrote:Sutra moguce padavine, prilika da malo predahnes. Anam oni njeguju kulturu lazi, vrijeme cini svoje, doces i ti tobe.drag_gost wrote:Dzaba, nece tebi ni to pomoci da laz aktiviras. Ni na forumu...
- mO k3
#750 Re: Alija Izetbegović - Odabrani citati
kako vide srbi , ruske i grcke dobrovoljce??DaysleepeR wrote:najveća ljaga na našoj časnoj borbi za nezavisnost je arapsko smetlje i go kriminalac koji je ovdje došao u ratu
odgovoran lider bi to razoružao i vratio odmah nazad pod prijetnjom strijeljanja
glup lider bi im išao na noge i ostavio u amanet da nas četnici i ustaše lupaju po glavi sa njihovim sranjima kao što je Alija i uradio