cyprus wrote:Rastavi ih kiki ovdje na proste faktore, ubada milimetarski u centar, secira tačno kako jeste... Moram ovdje opalit lajk

A moras priznati da nije narocito tesko. Ti lazni moralisti i svjetski pravednici, u stvarnosti vojnici nacije/vjere/rase, su potpuno providni. Nakon dvije recenice provalis ih.
Ja se sjecam jednog slucaju, dok sam bio mladji, 'nako impulsivan i silan, sklon verbalnoj, po potrebi fizickoj agresiji. Bila ekipica ispred zgrade. Medju njima jedan Srbin, uvlaciguz i ljigavac, koji se nicim izazvan volio dodvoravati. Bez ikakve, ikakve potrebe, samo eto da se dodvori. I tako on, oplete po cifutima. A meni pritisak skoci, vec mi od ranije muka od njega. Doslo je do toga da je prijetio da ce po pistolj otici. Idu po WBR, mater ti jebem ljigavu.

Kada me prevrne mozes sa tenkom slobodno doci.

Licemjeri su obicno picke, jaki na rijecima. Moze biti kao planina, ali dzaba kada muda nema. Licemjerstvo je karakterna osobina i obicno sa sobom povlaci kukavicluk. Zajebani su iskreni nacionalisti i vjernici. Kod takvih cesto nema povlacenja.
Na srecu, godine cine svoje pa sam poceo izbjegavati takve duele. Ne mozes nikoga mijenjati. Ljudi su takvi kakvi su. Samo si zdravlje mozes narusiti i eventualno popiti metak od nekakve pizde. A bezveze, ni radi cega.
A jeste zanimljivo, posebno u cetiri oko. Uhvati srati o nekome, a ti se slozis sa njim. Sve fino, sve pet, nadopunjavate se. Onda, kada provlis da je licemjer, opletes po njegovom stadu. Aaaaaaa, uuuuuuu... Odmah se uhinji i boje pocne mijenjati. Ma ja, u pravu si, vako-nako... a vidis da mu nije dobro!