Balkanski nazovi "youtuberi"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Mega Man X

#726 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mega Man X »

Ti ako stvarno voliš Vanimya a pravo mu se slepaš vidim.. onda si odrastao čovjek sa mozgom od desetogodišnjaka ili ti je IQ kao sobna temperatura.

Nije niko spominjao da Vanimy promoviše nacionalizam i šovinizam jer Vanimy veze nema ni šta je jedno a šta drugo..

Problem je u tome što dotični ima ego veći od Himalaja, pa nekad i više od Nedima. A da ne spominjem njegove nebuloze tipa: "Gdje ste pohovane čkepi". Da ne govorim o Braćala i Sestraćala idiotizmi i ostale gluposti. Kad čujem dijete na ulici da kaže "Braćala" dođe mi da zaplačem..

Ako smo se doveli do toga da djeci bude uzor neki šljam iz Zenice kojem su roditelji od malena uveli net, onda smo stvarno u qrcu.
Last edited by Mega Man X on 26/09/2017 08:28, edited 1 time in total.
Warashii

#727 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Warashii »

Ja ne mogu da vjerujem da je nesto poput tog Vanimy-a i slicnih uopste popularno :shock:
Mark Tven

#728 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mark Tven »

Otprilike se moze diferencirati zrelost osobe koja gleda svasta nesto na jutjubu, i svrstati ga u klincadiju ili nesto zreliju glavu na osnovu toga kako dozivljava Vanimijev diss-track video. Ako na tu snimku pojedinac napise nesto u stilu: "Kakav car", " Bravo kralju", "Bracala najbolji si", "Vrh", i slicne osvrte; nema sumnje da spada prvu grupu...Medjutim, ako ga na odgledan sadrzaj zadesi cudan osecaj tegobe zvan transfer blama, moze se ustanoviti da je ta osoba donekle razborita, i da je polako (ako ne vec skroz) sazrela.
_someone

#729 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by _someone »

Inace se ne volim mjesati u rasprave o nasim youtuberima ali cuj ovoga gore, vanimija postuju osobe od 40 godina :lol: postuju ako su mentalno zaostale, zreo covjek sigurno nece pratiti redovno a jos manje postovati ovog levata.Ali ne vjerujem da je ovaj ozbiljan sa ovim , bice da trola, ne mozes ovakav post napisati i biti ozbiljan, transfer blama sam dozivio citajuci ga.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#730 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Entropio »

Pogledah malo ove nase YouTube zvijezde... meni se ne svidja. Necu koristiti neke teze rijeci.

Ono sto mi nikako nije jasno: zasto SVI prave neke audio ili video grimase dok snimaju? Ne razumijem... ima li neko ko normalno prica, bez nekih seljackih fora, uvrtanja, nekih nenormalnih zvucnih efekata i slicno?

Pogledah te najpopularnije... kompleksash ima nekih pametnih, ali krevelji se ko dijete od 2 godine. Zasto? Vidi se da to namjerno radi. Vanimy katastrofa. Ne mogu da vjerujem da je neko kao on popularan. Amir Hadzic je okej, ima smisla, ali i on se preserava vecinu vremena. A cura mu je simpa, ali nije za glumu. Dunja Tatomirovic mi je cool, pametna je, ali i ona ima neke zvucne efekte i namjerno uvrce facu dok prica. Zasto?

E da, ovaj Nedim jedini normalno prica. Ali... nadobudan, iz klipova mu se nista ne moze nauciti (iako on tvrdi da su mu klipovi edukativnog karaktera :D), i kurchi se s autom k'o da je kupio Ferarrija.

Sve u svemu, odron... ali nazalost, djeca to vole.
bersK

#731 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

Zna se ko je izmislio riječ braćala. On je to samo uzeo za svoju foru.
Raigor Stonehoof

#732 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Raigor Stonehoof »

cuj postuju ga odrasli, 15-16 godina pa i stariji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e jebo li te erdogan, koliko je tebi, 13? EDIT: I o kakvim "armijama" se ovdje prica? :-)
Last edited by Raigor Stonehoof on 26/09/2017 13:46, edited 1 time in total.
avenija

#733 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by avenija »

Bracalska armija uvijek tu kad treba :lol:
ovo_mi_je_nick

#734 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by ovo_mi_je_nick »

Volio sam tops, sada više ne :lol:
gidra

#735 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by gidra »

trola vas Tepsija šta vam je jebote :lol: :D
Dinostula

#736 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Dinostula »

komplexash ubo u srz problema zasto smo debeli :lol:

AmiĐa_Idriz

#737 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by AmiĐa_Idriz »

Kompleksas je bas budaletina, njega i mogu gledati :mrgreen:
nema me tamo

#738 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

Mark Tven wrote:Otprilike se moze diferencirati zrelost osobe koja gleda svasta nesto na jutjubu, i svrstati ga u klincadiju ili nesto zreliju glavu na osnovu toga kako dozivljava Vanimijev diss-track video. Ako na tu snimku pojedinac napise nesto u stilu: "Kakav car", " Bravo kralju", "Bracala najbolji si", "Vrh", i slicne osvrte; nema sumnje da spada prvu grupu...Medjutim, ako ga na odgledan sadrzaj zadesi cudan osecaj tegobe zvan transfer blama, moze se ustanoviti da je ta osoba donekle razborita, i da je polako (ako ne vec skroz) sazrela.

S ovim postom treba i zavrsiti svu raspravu.

Al' normala je to shvatice djeca kad malo odrastu sad je to vec tesko, i ja sam s 10, 11 mislio da je Mister Bean prava ličnost..
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#739 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by japin_mutapi »

ja sa 10 sluso ramba amadeusa
Hasan006

#740 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

Zajebaje vas lik ba hahaha
Mega Man X

#741 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mega Man X »

Kada "edukativac" pokušava objasniti kratkovidnost..
bersK

#742 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by bersK »

Mega Man X wrote:

Lik je najjednostavniju stvar izvrno da sam se i ja sjebo i sad ne znam šta znači.
Hasan006

#743 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

bersK wrote:
Mega Man X wrote:

Lik je najjednostavniju stvar izvrno da sam se i ja sjebo i sad ne znam šta znači.
Pa dobro sad i vi bespotrebno serete, svjestan je da ga većinom prate klinci pa se potrudio da im to približi na njihovom nivou. Glupo je hejtati lika za svaku sitnicu, ako ga nemaš za šta hejtat onda nemoj.
Mega Man X

#744 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mega Man X »

Ja ne kontam šta si se ti momak usqurčio pa daješ sebi za pravo da komentarišeš šta ostali postavljaju na temi.

Ako ti ne valja, odjebaus.
nema me tamo

#745 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by nema me tamo »

Evo upalio sam samo da vidim šta je to loše rekao...

I šta je to rekao loše da si ti dosao ovdje kopirao link šta?
Frajer samo ispricao ono što je procitao
Hasan006

#746 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Hasan006 »

Mega Man X wrote:Ja ne kontam šta si se ti momak usqurčio pa daješ sebi za pravo da komentarišeš šta ostali postavljaju na temi.

Ako ti ne valja, odjebaus.
Kao prvo, ovo je forum, a cilj navedenog i jeste da se iznosi svoje mišljenje i komentariše tuđe.
Kao drugo, ako si ti toliko opsjednut o Nedimu da mu pogledaš bukvalno svaki klip čim ga izbaci i onda dođeš na forum da cmizdriš i cjepidlačiš za svaku sitnicu, i ja imam pravo da ti proturiječim.
Kao treće, iskuliraj sa tim vokabularom, idi na ulicu tim babinim sinovima čijim si životima toliko opsjednut pa njima u lice tako ;)
Haj sad opali neki fazon iz 2009. da me malo spustiš.
AmiĐa_Idriz

#747 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by AmiĐa_Idriz »

Al haj iskreno, vecu glupost od ovih vlogova nisam u životu vidio. Koga boli qrac sto si ti odspavao jutros malo vise i nisi imao nekih posebnih obaveza :D :-)
Warashii

#748 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Warashii »

AmiĐa_Idriz wrote:Al haj iskreno, vecu glupost od ovih vlogova nisam u životu vidio. Koga boli qrac sto si ti odspavao jutros malo vise i nisi imao nekih posebnih obaveza :D :-)
Pa da kazem da su svi glupi i nisu.
Ima tu zanimljivih stvari, poput putovanja nekih, poduhvata i slicno e sad sto je poceo da objavljuje svako i svasta to je problem.
Internet je prepun glupost ali se uvijek moze iscackati pokoja dobra stvar.
Cinjenica je da je najamanje 50% stvari kojih se procita ili pogleda, namjerno ili slucajno, totalna glupost, ali ima i dobrih.
AmiĐa_Idriz

#749 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by AmiĐa_Idriz »

Warashii wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Al haj iskreno, vecu glupost od ovih vlogova nisam u životu vidio. Koga boli qrac sto si ti odspavao jutros malo vise i nisi imao nekih posebnih obaveza :D :-)
Pa da kazem da su svi glupi i nisu.
Ima tu zanimljivih stvari, poput putovanja nekih, poduhvata i slicno e sad sto je poceo da objavljuje svako i svasta to je problem.
Internet je prepun glupost ali se uvijek moze iscackati pokoja dobra stvar.
Cinjenica je da je najamanje 50% stvari kojih se procita ili pogleda, namjerno ili slucajno, totalna glupost, ali ima i dobrih.
Manje više sam i mislio na ove domaće vlogove kad leže u krevetu 11 minuta i bacaju šuplju, ne izrazih se fino :D

A naravno da ima dobrih stvari slažem se.
Warashii

#750 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Warashii »

AmiĐa_Idriz wrote: Manje više sam i mislio na ove domaće vlogove kad leže u krevetu 11 minuta i bacaju šuplju, ne izrazih se fino :D

A naravno da ima dobrih stvari slažem se.
E nasi prebacuju ovih 50% za mnoooogo vise, ima ih ok ali...
Jedan balkanski "jutjuber"

Strasno dobar
Post Reply