Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#726 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sta nam ono Trump danas naprica? Kako mu se mama rodila u Skotskoj, a tetka dolazila na.neki golf teren pa bila neka rupa blizu litice prema okeanu a te rupe vise nema prebacili je
Ne nije koka. Nesto je drugo kao prevelika doza apaurina...
-
kosava
#727 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ako laze koza ne laze rog.jeza u ledja wrote: Al pazi koja su doba, cak i kod vas tamo. Znaci petak navece gluho doba on se javlja s posla. Sta mislis, recepcionar? Nocna straza? Na sta tipujes?Ima li onaj na kasi u drive-inu kakvog McDonaldsa pristup internetu?
Hmm
-
kosava
#728 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
KatarinaKosaca wrote:Sta nam ono Trump danas naprica? Kako mu se mama rodila u Skotskoj, a tetka dolazila na.neki golf teren pa bila neka rupa blizu litice prema okeanu a te rupe vise nema prebacili je![]()
Ne nije koka. Nesto je drugo kao prevelika doza apaurina...
"Volja naroda se mora postovati ", kaj'e Big Don , jos veli da dobro establishement uzme zabiljeske sta ih ceka ako budu ignorisali volju naroda.

-
Fudo387
#730 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja ba, eto, ovi sto navijaju za onu Bilovu kucku su kao prosvijecini, znaju sta treba ciniti.MyTao wrote:Jezu... gdje ces bolan voditi diskusiju sa Trumpovcima... pa tu gdje oni pocinju, logika prestaje... ja da sam na tvom mjestu nebi zivce gubio.
Ovog "kosava" pamtim jos po rasistickim komentarima na nekoj od drugih tema... sa takvim je bolje ne komunicirati.
Whatever.
Zena pod istragom FBI, cim zine slaze, suplja i samo suplja.
Ako nista, Donald ce ovo sve razjebat pa cemo sve ispocetka, na zdravijim temeljima.
Bez meksikanaca
- MyTao
#731 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tvojeje problem sto samo vidis, desno i lijevo, crni i bijelo... zaboli me ona stvar i za jedne i za druge. Ali, biti immigrant u Americi kao sto nas je vecina ovdje, a podrzavati Strumfa, moze samo osoba sa ispranim mozgom, bez svoje ja, ili totalno glupa koja jednostavno nema kapacitet da razmislja racionalno.Fudo387 wrote:Ja ba, eto, ovi sto navijaju za onu Bilovu kucku su kao prosvijecini, znaju sta treba ciniti.MyTao wrote:Jezu... gdje ces bolan voditi diskusiju sa Trumpovcima... pa tu gdje oni pocinju, logika prestaje... ja da sam na tvom mjestu nebi zivce gubio.
Ovog "kosava" pamtim jos po rasistickim komentarima na nekoj od drugih tema... sa takvim je bolje ne komunicirati.
Whatever.
Zena pod istragom FBI, cim zine slaze, suplja i samo suplja.
Ako nista, Donald ce ovo sve razjebat pa cemo sve ispocetka, na zdravijim temeljima.
Bez meksikanaca![]()
Oni koji su se rodili u SAD-u a podrzavaju ga su obicno ili totalni mentalno zaostali slucajevi, ili pogan koja od tog ima koristi kao sto su rasisti, veliki biznisi itd.
Nema druge.
-
Fudo387
#732 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kakav imigrant?MyTao wrote:Ali, biti immigrant u Americi kao sto nas je vecina ovdje
- MyTao
#733 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
crveni... cuj kakav? kakav to postoji immigrant a da nije crven? valjda to treba da znasFudo387 wrote:Kakav imigrant?MyTao wrote:Ali, biti immigrant u Americi kao sto nas je vecina ovdje
oh... almost forgot,
-
Fudo387
#734 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nista momak, sve sto nije americki drzavljanin, u kamion i vozi za mexico.MyTao wrote:crveni... cuj kakav? kakav to postoji immigrant a da nije crven? valjda to treba da znasFudo387 wrote:Kakav imigrant?MyTao wrote:Ali, biti immigrant u Americi kao sto nas je vecina ovdje
oh... almost forgot,![]()
.... moja dva smajlija jaci od tvog... ode ti argument... joj jesam pametan.
Dosta je bilo zajebancije.
- MyTao
#735 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A ti se rodio u Americi??
Mozes ti sanjati, ali Amerika nije bijela, crnaca je sve vise i vise... i pojebase vam one plavuse, posto vi ne mozete.
Da ne pricam o latinosima... bjelci ce uskoro biti manjina. male kite, ne znaju jebat... sta ocekivati 
Mozes ti sanjati, ali Amerika nije bijela, crnaca je sve vise i vise... i pojebase vam one plavuse, posto vi ne mozete.
-
Fudo387
#736 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Evo sad, argument crnacki qrac.MyTao wrote:A ti se rodio u Americi??
Mozes ti sanjati, ali Amerika nije bijela, crnaca je sve vise i vise... i pojebase vam one plavuse, posto vi ne mozete.Da ne pricam o latinosima... bjelci ce uskoro biti manjina. male kite, ne znaju jebat... sta ocekivati
tctcttctc
Zna se sta njih zapadne, ono sto niko nece.
- MyTao
#737 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Obicno se kod takvi prica na to svodiFudo387 wrote:Evo sad, argument crnacki qrac.MyTao wrote:A ti se rodio u Americi??
Mozes ti sanjati, ali Amerika nije bijela, crnaca je sve vise i vise... i pojebase vam one plavuse, posto vi ne mozete.Da ne pricam o latinosima... bjelci ce uskoro biti manjina. male kite, ne znaju jebat... sta ocekivati
tctcttctc
![]()
a nebi ja reko... ja volim sve ljude, druzim se i sa jednim, i drugim, i trecim... pa vidim da je sve izmjesano, sto Ameriku cini velikom... nekima to smeta. Iako kao ti u ovom slucaju, nisu dio tog kruga, ali iz nekog razloga ih branis jer mislis da ce te tako ovi prohvatiti, a ne znas da si u njihovim ocima isto ko i onaj mexicanac...
- Gojeni H
#738 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Divan rjecnik.MyTao wrote:A ti se rodio u Americi??
U SAD se postaje rjecitim a profinjenijim.
- MyTao
#739 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
whiteee americaaaaaaa!!Gojeni H wrote:Divan rjecnik.MyTao wrote:A ti se rodio u Americi??
U SAD se postaje rjecitim a profinjenijim.
kad vidim da mi bosnjo zagovara bjelu ameriku, i trumpa povraca mi se
- Gojeni H
#740 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Frustracije su razumljive, gubitak kontrole nije.MyTao wrote:
whiteee americaaaaaaa!!
-
Fudo387
#741 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja ne volim sve ljude,MyTao wrote:Obicno se kod takvi prica na to svodiFudo387 wrote:Evo sad, argument crnacki qrac.MyTao wrote:A ti se rodio u Americi??
tctcttctc
![]()
a nebi ja reko... ja volim sve ljude, druzim se i sa jednim, i drugim, i trecim... pa vidim da je sve izmjesano, sto Ameriku cini velikom... nekima to smeta. Iako kao ti u ovom slucaju, nisu dio tog kruga, ali iz nekog razloga ih branis jer mislis da ce te tako ovi prohvatiti, a ne znas da si u njihovim ocima isto ko i onaj mexicanac...
Ne druzim se ni sa jednim, ni sa drugim, a ni sa trecim...
Fudo je dio samo svog kruga, i oni se samo mogu nadati da ja njih prihvatim, a hoce li oni meni prihvatiti bas me briga.
Donald for president!
Fuck Hillary!
- Gojeni H
#742 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kazu da se to u vaske u Americi zove "a piece of white ass".Fudo387 wrote:
Evo sad, argument crnacki qrac.
tctcttctc
![]()
- MyTao
#743 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ko bolan gubi kontrolu, namjerno sam ono napisao... sa misijomGojeni H wrote:Frustracije su razumljive, gubitak kontrole nije.MyTao wrote:
whiteee americaaaaaaa!!
-
Fudo387
#744 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zaboravio si vrlo bitnu rijec, trash.Gojeni H wrote:Kazu da se to u vaske u Americi zove "a piece of white ass".Fudo387 wrote:
Evo sad, argument crnacki qrac.
tctcttctc
![]()
- Jack Be Nimble
#745 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Fudu spasava cinjenica sto Donald i oni koji prate Donalda jos nisu skontali da musliman moze biti bijeli cojek takodjer.
-
Fudo387
#746 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
e to...Jack Be Nimble wrote:Fudu spasava cinjenica sto Donald i oni koji prate Donalda jos nisu skontali da musliman moze biti bijeli cojek takodjer.
Ja kad ljudima kazem da se bezveze maltretiraju po tim community college-ima, oni misle da ih ja zajebajem.
- MyTao
#747 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
tako je, jebo skolu... to je za luzere, za fudo noooFudo387 wrote:e to...Jack Be Nimble wrote:Fudu spasava cinjenica sto Donald i oni koji prate Donalda jos nisu skontali da musliman moze biti bijeli cojek takodjer.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja kad ljudima kazem da se bezveze maltretiraju po tim community college-ima, oni misle da ih ja zajebajem.
-
Fudo387
#748 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nisam to napisao.MyTao wrote:tako je, jebo skolu... to je za luzere, za fudo noooFudo387 wrote:e to...Jack Be Nimble wrote:Fudu spasava cinjenica sto Donald i oni koji prate Donalda jos nisu skontali da musliman moze biti bijeli cojek takodjer.![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno cu vam poceti crtat'
- Gojeni H
#749 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jesi li ti zensko?MyTao wrote:Ko bolan gubi kontrolu, namjerno sam ono napisao... sa misijomGojeni H wrote:Frustracije su razumljive, gubitak kontrole nije.MyTao wrote:
whiteee americaaaaaaa!!
kad vidim da mi bosnjo zagovara bjelu ameriku, i trumpa povraca mi seznam iz iskustva to raciste najvise boli... a veliki dio njih mrzi druge upravo zbog toga
- MyTao
#750 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne.Gojeni H wrote:Jesi li ti zensko?MyTao wrote:
Ko bolan gubi kontrolu, namjerno sam ono napisao... sa misijomznam iz iskustva to raciste najvise boli... a veliki dio njih mrzi druge upravo zbog toga