Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:
Pa dobro, od pretjerivanja glava uvijek zaboli. To se toliko cesto desava, da se moze nazvati aksiomom.
A druga stvar, isticanje od mase itekako pali kod suprotnog spola. Onaj koji u drustvu jedini svira gitaru, onaj koji zabavlja sve .... uglavnom pokupe najbolje simpatije
Čini mi se da je neko pisao (havana možda), kako dok je on svirao gitaru, njegovi jarani okolo kupili cure uz te pjesme i "romantiku".
Al' ovo moje ne'a veze ni sa čim, samo me podsjeti na to.
Ima li ijedan volonter da se ponudi da pošalje putem fejsa gospodinu Emiru link na ovu temu? možda se uključi u diskusiju pa nas sve demantuje svojom argumentacijom.
Honda Hondas wrote:Ima li ijedan volonter da se ponudi da pošalje putem fejsa gospodinu Emiru link na ovu temu? možda se uključi u diskusiju pa nas sve demantuje svojom argumentacijom.
Jes meni vise na vrh kurca ovo supljiranje, vrjednosti se poremetile, KOJE VRJEDNOSTI SUNCE VAM JEBEM MUTANTOIDNO???
Kad je insan imao neke vrjednosti kroz istoriju, sta je ta famozna moralna vrjednost?
Ubijanje zivotinja i ratovanje, sjebavanje prirode i odmicanje od ekosistema da bi zivjeli kao planetarni paraziti.
O kakvim ba vrjednostima supljirate vise.
I jos kad mi kaze stoka ispranog mozga sa nekim supljim floskulama da je do tehnoloskog razvoja, shatro svi se sjebali mentalno zbog mobitela, razvoja tehnologije, shatro niko se ne druzi, svi bulje u mobitele.
Nemojte me jebavat u mozak tako vam boga.
Sve se bojim da ove staronje sto prde na tehnologiju, da su sezdesetih godina imali ove sve gadgete koje mi imamo danas, da bi ih odbacili i ne bi ih koristili, kako da ne.
Insan je takav kakav je, nikakve moralne vrjednosti se nisu sjebale, samo su drukcija pravila igre nego prije 20, 30 godina, sto je sasvim ocekivano, normalno, evolucija jebiga.
Njanjavi wrote:Jes meni vise na vrh kurca ovo supljiranje, vrjednosti se poremetile, KOJE VRJEDNOSTI SUNCE VAM JEBEM MUTANTOIDNO???
Kad je insan imao neke vrjednosti kroz istoriju, sta je ta famozna moralna vrjednost?
Ubijanje zivotinja i ratovanje, sjebavanje prirode i odmicanje od ekosistema da bi zivjeli kao planetarni paraziti.
O kakvim ba vrjednostima supljirate vise.
I jos kad mi kaze stoka ispranog mozga sa nekim supljim floskulama da je do tehnoloskog razvoja, shatro svi se sjebali mentalno zbog mobitela, razvoja tehnologije, shatro niko se ne druzi, svi bulje u mobitele.
Nemojte me jebavat u mozak tako vam boga.
Sve se bojim da ove staronje sto prde na tehnologiju, da su sezdesetih godina imali ove sve gadgete koje mi imamo danas, da bi ih odbacili i ne bi ih koristili, kako da ne.
Insan je takav kakav je, nikakve moralne vrjednosti se nisu sjebale, samo su drukcija pravila igre nego prije 20, 30 godina, sto je sasvim ocekivano, normalno, evolucija jebiga.
Pa zbog te tehnologije sam ja prilazio curama u ime mojih jarana jer su socijalni invalidi. Kad na to dodas sarajevski "gledamo se mjesecima al ne prilazimo jedno drugom" mentalitet, dobijes ovog iz uvodnog teksta.
A uvijek ce biti cura koje vole fine momke. Samo takve ne daju nakon 7 dana, takve se ne oblace tako da se ljudi na ulici okrecu za njom i slicno
Bodkin wrote:Pa zbog te tehnologije sam ja prilazio curama u ime mojih jarana jer su socijalni invalidi. Kad na to dodas sarajevski "gledamo se mjesecima al ne prilazimo jedno drugom" mentalitet, dobijes ovog iz uvodnog teksta.
A uvijek ce biti cura koje vole fine momke. Samo takve ne daju nakon 7 dana, takve se ne oblace tako da se ljudi na ulici okrecu za njom i slicno
Provodadzises, a?
Ma isto je to s obje strane. Kaze dopisuje se s nekim momkom, zavrsava jaranici pa sto reko ona ne pise, kaze ispala iz fazona
Sve neki termoinvalidi....
Bodkin wrote:Pa zbog te tehnologije sam ja prilazio curama u ime mojih jarana jer su socijalni invalidi. Kad na to dodas sarajevski "gledamo se mjesecima al ne prilazimo jedno drugom" mentalitet, dobijes ovog iz uvodnog teksta.
Provodadzises, a?
Ma isto je to s obje strane. Kaze dopisuje se s nekim momkom, zavrsava jaranici pa sto reko ona ne pise, kaze ispala iz fazona
Sve neki termoinvalidi....
Realno, kako vidimo iz prilozenog, lik je ruzan, poglup, a pun sebe ali zato frustriran odgovorima okoline na tu njegovu superiornost. Imam osjecaj da je 80% pozitivnih odgovora na njegov status zapravo zezancija ljudi, pogotovo onih koji ga znaju. Izmedju ostalog, po njemu i ja sam kurva, jer sam sretna s nekim, a to nije on, kao i svaka druga koja ga nece. Ali mene nije naljutio, samo ga zalim.
I da, naravno da ne moze naci djevojku jer ove normalne bjeze od ovakvih, a one nenormalne traze "muskarcine". I nije djevojka ono sto njemu treba i sto bi on zelio, vec te iste kurave na koje on laje.
Nije svako rodjen da bude frajer, jebiga.
Ti koji ga vjecito braniš, treba da znaš da klinci koji izlaze po Kiborgu i sl. mjestima, puše, piju, drogiraju se, voze auta koja zaradili nisu, ne trijezne se i ne izlaze iz kafane, a ovamo glume fine momke i traže ljubav i neku ozbiljnu vezu i predanost...
Ode fraer u lokal gdje tresti turbofolk i gdje izlaze djevojke čiji IQ ne prelazi večerašnju vanjsku temperaturu i onda se pita i govori čitavoj državi, ne samo meni ili tebi nego svima nama govori :
SVE SU ŽENE ISTE!
A što nije otišao na neko književno vece pa slušao spisateljice kako čitaju poeziju, pa pokušao neku osvojiti? Pa pričao s njom o knjigama, odakle vuče inspiraciju da piše tekstove, pa stvori se neki odnos ako se želi. . .
Logika je da se ode u DOWNTOWN, da te uslika KLIXOV fotoaparat i da se tu muvaju ribe! A u Cernobilu se upali alarm za radioaktivnu opasnost kad neka djevojka u Kiborgu progovori!
Ne kontam... i treba se sprdati s njim jer nema opravdanja za ovoliku količinu gluposti koju je napisao i ostao živ!
sherbett wrote:Preletila sam malo po temi, tj. Prvoj stranici i sinulo mi! Ja isto ne razumijem zasto bi sve neke fine, a zaljepe se za lose. I onda shvatim..tanka je granica izmedju finog i dosadnog..to treba razluciti. Nisi ti fin, ti si dosadan.
Ok, meni samarcina nije pojam uzbudjenja...al malo divljastva i temperamenta upakurano u pristojnog covjeja nitko nece zamjeriti, i nitko nece da odoli.
Aj me probajte pitati sta je to
jednom mi je jedan iskusna djevojka,zena rekla kada kaze jeste fin , to je blagi izraz za dosadan, nema hljeba od njega
A to kada te lupi po goozi normala , barem je kod mene