Eto to. A ne Vranješ sam zasve kriv.hrasno38 wrote:Ma vidi ruzno je reci da je kriv samo Vranjes krivi su obojca isto kao na SP protiv Argentine kad su za drugi gol krivi i Bicakcic i Besic....jebi ga nije Vranjes htio da promasi loptu niti je Besic namjerno rasirio noge....dogadja se pogotovo ako su protiv tebe svjetske klase.sandromen wrote:Ko je pogledo sezone bilo kakvog fudbala ne može da kaže kako je ovdje kriv VranješPoint. wrote:
Sto si naporan? Kroz noge se nekom turi svaku tekmu, onakav ho ruk sut Vranjesa ces samo i vidjeti od Vranjesa.
https://streamable.com/x0ms
BiH - Belgija 03-09-15
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sandromen
#726 Re: BiH - Belgija 03-09-15
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#727 Re: BiH - Belgija 03-09-15
pa naravno...necu valjda glupu ko neki...mO k3 wrote:Šibicar wrote:o maj gad,ljudi se marišu preko foruma.zamisli da smo negdje u kafani pa bilo bi krvi do koljena
bas jos ti falis .... de ti nama neku pametnu prozborihrasno38 wrote:
hahahaha prepozno se covjek...
- Thorgerson
#728 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Izrael ce posrnuti negdje. I to nam je sansa.
Jedini problem je meni ovo gostovanje Kipru, to ce biti jebena tekma.
Inace moramo naravno osvojiti svih 9 bodova, Andora, Vels, Kipar.
Znaci imali bi 17.
Kipar igra protiv Belgije, Izraela i nas. Jedino vidim da protiv Izraela mogu nesto napraviti. Neka pobjede to je 12 bodova.
Izrael glavni konkurent ima ipak tezi raspored od nas, igra protiv Velsa, te Kipra i Belgije. Sad imaju 12 bodova, i dva izuzetno teska gostovanja protiv Velsa i Belgije. Ne vidim da tu mogu ista uraditi. Stoga, neka pobjede eto Kipar to je 15 bodova.
Jednostavno mi moramo sve dobiti do kraja, a raspored drugih ipak uljeva neku nadu. Jednog konkurenta sami mozemo skinuti Kipar, drugi Izrael ima poprilicno tezak raspored.
Znaci imali bi 17.
Kipar igra protiv Belgije, Izraela i nas. Jedino vidim da protiv Izraela mogu nesto napraviti. Neka pobjede to je 12 bodova.
Izrael glavni konkurent ima ipak tezi raspored od nas, igra protiv Velsa, te Kipra i Belgije. Sad imaju 12 bodova, i dva izuzetno teska gostovanja protiv Velsa i Belgije. Ne vidim da tu mogu ista uraditi. Stoga, neka pobjede eto Kipar to je 15 bodova.
Jednostavno mi moramo sve dobiti do kraja, a raspored drugih ipak uljeva neku nadu. Jednog konkurenta sami mozemo skinuti Kipar, drugi Izrael ima poprilicno tezak raspored.
-
todd_smith
#729 Re: BiH - Belgija 03-09-15
vala ga je Vranjes prekucao sa ovim pokusajem protiv HazardaBaltazar_khan wrote:onakav potez bicakcica ja nekad uradim s rajom na terminu. al brate profesionalac i to na svjetskom prvenstvu da uradi... ubleha teška.todd_smith wrote:sad se sjetih Besic bio u obje situacije tu, ne kazem da je kriv nego se zbog njega sjetih...ne znam ko je gori Vranjes sa ovim penalom ili Bicakcic kad je pokusao Messija zaustaviti pa pokupio Besica onim pokusajem nesto zadnja noga a okrece se tamo ovamoBaltazar_khan wrote:al kako ispade levat mali bešić, kako mu kroz noge probaci hazard uh mene stid njegovog stida![]()
![]()
- SkyLimit
#730 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Jadni mi ako ce ih mijenjati oni sto izgubise od Kazahstana u Sarajevu.mO k3 wrote: Odavno ja kazem vrijeme je za novu generaciju fudbalera... ovima zahvaliti se uveliko i fajront
-
Fudo387
#731 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ma dobro sad, neozbiljno smo usli u ove kvalifikacije i sad ga mozemo samo pusit.
Znaci, opet imamo sanse za baraz?
Jebo te, kako ovo boli, ekipa koju smo bukvalno razvalili u gostima osigurala plasman.
Ma puuu
Znaci, opet imamo sanse za baraz?
Jebo te, kako ovo boli, ekipa koju smo bukvalno razvalili u gostima osigurala plasman.
Ma puuu
- mO k3
#732 Re: BiH - Belgija 03-09-15
izvini ,ali o kojem dzeki ti pricas??sandromen wrote:Da nema Džeke opšti haos sa igrom prema naprijed. Milina ga gledati kako iskontroliše visoke lopte i spusti na nogu. Onda proigravanje ostaka ekipe ili solo akcija.pirmin wrote:Svaki put kad smo imali loptu tres`o sam se k`o Banjaluka `69.
U vrh glave 3-4 pasa a onda kontra i propuh. Da ne bi Bege bilo bi silovanje.![]()
Nista, halaliti ove kvalifikacije i vjezbati za sljedece.
Ne ozbiljno te pitam , dzeku treba posaditi ispred 16 metara i dati mu loptu tako da je na prvu odma suta nikako da on spusta ili slicno .
on ti nezna spustiti loptu i kontrolisati je tu se pogubi
-
vade_mecum
#733 Re: BiH - Belgija 03-09-15
jbg valjda ostali dojmovi iz brazila pa kontali da ce kipranima same spasti gace. ne znam koliki je problem da priznamo da smo prosjecna reprezentacija koja je nedavno imala jedan lijep i sjajan bljesak, ali nazalost se ugasio.Stari wrote:Valja skidati vec skinutu (Safetovu) glavu sad ...i hajd nek bude ...ona utakmica protiv Kipra je sad naravno nocna mora ... a kad se malo bolje sjetim te utakmice i kako su ovi isti momci odigrali istu .... ne ne ne ne i sto puta ne ....onakvog Kipra je ovakva ekipa Bosne mogla, trebala i morala pobijediti ....pa taman da je forumas s nickom Stari , (koji je napola slijep, tri frtalja gluh i haman ima isijas i sljunak u oba bubrega) bio selektor ....ma onakvog Kipra je ova ekipa morala tuci i bez trenera uopste ... zato i samo zato tvrdim da tu utakmicu nije zajebao samo Safet ... momci su se zajebavali ... i eto to je to .... ja ih idalje volim
- Sanjarko
#734 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Veceras nismo bili bolji ali nismo losiji tim sigurno.hillbill wrote:`jel to hoces reci da smo bolji tim od belgijeVizionar 1985 wrote:Tacno tako danas svi igraju dobro.hillbill wrote:sto pjenite ....belgija nije banana reprezentacija.....realno nasi igraju u granicama mogucnosti
Nadigrali nas pa i Njemacka je svojevremeno Brazil razvalila duplo vise.
I eto Brazil ne valja nikako.
- MOSALJOZE
#735 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ne mozes dakle ne mozes selektora nazivati debilom.Kakva ti je bolan logika ako neko vrijedja Papeta,ti vrijedjas Mesu jesi dobar.KPNCTNJAH wrote:Kakav je debil ovaj Bazdarevic.. bunker od 15. minute... da je pogledao prvu tekmu protiv Belgije, odigrali bi bar nerijeseno... odlazi ubleho
KPNCTNJAH wrote:Ko je ranije nazivao selektora debilom? Prolazilo je nekaznjeno... a i sad je tvoj kolega prvi poceo s psovkama upucenim Papetu, red je da se uzvrati kad vec moderacija ne kaznjava... da bude postenoMOSALJOZE wrote: Pa koji mu e qrac selektora naziva debilom
- Promoe
#736 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Mesa out, abdulah ibrakovic in. 
- Charuga
- Globalni moderator
#737 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”KPNCTNJAH wrote:Posto admin ne reaguje.. za ovo ti jebem sve sto ti je preminuloagent_zero wrote:Ja se samo mogu opet iz dubine duše najebati svega TELEĆOJ GLAVI i njegovim lizoguzcima na forumu, koji nas je doveo u ovo sranje da vrlo vjerovatno euro vidjeti nećemo.
Meši i igračima nemam šta zamjeriti, niti bi trebao iko.
Sudija katastrofa, cijelo vrijeme je navlačio domaćinu, a penal je u stilu onih dana od prije 15 i više godina kad smo bili kanta za nabijanje. Znači tragikomičan.
» agent_zero
» KPNCTNJAH
14 dana
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#738 Re: BiH - Belgija 03-09-15
hahahaha jel to pametna?!!!!mO k3 wrote:izvini ,ali o kojem dzeki ti pricas??sandromen wrote:Da nema Džeke opšti haos sa igrom prema naprijed. Milina ga gledati kako iskontroliše visoke lopte i spusti na nogu. Onda proigravanje ostaka ekipe ili solo akcija.pirmin wrote:Svaki put kad smo imali loptu tres`o sam se k`o Banjaluka `69.
U vrh glave 3-4 pasa a onda kontra i propuh. Da ne bi Bege bilo bi silovanje.![]()
Ne ozbiljno te pitam , dzeku treba posaditi ispred 16 metara i dati mu loptu tako da je na prvu odma suta nikako da on spusta ili slicno .
-
funeral blues
#739 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Nemam nista protiv Bege, ali jebo odbrane kad vec gubis 3-1. Onaj drugi gol je njegov bar 80%. Uopste nije ocekivao sut.Tipicoti wrote:Sada su i Misimovic i Susic dobri ovo-ono, a kada je Miske jednu utakmicu lose odigrao onda je bio debel i spor, a Susic kada je rekao da je bod protiv Belgije super, bio je budala i konj.![]()
![]()
Pjanic je katastrofa, nije zasluzio broj 10
Dzeko i Begovic super,
a ostalih 8 igraca su bili danas i pored poraza OK.
Bio je tempo 200 km/h, a ovu Belgiju ne bi ni Njemacka veceras dobila.
-
zipoo
#740 Re: BiH - Belgija 03-09-15
I poslije ovog opet se neko nadje raspravljati s tobommO k3 wrote:izvini ,ali o kojem dzeki ti pricas??sandromen wrote:Da nema Džeke opšti haos sa igrom prema naprijed. Milina ga gledati kako iskontroliše visoke lopte i spusti na nogu. Onda proigravanje ostaka ekipe ili solo akcija.pirmin wrote:Svaki put kad smo imali loptu tres`o sam se k`o Banjaluka `69.
-
sandromen
#741 Re: BiH - Belgija 03-09-15
O Džeki kojeg smo gledali danas. Nije ti Džeko drvo MandžukićmO k3 wrote:izvini ,ali o kojem dzeki ti pricas??sandromen wrote:Da nema Džeke opšti haos sa igrom prema naprijed. Milina ga gledati kako iskontroliše visoke lopte i spusti na nogu. Onda proigravanje ostaka ekipe ili solo akcija.pirmin wrote:Svaki put kad smo imali loptu tres`o sam se k`o Banjaluka `69.
Nemaš ti pojma o fudbalu.
- Šibicar
#742 Re: BiH - Belgija 03-09-15
BOJKOT podravkinih prozivoda!!!!
- mO k3
#743 Re: BiH - Belgija 03-09-15
ja bih rekao da moderator zatvori temu i mi se sutra javimo naspavani
ovako ce pasti puno ruznih rijeci
ovako ce pasti puno ruznih rijeci
-
lakilaka
#744 Re: BiH - Belgija 03-09-15
gdje nestade slika seljaka iz zavidovica. on je glavni krivac za neodlazak na ep.
-
todd_smith
#746 Re: BiH - Belgija 03-09-15
bili vec i manijaci i pitari, civilizovani neki ljudimO k3 wrote:Šibicar wrote:o maj gad,ljudi se marišu preko foruma.zamisli da smo negdje u kafani pa bilo bi krvi do koljena
hahahaha prepozno se covjek...
- pirmin
#747 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Mi smo prvaci svijeta u kalkulisanju bodova, od prvog do zadnjeg kola.
Nenadjebivi smorovi.
Za to vrijeme ostali indijanci (Island, Vels, Austrija...) gledaju kako ce praviti mlade generacije.
Uglavnom, u kafani, medju rajom se najvise spominju rijeci "jebem " i "Pjanic".
Nenadjebivi smorovi.
Za to vrijeme ostali indijanci (Island, Vels, Austrija...) gledaju kako ce praviti mlade generacije.
Uglavnom, u kafani, medju rajom se najvise spominju rijeci "jebem " i "Pjanic".
-
vade_mecum
#748 Re: BiH - Belgija 03-09-15
zaboravio si vels?? ljudi uzeli belgiju kod kuce i igrali 0-0 u gostima.Thorgerson wrote:Izrael ce posrnuti negdje. I to nam je sansa.
Znaci imali bi 17.
- Baltazar_khan
#749 Re: BiH - Belgija 03-09-15
samo bog zna kad ćemo i hoćemo li ikad više mijenjati panini sličice pred bbi
ono je sve bilo zahvaljujući najvećem, najboljem i najuspješnijem selektoru svih vremena. pape hvala ti na svemu!
a sad smo se vratili tamo gdje smo bili. prosjek i sredina evropskog fudbala sa dvije - tri svjetske klase u ekipi.
ono je sve bilo zahvaljujući najvećem, najboljem i najuspješnijem selektoru svih vremena. pape hvala ti na svemu!
a sad smo se vratili tamo gdje smo bili. prosjek i sredina evropskog fudbala sa dvije - tri svjetske klase u ekipi.
- Charuga
- Globalni moderator
#750 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”dnaxy wrote:reci to caci svom, on ti je preci/bliziKPNCTNJAH wrote:Cokite ga obojicadnaxy wrote:
MOSALJOZE![]()
a i od mene Fuck Off.. eto prijavi mia Mesa ublehas neka ode ako ne uspije ni baraz izboriti.. hebo mu Lutvo nuze
» dnaxy
7 dana