Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Mutivoda

#726 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Mutivoda »

_BataZiv_0809 wrote:
Pa dobro, od pretjerivanja glava uvijek zaboli. To se toliko cesto desava, da se moze nazvati aksiomom.

A druga stvar, isticanje od mase itekako pali kod suprotnog spola. Onaj koji u drustvu jedini svira gitaru, onaj koji zabavlja sve .... uglavnom pokupe najbolje simpatije :D

Čini mi se da je neko pisao (havana možda), kako dok je on svirao gitaru, njegovi jarani okolo kupili cure uz te pjesme i "romantiku". :mrgreen:

Al' ovo moje ne'a veze ni sa čim, samo me podsjeti na to. :skoljka:
Patriotska_Liga

#727 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Patriotska_Liga »

insomnia78 wrote:
Patriotska_Liga wrote:
85% onih koji misle da se cure traže na Fb ili po forumu.
A svalerke, mogu l' se makar one naci na forumu?
Meni sad neko kad bi donio papir ovjeren kod notara da je odvojio curu na forumu ja mu ne bih vjerovao. Dajte, hajmo se uozbiljit' malo :-D
dezurni_ucenik

#728 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by dezurni_ucenik »

Patriotska_Liga wrote:
insomnia78 wrote:
Patriotska_Liga wrote:
85% onih koji misle da se cure traže na Fb ili po forumu.
A svalerke, mogu l' se makar one naci na forumu?
Meni sad neko kad bi donio papir ovjeren kod notara da je odvojio curu na forumu ja mu ne bih vjerovao. Dajte, hajmo se uozbiljit' malo :-D
I pogotovo tinder i badoo. Ispade tamo svaka koka daje p...e samo ako joj nesto lajkujes
insomnia78

#729 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by insomnia78 »

Meni svakako zena ne da da imam curu, tako da me to ne dotice
Patriotska_Liga

#730 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Ne znam ni šta je to. Ja sam čuo za Fb, Twitter i Instagram, a ovaj treći mi je k'o nešto novije :-D
Honda Hondas

#731 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Honda Hondas »

Ima li ijedan volonter da se ponudi da pošalje putem fejsa gospodinu Emiru link na ovu temu? :D možda se uključi u diskusiju pa nas sve demantuje svojom argumentacijom.

A možda pristane i na intervju. :oops:
Mutivoda

#732 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Mutivoda »

Joj, evo počelo kružiti ovo po netu :lol:

Image

:lol:
maida95

#733 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

Ma daaaaaj :pisnula: :pisnula:
Patriotska_Liga

#734 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Nek slijedeći put proba na Bajram.
insomnia78

#735 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by insomnia78 »

Honda Hondas wrote:Ima li ijedan volonter da se ponudi da pošalje putem fejsa gospodinu Emiru link na ovu temu? :D možda se uključi u diskusiju pa nas sve demantuje svojom argumentacijom.

A možda pristane i na intervju. :oops:
Pa posalji mu ti
House

#736 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by House »

žena u džamiji ko crnaca u solariju :D gdje on traži trebe sunce ti jeb..

mekteb kume,mekteb
krater

#737 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by krater »

House wrote:žena u džamiji ko crnaca u solariju :D gdje on traži trebe sunce ti jeb..

mekteb kume,mekteb
Njanjavi

#738 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Njanjavi »

Jes meni vise na vrh kurca ovo supljiranje, vrjednosti se poremetile, KOJE VRJEDNOSTI SUNCE VAM JEBEM MUTANTOIDNO???
Kad je insan imao neke vrjednosti kroz istoriju, sta je ta famozna moralna vrjednost?
Ubijanje zivotinja i ratovanje, sjebavanje prirode i odmicanje od ekosistema da bi zivjeli kao planetarni paraziti.
O kakvim ba vrjednostima supljirate vise.
I jos kad mi kaze stoka ispranog mozga sa nekim supljim floskulama da je do tehnoloskog razvoja, shatro svi se sjebali mentalno zbog mobitela, razvoja tehnologije, shatro niko se ne druzi, svi bulje u mobitele.
Nemojte me jebavat u mozak tako vam boga.
Sve se bojim da ove staronje sto prde na tehnologiju, da su sezdesetih godina imali ove sve gadgete koje mi imamo danas, da bi ih odbacili i ne bi ih koristili, kako da ne.
Insan je takav kakav je, nikakve moralne vrjednosti se nisu sjebale, samo su drukcija pravila igre nego prije 20, 30 godina, sto je sasvim ocekivano, normalno, evolucija jebiga.
Patriotska_Liga

#740 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Kakva ponjava od teksta, prije bih pročitao Rat i mir.

Tačno se vidi da je neki amater objašnjavao za razliku od Marxa koji je suštinu sažeo u pet riječi.
Njanjavi

#741 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Njanjavi »

insomnia78 wrote:Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Koji je ovo car, znam lika jos otkad je imo onu prvu stranicu sa becirom majmunom i ekipom :lol: :lol:
Saian

#742 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Saian »

Njanjavi wrote:Jes meni vise na vrh kurca ovo supljiranje, vrjednosti se poremetile, KOJE VRJEDNOSTI SUNCE VAM JEBEM MUTANTOIDNO???
Kad je insan imao neke vrjednosti kroz istoriju, sta je ta famozna moralna vrjednost?
Ubijanje zivotinja i ratovanje, sjebavanje prirode i odmicanje od ekosistema da bi zivjeli kao planetarni paraziti.
O kakvim ba vrjednostima supljirate vise.
I jos kad mi kaze stoka ispranog mozga sa nekim supljim floskulama da je do tehnoloskog razvoja, shatro svi se sjebali mentalno zbog mobitela, razvoja tehnologije, shatro niko se ne druzi, svi bulje u mobitele.
Nemojte me jebavat u mozak tako vam boga.
Sve se bojim da ove staronje sto prde na tehnologiju, da su sezdesetih godina imali ove sve gadgete koje mi imamo danas, da bi ih odbacili i ne bi ih koristili, kako da ne.
Insan je takav kakav je, nikakve moralne vrjednosti se nisu sjebale, samo su drukcija pravila igre nego prije 20, 30 godina, sto je sasvim ocekivano, normalno, evolucija jebiga.
poCjeti me :D
Image
Bodkin

#743 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bodkin »

Pa zbog te tehnologije sam ja prilazio curama u ime mojih jarana jer su socijalni invalidi. Kad na to dodas sarajevski "gledamo se mjesecima al ne prilazimo jedno drugom" mentalitet, dobijes ovog iz uvodnog teksta.
A uvijek ce biti cura koje vole fine momke. Samo takve ne daju nakon 7 dana, takve se ne oblace tako da se ljudi na ulici okrecu za njom i slicno :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#744 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Tomahawk11 »

Bodkin wrote:Pa zbog te tehnologije sam ja prilazio curama u ime mojih jarana jer su socijalni invalidi. Kad na to dodas sarajevski "gledamo se mjesecima al ne prilazimo jedno drugom" mentalitet, dobijes ovog iz uvodnog teksta.
A uvijek ce biti cura koje vole fine momke. Samo takve ne daju nakon 7 dana, takve se ne oblace tako da se ljudi na ulici okrecu za njom i slicno :D
Provodadzises, a? :mrgreen:
Ma isto je to s obje strane. Kaze dopisuje se s nekim momkom, zavrsava jaranici :-) pa sto reko ona ne pise, kaze ispala iz fazona :skoljka:
Sve neki termoinvalidi....
Bodkin

#745 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bodkin »

Tomahawk11 wrote:
Bodkin wrote:Pa zbog te tehnologije sam ja prilazio curama u ime mojih jarana jer su socijalni invalidi. Kad na to dodas sarajevski "gledamo se mjesecima al ne prilazimo jedno drugom" mentalitet, dobijes ovog iz uvodnog teksta.
Provodadzises, a? :mrgreen:
Ma isto je to s obje strane. Kaze dopisuje se s nekim momkom, zavrsava jaranici :-) pa sto reko ona ne pise, kaze ispala iz fazona :skoljka:
Sve neki termoinvalidi....
:lol: to to :mrgreen:
lijepa u dusi

#746 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by lijepa u dusi »

Realno, kako vidimo iz prilozenog, lik je ruzan, poglup, a pun sebe ali zato frustriran odgovorima okoline na tu njegovu superiornost. Imam osjecaj da je 80% pozitivnih odgovora na njegov status zapravo zezancija ljudi, pogotovo onih koji ga znaju. Izmedju ostalog, po njemu i ja sam kurva, jer sam sretna s nekim, a to nije on, kao i svaka druga koja ga nece. Ali mene nije naljutio, samo ga zalim.

I da, naravno da ne moze naci djevojku jer ove normalne bjeze od ovakvih, a one nenormalne traze "muskarcine". I nije djevojka ono sto njemu treba i sto bi on zelio, vec te iste kurave na koje on laje.
Nije svako rodjen da bude frajer, jebiga.
mO k3

#747 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by mO k3 »

Honda Hondas wrote:
Cartmane wrote:Dosadan si.
Ti koji ga vjecito braniš, treba da znaš da klinci koji izlaze po Kiborgu i sl. mjestima, puše, piju, drogiraju se, voze auta koja zaradili nisu, ne trijezne se i ne izlaze iz kafane, a ovamo glume fine momke i traže ljubav i neku ozbiljnu vezu i predanost... :run:

Ode fraer u lokal gdje tresti turbofolk i gdje izlaze djevojke čiji IQ ne prelazi večerašnju vanjsku temperaturu i onda se pita i govori čitavoj državi, ne samo meni ili tebi nego svima nama govori :

SVE SU ŽENE ISTE! :skoljka:

A što nije otišao na neko književno vece pa slušao spisateljice kako čitaju poeziju, pa pokušao neku osvojiti? Pa pričao s njom o knjigama, odakle vuče inspiraciju da piše tekstove, pa stvori se neki odnos ako se želi. . . :izet:

Logika je da se ode u DOWNTOWN, da te uslika KLIXOV fotoaparat i da se tu muvaju ribe! A u Cernobilu se upali alarm za radioaktivnu opasnost kad neka djevojka u Kiborgu progovori! :run:

Ne kontam... i treba se sprdati s njim jer nema opravdanja za ovoliku količinu gluposti koju je napisao i ostao živ!

U zdravlje! :D
:thumbup:
mO k3

#748 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by mO k3 »

Mutivoda wrote:Joj, evo počelo kružiti ovo po netu :lol:

Image

hahhahahhahahahahha tema je :thumbup:
Pogledaj mu pogleda ,,, manijak,siledzija ...
statixx

#749 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by statixx »

sherbett wrote:Ok, meni samarcina nije pojam uzbudjenja...
Zavisi gdje te osine, priznaj... :lol:
mO k3

#750 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by mO k3 »

sherbett wrote:Preletila sam malo po temi, tj. Prvoj stranici i sinulo mi! Ja isto ne razumijem zasto bi sve neke fine, a zaljepe se za lose. I onda shvatim..tanka je granica izmedju finog i dosadnog..to treba razluciti. Nisi ti fin, ti si dosadan.

Ok, meni samarcina nije pojam uzbudjenja...al malo divljastva i temperamenta upakurano u pristojnog covjeja nitko nece zamjeriti, i nitko nece da odoli.

Aj me probajte pitati sta je to
jednom mi je jedan iskusna djevojka,zena rekla kada kaze jeste fin , to je blagi izraz za dosadan, nema hljeba od njega :mrgreen:
A to kada te lupi po goozi normala , barem je kod mene
Post Reply