Gojeni H wrote:Mister Yes wrote:Kad Srbi počnu sa terorističkim napadima onda možemo o tome pričati. Ja ne znam baš da je samoubistvo u ime ideologije popularno kod Srba. Ne znam za te slučajeve da se u miru Srbin raznese ili auto bombom napadne ili puca po zgradi. U ratu su četnici opasnost naravno. Ali kakve su napade četnici u miru radili? Ja ne znam za takve napade pa ako ti znaš molim te prosvjetli me?Thorgerson wrote: E sad da ja tebe pitam, sta cemo sa cetnickim bradonjama koji zveckaju oruzjem? Ko ce njih provjeriti? Koliko je SIPA precesljala takvih u RS-u?Prava si sega. Bosnjak kazes?
![]()
Za onoga ko je prespavao poslijeratne 90-e, a od kraja rata naovamo i institucionalizovani terorizam genocidnog entiteta bi mogao i povjerovati u tvoju dobronamjernost. Hajd' 'nako da zabavimo raju kad se vec segacimo sa zrtvama, koliko Bosnjaka-povratnika je ubijeno od kraja rata?
Od tih ubijenih Bošnjaka - povratnika, koliko je staradlih u ličnim obračunima, koliko ih je ubila četnička ruka terorizma, i koji su dokazi?