Amin.Cherry-Cherry wrote:Sačuvaj me, Bože, hrvatske kulture i srpskog junaštva, pa da dodamo i bošnjačke tolerancije.
Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
-
Hakiz
#726 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
-
155_mm
#727 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
Kikibombona wrote:Ne rade zlo zato sto se Papina pika koliko i tvoja. Dakle, nebitan je. Mi trebamo raditi na tome da ostane nebitan. Jer, ako ponovo bude bitan, ako se katolicanstvo uvali u sistem odlucivanja, najebali smo. Ja sam za to da nikada ne prestanemo govoriti o inkviziciji ili nacizmu, jer je to jedini pravi nacin borbe koji za cilj ima onemoguciti zlu da se opet vrati na scenu. Ne smijemo dozvoliti da ze historija ponovo.tututuuuu wrote:
ja tebe pitam, koje to zlo danas a katolicanstvo radi ili propagira? gdje je to katolicanstvo "na vlasti"? Ti si radikalni ateist, isti qurac kao i radikalni vjernik ako mene pitas.Jedni ti piju mozak kako nema nista i kako je svako vjerovanje zlo, drugi ti piju mozak kako osim vjere nema nista.

- spreca
#728 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
Covic izgleda prdno ili se je usro155_mm wrote:Kikibombona wrote:Ne rade zlo zato sto se Papina pika koliko i tvoja. Dakle, nebitan je. Mi trebamo raditi na tome da ostane nebitan. Jer, ako ponovo bude bitan, ako se katolicanstvo uvali u sistem odlucivanja, najebali smo. Ja sam za to da nikada ne prestanemo govoriti o inkviziciji ili nacizmu, jer je to jedini pravi nacin borbe koji za cilj ima onemoguciti zlu da se opet vrati na scenu. Ne smijemo dozvoliti da ze historija ponovo.tututuuuu wrote:
ja tebe pitam, koje to zlo danas a katolicanstvo radi ili propagira? gdje je to katolicanstvo "na vlasti"? Ti si radikalni ateist, isti qurac kao i radikalni vjernik ako mene pitas.Jedni ti piju mozak kako nema nista i kako je svako vjerovanje zlo, drugi ti piju mozak kako osim vjere nema nista.
![]()
![]()
![]()
-
Fudo387
#729 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
stisno paksu, zna sta ga ceka.spreca wrote:Covic izgleda prdno ili se je usro
-
Drinski
#730 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
Pa eto bolan na ovoj prici oko parkinga si se dokazao dovoljno.nightvision wrote: Sad jos i izmisljas. Dakle, to sto ja zagovaram pred zakonom jednak tretman svakoga, nebitno da li je vjernik ili nije, to je netolerancija?
Ma bravo.
-
nightvision
#731 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
Nisi ti ba sav svoj, al' nikako.Drinski wrote:Pa eto bolan na ovoj prici oko parkinga si se dokazao dovoljno.nightvision wrote: Sad jos i izmisljas. Dakle, to sto ja zagovaram pred zakonom jednak tretman svakoga, nebitno da li je vjernik ili nije, to je netolerancija?
Ma bravo.
Nasao porediti klinicki centar sa dzamijom. To zdrav insan ne moze uraditi.
-
Drinski
#732 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
Pa bolan, i ti sto idu u dzamiju i oni su ljudi, gradjani ove zemlje poput nas, i oni placaju porez, imaju ista prava.. Mozda su po tvojoj logici oni bolesnici jer su vjernici, al i ti vjernici su ljudi, nisu zivotinje.nightvision wrote: Nisi ti ba sav svoj, al' nikako.
-
nightvision
#733 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
Dzamija treba samo odredjenim ljudima. Bolnica treba svima.Drinski wrote:Pa bolan, i ti sto idu u dzamiju i oni su ljudi, gradjani ove zemlje poput nas, i oni placaju porez, imaju ista prava.. Mozda su po tvojoj logici oni bolesnici jer su vjernici, al i ti vjernici su ljudi, nisu zivotinje.nightvision wrote: Nisi ti ba sav svoj, al' nikako.
Nema svrhe da ijednu vise s tobom progovorim na ovu temu.
Hajmo nazad na bozic i klanje kurbana uzinad bozicu.
-
Drinski
#734 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
Nikakve to veze nema.nightvision wrote: Dzamija treba samo odredjenim ljudima. Bolnica treba svima.
A kurban, pa eto dali su povoda hodzama za kontranapad.
-
nightvision
#735 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
Bas bi bilo divno vidjeti stado svakakve stoke na gradskom trgu kako ih kolju i deru jedno po jedno.Drinski wrote:Nikakve to veze nema.nightvision wrote: Dzamija treba samo odredjenim ljudima. Bolnica treba svima.
-
ivannn
#736 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
samo čvrsto.nightvision wrote:Bas bi bilo divno vidjeti stado svakakve stoke na gradskom trgu kako ih kolju i deru jedno po jedno.Drinski wrote:Nikakve to veze nema.nightvision wrote: Dzamija treba samo odredjenim ljudima. Bolnica treba svima.
na kolačiće od cimeta i djed mraza jedino možeš odgovoriti klanjem
-
Drinski
#737 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
Sve je dobro...dok ne kolju zive ljude.ivannn wrote: samo čvrsto.
-
nightvision
#738 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
Nadam se da si procitao ironiju u mojim rijecima.ivannn wrote:samo čvrsto.
-
Drinski
#739 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
Mada, ako bi mene pitali, naravno, ja bih tu organizirao ili kakav mevlud ili LGBT paradu. To bi bilo bas slatko.
- uglavnomja
#740 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
nightvision wrote:Nisi ti ba sav svoj, al' nikako.Drinski wrote:Pa eto bolan na ovoj prici oko parkinga si se dokazao dovoljno.nightvision wrote: Sad jos i izmisljas. Dakle, to sto ja zagovaram pred zakonom jednak tretman svakoga, nebitno da li je vjernik ili nije, to je netolerancija?
Ma bravo.
a neko (mozda bas on? imaju njih trojica na temi
tito dragi
-
155_mm
#741 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
pa bilo je vremena kad se nakon tih kolacica i to radilo. ne ponovilo se vise nikada nikome.Drinski wrote:Sve je dobro...dok ne kolju zive ljude.ivannn wrote: samo čvrsto.
-
_drunken_santa_
#742 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
u bugojnu su sirotinja i katolici i muslimani. i umjesto da se zajedno bore za bolju raspodjelu kapitala, oni se svađaju oko toga gdje i ko ce svoje obicaje da propagira, upraznjava, namece...
to je dokaz koliko je taj neki pristup tipa "tolerancija, multikultura i suzivot" ogranicen i neucinkovit. cak stetan. radi se na naglasavanju razlika umjesto na ujedinjavanju ljudi. ako se kakvo jedinstvo i predlozi ono je "patriotsko" tj. opet na laznim nogama.
jedina stvar koja moze ujediniti sve ljude jeste da se i jedni i drugi bore protiv svoje kapitalisticke korumpirane elite. borba za klasnu jednakost.
zato tradicija, obicaji, patriotizam, nacionalizam, vjerski fanatizam, bilo kakve gluposti ove vrste sjajno odgovaraju kapitalistima.
to je dokaz koliko je taj neki pristup tipa "tolerancija, multikultura i suzivot" ogranicen i neucinkovit. cak stetan. radi se na naglasavanju razlika umjesto na ujedinjavanju ljudi. ako se kakvo jedinstvo i predlozi ono je "patriotsko" tj. opet na laznim nogama.
jedina stvar koja moze ujediniti sve ljude jeste da se i jedni i drugi bore protiv svoje kapitalisticke korumpirane elite. borba za klasnu jednakost.
zato tradicija, obicaji, patriotizam, nacionalizam, vjerski fanatizam, bilo kakve gluposti ove vrste sjajno odgovaraju kapitalistima.
- Cherry-Cherry
#743 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
Kako je krenulo i klat će kurbane na ulici.
-
Drinski
#744 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
Ja bih sad, na tvom mjestu, prelistao cijelu temu da to nadjem. Ne bih mogao zaspati.uglavnomja wrote: Nisi ti ba sav svoj, al' nikako.
![]()
a neko (mozda bas on? imaju njih trojica na temi) je izjvio: ako moze lgbt parada moze i klanje kurbana na ulici
![]()
tito dragi
-
Drinski
#745 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
Da ti nisi iz Zvornika? Bio je jedan ovakav na forumu._drunken_santa_ wrote:u bugojnu su sirotinja i katolici i muslimani. i umjesto da se zajedno bore za bolju raspodjelu kapitala, oni se svađaju oko toga gdje i ko ce svoje obicaje da propagira, upraznjava, namece...
-
Drinski
#746 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
Aha?155_mm wrote: pa bilo je vremena kad se nakon tih kolacica i to radilo. ne ponovilo se vise nikada nikome.
-
155_mm
#747 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
ti prespavo devedesete? ili?Drinski wrote:Aha?155_mm wrote: pa bilo je vremena kad se nakon tih kolacica i to radilo. ne ponovilo se vise nikada nikome.
-
ivannn
#748 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
ne ponovilo se. amen.155_mm wrote:pa bilo je vremena kad se nakon tih kolacica i to radilo. ne ponovilo se vise nikada nikome.Drinski wrote:Sve je dobro...dok ne kolju zive ljude.ivannn wrote: samo čvrsto.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-ko ... 09574.aspx
-
Drinski
#749 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
A ovaj ubica pio vino i jeo kolacice?
-
ivannn
#750 Re: Božićni sajam smeta Medžlisu IZ, vrijeđa muslimane u Bugojnu
to je bio njegov "odgovor" na kolačiće i vino. klanje.Drinski wrote:A ovaj ubica pio vino i jeo kolacice?