Nego ona ruzica je najodvratnija kurava ikad, kako perfidno lozi onu glupacu matoru, a ona izginu za njom.
Ruzica je najperfidnija mala hinja ocijumi, bas ona podla mrtva hinja, odrooon.
Moderator: anex
Nisi mogao bolje opisati..dječak sa šibicama wrote:Ima i toga.
Jebe se Tomi sto mu neko replicira sa "ciganska posla", to je u njegovoj glavi = jos par hiljada glasova koji ce mi dati moji Romi.
Jutros ih malo gledam, u 3sve glumac do glumca... onog novog nominovalo, odmah pokazao pravo lice, sad kidisu na Matoru da se kloni Trnoruzice, kao nije joj ona jaranica, ali Matora je postojana i odjebava ih, zaljubljena u Trnoruzicu pa to ti je... ovamo Toma, Trnoruzica, Maca i Jelena razradjuju plan strategije, kaze Toma "uklonili smo Ivana"
slavodobitno ko kakav general...
Buljavi se zvalio sa Trabantom i Fudbalerkom, igra za glasace pred vecerasnje izbacivanje, Tomin klan se sablaznjava toj igri.
Maca ko kakvo dijete, jel igra ili ne ne znam, ali ovaj neki politicar je nije zastitio od nekog ko joj je rekao "zasto uzimas moje vino" i isplaka se Maca, politicar ne konta sta je, ovi ga guraju idi tjesi je, ti si njen Macor![]()
![]()
![]()
U sustini, ovo ne trebaju gledati labilne licnosti jer ovo je zaraza gluposti i idiotizma, ali ako se mozes svemu i svima smijati ko zadnjim budalama, definitivno je steta propustiti bar poneku sekvencu. Nevjerovatno kako su ljudi povodljivi, pokvareni, dvolicni.
Ima i te, ako je uhljup Maric sociolog, ali nije... on kao pokusava, provocira ih u onim svojim gostovanjima, namjesta igre, uvodi u kucu gej likove, gitaristu, opernog pjevaca, to je neki njegov eksperiment.supercali wrote:Jebo ja sebe ako ovo nije neki socioloski eksperiment

supercali wrote:Pa mislite da nema ovoga sto ona prica?
Ima itekako a sad jel ova tijana ili kako se vec zove to ne znam niti cu ulaziti u to
Ja sam rekao da toga ima nigdje nisam rekao da neko zasluzuje to ili toiscrtani čovek wrote:supercali wrote:Pa mislite da nema ovoga sto ona prica?
Ima itekako a sad jel ova tijana ili kako se vec zove to ne znam niti cu ulaziti u to![]()
O čemu ti to? niko ne zaslužuje da bude mučen i bačen u jarak ili šupu, a posebno ne dete/tinejdžerka. I ko priča o moralu, dronfulja koju drpaju starci po šatorima i šipkama, ona se našla da drži govor o moralu?