Navijaci na EURO 2016
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dječak sa šibicama
#726 Re: Navijaci na EURO 2016
Ma sve ustase, boze sacuvaj, nedo Bog uci u Hrvatsku, odmah kolju, zubima grizu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#728 Re: Navijaci na EURO 2016
'ta ti znas. Hrle sve znadječak sa šibicama wrote:Ma sve ustase, boze sacuvaj, nedo Bog uci u Hrvatsku, odmah kolju, zubima grizu.
-
vade_mecum
#729 Re: Navijaci na EURO 2016
idu izbori, izborima se nadamFreamon Lester wrote:Zasto se mi iscudjavamo Hrvatima? Pa isto smo mi pravili kad smo skidali kriminalce iz Saveza. Najveca greska koju su napravili sto nisu prekinuli utakmicu protiv Spanije jer bi tad bilo vise medijski pokriveno.
Prica o nekakvim jugoslovenima, ljevicarima i sl. je budalestina, ako se uzme u obzir da nema vecih Ustasa u Hrvatskoj upravo od ovog huliganskog dijela Torcide.
- tzipiripi
#730 Re: Navijaci na EURO 2016
Nije baš svima ali onim najbučnijim i najagresivnijim jest. Problem je što im je trenutna vlast takva i te stvari potiče. Kad im pogledaš izbore otprilike je takav odnos snagahrle1976 wrote: Kad su glupi. Ako je svima stalo do tog pozdrava neka ga onda u parlamentu spovedu kao drzavni pozdrav i Fifa / Ufea nemaju sta vise reci. Jebiga njima je ocigledno stalo do Hikmeta i to treba prihvatiti. Ja se s tom politikom nikako ne slazem ali u HR nisi Hrvat ako nisi za ovo.
Ovo što se desilo na stadionu je proizvod takvog društva. I nemre ni Fifa ni Uefa dozvolit fašizam, nikako. Ne bi smjeli, ali ... ko zna.
- zg1911
#731 Re: Navijaci na EURO 2016
hrle1976 wrote:Vecina u HR simpatizira NDH. Neko glasno neko u sebi ali 2/3 sigurno. Najjaci je kod njihove dijaspore pogotovo oni u Australiji i Juznoj Americi a ima i kod onih u Austriji i Njemackoj. A jos jaci je kod Hercegovaca katolika i Dalmatinaca. Mozdna najslabije ga imate u Rijeci i Istri i Dubrovniku. Za Slavoniju kako gdje. Sisak i Zadar leglo nacionalizma i to onog zesceg.Bosanski_kralj wrote:Znači da izbjegneš kazne uefe i fife trebaš cijelu državu predstaviti i proglasiti kao njegovateljicu fašizma.hrle1976 wrote: Kad su glupi. Ako je svima stalo do tog pozdrava neka ga onda u parlamentu spovedu kao drzavni pozdrav i Fifa / Ufea nemaju sta vise reci. Jebiga njima je ocigledno stalo do Hikmeta i to treba prihvatiti. Ja se s tom politikom nikako ne slazem ali u HR nisi Hrvat ako nisi za ovo.
kako to da onda na izborima ekstremno desne stranke ne prelaze prag, a do sabora mogu doci samo u koaliciji s hdz-om? simpatiziras li ndh, odes fino na izbore i glasas za neki hsp i libo te tuki jer tko ce znat za koga si glasao
ima simpatizera ndh ali 2/3 je debelo preuvelicana cifra
- tzipiripi
#732 Re: Navijaci na EURO 2016
Na njihovom najposjećenijem forumu ima tema "Svi mi koji hejtamo prćiju"
http://www.forum.hr/showthread.php?t=950303
Uvodni post
http://www.forum.hr/showthread.php?t=950303
Uvodni post
Uzivajmo gospodo u predstavama Spanjolske, Ceske i Turske.
Idemo po + za hejtanje
- Romanista 101%
#733 Re: Navijaci na EURO 2016
kakva je ova grupa Madjara u crnim majicama, jel to i oni idu u "desno" i ako kako je moguce da takve pustaje na stadion
- insomnia78
#734 Re: Navijaci na EURO 2016
Sinoc uhapseno 5 Turaka sa francuskim drzavljanstvom i 11 spanaca
Turci.
Trojica zbog paljenja baklji na stadionu, jedan zbog pokusaja ulaska na teren i jedan zbog pokusaja da unese baklje. Cetvorici im je, za sada izrecena zabrana ulaska na stadione i zabrana napustanja francuske a presuda ce biti donesena kasnije. Peti je zavrsio u bolnici zbog problema sa srcem, nakon hapsenja
Spanci
Dvojica pretukli vlasnika prodavnice koji im nije htio prodati alkohol a ostali zbog raznih incidenata u i oko stadiona. Neki identifikovani na osnovu snimaka uz pomoc spanske policije
Za sada im je produzen pritvor
Turci.
Trojica zbog paljenja baklji na stadionu, jedan zbog pokusaja ulaska na teren i jedan zbog pokusaja da unese baklje. Cetvorici im je, za sada izrecena zabrana ulaska na stadione i zabrana napustanja francuske a presuda ce biti donesena kasnije. Peti je zavrsio u bolnici zbog problema sa srcem, nakon hapsenja
Spanci
Dvojica pretukli vlasnika prodavnice koji im nije htio prodati alkohol a ostali zbog raznih incidenata u i oko stadiona. Neki identifikovani na osnovu snimaka uz pomoc spanske policije
Za sada im je produzen pritvor
- insomnia78
#735 Re: Navijaci na EURO 2016
Ih je l' i oni idu, pa oni su ti staro njemacko cvijeceRomanista 101% wrote:kakva je ova grupa Madjara u crnim majicama, jel to i oni idu u "desno" i ako kako je moguce da takve pustaje na stadion
- tzipiripi
#736 Re: Navijaci na EURO 2016
Budi se istok i zapad, budi se sjever i jug....Romanista 101% wrote:kakva je ova grupa Madjara u crnim majicama, jel to i oni idu u "desno" i ako kako je moguce da takve pustaje na stadion
-
handžar88
#737 Re: Navijaci na EURO 2016
Imal neko profil na sportsport treba mi uslugica? 
- pirmin
#738 Re: Navijaci na EURO 2016
Do juce hard core-komunjare, danas satarash-nacisti.insomnia78 wrote:
- Edin H.
#739 Re: Navijaci na EURO 2016
Ja kad sam tamo bio kad smo igrali, Musolinija su spominjali.insomnia78 wrote:Ih je l' i oni idu, pa oni su ti staro njemacko cvijeceRomanista 101% wrote:kakva je ova grupa Madjara u crnim majicama, jel to i oni idu u "desno" i ako kako je moguce da takve pustaje na stadion
- hrle1976
#740 Re: Navijaci na EURO 2016
Nebiraju vlast u HR van zemaljci. Mah totalni kolaps sistema. I sljedeci izbori ce samo zakljuciti da opet u decembru treba glasati.tzipiripi wrote:Nije baš svima ali onim najbučnijim i najagresivnijim jest. Problem je što im je trenutna vlast takva i te stvari potiče. Kad im pogledaš izbore otprilike je takav odnos snagahrle1976 wrote: Kad su glupi. Ako je svima stalo do tog pozdrava neka ga onda u parlamentu spovedu kao drzavni pozdrav i Fifa / Ufea nemaju sta vise reci. Jebiga njima je ocigledno stalo do Hikmeta i to treba prihvatiti. Ja se s tom politikom nikako ne slazem ali u HR nisi Hrvat ako nisi za ovo.Trećina na izborima lafo "domoljubi" koju je Njofra izvuk'o iz rupica i sad ih nemreš vratiti nazad
Trećina onih koji su protiv njih i ostatak neodlučnih. Priče o partizanima i ustašama će kod njih trajat od sad pa nadalje i ubuduće. Nije ni kod nas bolje ali je kod njih trenutno haos u društvu (a kod nas nije
), voditelj dnevnika razgovara s astrolozima koji govore da su "Bog i zvijezde na strani Karamarka"
![]()
Šukera hvale kako se pofajto za Thompsonovu kao himnu u kojoj se pjeva o tuđim teritorijama kao svojim i pobjedio.
Ovo što se desilo na stadionu je proizvod takvog društva. I nemre ni Fifa ni Uefa dozvolit fašizam, nikako. Ne bi smjeli, ali ... ko zna.
- tzipiripi
#741 Re: Navijaci na EURO 2016
HDZ i lafo domoljubna ekipa skupili 30 i kusur % glasova. Znači trećina onih koji su glasali izabrali njih. Izlaznost ne znam, pretpostavljam slično kao i kod nas 50-60%. A na vlast ih dovela ekipa koja je trebala bit lafo treći put, oni koji su glasali protiv svih ovih koji godinama hapaju. Znači daleeeko manje od tvoje procjene 2/3 NDHaovaca, pogotovo kad vidiš kolika je podrška tim najekstremnijim strankama. Sad što ti dižu najveću galamu drugi je problem, kao i što ih vlast korisit za svoje dnevne potrebe pa se puno čuje. A te budalaštine se najviše primjećuju na stadionima. Ovaj haos koji su napravili u Francuskoj će neko kod njihovih guzonja dobro iskoristit.hrle1976 wrote:
Nebiraju vlast u HR van zemaljci. Mah totalni kolaps sistema. I sljedeci izbori ce samo zakljuciti da opet u decembru treba glasati.
Šteta fudbalera, ako ih izbace makar sa sljedećih kvalifikacija ko zna kad će opet skupit ovakvu generaciju. Možda će se vazda pitat šta su mogli uradit. Kao mi koji se sjećamo one generacije košarkaša pred raspad bivše države.
- relativno84
- hrle1976
#743 Re: Navijaci na EURO 2016
Dosta glasaca medju HDZ je onih koji Hikmeta uzdizu i NDH. Imas dosta omladine koja nema ni 18 a pali se na te folove golove za dom itd. U pojedinim selima gotovo dizanje ruke je ko dobar dan. Hrvatsko drustvo je u karini i na gorem nivou je nego bilo koje u regionu. Oronulo u desnicarskom tonu. Imam rodbinu u HR i sami kazu da nacionalizam je vazniji od vlastite djece, kazu od komsije sin se pozdravlja sa ocom kao 1940.tzipiripi wrote:HDZ i lafo domoljubna ekipa skupili 30 i kusur % glasova. Znači trećina onih koji su glasali izabrali njih. Izlaznost ne znam, pretpostavljam slično kao i kod nas 50-60%. A na vlast ih dovela ekipa koja je trebala bit lafo treći put, oni koji su glasali protiv svih ovih koji godinama hapaju. Znači daleeeko manje od tvoje procjene 2/3 NDHaovaca, pogotovo kad vidiš kolika je podrška tim najekstremnijim strankama. Sad što ti dižu najveću galamu drugi je problem, kao i što ih vlast korisit za svoje dnevne potrebe pa se puno čuje. A te budalaštine se najviše primjećuju na stadionima. Ovaj haos koji su napravili u Francuskoj će neko kod njihovih guzonja dobro iskoristit.hrle1976 wrote:
Nebiraju vlast u HR van zemaljci. Mah totalni kolaps sistema. I sljedeci izbori ce samo zakljuciti da opet u decembru treba glasati.
Šteta fudbalera, ako ih izbace makar sa sljedećih kvalifikacija ko zna kad će opet skupit ovakvu generaciju. Možda će se vazda pitat šta su mogli uradit. Kao mi koji se sjećamo one generacije košarkaša pred raspad bivše države.
Last edited by hrle1976 on 18/06/2016 23:00, edited 1 time in total.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#744 Re: Navijaci na EURO 2016
Ovi Irci su mnogo plah narod. Pivo piju u potocima,a nema ni najmanjeg incidenta.
Svaka im cast
Svaka im cast
- dječak sa šibicama
#745 Re: Navijaci na EURO 2016
Madjari nikada nisu bili komunisti, oni su zestoki antikomunisti sto su pokazali i cuvenim ustankom protiv Moskve.pirmin wrote:Do juce hard core-komunjare, danas satarash-nacisti.insomnia78 wrote:
Veliki veliki nacionalisti.
-
splinter
#746 Re: Navijaci na EURO 2016

Korteo Mađara prije tekme

Tribina s Mađarima.
Neznam koje su orijentacije nit me zanima, al im je kop vjerovatno najorganizovaniji na prvenstvu.
-
Korisničkoime
#747 Re: Navijaci na EURO 2016
To sam i ha primjetio, ljudi piju ko blesavi, naliju se ko stoka i onda idu mjenjat gume Fra.penzionerima. Ima onaj snimak nije sa EP ali kamara njih pjanih cuce i pjevaju nekoj zgodnoj policajki, sta ce ona se smije, kolege se njezine smiju, Irci se smiju, ljudi otpjevase usadose i odose.mali_milojica wrote:Ovi Irci su mnogo plah narod. Pivo piju u potocima,a nema ni najmanjeg incidenta.
Svaka im cast
Vazda pod dozom a nigdje belaja, valjda su gadni kad su trijezni.
-
Korisničkoime
#748 Re: Navijaci na EURO 2016
Ohani malo Hrle majke ti.hrle1976 wrote:Dosta glasaca medju HDZ je onih koji Hikmeta uzdizu i NDH. Imas dosta omladine koja nema ni 18 a pali se na te folove golove za dom itd. U pojedinim selima gotovo dizanje ruke je ko dobar dan. Hrvatsko drustvo je u karini i na gorem nivou je nego bilo koje u regionu. Oronulo u desnicarskom tonu. Imam rodbinu u HR i sami kazu da nacionalizam je vazniji od vlastite djece, kazu od komsije sin se pozdravlja sa ocom kao 1940.tzipiripi wrote:HDZ i lafo domoljubna ekipa skupili 30 i kusur % glasova. Znači trećina onih koji su glasali izabrali njih. Izlaznost ne znam, pretpostavljam slično kao i kod nas 50-60%. A na vlast ih dovela ekipa koja je trebala bit lafo treći put, oni koji su glasali protiv svih ovih koji godinama hapaju. Znači daleeeko manje od tvoje procjene 2/3 NDHaovaca, pogotovo kad vidiš kolika je podrška tim najekstremnijim strankama. Sad što ti dižu najveću galamu drugi je problem, kao i što ih vlast korisit za svoje dnevne potrebe pa se puno čuje. A te budalaštine se najviše primjećuju na stadionima. Ovaj haos koji su napravili u Francuskoj će neko kod njihovih guzonja dobro iskoristit.hrle1976 wrote:
Drustvo u BiH je na najgorem nivou ne samo u regiji nego i sire.
- hrle1976
#749 Re: Navijaci na EURO 2016
Niti kod pravoslavaca a pogotovo ne kod zidova i muslimana pa cak i agnostika i ateista neces naci ceznju za NDH i Hikmetom. To samo mozes maci zans i sam gdje. Da nemam rodbinu HR mogao bi mi svak prodati kavku god hoce pricu ali posto imam i svako malo cujem od njih kako je veselo
ne treba mi niko nista pokusavati prodati. Ja cu ti samo jedno reci da je nako u BiH kako je u HR trenutno, bio bi rat. A kao sto vidis nije.
- Logovan
#750 Re: Navijaci na EURO 2016
Partijaner wrote:![]()
Al' drot je najjači