mentalne barijere u mostaru

Post Reply
Adisasa

#726 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by Adisasa »

Treba ovog konja pitati koliko je para dobio i od nastrojenih medija i od stranacke bande da ovo ovako kaze. Pocela se omladina skoro pa normalno druziti a to politici ne odgovara. Izgubit ce nedaj boze glasace dogodine.
Hafis

#727 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by Hafis »

_BataZiv_0809 wrote:
Hafis wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Ante, SUDE TI :serbo:

Sude mi zato što svoje volim, volim najviše
što sam branio moje najdraže

Sude mi dušmani moja ljube,
al' ne znaju da je istina voda duboka

:kontrabas:
I ajmo braco i sestre ka'o jedan! Hej! Hej"!

(Scena Doma Sportova se zamracuje, pusta se dim, pojavljuje se poznati fasista pjevac i promuklim glasom uz ovacije publike nastavlja pjevat)

Sudeeee mi, zato sto svoje volim, volim najviseee :D
Jeb' ti to. onaj se Ante oslobodi optužbi...a ovaj Ante će teško kutarisati :)
cyprus

#728 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by cyprus »

Još jednom - ne znam jel do mene, ali ja sam na videu čuo više pozitivnih stvari, nego sranja... Dobro, ponajviše straha jednih od drugih, ali ja sam definitivno vidio više želje za pomirenjem, nego mržnje... Čak i kod tog Ante...

Al eto, mržnja nam je svakako omiljena...
hizo ramidovic

#729 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by hizo ramidovic »

PapakizSarajeva wrote:
Nomo wrote: ovo je foto montaza ili kako se danas moderno kaze foto shop
I meni se cini da je fotomontaza ... Nije u pitanju Hasan, ovo je Meho ...
nije ovo meho, ne voli ti on more.
ovo bi mogo bit hamid, ragibov najmladji...on ti voli more, provod i koke, osobito anam one...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#730 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by _BataZiv_0809 »

Hafis wrote: Jeb' ti to. onaj se Ante oslobodi optužbi...a ovaj Ante će teško kutarisati :)
Onaj Ante se borio za pravu stvar. Ovaj Ante je produkt onih koji su pravu stvar izvitoperili.
razonoda

#731 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by razonoda »

_BataZiv_0809 wrote:
Hafis wrote: Jeb' ti to. onaj se Ante oslobodi optužbi...a ovaj Ante će teško kutarisati :)
Onaj Ante se borio za pravu stvar. Ovaj Ante je produkt onih koji su pravu stvar izvitoperili.
Zasto 'druga' strana ne ponudi pravu stvar. Sansa se ukazala, treba je iskoristiti, pogotovo sto je krenulo od skolaraca.
Romanija

#732 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by Romanija »

Sta su svi udarili po malom Anti kad je on vjerovatno ogledalo prvo svoje familije, drustva u kojem zivi, medija kojim je izlozen.... I onaj djecak prije njega koj izrazava strah moguceg studiranja u Sarajevu, ili posla na lijevoj obali Neretve, kako bi se snasao i da li bi bio prihvacen. Ti na licima te djece vidis tjeskobu i strah kad pricaju o svojim osjecajima, i treba se staviti u njihovu kozu. Sve je to posledica neznanja koji je uzrok tom strahu i predrasudama. Tako je uvjek bilo, i uvjek ce biti......meni je samo interesantno da niko nije zapitao BiH politicare da li se oni smatraju najodgovrnijim za ovakva razmisljanja mladih ljudi. Pa onda profesore i nastavnike. D li je ikad od 1996 do danas ijedan politicar sa bilo kojeg dijela Neretve uradio nesto na nekom projektu gdje bi tinejdzeri mogli da rade nesto zajedno a da na nije vezano za politiku. Da li je ijedan nastavnik (sa Hrvatskog nastavnog programa) izasao u javnost da kaze da su 'dvije skole pod jednim krovom' bezuman projekt kad se radi o ucenju matematike, fizike, biologije, geografije,...E pa njih treba kriviti, a ne malog Antu, Ivu ili Barbaru, oni samo pokusavaju da plivaju u mocvari koju su im u amanet ostavili njihovi roditelji, politicari, ucitelji.....
Btw, koliko danasnjih mladih sarajlija mogu stavti ruku na srce pa reci da bi ima majka ili otac bili sretni da u kucu dovedu Katarinu, Barbaru ili Branku kao zenu? :)
Last edited by Romanija on 19/02/2015 18:19, edited 1 time in total.
bleee_sa

#733 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by bleee_sa »

razonoda wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Zasto 'druga' strana ne ponudi pravu stvar. Sansa se ukazala, treba je iskoristiti, pogotovo sto je krenulo od skolaraca.
Kako ne ponudi?

Ja sam prije par stranica ponudio Hafisu da uzme Antu pod ruku i da me sačeka u Centru 2 ( desna obala ) da ću doći ja po njih i odvesti na kafu u Stari grad i na turu po staroj jezgri.

Čudno, al' hafiz-aga taj post uredno preskočio...
razonoda

#734 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by razonoda »

Idu li klinci iz SA u Istocno SA, jel il iko pitao -imaju li zelju da vide kako nj. vrshnjaci zive , kako se igraju.
Bodkin

#735 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by Bodkin »

Jebote mediji razapeli malog. Cudo kako ovako politicare ne razapinju sve im jebem. Pola medija treba u zatvor poslati zbog sirenja mrznje
Bodkin

#736 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by Bodkin »

razonoda wrote:Idu li klinci iz SA u Istocno SA, jel il iko pitao -imaju li zelju da vide kako nj. vrshnjaci zive , kako se igraju.
Ide pola grada na dernek i da guzi. Znaju vrlo dobro kako zive :-D
razonoda

#737 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by razonoda »

Bodkin wrote:Jebote mediji razapeli malog. Cudo kako ovako politicare ne razapinju sve im jebem. Pola medija treba u zatvor poslati zbog sirenja mrznje
Nije bas tako. Primjer -AVAZA,,toliko je pisao o korupciji ,kriminalu ,politicara ,cak i snImci--i citaci kazu-- SAMO mom vjerujem.
York Light 100`s

#738 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by York Light 100`s »

Adisasa wrote:Treba ovog konja pitati koliko je para dobio i od nastrojenih medija i od stranacke bande da ovo ovako kaze. Pocela se omladina skoro pa normalno druziti a to politici ne odgovara. Izgubit ce nedaj boze glasace dogodine.
Sumnjam da se takav idiotluk može odglumiti. Da je neko rekao "hajmo malog Antu natjerati da kaže nešto o majicama i boji kože" svi bi mu na to "Ma bjaži. Ko će povjerovati da postoji takva budala?"
razonoda

#739 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by razonoda »

Bodkin wrote:
razonoda wrote:Idu li klinci iz SA u Istocno SA, jel il iko pitao -imaju li zelju da vide kako nj. vrshnjaci zive , kako se igraju.
:-) ne bih rekla ---mislila sam na osnovce, srednja skola.
Dead Man Walking

#740 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by Dead Man Walking »

Razonoda, jel tebi nekad nik bio ljubav_aha? Jedino se od nje ovakvih gluposti moglo procitati, dominiras na svim temama.
razonoda

#741 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by razonoda »

Dead Man Walking wrote:Razonoda, jel tebi nekad nik bio ljubav_aha? Jedino se od nje ovakvih gluposti moglo procitati, dominiras na svim temama.
A,sta je glupost??
Bodkin

#742 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by Bodkin »

razonoda wrote:
Bodkin wrote:
Danas i osnovci imaju spolne odnose :mrgreen:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#743 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by mk ultra »

razonoda wrote:
Bodkin wrote:
Club Bacchus :thumbup: :thumbup:

a koliko sam sreo ljudi iz istočnog sarajeva da rade u zapadnom dijelu, jednom komšiji je čovjek ugrađivao prozore, krečio/gletao i sl.
koliko ljudi kupuju stolariju od vladraga..

a zaboravih da pola učesnika ovog foruma piše iz SWE/DK :run: :lol:
Dead Man Walking

#744 Re: mentalne barijere u mostaru

razonoda wrote:
Dead Man Walking wrote:Razonoda, jel tebi nekad nik bio ljubav_aha? Jedino se od nje ovakvih gluposti moglo procitati, dominiras na svim temama.
A,sta je glupost??
Po zvanicnoj statistici foruma, 10.78 dnevno (pod ovim nikom).
razonoda

#745 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by razonoda »

Dead Man Walking wrote:
razonoda wrote:
A,sta je glupost??
Po zvanicnoj statistici foruma, 10.78 dnevno (pod ovim nikom).
jel to tema ili???
palermo

#746 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by palermo »

Bodkin wrote:Jebote mediji razapeli malog. Cudo kako ovako politicare ne razapinju sve im jebem. Pola medija treba u zatvor poslati zbog sirenja mrznje
Ne znam treba li pola medija, ali autorica i producenti ovoga rada, bi trebali otići na sud. Postoji i UN Konvencija o pravima djece, i siguran sam da su to znali.

Maloljetnik kad siluje, ubije, ukrade nešto, stavljaju mu se inicijali a ne puno ime i prezime. Valjda sa razlogom. A nadam se da će te se složiti sa mnom da je gore ubiti, silovati ukrasti nego nešto izreći. Slika i prilika nedogovornosti kao modusa funkcionisanja ovoga društva.

A sva ova druga priča je priča koja se evo desetak godina vodi na ovom forumu. I nimalo drugačija od diskusija koje Hafiz vodi sa ovima sa k'o biva naše strane. I moram reći, ne baš mnogo interesantna
York Light 100`s

#747 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by York Light 100`s »

palermo wrote:
Ne znam treba li pola medija, ali autorica i producenti ovoga rada, bi trebali otići na sud. Postoji i UN Konvencija o pravima djece, i siguran sam da su to znali.

Maloljetnik kad siluje, ubije, ukrade nešto, stavljaju mu se inicijali a ne puno ime i prezime. Valjda sa razlogom. A nadam se da će te se složiti sa mnom da je gore ubiti, silovati ukrasti nego nešto izreći. Slika i prilika nedogovornosti kao modusa funkcionisanja ovoga društva.
I još namjerno stavili knjige Al Qaide da izgleda mnogo ekstremnije. I mean what the fuck?! :D
kamen spoticanja

#748 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by kamen spoticanja »

cyprus wrote:Još jednom - ne znam jel do mene, ali ja sam na videu čuo više pozitivnih stvari, nego sranja... Dobro, ponajviše straha jednih od drugih, ali ja sam definitivno vidio više želje za pomirenjem, nego mržnje... Čak i kod tog Ante...

Al eto, mržnja nam je svakako omiljena...
Ma jok ba
Nego je ante ispao sprdnja ko sto u treba da bude svaki shupak s fasistickim idejama
Druga strana je uvijek imala istančan njuh za takve i talent da ih rastavi na proste faktore
Dakle ante isp'o si glup
razonoda

#749 Re: mentalne barijere u mostaru

Post by razonoda »

Fodbal nije moje interesovanje.
Dead Man Walking

#750 Re: mentalne barijere u mostaru

razonoda wrote:
Fodbal nije moje interesovanje.
:lol:

Ne odgovori ti meni, je li to bio stari nik?
Post Reply