Da, FUJ!Naslovnica wrote: Vidio bih kako bi razmišljao da je neko tvoj sa djecom u toj koloni, na -15c, ...
FUJ
Djelujes izuzetno zabrinuto sa foruma. Ohani. Kao i svi ovdje dezurni kriticari i razotkrivaci kriminala u drzavi i nepostenja.
Da, FUJ!Naslovnica wrote: Vidio bih kako bi razmišljao da je neko tvoj sa djecom u toj koloni, na -15c, ...
FUJ
A demobilisanim boricma glasnje zabranjeno?Horcrux wrote: Ti gradjani snose dio odgovornosti radi ovakvog stanja. Glasali su kako su glasali, iz izbora u izbore.
Džeksonu, pa on ne lupa kao ti i francuz, a osim toga dao je za ovu zemlju mnogo više i od tebe i od francuza.......to se ti našao porediti sa Džeksonom......Dofu bolan, saberi se....Fudo387 wrote: Licno mi puca qrac, sta ti ili bilo ko drugi ima protiv dijaspore,
A sto to Dzeki na instagram ne stavis, kad si frajer?
To i ja isto govorim.O'zone wrote:Pa ako gledaš logično protesti su usmjereni prema vladi Federacije i ministrima te parlamentu. Svi oni danas sabahile raspalili na produženi vikend i nema ih do Ponedjeljka.palermo wrote:Zašto misliš da fule ???O'zone wrote:Mene samo interesuje kako ljudi svaki put fule sa mjestom i vremenom održavanja protesta.
Svi znaju gdje je sad Federalna vlada, znaju gdje koji ministar živi i fulaju.
Ko je najebao u čitavoj situaciji? Pa isti ovi borci i narod koji ne može da stigne na odredište.
Ako ko misli da nekoga na političkoj sceni boli K za jednim ili drugim hrdno se vara.
Ovo Scepo castibh.tornjak wrote:nesto kontam.....jesu li ovo protesti ili jos jedna pokusaj "drzavnog udara".....???
Sad je i 99% jasno da je opet Fahrina ekipa u pitanju.spreca wrote:Ovo je krajni bezobrazluk...ovakve treba poslati u tri fine materine...za koga ste vi glasali i ko vam placa ovu danasnju dnevnicu...bodje treba odmah na info razgovore i kazne napisati anebi bilo zgoreg i neki mjesec odlezati u Zenici
https://www.klix.ba/vijesti/bih/borci-p ... /180228154
A i ovi što bezrezervno podržavaju, vidim u prvim redovima su na -15.MAN-lion's coach wrote:Da, FUJ!Naslovnica wrote: Vidio bih kako bi razmišljao da je neko tvoj sa djecom u toj koloni, na -15c, ...
FUJ
Djelujes izuzetno zabrinuto sa foruma. Ohani. Kao i svi ovdje dezurni kriticari i razotkrivaci kriminala u drzavi i nepostenja.
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma”Fudo387 wrote:Licno mi puca qrac, sta ti ili bilo ko drugi ima protiv dijaspore,palermo wrote:insomnia78 wrote:A bista brale. Vi onda cekajte da vam visoki predstavnik rijesi situaciju, da vas vlast sama od sebe popusti il svi vandredno zavrsavajte medicinsku i bjezite u njemacku![]()
koji nivo bezobrazluka.....i onda pitaju šta se ima protiv dijaspore....
A sto to Dzeki na instagram ne stavis, kad si frajer?
Pa nije tu ciljano Fahrino glasacko tijelo.naseroric wrote:a zasto je samo blokirano Sarajevo,Zenica i Tuzla sta je sa hercegovinom gdje HDZ ima vecinu
Mah, protestanti su otišli upravo tamo gdje im je rečeno.......ta ne misliš da je ovo nekakvo spontano okupljanje, de bolan i to sihronizovano i ovdje i od strane HVO-a........ono našli zajednički jezikO'zone wrote:
Pa ako gledaš logično protesti su usmjereni prema vladi Federacije i ministrima te parlamentu. Svi oni danas sabahile raspalili na produženi vikend i nema ih do Ponedjeljka.
Ko je najebao u čitavoj situaciji? Pa isti ovi borci i narod koji ne može da stigne na odredište.
Ako ko misli da nekoga na političkoj sceni boli K za jednim ili drugim hrdno se vara.
u tom grmu lezi zeckindlas wrote:Pa nije tu ciljano Fahrino glasacko tijelo.naseroric wrote:a zasto je samo blokirano Sarajevo,Zenica i Tuzla sta je sa hercegovinom gdje HDZ ima vecinu
samo ovdje ispasta obicna raja...borce niko danas nije istjero na barikade...sami su htjeli i iza njihovog hira ili narucenog obicni ljudi ispastajuTomahawk11 wrote:
To i ja isto govorim.
Al se tema usmjerava na priču sa političkom pozadinom.
I ponavljam, to je sasvim druga tema.
Bilo je nesto malo dekoracije na kruznom na ulazu u Capljinu danas.kindlas wrote:Pa nije tu ciljano Fahrino glasacko tijelo.naseroric wrote:a zasto je samo blokirano Sarajevo,Zenica i Tuzla sta je sa hercegovinom gdje HDZ ima vecinu
...izvini molim te, da li je moje dijete krivo sto oni nemaju sve to sto su, a tu se slazemo, zasluzili? Da li sam ja kriv? Ili su krivi one koji oni za 30KM na dan izbora zaokruze uz onu staru Bosanski: ma ko mu yebe mater ja uzo 30KM?BlueBlood wrote:Citam i nevjerujem![]()
"bezobraznici jedni, blokirali, ne može se proći, na posao itd..."
Znate li da ti bezobrazni zele samo ono što im pripada? Zivot! Znate li da vecina tih bezobraznih zivi na rubu egzistencije godinama, bez posla, jer su unistili fabrike, radna mjesta? Znate li da ti bezobrazni, ne mogu kupiti lijekove, jer su odavno oboljeli, od rata, gladi, hladnoce? Znate li da ti bezobrazni bi sada sjedili u krugu svojih najdrazih, da su mocnici?
Da smo pravi ljudi, stali bi svi uz njih, jer zahvaljujuci njima, mi danas imamo posao, a oni NE!!!!
SRAM VAS BILO!![]()
A ovi 'borci' su pali iz have tu, nisu zivjeli ovdje zadnjih 20 godina?Horcrux wrote:
Ti gradjani snose dio odgovornosti radi ovakvog stanja. Glasali su kako su glasali, iz izbora u izbore.
Nece moc doc do trafika...ili hoce (uz rotaljke)SmokingMan wrote:Živi bili pa prekosutra Avaz prelistali,eto.
Pravi borci i patriote nebi držali djecu, žene i stare kao taoce.Freamon Lester wrote:Kao i obicno ovakve igranke organizuje Fahro i BPS. Samo je pitanje ko sad ovo forsira.spreca wrote: Ovo je neko organizovao...jer nikad nisu ovako dugo drzali blokade ali kd dobijes lovu da drzis dva dana valja ti to odraditi...ovo su naruceni protesti