Traamp je u OZ show izjavio da mu je majka najvaznija figura u zivotuNiemand wrote:Dobro dale, al kome da se obraca feminizam? Zenama il muskarcima? One su te koje su iskoristile svoje pravo glasa da podrze nekog poput trampa, a tramp je taj koji je to izjavio. Ko je tu sad veci belaj?dale cooper wrote:
Poenta je da takvo ponašanje nije u redu, da je ono vođeno strahom a ne racionalnim razmišljanjem
i da je Trump to debelo iskoristio. Ali već smo otišli daleko od teme. Zaključiću samo za kraj da je feminizam
kao pokret za prava žena zajedno sa ostalim pokretima za zaštitu civilnih i ljudskih prava i sloboda još uvijek
potreban u svijetu u kojem se trenutno nalazimo.
Feminizam bi njima kao trebao objasniti da ga ne podrzavaju, al zar onda to ne utice na njihovu slobodu da glasaju i to za koga one hoce? Zene koje su glasale za trampa, Boze moj, glasale su. I to je feminizam. Imaju pravo da glasaju i za sovinistu pored zene ako im je volja. A taj sovinista svakako ima njihovu podrsku i u vezi svojih izjava.
A to sto se to ne svidja zenama koje nisu glasale za njega, moraju prihvatiti vecinu. Demokratija. I svima lijepo.
Ja znam dvije zene koje su glasale za Trampa,i obe vole manipulirati muskracima a da oni toga nisu ni svijesni