Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Locked
animals

#726 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by animals »

Koja blesava tema :-)
skafiskafsnjak

#727 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by skafiskafsnjak »

animals wrote:Koja blesava tema :-)
Vela havle vela kuvvete hahahahahaha
DrugaGimnazija

#728 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by DrugaGimnazija »

zahone wrote:Koja kolicina gluposti, od balija sa arapskim imenima, koji dzamije vide za bajram samo, cugaju, bludnice i misle da su muslimani. Vi koji ovako razmisljate, znajte da NISTE muslimani balijetine, i sama IZ se takvih odrice.

Isti sejh Safet, koji je jedan od najucenijih alima u BiH, je clan IZ-a, i ovo je njegova fetva, po pitanju određenog propisa oko odlazka zene na put same koji je samo jedan od stotina hiljada propisa u islamu, koji se izucava od Australije do Sjeverne Amerike. Jako mi je zao sto cafire, i munafike balijske u oko bode sto nas se sve vise muslimana vraca svojoj vjeri u ovoj divnoj zemlji, i sto se islamsko budjenje osjeti u zraku. Zao mi je sto vise, nece moci da poturaju svoju ljigavu verziju islama, Sarajevo film festival islama, pod Bosnjacki islam. U nastavku lijepim klipove, na kojima sluzbenici IZ-a (imam), dekan islamskog pedagoskog fakulteta dr. Stulanovic, i ostali govore o terminu "vehabizam".

Mi muslimani, i ako se ponekada ne slazemo oko odredjenih propisa i misljenja, te fikshskih mesela, to izmedju sebe prevazidjemo, a munafici, i sijje neka crknu od muke.

Hvala Gospodaru nebesa i zemlje na u tancine objasnjenoj vjeri.

https://youtu.be/4tfa1k1JL3c

https://youtu.be/Uwf1Peq_Ekk

https://youtu.be/LLcqgW_Psdk

https://youtu.be/HOe6DccRlEs
Haj' sikter! Ne znam sta radiš ovdje na sejtanskom internetu koji su izmislili najgori ćafiri.

Image
animals

#729 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by animals »

skafiskafsnjak wrote:
animals wrote:Koja blesava tema :-)
Ne razumijem nista..
nisam ja Arap.. :D
Niemand

#730 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Niemand »

skafiskafsnjak wrote:

:-?
Towelie

#731 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Towelie »

Bas ste bezveze, sto bi rekla Niemand. Ode tema u helac.
DrugaGimnazija

#732 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by DrugaGimnazija »

zahone wrote: Onaj ko klanja samo za bajram, i nema drugih ibadeta poput dnevnih namaza, posta, zekjata, hadza, ili pak porice obavezu klanjanja 5 namaza, ili neki od farzova, je kafir po vecini ucenjaka ummeta.
Po ovoj i ovim prije navedenim definicijama, u BiH ima manje od 1% pravih muslimana i preko 99% ćafira, tako da ste u ogromnoj manjini i nemate sta propovijedati ostalima.

Svi smo mi ćafir!
XXS

#733 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by XXS »

Towelie wrote:Bas ste bezveze, sto bi rekla Niemand. Ode tema u helac.
Ma, totalno bezveze, unistise temu. :shock:
A toliko se toga pametnog i inteligentnog ima reci na temu morel' zeMsko samo autom do Zenice u godini gospodnjoj 2015..
Niemand

#734 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Niemand »

XXS wrote: Ma, totalno bezveze, unistise temu. :shock:
A toliko se toga pametnog i inteligentnog ima reci na temu morel' zeMsko samo autom do Zenice u godini gospodnjoj 2015..
I ti si bezveze. Towelie nije bezveze.
animals

#735 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by animals »

Niemand wrote:
A i ti si bezveze, ko i tema :D
XXS

#736 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by XXS »

Niemand wrote:
Nemoj tako, rastuzime totalno. :(
Sad se osjecam k'o vehabija u Teheranu. :evil:
Niemand

#737 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Niemand »

animals wrote:
Ma i ti si mi bezveze isto.
Niemand

#738 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Niemand »

XXS wrote: Nemoj tako, rastuzime totalno. :(
Sad se osjecam k'o vehabija u Teheranu. :evil:
Ne znas koristit zanimljive smajlije neg te dosadne. Sad si bas bezveze.
animals

#739 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by animals »

Niemand wrote:
animals wrote:
Ma i ti si mi bezveze isto.
Nes ti meni sama u Zenicu,,
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#740 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by emillio estevez »

Ako nema vozacke dozvole ni ja joj ne bi dao da vozi . :lol:
Margita81

#741 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Margita81 »

XXS wrote:
Towelie wrote:Bas ste bezveze, sto bi rekla Niemand. Ode tema u helac.
Ma, totalno bezveze, unistise temu. :shock:

:mrgreen: :thumbup:
Niemand

#742 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Niemand »

animals wrote:
I zenica je bezveze.

Jestel vidjeli chmoljin novi avatar :lol:
animals

#743 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by animals »

emillio estevez wrote:Ako nema vozacke dozvole ni ja joj ne bi dao da vozi . :lol:
Ma nema ni za biciklo, a isla bi u Zenicu..
ma u pravu je onaj sa pocetka price..
animals

#744 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by animals »

Niemand wrote:
animals wrote:
I zenica je bezveze.

Jestel vidjeli chmoljin novi avatar :lol:
Jesam, nije jedini..
jesu to dijeca cvijeca :D
Niemand

#745 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Niemand »

Bezveze. Bas ste bezveze. A tebi je animals i avatar bezveze.
Towelie

#746 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Towelie »

Niemand wrote:Bezveze. Bas ste bezveze. A tebi je animals i avatar bezveze.
Bez veze je pisati bez veze bezveze. :D
Mada moze i bezze.
animals

#747 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by animals »

Niemand wrote:Bezveze. Bas ste bezveze. A tebi je animals i avatar bezveze.
Ma sta avatar..
ne diraj mi avatar..
sve mozes, ali njega ne..
johnlock071

#748 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by johnlock071 »

KUZNETSOV wrote:
pa zato futavac jer se njegova predavanja protive samoj demokratiji, on predaje o tome da li zena moze da ide do zenice autom halo ba.... sve treba da ima granice pa tako i demokratija..
Njegova predavanja su slobodna, znači može doći ko god hoće, niko prisilom ne mora da ide tamo. On na svojim predavanjima i u govorima nikad nikog ni na šta ne prisiljava. Znači objasni tematiku i onda ko hoće da prati tu struju posluša ga ili ne. A da ovako dođe neki Hindus i drži predavanja o svojoj struji sa nekim idejama koje su totalno čudne i da su mu predavanja otvorena da ode ko hoće, to ti ne bi smetalo. Licemjerno.
Ne podriva sistem ni državu, sve o čemu govori je u okvirima zakona. Ono što podriva jesu neke tradicije i kako je narod navikao i kako bi neko volio da je Bosna u Americi ili Švedskoj, gdje bi se iznenadili usput kad bi vidjeli koliko ima ljudi na onome na čemu je evo baš ovaj Safet Kuduzović.
Niemand

#749 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Niemand »

Animals, pojasni toweliu da nije isto pisati bezze i bezveze, pa ti avatar vise nece biti bezveze. Vako je bezveze. Jes ozbiljno.
animals

#750 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by animals »

Niemand wrote:Animals, pojasni toweliu da nije isto pisati bezze i bezveze, pa ti avatar vise nece biti bezveze. Vako je bezveze. Jes ozbiljno.
Imas li kakvi laksi zadatak...nema sanse, da mu ja objasnim :D
Locked