commendatore wrote:
mislim da je tona ispisanih postova po clancima, forumima i slicno istvrdio ustvrdio da velid spaho sabahudin i slicni fakat trebaju napustit taj poso da su pojam antiprofesionalnosti.... doduse vama srbima je samokritika nevjerovatan pa cak i apstraktan pojam.... ne do bog za svog rec da je govno od coeka i profesije.... jer jebi ga srbin moze biti samo ispravan.....
vas par pricate o ostrascenosti a otkako se pojavio Kitojlo na tronovima i u top tenisu - vi ne prestajete srbovat.... tako da najmanje vi imate pravo nekom drzat pridike o ostrascenosti na sarajevskom forumu.... ja ne posjecujem srpske i prosrpske forume zbog nevjerovatne kolicine argumentarne i parlamentarne tolerancije kao i zdravih rasprava....
tako da o ostrascenosti mojne da previse dipr obzirom da trebate bit zahvalni sto uopste imate prostor vrijeme i pravo da skoro pa neograniceno srbujete na sarajevskom forumu a za to neofirno koristite uspjehe jedinog teniskog sina u familiji koja je dala ostale propalitete u tenisu.....
Hajd ovako...
Sabahudin topalbecirevic je.meni i za moje uho jedan od boljih i zanimljivijih koje sam.slusao.
Drugo - ne...prosti puk bi to tvoje pisanje o introspekciji i samoobjektivnosti nazvao obicnim sviranjem kurcu... Naravno da ima.govana kod srba....navedi oblast, po dva -tri da ti nabrojim.iz svake.
Sta ide dalje...srbovanje. Nije rijec o.srbovanju, nego o radovanju zbog pobjede, konkretno na ovoj temi - onoga za koga navijam. Ne navijam za 99 njih, nego za jednog. Ne navijam iz nuzde, ko sto to leopold cini, ili - protiv, kao sto to ti cinis, nego - za, i - za jednog.
Sta ima jos na meniju...sarajevski forum i te stvari. Dok ne izlobiras da na forumu pise -zabranjeno za srbe, pse i jevreje, imas da citas sta pisem, i da pjenis...ili da preskocis, i pjenis sto moras da preskaces.
Sto se tice tvog neposjecivanja srpskih foruma i te stvari, dobio sam.iznenadni napad kurcobolje glede te tvoje odluke und prakse. Slazem.se, tacnije pretpostavljam da ima takgih foruma ( ne znam jer im nisam.clan), a one koje citam ( ne ucestvujem) su ok.
Tvoja volja, tvoj izbor - gdje ces. Moja volja, moj izbor - takodje.
I.sta je jos ostalo...Kitojlo i propaliteti...Kitojlo nekitojlo, tu je...a prije njega jos jedan kitojlo, kog si morao da gledas, posebno u dejvis kupu.
Uz trenutnog kitojla jos dva kitojla, cisto za zanimacije i skracivanje vremena dok glavni kitojlo ne pocne mec.
I na kraju, nakon ovog kitojla, stize novi kitojlo, preziva se kecmanovic, a kod kitojki - danilovic.
Tako da ces i u buducnosti biti prinudjen - da slusas Banjca na jurosportu.
Pozdrav bro...