Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
- animals
- skafiskafsnjak
#727 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Vela havle vela kuvvete hahahahahahaanimals wrote:Koja blesava tema
- DrugaGimnazija
#728 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Haj' sikter! Ne znam sta radiš ovdje na sejtanskom internetu koji su izmislili najgori ćafiri.zahone wrote:Koja kolicina gluposti, od balija sa arapskim imenima, koji dzamije vide za bajram samo, cugaju, bludnice i misle da su muslimani. Vi koji ovako razmisljate, znajte da NISTE muslimani balijetine, i sama IZ se takvih odrice.
Isti sejh Safet, koji je jedan od najucenijih alima u BiH, je clan IZ-a, i ovo je njegova fetva, po pitanju određenog propisa oko odlazka zene na put same koji je samo jedan od stotina hiljada propisa u islamu, koji se izucava od Australije do Sjeverne Amerike. Jako mi je zao sto cafire, i munafike balijske u oko bode sto nas se sve vise muslimana vraca svojoj vjeri u ovoj divnoj zemlji, i sto se islamsko budjenje osjeti u zraku. Zao mi je sto vise, nece moci da poturaju svoju ljigavu verziju islama, Sarajevo film festival islama, pod Bosnjacki islam. U nastavku lijepim klipove, na kojima sluzbenici IZ-a (imam), dekan islamskog pedagoskog fakulteta dr. Stulanovic, i ostali govore o terminu "vehabizam".
Mi muslimani, i ako se ponekada ne slazemo oko odredjenih propisa i misljenja, te fikshskih mesela, to izmedju sebe prevazidjemo, a munafici, i sijje neka crknu od muke.
Hvala Gospodaru nebesa i zemlje na u tancine objasnjenoj vjeri.
https://youtu.be/4tfa1k1JL3c
https://youtu.be/Uwf1Peq_Ekk
https://youtu.be/LLcqgW_Psdk
https://youtu.be/HOe6DccRlEs

- animals
#729 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ne razumijem nista..skafiskafsnjak wrote:Vela havle vela kuvvete hahahahahahaanimals wrote:Koja blesava tema
nisam ja Arap..
-
Niemand
#730 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
skafiskafsnjak wrote:
Vela havle vela kuvvete hahahahahaha
- Towelie
#731 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Bas ste bezveze, sto bi rekla Niemand. Ode tema u helac.
- DrugaGimnazija
#732 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Po ovoj i ovim prije navedenim definicijama, u BiH ima manje od 1% pravih muslimana i preko 99% ćafira, tako da ste u ogromnoj manjini i nemate sta propovijedati ostalima.zahone wrote: Onaj ko klanja samo za bajram, i nema drugih ibadeta poput dnevnih namaza, posta, zekjata, hadza, ili pak porice obavezu klanjanja 5 namaza, ili neki od farzova, je kafir po vecini ucenjaka ummeta.
Svi smo mi ćafir!
- XXS
#733 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ma, totalno bezveze, unistise temu.Towelie wrote:Bas ste bezveze, sto bi rekla Niemand. Ode tema u helac.
A toliko se toga pametnog i inteligentnog ima reci na temu morel' zeMsko samo autom do Zenice u godini gospodnjoj 2015..
-
Niemand
#734 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
I ti si bezveze. Towelie nije bezveze.XXS wrote: Ma, totalno bezveze, unistise temu.![]()
A toliko se toga pametnog i inteligentnog ima reci na temu morel' zeMsko samo autom do Zenice u godini gospodnjoj 2015..
- animals
#735 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
A i ti si bezveze, ko i temaNiemand wrote:I ti si bezveze. Towelie nije bezveze.XXS wrote: Ma, totalno bezveze, unistise temu.![]()
- XXS
#736 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Nemoj tako, rastuzime totalno.Niemand wrote:I ti si bezveze. Towelie nije bezveze.XXS wrote: Ma, totalno bezveze, unistise temu.![]()
Sad se osjecam k'o vehabija u Teheranu.
-
Niemand
#737 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ma i ti si mi bezveze isto.animals wrote:
A i ti si bezveze, ko i tema
-
Niemand
#738 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ne znas koristit zanimljive smajlije neg te dosadne. Sad si bas bezveze.XXS wrote: Nemoj tako, rastuzime totalno.![]()
Sad se osjecam k'o vehabija u Teheranu.
- animals
#739 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Nes ti meni sama u Zenicu,,Niemand wrote:Ma i ti si mi bezveze isto.animals wrote:
A i ti si bezveze, ko i tema
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#740 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ako nema vozacke dozvole ni ja joj ne bi dao da vozi . 
-
Margita81
#741 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
XXS wrote:Ma, totalno bezveze, unistise temu.Towelie wrote:Bas ste bezveze, sto bi rekla Niemand. Ode tema u helac.![]()
-
Niemand
#742 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
animals wrote:
Nes ti meni sama u Zenicu,,
I zenica je bezveze.
Jestel vidjeli chmoljin novi avatar
- animals
#743 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ma nema ni za biciklo, a isla bi u Zenicu..emillio estevez wrote:Ako nema vozacke dozvole ni ja joj ne bi dao da vozi .
ma u pravu je onaj sa pocetka price..
- animals
#744 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Jesam, nije jedini..Niemand wrote:animals wrote:
Nes ti meni sama u Zenicu,,![]()
I zenica je bezveze.
Jestel vidjeli chmoljin novi avatar
jesu to dijeca cvijeca
-
Niemand
#745 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Bezveze. Bas ste bezveze. A tebi je animals i avatar bezveze.
- Towelie
#746 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Bez veze je pisati bez veze bezveze.Niemand wrote:Bezveze. Bas ste bezveze. A tebi je animals i avatar bezveze.
Mada moze i bezze.
- animals
#747 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ma sta avatar..Niemand wrote:Bezveze. Bas ste bezveze. A tebi je animals i avatar bezveze.
ne diraj mi avatar..
sve mozes, ali njega ne..
-
johnlock071
#748 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Njegova predavanja su slobodna, znači može doći ko god hoće, niko prisilom ne mora da ide tamo. On na svojim predavanjima i u govorima nikad nikog ni na šta ne prisiljava. Znači objasni tematiku i onda ko hoće da prati tu struju posluša ga ili ne. A da ovako dođe neki Hindus i drži predavanja o svojoj struji sa nekim idejama koje su totalno čudne i da su mu predavanja otvorena da ode ko hoće, to ti ne bi smetalo. Licemjerno.KUZNETSOV wrote:
pa zato futavac jer se njegova predavanja protive samoj demokratiji, on predaje o tome da li zena moze da ide do zenice autom halo ba.... sve treba da ima granice pa tako i demokratija..
Ne podriva sistem ni državu, sve o čemu govori je u okvirima zakona. Ono što podriva jesu neke tradicije i kako je narod navikao i kako bi neko volio da je Bosna u Americi ili Švedskoj, gdje bi se iznenadili usput kad bi vidjeli koliko ima ljudi na onome na čemu je evo baš ovaj Safet Kuduzović.
-
Niemand
#749 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Animals, pojasni toweliu da nije isto pisati bezze i bezveze, pa ti avatar vise nece biti bezveze. Vako je bezveze. Jes ozbiljno.
- animals
#750 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Imas li kakvi laksi zadatak...nema sanse, da mu ja objasnimNiemand wrote:Animals, pojasni toweliu da nije isto pisati bezze i bezveze, pa ti avatar vise nece biti bezveze. Vako je bezveze. Jes ozbiljno.