Kifla
-
StupskaBitanga
#726 Re: Kifla mandatar
Ja mogu jer ovo je vjerovatno samo početak
Čekam dan da žena onog Memića postane direktor nečega
Čekam dan da žena onog Memića postane direktor nečega
-
Tarik28
#727 Re: Kifla mandatar
snašo se čovik što ste zavidni i vi bi zagrabili al ne mere 
-
Naslovnica
#728 Re: Kifla mandatar
Snaći se sa znanjem i rezultatima, to je nešto.Tarik28 wrote:snašo se čovik što ste zavidni i vi bi zagrabili al ne mere
A da se snalazim i za zagrabim na način na koji se on uspio snaći, nikada. Imam ja obraza i ne treba mi ni stranka ni babine zasluge, ko nekima.
- Thorgerson
#729 Re: Kifla mandatar
Sarajlije nemaju apsolutno nikakvo pravo da se bune.
Birali smo koga smo birali (nisam ja, drugi su, ali su me nadglasali).
Tako da fakat nemamo sta da se bunimo. Bili su izbori, glasali ste, naguzite se, opustite se i uzivajte.
Birali smo koga smo birali (nisam ja, drugi su, ali su me nadglasali).
Tako da fakat nemamo sta da se bunimo. Bili su izbori, glasali ste, naguzite se, opustite se i uzivajte.
- Thorgerson
#730 Re: Kifla mandatar
Naravno da bi. I tamo neki nesposobni švabo bi da bude direktor.Tarik28 wrote:snašo se čovik što ste zavidni i vi bi zagrabili al ne mere
Poenta je da to ne moze u normalnim drzavam.
U oligarhiji kakva je nasa, moze.
- jazzer
#731 Re: Kifla mandatar
Lik je dokaz da samo treba slijediti svoje snove.. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#732 Re: Kifla mandatar
jebote
osamdesetih godina u firmama po sarajevu su visoko kotirali potomci prvoboraca... ali oni su bili sinovi pobjednika
i bilo ih je sve manje i manje 
a mi smo sada u 1965
znači očekivat je vaka sranja do 2035 minimalno čisto s biološkog aspekta
osamdesetih godina u firmama po sarajevu su visoko kotirali potomci prvoboraca... ali oni su bili sinovi pobjednika
a mi smo sada u 1965
znači očekivat je vaka sranja do 2035 minimalno čisto s biološkog aspekta
-
Tarik28
#733 Re: Kifla mandatar
zaboli njeg ku*ac za tvoj ili njegov obraz, kada se zategne u mercedesu i razvije sado-mazohisticke seanse u svom 300 m2 apartmanu, a sve finansirano iz procenata za namještanje tendera... jednom se živi a čim je uspio među tolikim leširanima izbiti na čelo dakle zna i da otima i da živi, u glavnom, svaka mu čast! i tata bi sineNaslovnica wrote:Snaći se sa znanjem i rezultatima, to je nešto.Tarik28 wrote:snašo se čovik što ste zavidni i vi bi zagrabili al ne mere
A da se snalazim i za zagrabim na način na koji se on uspio snaći, nikada. Imam ja obraza i ne treba mi ni stranka ni babine zasluge, ko nekima.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#734 Re: Kifla mandatar
ja njima samo na jednoj stvari zavisim
a to su dvije
zapravo tri

da mogu kad hoće na godišnji
da mogu kad hoće na bolovanje (izmišljeno naravno)
dakle samo na slobodnom vremenu koje provode s lovom
a to su dvije
zapravo tri
da mogu kad hoće na godišnji
da mogu kad hoće na bolovanje (izmišljeno naravno)
dakle samo na slobodnom vremenu koje provode s lovom
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#735 Re: Kifla mandatar
ovo samo znači da će se sitnom sadakom preuzeti sve boračke organizacije...danas svaku kupe finansiranjem kancelarije predsjednika organizacije i kake mu jebačice aka sekretariceBanksy wrote:U redu, uhljebio ih na budžet, novih desetak ruku za izbore, ok, ali nije mala učila medicinu bezze, da bi sjedila u komisiji, grehota truda ...
Ali nije ovo ništa, šta se sprema ...
Ovom prilikom ministar Fišo također je najavio da će na nivou Ministarstva biti formiran stručni tim koji će biti zadužen da sačini Strategiju zapošljavanja pripadnika boračke populacije.
Rad tog tima biće prvenstveno fokusiran na formiranje boračkih zadruga kroz koje bi se radno angažovali pripadnici svih kategorija boračke populacije.
-
Naslovnica
#736 Re: Kifla mandatar
Njemu njegovo, meni moje.Tarik28 wrote:zaboli njeg ku*ac za tvoj ili njegov obraz, kada se zategne u mercedesu i razvije sado-mazohisticke seanse u svom 300 m2 apartmanu, a sve finansirano iz procenata za namještanje tendera... jednom se živi a čim je uspio među tolikim leširanima izbiti na čelo dakle zna i da otima i da živi, u glavnom, svaka mu čast! i tata bi sineNaslovnica wrote:Snaći se sa znanjem i rezultatima, to je nešto.Tarik28 wrote:snašo se čovik što ste zavidni i vi bi zagrabili al ne mere
Ja sam rahatniji ovako, vjeruj mi, nego da imam sve njihove mercedese i vile, ne bih se mijenjao, ai nikada, kunem ti se.
Odem mirno na spavanje, i probudim se ko čovjek.
-
Tarik28
#737 Re: Kifla mandatar
ode i on mirno na spavanje i probudi se ko čovjek s dvije plavuše sponzoruše, ode u armani odijelu na posao u mercedesu...ko i svi ostali samo što uz ove "dodatke" živi se nekako ljepšeNaslovnica wrote: Ja sam rahatniji ovako, vjeruj mi, nego da imam sve njihove mercedese i vile, ne bih se mijenjao, ai nikada, kunem ti se.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#738 Re: Kifla mandatar
Tarik28 wrote:ode i on mirno na spavanje i probudi se ko čovjek s dvije plavuše sponzoruše, ode u armani odijelu na posao u mercedesu...ko i svi ostali samo što uz ove "dodatke" živi se nekako ljepšeNaslovnica wrote: Ja sam rahatniji ovako, vjeruj mi, nego da imam sve njihove mercedese i vile, ne bih se mijenjao, ai nikada, kunem ti se.
-
Naslovnica
#739 Re: Kifla mandatar
Ja se budim uz jednu, nije sponzoruša, ne idem u Armani odijelu i ne vozam mercedesa. I lično smatram da sam ipak sretniji od njega.Tarik28 wrote:ode i on mirno na spavanje i probudi se ko čovjek s dvije plavuše sponzoruše, ode u armani odijelu na posao u mercedesu...ko i svi ostali samo što uz ove "dodatke" živi se nekako ljepšeNaslovnica wrote: Ja sam rahatniji ovako, vjeruj mi, nego da imam sve njihove mercedese i vile, ne bih se mijenjao, ai nikada, kunem ti se.
Uostalom, svako zna svoje.
-
Tarik28
#740 Re: Kifla mandatar
lahko je umisliti da ti je dobro ali univerzalna istina je da se jednom zivi i da je zivot kvalitetniji kada ides na skijanje u svoj apartman svojim xp dzipom, a ti i dalje sjedi u kuči i misli kako ti je dobroNaslovnica wrote:
Ja se budim uz jednu, nije sponzoruša, ne idem u Armani odijelu i ne vozam mercedesa. I lično smatram da sam ipak sretniji od njega.
- O'zone
- Globalni moderator
#741 Re: Kifla mandatar
Svaka im čast
Uvijek mi bude drago kad pročitam ovakvu vijest kao što mi uvijek bude drago kad pročitam vijesti o poskupljenjima energenata i sve ostale vijesti koje u sebi sadržavaju nešto što je nepovoljno po običnog čovjeka, što ga ismijava i pravi onu pravu majmunčinu od njega.
Od dragosti se uvijek nasmijem i to je iskreno jedina stvar koja me nasmijava u zadnje vrijeme, evo sad čitajući o očitavaču vodomjera koji postade direktor ViK-a i doživi svoj American dream nasmijah se slatko, u među vremenu sam pregledao brojeve na svom Bingo listiću, falio mi broj 78 da dobijem peterac jbg-a dobra lova 7,5 KM a deseterac 2,500 KM eeeee šta bih ja sve sa tim parama al' neka polako osmjehnuće se sreća i meni jednom ko i ovom očitavaču stanja na vodomjerima a onda.......... IH!
Uvijek mi bude drago kad pročitam ovakvu vijest kao što mi uvijek bude drago kad pročitam vijesti o poskupljenjima energenata i sve ostale vijesti koje u sebi sadržavaju nešto što je nepovoljno po običnog čovjeka, što ga ismijava i pravi onu pravu majmunčinu od njega.
Od dragosti se uvijek nasmijem i to je iskreno jedina stvar koja me nasmijava u zadnje vrijeme, evo sad čitajući o očitavaču vodomjera koji postade direktor ViK-a i doživi svoj American dream nasmijah se slatko, u među vremenu sam pregledao brojeve na svom Bingo listiću, falio mi broj 78 da dobijem peterac jbg-a dobra lova 7,5 KM a deseterac 2,500 KM eeeee šta bih ja sve sa tim parama al' neka polako osmjehnuće se sreća i meni jednom ko i ovom očitavaču stanja na vodomjerima a onda.......... IH!
- Man of steel
#742 Re: Kifla mandatar
Pa i ne treba da vjeruješ s obzirom da se radi o tekstu iz Radončićevog tariguza.Naslovnica wrote:Evo upravo čitam i ne mogu da vjerujem?!StupskaBitanga wrote:od čitača vodomjera do direktoraUglavnom glavna kvalifikacija mu je da je sin ratnog komadanta Safeta Hadžića i što je nakon posla očitanja vodomjera postao ekspert z a tendere i vjerovatno tu izučio zanat otimačineKANTON SARAJEVO Nezir Hadžić novi direktor "Vodovoda i kanalizacije" - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/174804/kanton ... Efspr.dpuf
Ništa
Snaga krađe idemo ka totalnom krahu
Naša realnost je takva da se u javna produzeća zapošljava putem stranačke linije što je i sada slučaj, ništa novo i iznenađujuće.
Ali napisati ovako tendecioznu rečenicu od "čitača vodomjera do direktora" mi je onako baš u stilu Dnevnog Avaza.
O momku naravno ne znam ništa niti o načinu na koji je on postao direktor ali znam samo da Dnevnom Avazu ne vjerujem ama baš ništa, a pogotovo kad se radi o našim dnevno političkim dešavanjima.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#743 Re: Kifla mandatar
šta imaš ne vjerovati
pa uspjevala je SDA realizovati i jači američki san lokalnih čobana od ovoga....sjetimo se samo mlade i uspona od čistačice u termoelektrani do mjesta u Ustavnom sudu BiH
Amerika je karina za zemlju snova od Save do mora 
pa uspjevala je SDA realizovati i jači američki san lokalnih čobana od ovoga....sjetimo se samo mlade i uspona od čistačice u termoelektrani do mjesta u Ustavnom sudu BiH
-
Naslovnica
#744 Re: Kifla mandatar
Skijanje me ne privlači, više volim planinarenje, tako da, vidiš, sve je ro poprilično relativno.Tarik28 wrote:lahko je umisliti da ti je dobro ali univerzalna istina je da se jednom zivi i da je zivot kvalitetniji kada ides na skijanje u svoj apartman svojim xp dzipom, a ti i dalje sjedi u kuči i misli kako ti je dobroNaslovnica wrote:
Ja se budim uz jednu, nije sponzoruša, ne idem u Armani odijelu i ne vozam mercedesa. I lično smatram da sam ipak sretniji od njega.
- pumica
#745 Re: Kifla mandatar
U potpisu teksta Fahrina sestricna.Man of steel wrote:Pa i ne treba da vjeruješ s obzirom da se radi o tekstu iz Radončićevog tariguza.Naslovnica wrote: Evo upravo čitam i ne mogu da vjerujem?!
Naša realnost je takva da se u javna produzeća zapošljava putem stranačke linije što je i sada slučaj, ništa novo i iznenađujuće.
Ali napisati ovako tendecioznu rečenicu od "čitača vodomjera do direktora" mi je onako baš u stilu Dnevnog Avaza.
O momku naravno ne znam ništa niti o načinu na koji je on postao direktor ali znam samo da Dnevnom Avazu ne vjerujem ama baš ništa, a pogotovo kad se radi o našim dnevno političkim dešavanjima.
Bas onako ... relevantan izvor
-
StupskaBitanga
#746 Re: Kifla mandatar
Sam Scepo je dio ovog američkog sna na bošnjački način
Od kese do tornjeva sve sa SDA lovom
Licemjerno je pozivati Avaz na tendeciozne članke kad je SDA stvorila to Frankenštajn čudovište a sada kada nije pod njihovom kontrolom hajde da provjeravamo vjerodostojnost
Od kese do tornjeva sve sa SDA lovom
Licemjerno je pozivati Avaz na tendeciozne članke kad je SDA stvorila to Frankenštajn čudovište a sada kada nije pod njihovom kontrolom hajde da provjeravamo vjerodostojnost
- pumica
#747 Re: Kifla mandatar
Svaka stranka, svaki veci privrednik, svaki insan na politickoj sceni produkt je neke (druge) stanke i to me nece sprijeciti da ocjenjujem sve njih.
Ako je nesto ili neko smece to treba reci.
Ako je nesto ili neko smece to treba reci.
- Maharadza
#748 Re: Kifla mandatar
JoseMujica wrote:šta imaš ne vjerovati![]()
pa uspjevala je SDA realizovati i jači američki san lokalnih čobana od ovoga....sjetimo se samo mlade i uspona od čistačice u termoelektrani do mjesta u Ustavnom sudu BiHAmerika je karina za zemlju snova od Save do mora

Esso likes this!
-
VjecitiStudent
#749 Re: Kifla mandatar
I novi direktor Vodovoda je DIFovac.
Ukinuti sve fakultete, ostaviti samo DIF!
- O'zone
- Globalni moderator
#750 Re: Kifla mandatar
Jel' fakati?VjecitiStudent wrote:I novi direktor Vodovoda je DIFovac.
KS-Kanton Sporta
Eh kad bi bilo države ko što nema pa da se pročešlja DIF i vidi kako su se to dobijale diplome. Vjerujem da bi i tamo naišli na zaključana vrata sa porukom da ne barču u samostalnost univeziteta.