Brzina mjerena u Sarajevu gdje mogu samo sanjati o kvalitetnom 2g signalu na ultri a o 3g i ne pomisljam.
Zivio halo, zivio dual sim
Moderator: Benq

kloniran wrote:
Brzina mjerena u Sarajevu gdje mogu samo sanjati o kvalitetnom 2g signalu na ultri a o 3g i ne pomisljam.
Ja za razliku od vas nemam potrebe da lazem, a ultru koristim od vremena kad su pojedini od vas jos piskili u gacekrakatoa wrote:kloniran wrote:
Zivio halo, zivio dual sim![]()
Ubacio ultru da izmjeri i lafo halo hahahaha
da, živio dual sim, ultru sam prebacio broj na IZImobile, ali sam na bht ostavio mnetmflat čija brzina nije lošija ništa od haloo, a za 12KM imam 4 GB plus flat, dok ti dobiješ tek nešto malo više od 2 GB bez fletakloniran wrote:

na halo, nemam 3g na ultri, u tel su trenutno halo i mtel radi testiranja, ultra za sad na drugom telefonu na prozoru fata signalAlkos wrote:Cek', jel' ovo brzina na haloo ili na ultri?

kloniran wrote:na halo, nemam 3g na ultri, u tel su trenutno halo i mtel radi testiranja, ultra za sad na drugom telefonu na prozoru fata signalAlkos wrote:Cek', jel' ovo brzina na haloo ili na ultri?![]()
@dileja
necu ja nikakvih pretplata da imam, dovoljno je sto me kablovska i komunalni racuni kolju
edit: sad sam mjerio preko laptopa koristeci wifi hot spot jer se tako vidi provajder

Kako ti mislis da se politicke stranke sponzoriraju ? il hoces da se ministrima smanji plata za dodatnih 15 km ?nightvision wrote:Yebes 2-3-4 sim-a. U principu trebamo se popisat na sve operatere zajedno dok ne budu nudili ovakve promotivne pakete.
http://translate.google.ba/translate?hl ... mk-pr.html
E to, to...pepeljara wrote:Kako ti mislis da se politicke stranke sponzoriraju ? il hoces da se ministrima smanji plata za dodatnih 15 km ?nightvision wrote:Yebes 2-3-4 sim-a. U principu trebamo se popisat na sve operatere zajedno dok ne budu nudili ovakve promotivne pakete.
http://translate.google.ba/translate?hl ... mk-pr.html
tc tc tc
mislim..![]()
![]()
Gregor je ovca, ali ima muško ime, totalni fail.made_in_sarajevo wrote:https://youtu.be/qObjxRLsYBM
Ucite se amateri kako se prave reklame, gregor najjaci!!!
sam naziv pretplata, nije mi potrebna a stvara obavezu koju ne zelim da imamdileja wrote:kloniran wrote:na halo, nemam 3g na ultri, u tel su trenutno halo i mtel radi testiranja, ultra za sad na drugom telefonu na prozoru fata signalAlkos wrote:Cek', jel' ovo brzina na haloo ili na ultri?![]()
@dileja
necu ja nikakvih pretplata da imam, dovoljno je sto me kablovska i komunalni racuni kolju
edit: sad sam mjerio preko laptopa koristeci wifi hot spot jer se tako vidi provajder
ne znam šta je problem sa pretplatom ako imaš duplo više interneta za iste pare
razumijem ja tebe, ali trenutno mi nije potrebno vise, a i dvije gige bez vezivanja na vremenski period nisu uopste lose za 11.70KMdileja wrote:gora je obaveza jarane provjeravat stalno kolko ti je ostalo interneta i kada će isteći i OPET dokupljivat i da li ćeš slučajno sa dokupljene potrošene količine preći na direktni obračun MB koji dere po extra cijenama
probao sam sve i ovo je trenutno em najbolja kombinacija em trenutno najviše što se dobije za malo love, što je čudno da potiče od bht, dakle 4 GB uz flat 64 kbps za 11,7 KM trenutno niko ne pruža
mogla si još bolje proći sa drugim operaterom:shadowchaser wrote:
ma ja sam juce predala zahtjev za prenos ultra broja, gospoda malo u minusu, pa umjesto da prave rezove unutar firme oni udarili po narodu![]()
![]()
![]()
18 feninga prema svim mrezama, unutar mreze besplatni razgovori, 1G interneta za 5 km, ljepotapa neka dizu cijene koliko hoce

zar ta IZI jos postoji, nisam znala za todileja wrote:mogla si još bolje proći sa drugim operaterom:shadowchaser wrote:
ma ja sam juce predala zahtjev za prenos ultra broja, gospoda malo u minusu, pa umjesto da prave rezove unutar firme oni udarili po narodu![]()
![]()
![]()
18 feninga prema svim mrezama, unutar mreze besplatni razgovori, 1G interneta za 5 km, ljepotapa neka dizu cijene koliko hoce
na IZI bi samim prenosom dobila mjesečno 400 MB kao poklon, 6 mjeseci, poslije po 200 MB
po 400 SMS (čak i prema inostranstvu...provjereno) kasnije po 200 SMS
i takođe besplatni razgovori unutar mreže
a minut košta 0,20 uz obračunsku 15/60 dok je kod haloo 60/60