Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#726 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Buckethead wrote:
Tomahawk11 wrote:Gdje ste to bili....? Valja sad galerije pregledati :mrgreen: :mrgreen:

U Slozi niste, nema sanse :P
Hacijenda :mrgreen:
Skonto :D :thumbup:
Hoces ti lijepiti slike :P :D
Dr Kova

#727 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Euridika wrote: Ovo mi se strašno sviđa, mogla bih da zaradim ... zamisli samo koliko bih mogla naplatiti potencijalnim kandidatima ili kandidatkinjama npr. broj telefona ili sat kafe ili sat maženja... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Buki žigolo :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#728 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Dr. Kuca wrote:Sutra u 7? Spacio?
Kud baš sutra nađe? Sutra je 8.-i mart ... :oops:
nuovavita

#729 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by nuovavita »

Buckethead wrote: Ovo je mislim drugi put u životu da me uslikaju u provodu :mrgreen:
Vješto se kriješ :D
Euridika wrote:
nuovavita wrote:Bili momci u provodu :D Treba ih zalijepiti tamo na temu.. :oops:
Buki se već lijepio... Respu ćemo da zeznemo... :lol: :lol:
Čini mi se da se i Respo parcijalno lijepio na atribute :D Treba to kompletirati :lol: :lol:
Euridika
Globalna šefica

#730 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Buckethead wrote:
Euridika wrote: Ovo mi se strašno sviđa, mogla bih da zaradim ... zamisli samo koliko bih mogla naplatiti potencijalnim kandidatima ili kandidatkinjama npr. broj telefona ili sat kafe ili sat maženja... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Buki žigolo :mrgreen:
Znaš što bih te dobro prodala... ne bih jeftino ... :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Euridika
Globalna šefica

#731 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

nuovavita wrote:Čini mi se da se i Respo parcijalno lijepio na atribute :D Treba to kompletirati :lol: :lol:
Koji dio je mećao? Jel' onaj istureni? :lol: :lol:
nuovavita

#732 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by nuovavita »

Euridika wrote:
nuovavita wrote:Čini mi se da se i Respo parcijalno lijepio na atribute :D Treba to kompletirati :lol: :lol:
Koji dio je mećao? Jel' onaj istureni? :lol: :lol:
Taj je stručno izbjegao...zamisli :D
Dr. Kuca

#733 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr. Kuca »

Euridika wrote:
Dr. Kuca wrote:Sutra u 7? Spacio?
Kud baš sutra nađe? Sutra je 8.-i mart ... :oops:

Bas zbog toga. Da vas zakitimo cvijecem :D
supercali

#734 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Tomahawk11 wrote:Gdje ste to bili....? Valja sad galerije pregledati :mrgreen: :mrgreen:

Ko kaze da nismo bili u slogi
Tomahawk11
Globalni moderator

#735 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

supercali wrote:

Nema vas na slikama :D ko da niste bili 8-)
supercali

#736 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Tomahawk11 wrote:
supercali wrote:

Nema vas na slikama :D ko da niste bili 8-)
Morat cu porazgovarati sa debelim da zamuti slike sljedeci put
Tomahawk11
Globalni moderator

#737 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Buki vas odaje :mrgreen:
Ne sikiraj se, znam samo ja....i jos oni koji su vidjeli Bukijevu sliku dok je kratko provela na onoj tamo temi :oops:
Sto se mene tice, casna pionirska :thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#738 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Znamo i svi mi koji znamo Respu i Bukija ... a skupi smo za potplaćivanje... :lol: :lol:
Dr Kova

#739 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Tomahawk11 wrote:Buki vas odaje :mrgreen:
Ne sikiraj se, znam samo ja....i jos oni koji su vidjeli Bukijevu sliku dok je kratko provela na onoj tamo temi :oops:
Dođi na slijedeću kafu kad se dogovorimo :thumbup:
Dr Kova

#740 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Euridika wrote:Znamo i svi mi koji znamo Respu i Bukija ... a skupi smo za potplaćivanje... :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: naša anonimnost je ugrožena, moram ići s foruma :cry: :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#741 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Buckethead wrote:
Tomahawk11 wrote:Buki vas odaje :mrgreen:
Dođi na slijedeću kafu kad se dogovorimo :thumbup:
:thumbup: Javite gdje, sta, kako...
Euridika
Globalna šefica

#742 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Buckethead wrote:
Euridika wrote:Znamo i svi mi koji znamo Respu i Bukija ... a skupi smo za potplaćivanje... :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: naša anonimnost je ugrožena, moram ići s foruma :cry: :mrgreen:
Jok to... kazna je da organizirate sljedeću kafu ... :D :D
Dr Kova

#743 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Tomahawk11 wrote:
:thumbup: Javite gdje, sta, kako...
Dogovoreno :thumbup:
supercali

#744 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Ja i buki sutra se sastajemo a ko dodje dobrodosao
ing-ecc

#746 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

Ne mislim ni ja 8-o martovati sa zenama, bio sam u petak sa bloo i doTaaaaa :lol:
Euridika
Globalna šefica

#747 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Šta je ovo, protest protivU žena? :shock: Od svih 5, inžinjer se sjeća samo jedne... :skoljka:
Ja bih rekla da je ovo samo bježanje od kupovine cvijeća... i, da, morali bi bit' fini prema damama... Fuuuj! :oops:

*ebiga, Veliki, znaš da toročemo k'o čavke... :D
ing-ecc

#748 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

Hoces da kazes da je utorak nas dan? :? Pa da, utorkom su sastanci. :D
Znaci, mogli bi .... :wink:
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#749 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Svim clanicama foruma (prijateljice,majke,djevojke,amidzinice,dajdzinice,punice,svekrve,nane i buduce zene) zelim Sretan 8.Mart u nadi da ce te docekati jos mnogo godina, praznika u zdravlju i rahatluku !

Image
Dr Kova

#750 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Sretan 8. Mart svim damama
Post Reply