SkontoBuckethead wrote:HacijendaTomahawk11 wrote:Gdje ste to bili....? Valja sad galerije pregledati![]()
![]()
U Slozi niste, nema sanse
Hoces ti lijepiti slike
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
SkontoBuckethead wrote:HacijendaTomahawk11 wrote:Gdje ste to bili....? Valja sad galerije pregledati![]()
![]()
Euridika wrote: Ovo mi se strašno sviđa, mogla bih da zaradim ... zamisli samo koliko bih mogla naplatiti potencijalnim kandidatima ili kandidatkinjama npr. broj telefona ili sat kafe ili sat maženja...![]()
![]()
Kud baš sutra nađe? Sutra je 8.-i mart ...Dr. Kuca wrote:Sutra u 7? Spacio?
Vješto se kriješBuckethead wrote: Ovo je mislim drugi put u životu da me uslikaju u provodu
Čini mi se da se i Respo parcijalno lijepio na atributeEuridika wrote:Buki se već lijepio... Respu ćemo da zeznemo...nuovavita wrote:Bili momci u provoduTreba ih zalijepiti tamo na temu..
![]()
Znaš što bih te dobro prodala... ne bih jeftino ...Buckethead wrote:Euridika wrote: Ovo mi se strašno sviđa, mogla bih da zaradim ... zamisli samo koliko bih mogla naplatiti potencijalnim kandidatima ili kandidatkinjama npr. broj telefona ili sat kafe ili sat maženja...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Buki žigolo
Koji dio je mećao? Jel' onaj istureni?nuovavita wrote:Čini mi se da se i Respo parcijalno lijepio na atributeTreba to kompletirati
![]()
Taj je stručno izbjegao...zamisliEuridika wrote:Koji dio je mećao? Jel' onaj istureni?nuovavita wrote:Čini mi se da se i Respo parcijalno lijepio na atributeTreba to kompletirati
![]()
![]()
Euridika wrote:Kud baš sutra nađe? Sutra je 8.-i mart ...Dr. Kuca wrote:Sutra u 7? Spacio?
Ko kaze da nismo bili u slogiTomahawk11 wrote:Gdje ste to bili....? Valja sad galerije pregledati![]()
![]()
Nema vas na slikamasupercali wrote:Ko kaze da nismo bili u slogiTomahawk11 wrote:Gdje ste to bili....? Valja sad galerije pregledati![]()
![]()
Morat cu porazgovarati sa debelim da zamuti slike sljedeci putTomahawk11 wrote:Nema vas na slikamasupercali wrote:Ko kaze da nismo bili u slogiTomahawk11 wrote:Gdje ste to bili....? Valja sad galerije pregledati![]()
![]()
U Slozi niste, nema sanseko da niste bili
Dođi na slijedeću kafu kad se dogovorimoTomahawk11 wrote:Buki vas odaje![]()
Ne sikiraj se, znam samo ja....i jos oni koji su vidjeli Bukijevu sliku dok je kratko provela na onoj tamo temi![]()
Sto se mene tice, casna pionirska
Euridika wrote:Znamo i svi mi koji znamo Respu i Bukija ... a skupi smo za potplaćivanje...![]()
Buckethead wrote:Dođi na slijedeću kafu kad se dogovorimoTomahawk11 wrote:Buki vas odaje![]()
Ne sikiraj se, znam samo ja....i jos oni koji su vidjeli Bukijevu sliku dok je kratko provela na onoj tamo temi![]()
Sto se mene tice, casna pionirska
Jok to... kazna je da organizirate sljedeću kafu ...Buckethead wrote:Euridika wrote:Znamo i svi mi koji znamo Respu i Bukija ... a skupi smo za potplaćivanje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naša anonimnost je ugrožena, moram ići s foruma
![]()
DogovorenoTomahawk11 wrote:
Javite gdje, sta, kako...