proucavanje copora,alfa muzijaka,mahanje repa,brzo,sporo,gore,dole ........KB9 wrote:ko je ova trolcina sto copore lutalica brani prelaskom zebri?
Problem pasa lutalica vol 2
- simonese
#726 Re: Problem pasa lutalica vol 2
- KB9
#727 Re: Problem pasa lutalica vol 2
on se samo igrasimonese wrote:proucavanje copora,alfa muzijaka,mahanje repa,brzo,sporo,gore,dole ........KB9 wrote:ko je ova trolcina sto copore lutalica brani prelaskom zebri?
on je gladan
on je zedan
on bi da ga odvedes u kino
on se osjeca ugrozeno
on ce te poderat, bjezi
treba znat citat znakove, ne zauzimat teritoriju
- Dr. Kuca
#728 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Imaju jak lobi nema sta. Razvili ljudi biznis, svaka cast. Slikaju par pascadi u kuci, avliji, dvoristu, ispod ide neki text kako su gladni, ako ih zelite spasit uplatiti tolko love. Lova lijeze a pascad na ulici. Svaka cast.
- KB9
#729 Re: Problem pasa lutalica vol 2
al kad ugleda kod one slike, opusteno se trazi sponzor za psa na mjesecnoj bazi 
-
BIONA
#730 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Svanuo je i taj ponedjeljak, jel iko igdje skuzio te ekipe RADa danas?
- Dr. Kuca
#731 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Svi oni tako. Fol se slikaju u avliji sa cukama ispod tekst ako hocete da ovi prezive uplatite toliko i toliko
biznis pravi.
-
Nepass
#732 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2
Jok ne napada, brane teritoriju, ne moras ih ni pogledati polude. Jebo ti to kad ulicu moras preci da te cuko ne napadne.kr0 0ss wrote:Ja sam protiv ubijanja!! Pas ne napada prvi bez razloga. Opet je tu čovjek kriv! Mnogi to ovdje ne prihvataju ali je to tako....palestinka wrote:Da. Bravo! Jednostavno, tačno rečeno. I oni koji vole pse, ne zele divlje životinje na ulici. Zahtijevamo da divlje životinje budu maknute, ubijene, šta god treba.MAN-lion's coach wrote:Pas bez gospodara je divlja zivotinja.
Prodji ujutro oko 7h kroz groblje na kovacima da vidis kako ne napadaju
- vješalica
#733 Re: Problem pasa lutalica vol 2
tipični odgovor da cuke nisu krive nizašta ali krvožedni ljudi jesu
naravno, jer su od ulica napravili bangladeš i sveto slovo od paščadi,pa svako kretanje ljudi je monstruozan događaj za njih,smeta im duševnom miru i sl....
ljubitelji od 2009 godine
dogzšit fondacija iz Uk ništa nije komentirala proteklih dana
amela turalic krala i varala po azilu prača
sad ona ispada veliki heroj
čudim se da se zatvora nije dokopala umjesto šćenadi
naravno, jer su od ulica napravili bangladeš i sveto slovo od paščadi,pa svako kretanje ljudi je monstruozan događaj za njih,smeta im duševnom miru i sl....
ljubitelji od 2009 godine
dogzšit fondacija iz Uk ništa nije komentirala proteklih dana
amela turalic krala i varala po azilu prača
sad ona ispada veliki heroj
čudim se da se zatvora nije dokopala umjesto šćenadi
- P308
#734 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Ispred BBI-a maloprije 5-6 ih lezi, uzivaju na suncu.BIONA wrote:Svanuo je i taj ponedjeljak, jel iko igdje skuzio te ekipe RADa danas?
- kr0 0ss
#735 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Evo sad sam se vratio iz grada i prošao pored tri lutalice. Dva malo veća i jedan mali. Nisu me ni pogledali a niti se pomjerili sa mjesta. Mirno leže i odmaraju se [WHITE SMILING FACE] Možda ovaj prizor nekima smeta ali ja sad nemam nikakav razlog da uzmem kamen i da ih gadjam ili tjeram.
- pepeljara
#736 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Probajte proci sa svojim psom kraj njih (u slucaju da imate psa <> Vucjak, Belgijaner, Rot, pbull, & Doberman) 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#737 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Nisi ti to dobro vidio.kr0 0ss wrote:Evo sad sam se vratio iz grada i prošao pored tri lutalice. Dva malo veća i jedan mali. Nisu me ni pogledali a niti se pomjerili sa mjesta. Mirno leže i odmaraju se [WHITE SMILING FACE] Možda ovaj prizor nekima smeta ali ja sad nemam nikakav razlog da uzmem kamen i da ih gadjam ili tjeram.
Sinoc se vracam iz grada, kad.....bau bau....
Evo sta je od majice ostalo:

- Adriatic
#738 Re: Problem pasa lutalica vol 2
I ti se specijalno registrovao samo za ovu temukr0 0ss wrote:Evo sad sam se vratio iz grada i prošao pored tri lutalice. Dva malo veća i jedan mali. Nisu me ni pogledali a niti se pomjerili sa mjesta. Mirno leže i odmaraju se [WHITE SMILING FACE] Možda ovaj prizor nekima smeta ali ja sad nemam nikakav razlog da uzmem kamen i da ih gadjam ili tjeram.
Kako ste samo providni ....i preplaćeni.
- KB9
#739 Re: Problem pasa lutalica vol 2
igrom slucaja se registrovo i poceo pisat na ovoj temi kad je doslo vrijeme da se radi nesto po pitanju copora pasa na ulicama gradova
sta ti je rec slucajnost
sta ti je rec slucajnost
- simonese
#740 Re: Problem pasa lutalica vol 2
fino kuci povedes kad su tako cakanikr0 0ss wrote:Evo sad sam se vratio iz grada i prošao pored tri lutalice. Dva malo veća i jedan mali. Nisu me ni pogledali a niti se pomjerili sa mjesta. Mirno leže i odmaraju se [WHITE SMILING FACE] Možda ovaj prizor nekima smeta ali ja sad nemam nikakav razlog da uzmem kamen i da ih gadjam ili tjeram.
- jasko_ba
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#742 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Sto nisam dobar? To ti neki doktor, sta li?
To sto se moji stavovi ne slazu sa tvojim.....mozda ti nisi dobar, sta mislis
Cuj forumanje uzelo maha
-
saga
#743 Re: Problem pasa lutalica vol 2
I ja prije godinu dana, cekam na stanici, gledam svoja posla. Zalijece se copor od 10ak pasa... kontam ma neece oni mene, stojim tu i ne gledam ih... Samo dva su me uspjela ujesti... dok nisam i ja pocela da gazim, udaram i grizem. Od tada nijednom psu ne vjerujemkr0 0ss wrote:Evo sad sam se vratio iz grada i prošao pored tri lutalice. Dva malo veća i jedan mali. Nisu me ni pogledali a niti se pomjerili sa mjesta. Mirno leže i odmaraju se [WHITE SMILING FACE] Možda ovaj prizor nekima smeta ali ja sad nemam nikakav razlog da uzmem kamen i da ih gadjam ili tjeram.
A ni macki... i ona me uspjela napasti
-
Nanananana
#744 Re: Problem pasa lutalica vol 2

I reci da je normalna...
Ne mozes joj djecu prokleti jer ovakvi i nemaju djece. A i kad dobiju djecu, dodje im iz guzice u glavu i okane se pascadi.
Ovakve i treba po dzepu, drugacije i ne mozes.

Co'ek im objasnio.
- Montana
#745 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Tvornice ljekova odkupljuju zmije,neko puževe.
Zato treba s foruma,finu neku koku angažirat,laptop joj neki tanki kupit,suknju guči,košulju armani,štikle jače,mobitel ajfon(bez pokemon igre),kartu joj za Peking kupit i poslat ju da odkupni ugovor za ćukove s Kinezima napravi.
Nestali bi ti sa ulica a i oni po dvorištima
Zato treba s foruma,finu neku koku angažirat,laptop joj neki tanki kupit,suknju guči,košulju armani,štikle jače,mobitel ajfon(bez pokemon igre),kartu joj za Peking kupit i poslat ju da odkupni ugovor za ćukove s Kinezima napravi.
- kr0 0ss
#746 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2
Pa nije tako. Ja sam odavno na ovom forumu i nisam bio tako aktivan jer sam imao dosta obaveza. Sad imam više slobodnog vremena.Adriatic wrote:I ti se specijalno registrovao samo za ovu temukr0 0ss wrote:Evo sad sam se vratio iz grada i prošao pored tri lutalice. Dva malo veća i jedan mali. Nisu me ni pogledali a niti se pomjerili sa mjesta. Mirno leže i odmaraju se [WHITE SMILING FACE] Možda ovaj prizor nekima smeta ali ja sad nemam nikakav razlog da uzmem kamen i da ih gadjam ili tjeram.![]()
Kako ste samo providni ....i preplaćeni. [emoji106]
- jasko_ba
#747 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Daj ne prdi viseTomahawk11 wrote:Sto nisam dobar? To ti neki doktor, sta li?
To sto se moji stavovi ne slazu sa tvojim.....mozda ti nisi dobar, sta mislis![]()
Cuj forumanje uzelo maha
Majica poderana, idi njima reci koliko je smijesnoSarajevo: U posljednjih šest mjeseci 349 osoba zatražilo pomoć nakon ujeda pasa
- kr0 0ss
#748 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2
Moguće je i to ne uspiravam. Ali ja pričam u sadašnjem vremenusaga wrote:I ja prije godinu dana, cekam na stanici, gledam svoja posla. Zalijece se copor od 10ak pasa... kontam ma neece oni mene, stojim tu i ne gledam ih... Samo dva su me uspjela ujesti... dok nisam i ja pocela da gazim, udaram i grizem. Od tada nijednom psu ne vjerujemkr0 0ss wrote:Evo sad sam se vratio iz grada i prošao pored tri lutalice. Dva malo veća i jedan mali. Nisu me ni pogledali a niti se pomjerili sa mjesta. Mirno leže i odmaraju se [WHITE SMILING FACE] Možda ovaj prizor nekima smeta ali ja sad nemam nikakav razlog da uzmem kamen i da ih gadjam ili tjeram.![]()
A ni macki... i ona me uspjela napasti
Evo me ponovo u gradu zbog nekih poslova koje trebam da uradim. Morao sam ići do Ilidže. Kada sam se vraćao tačno sam gledao da li ima lutalica ili čopora. Nijednog psa nisam mogao da vidim i ako ih je prošle godine mnogo bilo. Kod benzinske pumpe su bila dva koja su mirno ležala. Tu nisam vidio neku pretnju niti agresivnost. Ljudi dolaze i odlaze i niko ih ne dira niti kome oni smetaju. Na Malti je isto bio jedan stali pas pored puta i kod Sebilja jedna stara kuja koja tu odavno živi. I to je sve! Tu nema čopora niti krvoločnih razjarenih džukela koji ujedaju prolaznike. Ja ne znam gdje su ti toliki čopori? Ovdje se više pretjeruje nego što je u stvari istina. :-( Neka me neko ispravi ako nisam u pravu ....
- undefined007
#749 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Nisi upravu! Ja ću ti u svom okruženju u dometu od 1 km nabrojati 4 ili 5 čopora po 10-ak pasa pa ti vidi ko je upravu. 
-
Naslovnica
#750 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Psi koje kinezi hališu se specijalno uzgajaju u te svrhe. Ove naše vreće buva kinezi ne bi ni u paštetu preradili.Montana wrote:Tvornice ljekova odkupljuju zmije,neko puževe.